'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

var var zaten 2 kere yiyeyim dedim meyveleri yiyip kalktım ikisinde de

oyyyy çeyizzzzzzz özgeeeeee

vermeyin çeyizleri hemen

bulursun ki kıyafet mavişimmmm benim

pınaaaar olsun uzak olsa da gönderirim ki iyi olduğunua çok sevindimm haftasonu sevdiğin ilaç gibi gelecek zaten sana daha da iyi olacaksın inş sevdiceğine güzel bi kahvaltı hazırlarsınn

haticee o kadar yanıyor mu ki ya ben cesaret edemiyorum lzere hiç :26:

hemşooom feci şekilde bel ağrısı yaptı kendimi hasta olmuşum gibi hissediyorum resmen

çağlaa yüreğine sağlıkk

aslııı bu pazar çabuk gelsiiiinnnnnnnnnnnn

Kız ben 16 gün sonra eşi oluyorum ama hala başbaşa olmamız amin tarafından yasak
Sanki bir şey yapcaz

Gülibik hoş geldin.Bulursun kıyafet daha vakit varki

işte bu karman çorman şey (tabii bana göre öyle) kaldı ki normalde çiikilataya bayılan biriyim ama bu beni cidden bayıyor

Bu kadar karışık halini bende sevmiyorumm ama muz ve çikolata olunca sadece üstünde bayılıyorummmm

Ayyy canım istediiiiii Özgem de çok seviyoooo beraber kaçamak yapmalıyız en acilinden

var var zaten 2 kere yiyeyim dedim meyveleri yiyip kalktım ikisinde de

oyyyy çeyizzzzzzz özgeeeeee

vermeyin çeyizleri hemen

bulursun ki kıyafet mavişimmmm benim

İnşallah bulabilirimmmm Aslımm ama önce biraz daha kilo vermeliyimmm 38 bedene tam olarak girmeliyim

Çeyizlerini de kızımızı da vermicez biz enişteye yaa aklımıza geldikçe Zehroşla ağlayasımız geliyo bide uzak biyere gitse napcaktık kim bilir Zehroşun gelin oluşu daha zor olucakkk kuzucuğumuzu uzağa yollycaz

yok yaw o bana getirsin

hem o kadar iş görecez bide yatağa kahvaltı götüremem

aslııı sen götürdün müüüüü

abooovv

olmaz canikom buuuuu ben anamı babama peşkeş çekemem

hem zaten geçti gari onlardan babam 60 yaşına geldi olur mu :44:

yaaa soğudum kendi anamdan babamdan

yok yok nişanlım kalmasın yaaa gitsin gitsin :18::18:

Canım benim tenimle alakalı birşeymiş.
Ağda biel yaptırırken hem morarıyor hemde 7-8 gün sivilceli ve hassas bir tenim oluyor.
Bende özgelerden aldığım bir cesaretle gittim. Tüm parayı peşin verdim sonra bırakmayayım diye bakalım.
Lakin geç çıkması bile büyük bir nimet ben dayanabilsem ve maddi gücüm yetse tüm vücuduma yaparım emin ol.

Ben o konuda şanslıyım.Nişanlımda bende de temzilik takıntısı var.
Yatakta yemek nayn birde düşün bir iki tane alez aldık.(bir kaç tane daha alacaktıkta son anda millet anlamasın idye durduk. Biri çarşafın altına sereceğiz devamlı diğeride o işi yaparken serip işimiz bittikten sonra temiz yatakta yatalım diye toplayacağız.

duyguu nazik düşüncen için teşekkür ederim

lazerden korkma burda nerdeyse hepimiz lazere gidiyoruz ve hepimiz memnunuz

ak pak oluyoruz

hatice bencede yatakta yemek nayn

ama sanki ilk gün sabah romantik olur yaw

Gülinimm vermeyin tabii c,dden iyi ki yakın yerde

evine gidersiniz özgiş size mamalar hazırlar

siz yere döker batırırsınız gitmeden temizlersiniz

o zaman waffle out 38 beden in unut unut

**

pınar yataga kahvaltı naynnnnnnn

bende eşim de pimpirikliyiz o konuda.. bir de ünv. yurtta kaldıgım dönem yataklarsa yerdik bazen o gece silksek de ben rahat uyuyamazdım karabasan görürdüm :18::18:

**

ayy miden bulansın diye demedim be iki latife

gecen noldu ya eşim dedi ki aklıma geliyo bazen şimdi evde annemle babam yalnız kaldı acaba hala yapıyorlar mıdır :26: ben ıykk dediğimi hatırlıyorum

tabii koca adam senin yüzünden rahatla yapamamışlardır da dedim

65-70 yasında da yapılır ki sağlık el verdiği sürece öneriliyor.

aslııı tuğçeee çağlaaa kına da düğünde fotoğraf çekiminde şunu untma diyebileceğiniz şeyler var mı şu an bildiklerimi de unuttum sanki
:26:

bir de benim gelinlikçim çiçek yapmıştı ama ben canlı çok istiyoum ama malum o gün anneler günü 250 tl falan diyorlar çok mu pahalı sizce napsam bilemedim

canlı çiçek yaptıran ya da konuşan var mıydı hiç çok pahalı geldi bana yaa

hümm nane limon içsen bana biaz iyi geliyor sankii:26:

Son düzenleme:
balde 250 cok ya yazık günah o paraya

benim yapay çiçekti ama capcanlıydı

yedek pabuc benim ayakkabı feci vurdu cekimlerde aglayacaktım zor durdum makyajım akmasın diye..

eve gelip aykalarımı uzattırdılar. yara bere içindeydim

bir de ne olur ne olmaz iğne iplik

daha düğününe 16 gün var ya erken değil mi peki:26:
Balde ne için 16 gün erken anlamadım?:44:
Ev için aldıklarımız mı?

Yok kız bizim ikimizde bu konuda deliyiz.
Sadece hasta olursam getirirmiş beyefendi ve sadece hasta olursa istermiş.
Ana dedim aynı düşünüyoruz sonra yine aşık oldum bu adama ben

benim babam sevdiceğin bizde kalması konusuna laf sölemiyo Allahtann

ama size ne anlatcam daha nişanlıcanla ailem yeni tanışıyo, buraya geldii
bi kaç gün başka yerde kaldı, yemeğe çıkalım dedi babam gittik hep beraber yemeğe, geç saate kadar oturduk.
sora babam dedi ki;
gel oğlum bizde kal geç oldu ama benn
geldik eve, yer fln hazırlandı yattı nişanlıcan.
sabah bi baktım 07.30 telefonum çalıyoo
oturma odasından nişanlıcan arıyo
açtım telefonu o sinirle niye uyandın bu saatte uyusaydın yaa fln die söyleniyorumm
meğer babam sabahın köründe gitmiş çocuğun başına tv yi açmışş
diyoki nasıl uyuyim babam geldi başıma, göz ucuyla bakim dedim gözgöze geldikk totomu devirip daha yatamazdım ya dioo
bende hala tavırlıyım yalnız uyandıysan banane sohbet edin o zaman diee uykum kıymetli yaa

bizde bugün fotomuzu çekecek yere gideceğiz nasıl olsun falan diye albümleri falan konuşmak için

oyyyyyyyyyyyyy

hayırlısı olsun bebeğim

sancının üstüne sıcak su torbası getireyim mi

pınar da ayaklarına koysun

çağla da yelpaze yapsın

diğer kızlar ne yapsın bulamadım

Son düzenleme:
insan kendi annesine babasına niye yakıştıramaz ki bunu :44:

o sayede varız şu anda dimi ama

ve bizde bunun için gün sayıyoruz

ama onlara yasak cıkkss olmasss

neyse bu konuyu kapatayım bari

aslıı converslerimi alacağım yanıma fotodaki adam da özellikle dedi zaten çok dimi ya bugün bi tanıdık çiçekçi var bakalım o ne dicek belki düğün indirimi yapar olmazsa unutcam mı yani canlı çiçeği ben

iğne ipliği arkadaşım şimdiden çantasına koymuş afferin dedim

hatice lazer için dicektim ama sonradan ne yazdığımı bende anladım tamam sen unut unut benim 16 gün dediğimi

Dila sabah sabah çok güldüm.
Bir kere arkadaşın düğününden geç saatte döndük.
Gece yarısını geçiyordu. Kız kardeşimle beni eve bıraktı neyse oda girdi içeri gözlerinden uyku akıyor.
Abimde evde yoktu. Kardeşim hemen enişte yavaş yavaş nüfusumuza alalım seni istersen bizde kalırdın. Fena olmaz diye atıldı. Dediki abim görürse seni bu saatte bize değilde sana fena şeyler olacağı kesin. Hemen kalkıp gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…