'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebiklerr çift veya tek yazmıyor canımı sıkan bu zaten

Yaaa yazıları falan var. Darling yazıo, i love you yazıo çok güzel:)

Bebiklerr çift veya tek yazmıyor canımı sıkan bu zaten

Yaaa yazıları falan var. Darling yazıo, i love you yazıo çok güzel:)

bende çok begendim alsammı diye düşünüyorum pike lerden ama tek kişilik büyük ihtimal bi tanesinin ölüçüleri tek kişilikti

daha elektirikli ev aletlerimi eklemedim gizcim ama sana bi bak dicektim çünkü bernardodan yeni ciciler almıstım

baktım canım gördüm şimdi çok güzeller buharlı pişiric tefalinkimi ya ben ev aletlerini mayıs ayında alşcam 5 tane küçük ev aleti alıcam o sırada

porselen takımı günlükler tencereler hepsini seneye yaza almaya karar verdim ailem alıcakmış boşa para harcama dedi babam hepsini set alırım ayrı ayrıda alırım uğraşma onlarla dedi
onun sözüne istinaden küçük şeyleri aradan çıkarıyorum

kuzum haziranda okul biticek ağustosta askere gidicek herhalde o sırada sen son günlerini sayarsın sonrada ben şafak sayıcam canım hızlıca geçiyor zaman birde

evet ağustosta gelicek kısmetse bi aksilik çıkmazsa :):) sana destek olurum canım benimmm :):):)

morganna sen maaşının büyük kısmını çeyize mi veriyorsun? ne kadar harcadın yaklaşık toplamda?

valla ne kadar harcadıgımı bilmiyorum açıkcası hesap tutmadım ama dediginiz gibi maaşımın büyük bir kısmı oraya gisiyor görünce dayanamıyorum ne yapıyım yaaa

ayy gizcim bernardodakiler kanka oldu benimlen hiç sorma tanıyolar artık maaşa bagladın bizi diye dalga geçiyolar =)=) bende bi kaç tanesini aldım ama blender setini faalan mayısta anneler gününde alıcam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…