- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ay çok romantikkkkkbende kovalamaca oynamak istiyorum evin içinde onunla yakalasın beni
yer seramikse koşmayınhalı feci kayıyor
yer seramikse koşmayınhalı feci kayıyor
çağlaa dualarında bizi de düşünmüşsün ne güzell Allah razı olsun.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..
aslııı düğün günü acil ihtiyaçlar listeme ekledim yazdıklarını küçük bi not defterim var ne görsem yazıyorum
duyguu çiçek pek pahalıymış adaşım ya yapay al hem ömür boyu saklarsın..
özgee çok şanslısın baban anlayışlıymış hem de çok iyi anlaşmışlar nişanlınla ne güzel gelsin artık da evlenin yaa daha çok düğüüüünn daha çooookkk
veeee flash bir haber miss defneden aradılarmüdür bey kendisi konuştu, istediğiniz düzenlemeyi değişikliği yapmaya hazırız.. üzülmeyin lütfen bekliyoruz bugün dediler ollleeeeyyy çok şükür çok şüküüürr
çağlaa dualarında bizi de düşünmüşsün ne güzell Allah razı olsun.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..
aslııı düğün günü acil ihtiyaçlar listeme ekledim yazdıklarını küçük bi not defterim var ne görsem yazıyorum
duyguu çiçek pek pahalıymış adaşım ya yapay al hem ömür boyu saklarsın..
özgee çok şanslısın baban anlayışlıymış hem de çok iyi anlaşmışlar nişanlınla ne güzel gelsin artık da evlenin yaa daha çok düğüüüünn daha çooookkk
veeee flash bir haber miss defneden aradılarmüdür bey kendisi konuştu, istediğiniz düzenlemeyi değişikliği yapmaya hazırız.. üzülmeyin lütfen bekliyoruz bugün dediler ollleeeeyyy çok şükür çok şüküüürr
Hüm sen evleniyorsun bir hafta sonra arkandan ben geliyorumkiSiz yaptınız demek vuuuuukayarım kollarına düşerim daha iyi
bu arada ben son 10dayım ya şaka maka evleniyorum ay
Tecrübe edilmiştir diyorsun.
Ben genellikle koşturduğum için bacaklarım mosmor oluyor.
Evde yaparsam kesin bir yerlerimi kırarım ki ben
Siz yaptınız demek vuuuuukayarım kollarına düşerim daha iyi
bu arada ben son 10dayım ya şaka maka evleniyorum ay
kızlarrr gelinliğime hangisi daha çok uyar bunlar canlı ama o gün gelsin istedim 105 120 170 sırasıyla da fiyatları çiçeksepetinden
Eki Görüntüle 706640
Eki Görüntüle 706642
Eki Görüntüle 706643
kızlarrr gelinliğime hangisi daha çok uyar bunlar canlı ama o gün gelsin istedim 105 120 170 sırasıyla da fiyatları çiçeksepetinden
Eki Görüntüle 706640
Eki Görüntüle 706642
Eki Görüntüle 706643
Gülinimm vermeyin tabiic,dden iyi ki yakın yerde
evine gidersiniz özgiş size mamalar hazırlar
siz yere döker batırırsınızgitmeden temizlersiniz
o zaman waffle out38 beden in unut unut
**
pınar yataga kahvaltı naynnnnnnn
bende eşim de pimpirikliyiz o konuda.. bir de ünv. yurtta kaldıgım dönem yataklarsa yerdik bazen o gece silksek de ben rahat uyuyamazdım karabasan görürdüm :18::18:
**
ayy miden bulansın diye demedim beiki latife
gecen noldu ya eşim dedi ki aklıma geliyo bazen şimdi evde annemle babam yalnız kaldıacaba hala yapıyorlar mıdır :26: ben ıykk dediğimi hatırlıyorum
tabii koca adam senin yüzünden rahatla yapamamışlardır da dedim
65-70 yasında da yapılır ki sağlık el verdiği sürece öneriliyor.
Ama daha bir sene var niye ağlatıosun sen benii
Gitmicem ben oynamıyorum banane yaaaa
aynen.
ivettttttttt
du bak iyi hatırlattın bugün dolaba saklanayım
evleniyorsun
ay zaten karnık ağırıyot gülüyorum daha çok ağrıyor
Eki Görüntüle 706640
Eki Görüntüle 706642
Eki Görüntüle 706643
buldum buldumm ben bu işi daha ucuza bile hallediceemm inş ( telefonla aradım bildiğim iyi olan bi çiçekçiyi 70 80 civarı olur dedi öğleden sonra bakıcııım inş
hatta ben tanıdık çiçekçiye gidersem daha ucuza bile almış olurum nişanlıxcanımada söyliyim o araba için anlaştığı yerden caysın pek pahalı diyorlar herşeye zati
bi de annemi göndertiyim şu çiçekçiye
adaşımmm vuhuuuubu çok güzel haber ben gelinliğini gelince görürü herhalde evde girmeye fırsatım olmazsa çok sevindim kii
bende 1.yi beğenmiştim ama zati pazar günü göndertmiyorlarmışhıh istemiyorum ki artıkkk
yaa 80 çok değil değil mi pazarlıkda yaparsam iyi iyi bu fiyat
Dolaba saklanma alan dar kaçamazsın oda o araya girerse
Hüm haklıydın sanırım süre azalınca inşanın aklı bir tuhaf çalışmaya başladı.Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?