valla aslı saklanacakmış dolababen onu hiç düşünememiştim.... değişik fanteziler bulmamız lazım balayında yapmak için herkes düşünsün :44::44::44::44:
Benim belli eve girene kadar baştan çıkaracağım (aşkım, hayatım diyeceğim) sonra odaya gidip kapıyı kitle delirsin sinirden
hayır ya o ne öyle
aklıma başka bir şey gelmiyorki nişveden, oynamadan, cilveden anlamam zaten
Senle kıvırtalım derim ama adamlar bizi görünce kaçar beeee
özgenin attığı filmdeki kadın gibi olacaksın ki bizimkiler böyle olur
bende de kıvırtma falan olayı yok valla
Geçmiş olsun kuzum ilacını al hemenkızlar ben biraz müsade istiimm
migrenim tuttu gözlerimi açamıyorum o derece.
gelirim yinee. öptüm çokkk
valla aslı saklanacakmış dolababen onu hiç düşünememiştim.... değişik fanteziler bulmamız lazım balayında yapmak için herkes düşünsün :44::44::44::44:
kızlar ben biraz müsade istiimm
Dolaba saklanma alan dar kaçamazsın oda o araya girerse
Hüm haklıydın sanırım süre azalınca inşanın aklı bir tuhaf çalışmaya başladı.Tövbe tövbe
nişanlıyken yatak odası dolabı geldiğinde oraya saklanmıstımbulamamıştı
özledim o günleri be .. bugün sakklanayım yine eşyaları da nereye koycaksam
Benim saklanmaya fırsatım yokki hep yanımda annem bile bazen söyleniyor.
Göz hapsindesin devamlı diye.Mutfaktan birşey alınacak ben gidip getireyim diyorum. Birlikte gidelim diyor.
Neymiş beni çok özlüyormuş birlikte daha çok vakit geçirmek istiyormuş.Birkaç saniyeden ne olurki:44::44::44::44:
Evet dur bakim benim cüssem saklanmaya çok müsait olduğundan yaşadım ki benevde iş yapar elektrik vs ile ilgili o zaman saklanırsın gerçi düğüne az kaldı..
evlendikten sonra daha rahat saklanırsın. mutlaka ayrı oldugunuz durumlar oluyor
merhaba kuzularrrr
bugün sabahtan çooook işim vardı
daha kahvaltı bilem yapmadım
geçmişi okuyup gelicemmm
Kızlarrrr bu arada ben dün davetiyeleerimizi teslim aldımay daha iki ay var nişana ama akşam oturdum onları birleştirdim çok güzeldiiiii
Günaydınnnnnnnnnn
İşler çok yoğun kızçelerrr ondan uğrayamıyorum
Haftaya Özgişimizin çeyizini sermeye gidiciiiiizzzz
Zehroşumuzun da davetiyeleri geldiiii ohhh
Bi de ben Özgişimin düğünü için kıyafet bulabilsem süper olcak :86:
Aslııımmuuğğğğ waffle 1000 kalori haberin var mııııııııı
işte bu karman çorman şey(tabii bana göre öyle) kaldı ki normalde çiikilataya bayılan biriyim ama bu beni cidden bayıyor
adını yazmayı unutmuşum afedrsin bacım ama sen merak etme hepiniz için ettim....
aynen aslım ben bunu yiyemem yaaa...meyvenin üstünde çikolata ıykkkk yiyememe ben bunu yiyemem
Bu kadar karışık halini bende sevmiyorumm ama muz ve çikolata olunca sadece üstünde bayılıyorummmm
Ayyy canım istediiiiiiÖzgem de çok seviyoooo beraber kaçamak yapmalıyız en acilinden
İnşallah bulabilirimmmm Aslımm ama önce biraz daha kilo vermeliyimmm 38 bedene tam olarak girmeliyim
Çeyizlerini de kızımızı da vermicez biz enişteye yaa aklımıza geldikçe Zehroşla ağlayasımız geliyo bide uzak biyere gitse napcaktık kim bilirZehroşun gelin oluşu daha zor olucakkk kuzucuğumuzu uzağa yollycaz
Canım benim tenimle alakalı birşeymiş.
Ağda biel yaptırırken hem morarıyor hemde 7-8 gün sivilceli ve hassas bir tenim oluyor.
Bende özgelerden aldığım bir cesaretle gittim. Tüm parayı peşin verdim sonra bırakmayayım diye bakalım.
Lakin geç çıkması bile büyük bir nimet ben dayanabilsem ve maddi gücüm yetse tüm vücuduma yaparım emin ol.
Ben o konuda şanslıyım.Nişanlımda bende de temzilik takıntısı var.
Yatakta yemek naynbirde düşün bir iki tane alez aldık.(bir kaç tane daha alacaktıkta son anda millet anlamasın idye durduk. Biri çarşafın altına sereceğiz devamlı diğeride o işi yaparken serip işimiz bittikten sonra temiz yatakta yatalım diye toplayacağız.
çağlaa dualarında bizi de düşünmüşsün ne güzell Allah razı olsun.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..
aslııı düğün günü acil ihtiyaçlar listeme ekledim yazdıklarını küçük bi not defterim var ne görsem yazıyorum
duyguu çiçek pek pahalıymış adaşım ya yapay al hem ömür boyu saklarsın..
özgee çok şanslısın baban anlayışlıymış hem de çok iyi anlaşmışlar nişanlınla ne güzel gelsin artık da evlenin yaa daha çok düğüüüünn daha çooookkk
veeee flash bir haber miss defneden aradılarmüdür bey kendisi konuştu, istediğiniz düzenlemeyi değişikliği yapmaya hazırız.. üzülmeyin lütfen bekliyoruz bugün dediler ollleeeeyyy çok şükür çok şüküüürr
kızlarrr gelinliğime hangisi daha çok uyar bunlar canlı ama o gün gelsin istedim 105 120 170 sırasıyla da fiyatları çiçeksepetinden
Eki Görüntüle 706640
Eki Görüntüle 706642
Eki Görüntüle 706643
Wafflee naynnn
Biz evine gidip kirletip temizlemicezz gıcıklık olsun yeni geline
Ama kıyamayız ki biz Ögzişimizee
Gitmeeeeeee yaaaa
El birliğiyle enişteyi buraya alcaz işte görcek o
özgenin attığı filmdeki kadın gibi olacaksın ki bizimkiler böyle olur
yine küsmüş öğrenciler ... dinlemekten ben yoruldum onlar küsmekten yorulmadı
kız grupları ne çok küsüyor böyle bayan olmak her yaşta zor
valla büyük rahatlık, keşke çoook daha önce başlasaymışım lazere diyom
çok iyi fikirmişşş bunu biz de uygulayalım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?