'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaa dualarında bizi de düşünmüşsün ne güzell Allah razı olsun.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..

aslııı düğün günü acil ihtiyaçlar listeme ekledim yazdıklarını küçük bi not defterim var ne görsem yazıyorum

duyguu çiçek pek pahalıymış adaşım ya yapay al hem ömür boyu saklarsın..

özgee çok şanslısın baban anlayışlıymış hem de çok iyi anlaşmışlar nişanlınla ne güzel gelsin artık da evlenin yaa daha çok düğüüüünn daha çooookkk

veeee flash bir haber miss defneden aradılar müdür bey kendisi konuştu, istediğiniz düzenlemeyi değişikliği yapmaya hazırız.. üzülmeyin lütfen bekliyoruz bugün dediler ollleeeeyyy çok şükür çok şüküüürr

gözün aydınn canımmm
istediğini yaptırabilirsinnn

hadi bakalım canım gözünaydın git de yapsınlar

kızlarrr gelinliğime hangisi daha çok uyar bunlar canlı ama o gün gelsin istedim 105 120 170 sırasıyla da fiyatları çiçeksepetinden

balde o fiyatı gözden çıkardın mı ??

eksiklerin vardır ya da başka bir şey az miktar değil çünkü..

bir de sade beyaz yerine ayakkabının tonlarında araya serpmeler yapılabilir.

Wafflee naynnn

Biz evine gidip kirletip temizlemicezz gıcıklık olsun yeni geline

Ama kıyamayız ki biz Ögzişimizee

Ama daha bir sene var niye ağlatıosun sen benii

Gitmicem ben oynamıyorum banane yaaaa

Gitmeeeeeee yaaaa

El birliğiyle enişteyi buraya alcaz işte görcek o

buldum buldumm ben bu işi daha ucuza bile hallediceemm inş ( telefonla aradım bildiğim iyi olan bi çiçekçiyi 70 80 civarı olur dedi öğleden sonra bakıcııım inş
hatta ben tanıdık çiçekçiye gidersem daha ucuza bile almış olurum nişanlıxcanıma da söyliyim o araba için anlaştığı yerden caysın pek pahalı diyorlar herşeye zati
bi de annemi göndertiyim şu çiçekçiye

adaşımmm vuhuuuu bu çok güzel haber ben gelinliğini gelince görürü herhalde evde girmeye fırsatım olmazsa çok sevindim kii

bende 1.yi beğenmiştim ama zati pazar günü göndertmiyorlarmış hıh istemiyorum ki artıkkk

yaa 80 çok değil değil mi pazarlıkda yaparsam iyi iyi bu fiyat

hüüüm , özgeeee çok teşekkür ederim inşallah mutlu döncem akşam belki başka model bile olabiliirr

tatlım kuşağın ayakkabın turkuaz gibiydi ya arada yine renkli çiçekler olabilir ama beyaz istiyorsan ikinciyi beğendim ben .. ilk çiçek de zarif gelinliğinde o da hoş durur.

Duygu benimki de kargosuyla 82 tl olmuştu sanırsam
Hayırlısı olsun

Dolaba saklanma alan dar kaçamazsın oda o araya girerse
Hüm haklıydın sanırım süre azalınca inşanın aklı bir tuhaf çalışmaya başladı.Tövbe tövbe

valla aslı saklanacakmış dolaba ben onu hiç düşünememiştim.... değişik fanteziler bulmamız lazım balayında yapmak için herkes düşünsün :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…