'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlarrrr bu arada ben dün davetiyeleerimizi teslim aldım ay daha iki ay var nişana ama akşam oturdum onları birleştirdim çok güzeldiiiii

yaaa yiyelim bi günnn
az aç karnına yiyelim hem de çıkarmayızz

Allah kabul etsin kuzumm :26::26::26:
çok teşekkür ederim dualarına dahil ettiğin içinn

günaydınn kızlarrrr
dün akşam hafta sonu ilk düğünü olup bu hafta son düğünü olcak arkadaşın evindeydikk
çok güzel olmuş eşyaları, evii
evi gezdirdi en son yatak odasına geldikk hani çamaşırların dedimm ama sadece 6 lı takım bide bi gecelikk
dedim düğününe 3 gün var yarın hemen loyaya gidiyosunn
gece de orda kaldık kudurduk kızkızaa
uykusuzum ama enercikimmmmmm :86::86::86::86::86:

İnşallah canım hepsini yaparsın.
Sana söylüyorum ya geçici mutluluklar yerine aşkına sarıl oh miss gibi olur
Bizde seni çok seviyoruzki
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

yine uykum var yine uykum var :95::95::95:

delircem artık pazar olsa da uyusam tüm gün :97: oysaki her pazarı ben biryerleri gezcem gezeriz diye planlamıştım ama
Benimde çok uykum var ama haftasonları iş günlerinden daha çok yoruluyorum. Haksızlık.
Allah razı olsun kalbi cennet sevgili kardeşim
Günaydın güzeller
Günaydın zehram hayırlı olsun.
günaydııınn gelinleerr herkese mutlu günler diliyorummm:118::118:
Günaydın canım

Dilam bende de durum aynıki loyaya gideceğim hem mali açıdan hemde utangaçlıktan gidemiyorumki:26:
Günaydın kuzucumm benim

çaglamikommm ağzına sağlık Allah kabul etsin

beni de dahil ettiğin için ayrıca teşekkür ederim inşallah tüm dertlerimizden arınırız

Rabbim hepimizi vesveselerden korusun

aslıkomoçeviç babalar nayn dimesin nolur nolur uzak yoldan gelicik ama sevdiceğim nolur ki kalsa

Alıp koynumda yatırmıcam ya gerçi yatırsam iyiydi ama

yani uyumayız bile biz zaten sabaha kadar oturur konuşuruz

nolur ki izin verseee

konuşsana babamla benim için

haticecim nişanlımla aynı şehirde olsak en azından hafta sonları görüşebilsek bu durumda olmazdım ben

uzağız hasret girince işin içine çok farklı oluyor

yakında bitecek ama inşallah

zehram içindeki o heyecan enerji hiç bitmesin canım benim ya

**

dilaaaaaaaa bravaaaaaaaaaa hatta arkadasını al sen götür loyaya..

--

bende bu hafta sonu kumbaramı acacagım :81: bakalım 2 aydır ellemedim hasılatım ne kadar :79: hem vücut çorabı hem kitap almak istiyorum

bir de waffle beni maf ediyor ya. meyveler vs iyi güzel o çikolatalı krep belli bir süre sonra yaramıyor bana. meyveleri yiyip kalkıyorum

**

haticem az kaldı 17 gün sonra bu yorgunlukların geçecek

gerçi o zaman başka yorgunluklar olur ama adapte ve balayı yorgunluğu vs. olsun sevdiğin seninle olcak ki

Pınarrr benimkide dio ki bu cumartesi size gelim sizde kalayaım pazar birlikte istanbula gideriz dio.. Oldu canım didim babam izin vermez

Günaydın kızlarrr

Çağlacığım Allah dualarımız kabul etsin. Çok teşekkür ederim tatlım düşündüğün için

Dün kan vermiştim ya nikah için. bugün tekrar vericem çünkü kan pıhtılaşmış

Zaten iğneden çok korkuyorum 3 tüp aldılar bide hala kolum ağrıyo. Bide yine izin almam gerekicek ne vardı sanki dün bitseydi bu iş. Haftaya başvurumuzu yapıcaz sevgilim geliyo sonracığıma ay sonunda nikah yapıcaz

Allah kabul etsin canım..... beni unutma sakın

Pınarrrrrrrr annen konussun babanla

ikna eder bence

didimm senin kocan sen konuş ikna et didim

yemedi

ne dicem ben diyo zorunlu bi durum yok ki diyo

e buul zorunlu bi hal oluştur didim

onu da yemedi sen bul ben sölerim didi

e ben ne bulayım yani :44:

ki babam bu bunalımlarımı bilmiyor annem bildiği için iyi geleceğini düşündüğü için kalmasını istiyor yoksaaa o da nayyn derdi

Günaydınnnnnnnnnn

İşler çok yoğun kızçelerrr ondan uğrayamıyorum

Haftaya Özgişimizin çeyizini sermeye gidiciiiiizzzz

Zehroşumuzun da davetiyeleri geldiiii ohhh

Bi de ben Özgişimin düğünü için kıyafet bulabilsem süper olcak :86:

Aslııımmuuğğğğ waffle 1000 kalori haberin var mııııııııı

Biz aynı şehirdeyiz de ne oluyor. SAdece hafta sonları maaile görüşüyoruz.
Telefonla da öyle çok konuşmayız.Evlendikten sonra hep birlikte olacaksınki yatağına bile götürürsün kahvaltısını

İnşallah Aslım inşallah

Günaydın canım gözün aydın

Allah kabul etsin canım..... beni unutma sakın

adını yazmayı unutmuşum afedrsin bacım ama sen merak etme hepiniz için ettim....

işte bu karman çorman şey (tabii bana göre öyle) kaldı ki normalde çiikilataya bayılan biriyim ama bu beni cidden bayıyor

aynen aslım ben bunu yiyemem yaaa...meyvenin üstünde çikolata ıykkkk yiyememe ben bunu yiyemem

bak şimdi anneni kolundan nereye doğruuuuuuuu :92::92:

anne seç beğen al vallahi benden diyorsun sonra annenin altından girip üstünden çıkıp :94: babamı ikna et diyorsun.

annen yapıyor ama bunu görünce :92: böyle oluyor

aaa aaa biz kaçın kurasıyız çekil bakimm kenara diyor sana

akşam olunca annen :92::92::89::89::89:

sabah geliyor yanına :128::128::128: hadi yine iyisin oldu baban kabul etti diyor

ve sen :118::118:
:115::116::116:

(yani hayal de olsa olabilir sanırsam :44: )

Pınarrr benimkide dio ki bu cumartesi size gelim sizde kalayaım pazar birlikte istanbula gideriz dio.. Oldu canım didim babam izin vermez

tüm bunlar olurken nişanlıcanımın attığı nutuk şöyle

21.yüzyıldayız tam 1 yıldır nişanlıyız 3 ay sonra evleniyoruz ama hala görüşmelerimiz kayıt altında yiteerrrrr

evinize bile giremiyorumm isyeeeannn

gelcem öpcem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…