evet burda birarkadaşım da dedi benimde gönlüm arzuma doğru kayıyor olmaz sa bu indirimde alayım teşekürler
sende az değilsin bence
bilmiyorumm yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
merabayınn
hiç keyfim yok benim gelip sizinkini de bozmak istemedim,ama selam verim dedim
dua edin olur mu bana :26:
Allah Allah
Ben gelişi güzel çıkacağım ben
liste yapmadım ev tam takır kuru bakır oldugu için tüm raflar ısırayla gezip ihtiyaçlarımızı aldık
**
dila sümüklü mendil midelii
**
pınarım :44::44:paylaşmak istersen dinlerim dinleriz ki
öyle bi liste yapmaya gerek var mı ki sinemcim markete git ne görüyorsan al evde hiç bişi olmaycak nasılsa en çok market alışverişlerini seviyorum hep ihtiyacım olan şeyleri alırım ki
sabahtan beri ki ağrıların sebebi belli oldu ve regl oldum çok şükürtam gününde geldi Alllah ım a çok şükür
pınarrr sen hangi şehirdeydin defterini ben aliim m senin için
hümm çok sevindim senin adınaa
bu arada benimde ilaç kesti nihayetama acaip derecede bi bel ağrım var sanki hasta olacakmışım gibi geçmicek mi bu hasta olana kadar yaa
geçmişi okudum okudum alıntılarımı yaptım çay almak için mutfağa gittim geldim pc kapanmışşimdi hatırladıklarımdan yaziimm dedimmm vazgeçtim yeniden alıntı yaptımmm
yarın böyle olmaa amaaaaaaaaaaaenerjik görmek istiyorum seniiii
pınaaaarr aşk olsun amaaaa,,canım çoğu kişi aynı fikirde bende eski bir psikiyatri sekreteri olarak az çok doktorlara sorarak öğrendim bişeyler sen sakın hapı birden bıraka dozajı düşürerek bırak.benim nişanlımda hipotiroidi var dozajımızı resmen kendimiz ayarlıyoruz kan tahlillerine göre çok şükür düzende şuanda daimi gittiğimiz dr heran yardımcı ama biz kendimizde ayarlayabildikk :)) ve ben şuna benzer bi yazı okumuştum bir kadın hasta ve ilaçlarına güveniyor onlarla yaşayabileceğini düşünüyor çocuğu bu duruma çok üzülüyor dr hapı kesebilir demesine rağmen o hapla yaşayacağını düşünüyor oğlu hap yerine o haplara benzer şeker koyuyor kadın her gün haplarını içtiğini sanmasına rağmen aslında o şeker içiyor...belki sen kendine hap yerine başka bir ilaç bulabilirsin sevdiğini öpmek gibi ona bakmak gibi yada daha somutburdaki herkes seni sewiyoorrrr
listesiz de gidilebilir anladım taaammmmssss
ben o ilacı kullandım bugün kestim arada bende de karın ağrısı yaptı canım regl olacakmış gibi:26: ve çok gerdiiii
hüüüüüümmmmm canımmm benim yupppiiiiiçok sewindim regl olmana dualarımız kabul olmuş çok şükür darısı gündaşımla başımıza inşalllahhhhhhh
Gece girmem de son günlerim valla gece kuşu Hüm artık evinin kuşu olacak diğer evli kızlar gibiyeniden merhabaaa :)) akşam seansı yazarınız geldii
pınarııımm bize her bişeyleri anlat seve seve dinleriz
stresli günleri atlat sonrasında doz azaltarak bırakırsın inşallah,
bu süreçte de seni en çok ne mutlu edıyor kendini en huzurlu hissettiğin anlar neler onlara odaklan, en çok sevdiğin şeyleri aklında tut keyfin kaçtığında onu düşün ya da yap.. dans etmek , yürüyüş yapmak ya da en basitinden çikolata yemek gibi..
hepimizn hayatında olumlu ve olumsuz anılar var ya da iyi ve kötü özelliklerimiz ama olumluya odaklanmalıyız..çünkü neye odaklanırsak onu görürüzher şey güzel olacak inşallah
herkese iyi geceler gelincikler sabah görüşmek dileğiylee
bende iyiyim canımm
oyy canımm waffle istiyoooooooo
şuan oturup ağlayabilirimm onun içinnn
*
hümm ayrıcaa kutlamalar başlasın senin içinnnn
ÇAĞLAbende hiç sevmem ofis temizliği curcuna oluyor
beni bir defterle mi korkutcan
**
çağla çıktın mı ?? nerdesin??
aile gider tablosu kullanıyormusun sen excelde hazır bulmaya çalışıyorum ben
Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Çoooook uykum var ama benim yaaa:84::84::84:
Günaydın maviş
Bende bugün sabah hiç olsun istemiyordum.
Lazere gideceğim yine yanarsa diye tırsıyorum.:18:
İnşallah canımGünaydın kuzum yaa bişey olmaz hayırlısıyla yanmaz merak etme benim çook uykum var yaa uyumak istiyorum
Günaydddddın güzellerrr
bugün son iş günüm benimmmmmmhatta öğlen çıkıp gidicemm taaaaa 23ünde geliciiim nasipse
günaydınlarr
dün akşam benim için zaman ayırıp yazan arkideşlere çooookkk teşekkür ederimm
bugün daha iyiceyim yani kalbimin pır pırı geçti biraz dün demiştim ya korku var diye kalbime çarpıntı yapıyodu o geçti biraz daha iyiyim çok şükür
bide bu arada tabiki en çok nişanlımın yanında mutlu oluyorum çünkü zaten ayda bir görüşebiliyoruz yanyanayken içim huzurla doluyor hiç bitmesin istiyorum zaman dursun istiyorum
cumartesi gelecek benim için
annem de bizde kalmasını pazar gitmesini istiyor tabi bende öyle istiyorumama babam izin vermeyecek büyük ihtimal
inşallah izin verir de gece geç saate kadar otururuz muhabbet ederiz öyle uzun uzun konuşmayalı yüzüne bakmayalı çok zaman oldu
pazar sabahıda kahvaltı hazırlarım ki ona
omlet yaparım yumurta da haşlarım sevdiği örgü peynirden de alırım patates de kızartırım daha neler neler yaparım yeter ki kalabilsin
işte öyle
bide şeyyy
sizi çok seviyom
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
yine uykum var yine uykum var :95::95::95:
delircem artık pazar olsa da uyusam tüm gün :97: oysaki her pazarı ben biryerleri gezcem gezeriz diye planlamıştım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?