Sizin dış çekim mi canım? sizin ki bence hesaplıbiz bornova da sorduk 1000 -1500 arası dedi, çiğli -karşıyaka arasında sorduk 750 dediler. dış çekim olacak 2 annelere albüm , bizim büyük boy , çerçee içinde başka ilave var mıydı hatırlamıyorum bakalım araştırıyoruz indirim yaparsa orasıyla anlaşacağız güzel çekimleri var kuzenlerim daha önce çektirdiler doğaldı
dış mekan çekimi yapılacak işte. benim arkadaşım sorduğu 1000 tl istiyordu biz gene ucuz oldu yani onlara göre
Hüm ben normal fotoğraf olarak düşündüm seninki de panaromik o zamanbizimde içinde aile albümü var 2 tane.... büyük çerçevesi var bizimde. o set hepsi 450
belki o düğün hikayesidir canım
günaydın kızlaaaar ben geldiiim
Ama çok hastayımDoktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo
Bizde aksesuar getirecekler mi bilmiyorum.bizim de 3 saatlik çekim çekilebildiği kadar poz
40 fotodan oluşan büyük albüm
büyük poster
ve bütün çekilen pozların bulunduğu dvd 650 lira.. aile albümü istemedik biz
bi sürü de aksesuar getirceklerrr
indirim yapılmış hali bu.. bize uygun gelmişti çünkü çok pahalı genelde.. burdaki kıytırık bi stüdyo bile 1.000 tl demişti
Geçmiş olsun tuğçemgünaydın kızlaaaar ben geldiiim
Ama çok hastayımDoktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo
Hüm ben normal fotoğraf olarak düşündüm seninki de panaromik o zaman
Bende nikah hikayesi isterdim.
Lakin bir nikah salonunda fotoğrafçıya birde dış çekime ayrı ayrı toplam 1300 para vereceğimizden dolayı ekstra bir şey isteyemiyorum
belki o düğün hikayesidir canım
Yok canım hikaye falan ne arar. hepsi ne kopardık derdindeler. bir yer var 600 diyor orayada sıcak bakıyorduk ama düğün fotolarını 1,5 ay sonra veriyormuş
Yok canım hikaye falan ne arar. hepsi ne kopardık derdindeler. bir yer var 600 diyor orayada sıcak bakıyorduk ama düğün fotolarını 1,5 ay sonra veriyormuş
ben en son birine isyan ettin siz fotoğrafmı çekiyorsunuz evmi satıyorsunuz die ki içinde hikaye feklanda yoktu hikayede istemiyorum gerçi 2000 dermi bir fotoğrafçı varmı böyle bir dünya kaz gibi yoluyolar evlencek insanları
nişanda düğüdnede istiyordum ama makinemi kardşeime eşime dostuma evricem en son o olucak yaptıkları işin maliyeti karla beraber 500 eder ondan daha fazlası bu işleri verilmez ama işte istanbul aldı başını gidiyo
istanbulllu kızlar bunu nasıl halletiniz
özge canım hayırlı olsun kardeşcağzın için
tuğçe sanada geçmiş olsun ben pk geçmişe bakamadım
elüfffü merak ediyorum o haftayamı dönücek aceba
Birde salonda foto çeken arkadaşlar almak için 10 tl verecekler kişi başı bizde fiyatlar böyletabi canım benimki de öyle... nikah salonundaki fotoğrafçıya 200 tl verilecek ama adam fotoğrafları tab halinde verecek biz istediğimizi çıkartacağız sonra... video çekimi olacak işte ilk gelişimizden gidene kadar.... diğer türlü iğrenç fotoları orda 5 tlye basıp satıyorlar yazık günah yani
günaydınlar herkes bir dış çekim konusu duydum sanki özge canım ya ne kadar uyguna geliyormuş biz nişan için araştırdık 600 den başlıyo beğendiğim fotocu 800 dedi sonra mügenin fotocuları 700 dedi bizim buradamı böyle uçuk fiyatlar düğüne zaten 1500 diolar
hatice canım siz nasıl halletiniz fotocuyu taöm okuyamadım ben fotoculara mail atarken çekimdeki malzemeleri getircekmisiniz die sordum zaten çoğu detay kısmında bunu özellikle belirtmiş hani uğraştırmamak adına
Birde salonda foto çeken arkadaşlar almak için 10 tl verecekler kişi başı bizde fiyatlar böyle
Canım ben nişan fotolarını çektirdiğim yerden memnun kalmıştım.
Dış çekim içinde bize indirim yapacaklarını söylediler.Birde biz diğer bir kaç fotonun basımını da orada yaptırdım.Adam indirim yaptı.
Nikah salonunda ise arabadan indiğim andan itibaren nikah boyunca fotoğraf çekecek. Panaromik değil ama 50 poz bir büyük poz ve birde dvd halinde videomuz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?