'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar dün hiç gelemedim. belediye ve sağlık ocağı arasında koşturduk nikah tarihimizi ayarladık ama evrakalrı p.stesi teslim edicem kan tahlilleri çıkmadı henüz. sohbetinizi özledim bende kıtlıktan çıkmış gb yemek yemeğe başladım ama spora başlamam lazım​

hmm bu arada kumbaramı açtım ne bereketliymiş ya.. atarken anlamıyor insan ama 160 tl birikmiş 2 ayda

birazını ayırdım kitap için. digeri ile altın alcam

oo karlı bir iki ay olmuş aslıım, her gün mü para atıyorsun öyle bozuklukları falan ben çantamın gözünde 3 lira buldum bugün ona bile sevindim

inşallah çağlamikom yaaaa inşallah izin verir bende geç saate kadar otururuz en azından muhabbet ederiz sabah da kahvaltı ederiz diye istiyorum
Allah'ım duysun sesimizi izin versin babam :18:

pınarcım inşallah izin çıkar babandan sohbet ederek güzel bir akşam geçirirsiniz birlikte.. birlikte güne başlarsınıııızzz sana da çok iyi gelecektir

çok teşekkür ederim tatlımmm şu anki haliyle biraz büyük üzerime ama yine de koycam resmi birazdan daralınca ve göğse taşlar eklenince daha güzel olck inşallah bekleyiş sürüyor

Son düzenleme:
Dilammm hosgeldin...hayırlı olsun cicilerin...bende bi ara english home a uğrayıp farklı desende alcam sıkıldım pembe olanlardan

Aslımmm bizde de öyle....bide bana misafir fazla geldi bu ay...evde sürekli pasta börek kek eksik olmadı yani...bide benki de mısır patlat,cay demle,bisküvi cips çıkar....bende eşlik ederken oldum mu 51....neyse ki dur dedimmm

Benim de en büyük şikayetim çikiletalar zati

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hümmm... Hoşheldin az kaldıııı

hoşbulduk kuzumm
laci beyaz aldımm takımıı eklicem şimdi topikcanımaaa

yeaaa beb dün loyadaydım yoktu öyle kampanya göremediiimmm
başka yerden günlük kullanım için 4 tane sütyen kilot takımı aldım

kuzummm benim gelinlik de miss defneden, ben de baya reklam yapmıştım burda
çok güzel ilgileniyolar sağolsunlar

yaa ben de ben de
çom azimliydim her akşam spor yaptım hep diyet yaptım çok da güzel inceldim sıkılaştım
ama çok saldım kendimi ya verdiğim kilolar geri gelcek

bu arada benim sevdicek bana jartiyer almış kırmızı hem de
zaman yaklaştıkça bi haller oluyo valla

bircanım inşallah canım bu kadar dua da işlemezse babama bişi demicem artık

duygu da prenses olacakmış çok sevindim değiştirmelerine içine sinmesi çok önemli

hüümmm o albümler ne pahalı yaaa :18::18: biz daha fotocu ayarlamadık yarın sevdiceğim gelince bakalım bari bi

handeee hikah işlemlerinizi yaptınız mııı ne güzelll aramızda bi hafta sanırım :26: bizim daha dünyadan haberimiz yok

aslıcııkkkııımmosskiiviiiççç diyet spor diyoz diyoz icraat 0 bence de yaşasın yemek yemek

derkennn hooppp dilamikkkk günaydınnn

herkeslere en kocamanından öpücüklerrrr

kızlar fotoğrafçımız 35*70 albümü 600 e yapıyormuş normalde ama arkadaşı olduğu için 450ye yapacak bize

çektiği pozların flash halini de verecek bize

Hüm dış mekan çekim 40 poz dediğin boyutta bir albüm 2 aile albümü bir slayt cd ve birde bir çerçeve 500 anlaştım ben:44: Biraz fazla değil mi?

Hüm dış mekan çekim 40 poz dediğin boyutta bir albüm 2 aile albümü bir slayt cd ve birde bir çerçeve 500 anlaştım ben:44: Biraz fazla değil mi?

Canım bende de toplamda 600 e anlaştık. Dış çekim ;
Albüm + büyük boy 2 ad aile albümü
poster + çekimlerin tamamı

aile albümleriniz nasıl cep boy mu yoksa büyük boy mu tatlım

Canım benim aile albümleri büyük boy
Birde normal albüm değil panaromik olanlardan hepsi

haticem bence normal o para..her yerde daha pahalı...bizim fotocumuzda tanıdık olunca 550 ye yaptı...

bi büyük boy panoramik albüm bize.
iki orta boy panoramik aile albümü.
bi cep albümü.

albümdeki fotolardan 2 ser tane.

cektigi fotoları da cd ye aktarmış onu da verdi...bide kocamannn çerçeveli bi foto...ölçüsünü unuttum ama baya büyük

kızlar fotoğrafçımız 35*70 albümü 600 e yapıyormuş normalde ama arkadaşı olduğu için 450ye yapacak bize

çektiği pozların flash halini de verecek bize

Sizin dış çekim mi canım? sizin ki bence hesaplı biz bornova da sorduk 1000 -1500 arası dedi, çiğli -karşıyaka arasında sorduk 750 dediler. dış çekim olacak 2 annelere albüm , bizim büyük boy , çerçee içinde başka ilave var mıydı hatırlamıyorum bakalım araştırıyoruz indirim yaparsa orasıyla anlaşacağız güzel çekimleri var kuzenlerim daha önce çektirdiler doğaldı

Yok arkadaşı olduğu için daha ucuza alır diye düşündüm ben çağlam.
Bizimkide nişan fotolarını falan orada çektirdiğimiz için bu fiyata yaptı.

800-900 genelde bizim buradaki fiyatları

dış mekan çekimi yapılacak işte. benim arkadaşım sorduğu 1000 tl istiyordu biz gene ucuz oldu yani onlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…