- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
krem-siyah olabilir sonra mürdüm-krem yada beyaz olabilir ay bilmiyorum ama bi yerde mürdümü kullanıcam çok seviyorum eğer fikrim değişmezse
metro city şubeside benle kanka oluyor geçen nille gittiğimde yarım saat konuştuk çocukla sonra 2 kez daha gittim gerçi bugnde gidicem ama o iksiindede tanıdılar hatta biri ben ürüne bakarken geldi yanıma bende çok güzelmiş dedim çocukta o güzel çünkü sizin bakış açınızda güzelliği buluyo dedi şok oldum ama biraz kibar çocuktu yüzüğüm vardı parmağımda bana asılıyo felan düşünmedim iyi niyetle gülümsedim
bugün gidip bir arge yapıcam
Ben henüz karar veremedim
Genellikle kırmızı/siyahlı yatak örtüleri dikkatimi çekiyor
Aşkım biraz farklı düşünüyor herkesinkinden farklı yani, yatak başlığı falan istemiyor, yuvarlak bir yatak ve geniş bir yatak odası hayal ettiğini söylüyor. Zaten müstakil bir evde oturup, köpüş bakmayı da istiyoruz ama bakalım zaman göstericek
kızlar ya küçük göğüslere çörekotu tavsiye eden arkadaş kimdi? hakikaten etkisi oluyor mu? sönmüyor mu? ay ben bir ara ypmıştım bıraktım sonra, olmazsa tekrar başlayayım. çok küçük
kırmızı siyah hoosta boğmazmı yaa karanlık oluyor ya yegenim yaptrdı birde aksam oraya bikaç saat takılıp kalcaz kesin ruhumuz daralmazmı yaa:26:
ben soft renk düşünüyorum galiba kararsızım ben hep böleyimm
ama pembe ve mavi tonları manyağıyım ama banyoma yaparım öle acaba yatak odam cam göbeği tonlarındamı olsa acık uyku getiren sakin bi renk olmalı
kırmızı siyah hoosta boğmazmı yaa karanlık oluyor ya yegenim yaptrdı birde aksam oraya bikaç saat takılıp kalcaz kesin ruhumuz daralmazmı yaa:26:
ben soft renk düşünüyorum galiba kararsızım ben hep böleyimm
ama pembe ve mavi tonları manyağıyım ama banyoma yaparım öle acaba yatak odam cam göbeği tonlarındamı olsa acık uyku getiren sakin bi renk olmalı
kızlar ya küçük göğüslere çörekotu tavsiye eden arkadaş kimdi? hakikaten etkisi oluyor mu? sönmüyor mu? ay ben bir ara ypmıştım bıraktım sonra, olmazsa tekrar başlayayım. çok küçük
valla kısmet ben de kedi çok severim, sevgilim de köpek sever, evde de kaplumbağalarım var.
bahçeli ev olursa ikisini de besleriz de, apartman dairesinde olursak ikisini de besleyemeyiz.
belki sadece kedi, ama kaploşları rahatsız eder diye korkuyorum.
bizim evimiz müstakil bayılıyorum ama aşkımla sitede oturacz bütçemiz öle ilerde ne olur bilmem ama:s
bende cok kararsızım yaa
kilo almadan büyümelerini istiyorummmm
erdi de maşallah ne sanatçı ruhlu çocukmuş yahu, renkli bir hayatınız olacak belli :))
mobilyalara falan bakıyor musunuz yani fikir olsun diye.
benim pc'de gelinlik,saç,mobilya ile ilgili bi sürü klasör vardı :82:
erdi resim öğretmenliği okuyor:):)
çizimi falan çok güzel:)
mobilyalara falan bakıyor musunuz yani fikir olsun diye.
benim pc'de gelinlik,saç,mobilya ile ilgili bi sürü klasör vardı :82:
oooo o zaman dekorasyon konusu emin ellerdee:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?