'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

belki o düğün hikayesidir canım

bizim de 3 saatlik çekim çekilebildiği kadar poz
40 fotodan oluşan büyük albüm
büyük poster
ve bütün çekilen pozların bulunduğu dvd 650 lira.. aile albümü istemedik biz
bi sürü de aksesuar getirceklerrr
indirim yapılmış hali bu.. bize uygun gelmişti çünkü çok pahalı genelde.. burdaki kıytırık bi stüdyo bile 1.000 tl demişti

günaydın kızlaaaar ben geldiiim
Ama çok hastayım Doktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo

dış mekan çekimi yapılacak işte. benim arkadaşım sorduğu 1000 tl istiyordu biz gene ucuz oldu yani onlara göre

bizimde içinde aile albümü var 2 tane.... büyük çerçevesi var bizimde. o set hepsi 450
Hüm ben normal fotoğraf olarak düşündüm seninki de panaromik o zaman
belki o düğün hikayesidir canım

Bende nikah hikayesi isterdim.
Lakin bir nikah salonunda fotoğrafçıya birde dış çekime ayrı ayrı toplam 1300 para vereceğimizden dolayı ekstra bir şey isteyemiyorum

Ama çok hastayım Doktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo

ayy çok geçmiş olsunn canımmm
hemencik iileş inşallahh

Bizde aksesuar getirecekler mi bilmiyorum.
Hiç sormak aklıma gelmemişti ki?
Özgem bazı yüksek fiyat çekim yapanların albümlerini inceledim değil o parayı vermek adamı yolarım ben be o pozlara
Geçmiş olsun tuğçem

geçmiş olsun canımm

nerde üşüttün böyle bronşit olacak kadar

çabucak iyileşirsin inşallahkocişin nani limon falan yapmadı mı sana

tabi canım benimki de öyle... nikah salonundaki fotoğrafçıya 200 tl verilecek ama adam fotoğrafları tab halinde verecek biz istediğimizi çıkartacağız sonra... video çekimi olacak işte ilk gelişimizden gidene kadar.... diğer türlü iğrenç fotoları orda 5 tlye basıp satıyorlar yazık günah yani

Canım çok çok geçmiş olsun.. Sanırım hava değişimi oldu havalarda bir ısınıyor bir soğuyor dikkat et kendine

günaydınlar herkes bir dış çekim konusu duydum sanki özge canım ya ne kadar uyguna geliyormuş biz nişan için araştırdık 600 den başlıyo beğendiğim fotocu 800 dedi sonra mügenin fotocuları 700 dedi bizim buradamı böyle uçuk fiyatlar düğüne zaten 1500 diolar

hatice canım siz nasıl halletiniz fotocuyu taöm okuyamadım ben fotoculara mail atarken çekimdeki malzemeleri getircekmisiniz die sordum zaten çoğu detay kısmında bunu özellikle belirtmiş hani uğraştırmamak adına

tuğçe çok geçmiş olsun canım ben de bi bronşit atlattım seni çok iyi anlıyorum o yüzden

Yok canım hikaye falan ne arar. hepsi ne kopardık derdindeler. bir yer var 600 diyor orayada sıcak bakıyorduk ama düğün fotolarını 1,5 ay sonra veriyormuş

ben en son birine isyan ettin siz fotoğrafmı çekiyorsunuz evmi satıyorsunuz die ki içinde hikaye feklanda yoktu hikayede istemiyorum gerçi 2000 dermi bir fotoğrafçı varmı böyle bir dünya kaz gibi yoluyolar evlencek insanları

nişanda düğüdnede istiyordum ama makinemi kardşeime eşime dostuma evricem en son o olucak yaptıkları işin maliyeti karla beraber 500 eder ondan daha fazlası bu işleri verilmez ama işte istanbul aldı başını gidiyo

istanbulllu kızlar bunu nasıl halletiniz

özge canım hayırlı olsun kardeşcağzın için

tuğçe sanada geçmiş olsun ben pk geçmişe bakamadım

elüfffü merak ediyorum o haftayamı dönücek aceba

Günaydın canım çok dikkatli olmalısın Allah korusun astıma çevirmesin

elif 20 gün tatil yapmış olacak ayın 1inden önce gitti 20sinde dönecekmiş

Birde salonda foto çeken arkadaşlar almak için 10 tl verecekler kişi başı bizde fiyatlar böyle

Canım ben nişan fotolarını çektirdiğim yerden memnun kalmıştım.
Dış çekim içinde bize indirim yapacaklarını söylediler.Birde biz diğer bir kaç fotonun basımını da orada yaptırdım.Adam indirim yaptı.
Nikah salonunda ise arabadan indiğim andan itibaren nikah boyunca fotoğraf çekecek. Panaromik değil ama 50 poz bir büyük poz ve birde dvd halinde videomuz olacak oda bir sürü araya adam sokup baskı yaparak o fiyata oldu.

Son düzenleme:

işte o bastıkları kağıt falan hiç güzel değil dolu para gidiyor o yüzden biz basıp basıp para almalarını istemedik hepsini cd halinde verecekler bize biz kendimiz istediğimizi çıkartacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…