güüüü naaayyyy dııııınnnn ilk günaydın benden olsuuunhaberler güzel dostlaaarr gelinliğimi değiştirdileeer ilk kez geliyormuşsun gibi bakabilirsin dedi müdür veee ben de prenses etek aldııımmmm mutlu mutlu çıktık bu kez tabi yine birkaç işlemden geçicek ama olsun etek içimde kalacaktı iyi ki değişim hakkı tanıdılar banaaa başka mağaza olsa asla izin vermezlerdi iyi ki miss defne'den almışımmmm :124::124::124::124:
ayyy amin kuzummmm düğün öncesi şıp diye kesilsin inşallah
bu arada sen gecikiriciyi içtin bıraktın mııı kaç gün içtinn
bugün yarın olursun artıkınnn
hapa başlıcan di miii
bi de ben seni cidden çok seviyom gündaşımsın yaaa benmişsin gibi hissediyom
bizde seni çok seviyoruz kii
tabikisi iyi olacaksın ben dün dua okudum ki hepimiz için....
reglim bitti dün...mis olup aldım kitabımı elime.....inanın o yasini okurken hepinizin adı geçti aklımdan.....unuttuklarım olmasın diye genelleme bile yaptım kk arkadaşlarım diye....aslı,oya,dila,özge,hatice,elif,gülin,pınar..ce-ce,kriz,hande-buse,sinlev,gevezek....hepiniz ama hepiniz....sıkıntı ve vesveseden kurtulmak için de dua okudum....zaten o kitabı elime aldım mı içindeki tüm duaları okurum....hepimiz için ism-i azam duasını da okudum.... Allahım kabul etsin....gönlümüze göre versin inşallahhh
ben pazarları dışarı çıkmak bile istemiyorum Aslım....izin yapmamış gibi hissediyorummmm....yorgun ve bitki n oluyrum o gün dışarı çıkınca....
günaydın herkeseeeee
dün akşam sevdiceğimi de alıp ailecek kardeşin sevgiliye tanışmaya gittik
güzel anlaşıldı, muhabbet iyiydiiii
ama babam eve gelince itiraf etti benim diğer dünürlerim bi tane onlar gibi olamaz kimse diye
günaydın kızlar
pınartoşş benm babamda izin vermezdi el alem ne der derdi....2012 yılbaşında bizdeydi nişanlım gece eve gidemezdi...babam sizin odanızda kalsın dedi.....kıs günü yatağımı ona hazırladım...odamızdaki sobayı da yaktım bi güzel bastım odunu....sıcacık uyudu sevdiğimmm
tabi bende babamla annemin yanında uyudumeziyetti yaww...o içerdeyken sen ana babanın yanında uyu....mesajlaştık zaten uyuyana kadar....
birlikte uyuyamasanızda inş sizde kalır....varlığı bile yetiyo çünkü
pınarrrrrrinş. izin verir
ben yemeği çok kaçırmaya başladım ya midem genişledi.. eşim bile frenlemeye çalışıyor.yaş ilerlemeden ver demeye getirdi hatta dün
haklı mı evetnerde eski ben
güüüü naaayyyy dııııınnnn ilk günaydın benden olsuuunhaberler güzel dostlaaarr gelinliğimi değiştirdileeer ilk kez geliyormuşsun gibi bakabilirsin dedi müdür veee ben de prenses etek aldııımmmm mutlu mutlu çıktık bu kez tabi yine birkaç işlemden geçicek ama olsun etek içimde kalacaktı iyi ki değişim hakkı tanıdılar banaaa başka mağaza olsa asla izin vermezlerdi iyi ki miss defne'den almışımmmm :124::124::124::124:
günaydın herkeseeeee
dün akşam sevdiceğimi de alıp ailecek kardeşin sevgiliye tanışmaya gittik
güzel anlaşıldı, muhabbet iyiydiiii
ama babam eve gelince itiraf etti benim diğer dünürlerim bi tane onlar gibi olamaz kimse diye
sinemmmmmilk sınav başarı ile geçildi yani
**
hmm bu arada kumbaramı açtımne bereketliymiş ya.. atarken anlamıyor insan ama 160 tl birikmiş 2 ayda
birazını ayırdım kitap için. digeri ile altın alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?