- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Günaydın kızlar...nasılsınız?
oy oy oy....ben sana yaparım....yani yapmaya çalışırımben daha hiç yemedim waffle desem.....karışık geliyor bana....sanki onu yedikten snra geri cıkarcakmısım gibi ama denemek de istiyorum yani
bizde seni çok seviyoruz kii
tabikisi iyi olacaksın ben dün dua okudum ki hepimiz için....
reglim bitti dün...mis olup aldım kitabımı elime.....inanın o yasini okurken hepinizin adı geçti aklımdan.....unuttuklarım olmasın diye genelleme bile yaptım kk arkadaşlarım diye....aslı,oya,dila,özge,hatice,elif,gülin,pınar..ce-ce,kriz,hande-buse,sinlev,gevezek....hepiniz ama hepiniz....sıkıntı ve vesveseden kurtulmak için de dua okudum....zaten o kitabı elime aldım mı içindeki tüm duaları okurum....hepimiz için ism-i azam duasını da okudum.... Allahım kabul etsin....gönlümüze göre versin inşallahhh
ben pazarları dışarı çıkmak bile istemiyorum Aslım....izin yapmamış gibi hissediyorummmm....yorgun ve bitki n oluyrum o gün dışarı çıkınca....
İnşallah canım hepsini yaparsın.günaydınlarr
dün akşam benim için zaman ayırıp yazan arkideşlere çooookkk teşekkür ederimm
bugün daha iyiceyim yani kalbimin pır pırı geçti biraz dün demiştim ya korku var diye kalbime çarpıntı yapıyodu o geçti biraz daha iyiyim çok şükür
bide bu arada tabiki en çok nişanlımın yanında mutlu oluyorum çünkü zaten ayda bir görüşebiliyoruz yanyanayken içim huzurla doluyor hiç bitmesin istiyorum zaman dursun istiyorum
cumartesi gelecek benim için
annem de bizde kalmasını pazar gitmesini istiyor tabi bende öyle istiyorumama babam izin vermeyecek büyük ihtimal
inşallah izin verir de gece geç saate kadar otururuz muhabbet ederiz öyle uzun uzun konuşmayalı yüzüne bakmayalı çok zaman oldu
pazar sabahıda kahvaltı hazırlarım ki ona
omlet yaparım yumurta da haşlarım sevdiği örgü peynirden de alırım patates de kızartırım daha neler neler yaparım yeter ki kalabilsin
işte öyle
bide şeyyy
sizi çok seviyom
Benimde çok uykum var ama haftasonları iş günlerinden daha çok yoruluyorum. Haksızlık.günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
yine uykum var yine uykum var :95::95::95:
delircem artık pazar olsa da uyusam tüm gün :97: oysaki her pazarı ben biryerleri gezcem gezeriz diye planlamıştım ama
Allah razı olsun kalbi cennet sevgili kardeşimbizde seni çok seviyoruz kii
reglim bitti dün...mis olup aldım kitabımı elime.....inanın o yasini okurken hepinizin adı geçti aklımdan.....unuttuklarım olmasın diye genelleme bile yaptım kk arkadaşlarım diye....aslı,oya,dila,özge,hatice,elif,gülin,pınar..ce-ce,kriz,hande-buse,sinlev,gevezek....hepiniz ama hepiniz....sıkıntı ve vesveseden kurtulmak için de dua okudum....zaten o kitabı elime aldım mı içindeki tüm duaları okurum....hepimiz için ism-i azam duasını da okudum.... Allahım kabul etsin....gönlümüze göre versin inşallahhh
ben pazarları dışarı çıkmak bile istemiyorum Aslım....izin yapmamış gibi hissediyorummmm....yorgun ve bitki n oluyrum o gün dışarı çıkınca....
Günaydın zehram hayırlı olsun.Günaydın güzeller
Günaydın canımgünaydııınn gelinleerrherkese mutlu günler diliyorummm:118::118:
Dilam bende de durum aynıki loyaya gideceğim hem mali açıdan hemde utangaçlıktan gidemiyorumki:26:yaaa yiyelim bi günnn
az aç karnına yiyelim hem de çıkarmayızz
Allah kabul etsin kuzumm :26::26::26:
çok teşekkür ederim dualarına dahil ettiğin içinn
günaydınn kızlarrrr
dün akşam hafta sonu ilk düğünü olup bu hafta son düğünü olcak arkadaşın evindeydikk
çok güzel olmuş eşyaları, evii
evi gezdirdi en son yatak odasına geldikk hani çamaşırların dedimm ama sadece 6 lı takım bide bi gecelikk
dedim düğününe 3 gün var yarın hemen loyaya gidiyosunn
gece de orda kaldık kudurduk kızkızaa
uykusuzum ama enercikimmmmmm :86::86::86::86::86:
bizde seni çok seviyoruz kii
Pınarrrrrrrr annen konussun babanla
ikna eder bence
Aslııı waffle ne.. Yenir mi ki ooBen hiç yimedim tadını bilmiyorum yaaa
Biz aynı şehirdeyiz de ne oluyor. SAdece hafta sonları maaile görüşüyoruz.çaglamikommmağzına sağlık Allah kabul etsin
beni de dahil ettiğin için ayrıca teşekkür ederim inşallah tüm dertlerimizden arınırız
Rabbim hepimizi vesveselerden korusun
aslıkomoçeviçbabalar nayn dimesin nolur nolur uzak yoldan gelicik ama sevdiceğim nolur ki kalsa
Alıp koynumda yatırmıcam yagerçi yatırsam iyiydi ama
yani uyumayız bile biz zaten sabaha kadar oturur konuşuruz
nolur ki izin verseee
konuşsana babamla benim için
haticecim nişanlımla aynı şehirde olsak en azından hafta sonları görüşebilsek bu durumda olmazdım ben
uzağız hasret girince işin içine çok farklı oluyor
yakında bitecek ama inşallah
İnşallah Aslım inşallahzehramiçindeki o heyecan enerji hiç bitmesin canım benim ya
**
dilaaaaaaaabravaaaaaaaaaa hatta arkadasını al sen götür loyaya..
--
bende bu hafta sonu kumbaramı acacagım :81: bakalım 2 aydır ellemedim hasılatım ne kadar :79: hem vücut çorabı hem kitap almak istiyorum
bir de waffle beni maf ediyor ya. meyveler vs iyi güzel o çikolatalı krep belli bir süre sonrayaramıyor bana. meyveleri yiyip kalkıyorum
**
haticem az kaldı 17 gün sonrabu yorgunlukların geçecek
gerçi o zaman başka yorgunluklar olur ama adapte ve balayı yorgunluğu vs. olsun sevdiğin seninle olcak ki
Günaydın kızlarrr
Çağlacığım Allah dualarımız kabul etsin. Çok teşekkür ederim tatlım düşündüğün için
Dün kan vermiştim ya nikah için. bugün tekrar vericem çünkü kan pıhtılaşmış
Zaten iğneden çok korkuyorum 3 tüp aldılar bide hala kolum ağrıyo. Bide yine izin almam gerekicekne vardı sanki dün bitseydi bu iş. Haftaya başvurumuzu yapıcaz sevgilim geliyo sonracığıma ay sonunda nikah yapıcaz
Allah kabul etsin canım..... beni unutma sakın
işte bu karman çorman şey(tabii bana göre öyle) kaldı ki normalde çiikilataya bayılan biriyim ama bu beni cidden bayıyor
didimm senin kocan sen konuş ikna et didim
yemedi
ne dicem ben diyozorunlu bi durum yok ki diyo
e buul zorunlu bi hal oluştur didim
onu da yemedisen bul ben sölerim didi
e ben ne bulayım yani :44:
ki babam bu bunalımlarımı bilmiyor annem bildiği için iyi geleceğini düşündüğü için kalmasını istiyor yoksaaa o da nayyn derdi
Pınarrr benimkide dio ki bu cumartesi size gelim sizde kalayaım pazar birlikte istanbula gideriz dio.. Oldu canım didim babam izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?