kızlar tefal elea duo 3 bardak
yada simply ınvents tefal alan yada evinde kullanan varmııııııı????
şafak 313: 13 gün sonra 200'lere selam yola devam :)
canım bito ya inş hayırlısyla
biz kıyafetini görmedik:S
hoşgeldn
Bebiklerr çift veya tek yazmıyor canımı sıkan bu zaten
Yaaa yazıları falan var. Darling yazıo, i love you yazıo çok güzel:)
günaydınn kuzularrbuharlı pşiriciden aldım cnm evdede kullandıgımız için
şafak 313: 13 gün sonra 200'lere selam yola devam :)
krizsavar hoşgeldin:)
isim neydi senn.d
bide ne okuyosun şuan:)
hemen topiğine giriyorum fatoşcum hadi hayırlısı
canım aslında bende gün sayıyorum senin gibi
hemen topiğine giriyorum fatoşcum hadi hayırlısı
canım aslında bende gün sayıyorum senin gibi
hım.. Niçün ? :44:
daha elektirikli ev aletlerimi eklemedim gizcim ama sana bi bak dicektim çünkü bernardodan yeni ciciler almıstım
daha elektirikli ev aletlerimi eklemedim gizcim ama sana bi bak dicektim çünkü bernardodan yeni ciciler almıstım
kuzum haziranda okul biticek ağustosta askere gidicek herhalde o sırada sen son günlerini sayarsın sonrada ben şafak sayıcam canım hızlıca geçiyor zaman birde
kuzum haziranda okul biticek ağustosta askere gidicek herhalde o sırada sen son günlerini sayarsın sonrada ben şafak sayıcam canım hızlıca geçiyor zaman birde
morganna sen maaşının büyük kısmını çeyize mi veriyorsun? ne kadar harcadın yaklaşık toplamda?
baktım canım gördüm şimdi çok güzeller buharlı pişiric tefalinkimi ya ben ev aletlerini mayıs ayında alşcam 5 tane küçük ev aleti alıcam o sırada
porselen takımı günlükler tencereler hepsini seneye yaza almaya karar verdim ailem alıcakmış boşa para harcama dedi babam hepsini set alırım ayrı ayrıda alırım uğraşma onlarla dedi
onun sözüne istinaden küçük şeyleri aradan çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?