'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

krem-siyah olabilir sonra mürdüm-krem yada beyaz olabilir ay bilmiyorum ama bi yerde mürdümü kullanıcam çok seviyorum eğer fikrim değişmezse

bn bunu salon takımı için söylemiştim.
yatak odasına karar vermedim. gerçi düşünmedim:)
erdi duvara bişyler çizerizde dio.
kendi çizcekmiş.d

ben yaptım dün cnm sevgilimde çok kızıyo artık yeter dur dedi bende kesicem bişi almıcam artık istanbula gelmeyi düşünüyorum inş kısmet olursa bi ada turumuz var belli degil daha görüşmek isterim hepinizleee

bizim evimiz müstakil bayılıyorum ama aşkımla sitede oturacz bütçemiz öle ilerde ne olur bilmem ama:s
bende cok kararsızım yaa

kızlar ya küçük göğüslere çörekotu tavsiye eden arkadaş kimdi? hakikaten etkisi oluyor mu? sönmüyor mu? ay ben bir ara ypmıştım bıraktım sonra, olmazsa tekrar başlayayım. çok küçük

aynu dert bendede var. bişey denemedim ama..
boyumda kısa oldugu için idare edioz işte:):)
bi yerde okudum yag falan sürüyolarda.
ama ben yaga karşıyım.
yag genelde tüy köklerini besliyor ve kçklerin çıkmasına neden oluyor:S

bence de ya mavi veya yeşil olmalı, uyku huzur ortamında güzel olur. huzur, doğa renkleri de mavi, yeşil. haklısın canım
ama pembe de çok tatlı. çook şeker bir şey olmak istiyorum pembe giyip pembelerin içinde :) yeme de yanında yat misali

aklıma gelmiyor değil ben de bunun çözümünü mobilyayı beyaz üzerine siyah desenli almaktla çözebilecğeimi düşünüyorum, perdeler de kırmızı olur,tülleri beyaz gibi açarım böyle böyle odayı.

kızlar ya küçük göğüslere çörekotu tavsiye eden arkadaş kimdi? hakikaten etkisi oluyor mu? sönmüyor mu? ay ben bir ara ypmıştım bıraktım sonra, olmazsa tekrar başlayayım. çok küçük

bende kilo alınca büyüdüler maşallah ya badi giyemiyorum sadece ya sünger takamıyorum ama diri duruyorlar yaf erkek avucu kadar

kilo almadan büyümelerini istiyorummmm
erdi de maşallah ne sanatçı ruhlu çocukmuş yahu, renkli bir hayatınız olacak belli :))

Huzur veriyor hayvan kim ne derse desin:) İnşallah olur

Ben küçültmeye çalışıyorum, sen büyütmeye. Cidden normalde 80-85 benimgöğüslerim ama inadına 75 takıyorum

bizim evimiz müstakil bayılıyorum ama aşkımla sitede oturacz bütçemiz öle ilerde ne olur bilmem ama:s
bende cok kararsızım yaa

:)) İnşallah olur balımm.

kilo almadan büyümelerini istiyorummmm
erdi de maşallah ne sanatçı ruhlu çocukmuş yahu, renkli bir hayatınız olacak belli :))

erdi resim öğretmenliği okuyor:):)
çizimi falan çok güzel:)

Son düzenleme:
mobilyalara falan bakıyor musunuz yani fikir olsun diye.
benim pc'de gelinlik,saç,mobilya ile ilgili bi sürü klasör vardı :82:

benim gecen sene güzeldiler tam kıvamında 80dii şimdi85-90 bu ilaçlar beni mahvetti dar bişey giyemiyorum((
erkeklerde ele avuca gelsin severlermiş ark.öle diyor yaff evlenenler ama elletmem yoksa diriliği gider evlensemde elletmem:76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…