- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
hmm bu arada kumbaramı açtımne bereketliymiş ya.. atarken anlamıyor insan ama 160 tl birikmiş 2 ayda
birazını ayırdım kitap için. digeri ile altın alcam
inşallah çağlamikom yaaaa inşallah izin verirbende geç saate kadar otururuz en azından muhabbet ederiz sabah da kahvaltı ederiz diye istiyorum
Allah'ım duysun sesimiziizin versin babam :18:
Günaydın Arkadaşlar Nasılsınız bakalım
Gelemedim kaç gündür işler çok yoğundu
Gevezek gelinliğin için tebrik ederim mutşlu oldum istediğinin olmasına bir kere giyiliyor ve ömür boyu çektirdiğin fotolara bakıyorsun onlara mutlu mutlu bakmak ve her seferinde kendini beğenmek çok moral veriyor
BalDE yok sanırım dün izine ayrıldı onuda çok tebrik ediyorum ...
inşallah çağlamikom yaaaa inşallah izin verirbende geç saate kadar otururuz en azından muhabbet ederiz sabah da kahvaltı ederiz diye istiyorum
Allah'ım duysun sesimiziizin versin babam :18:
inşallah aslıcıkımmm
ben yemek değil de abur cuburmarketlerden çıkmaz oldum
akşam yemeği yemem genelde ama çikilatalar kekler
vermek lazımm
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dilammm hosgeldin...hayırlı olsun cicilerin...bende bi ara english home a uğrayıp farklı desende alcam sıkıldım pembe olanlardan
Aslımmm bizde de öyle....bide bana misafir fazla geldi bu ay...evde sürekli pasta börek kek eksik olmadı yani...bide benki de mısır patlat,cay demle,bisküvi cips çıkar....bende eşlik ederken oldum mu 51....neyse ki dur dedimmm
kafama duvarlara vurasım geliyo vallahii
*
kızlar bu arada aslıdan haber varrr
kendileri loyadaymışş
3 al 2 öde kampanyası varmışş
ayrıca geceliklerde %20 indirim varmış bideee
koşuuunn diye de eklemişşş
güüüü naaayyyy dııııınnnn ilk günaydın benden olsuuunhaberler güzel dostlaaarr gelinliğimi değiştirdileeer ilk kez geliyormuşsun gibi bakabilirsin dedi müdür veee ben de prenses etek aldııımmmm mutlu mutlu çıktık bu kez tabi yine birkaç işlemden geçicek ama olsun etek içimde kalacaktı iyi ki değişim hakkı tanıdılar banaaa başka mağaza olsa asla izin vermezlerdi iyi ki miss defne'den almışımmmm :124::124::124::124:
o zaman napıyoruz topictek diyete spora
ben aynaya bakınca kendimi beğenmez oldum ya.. pınar o abur cubur bende de var.. bir de mesela şirkette yemek beğenmeyince bisküvi çikolata vs yiyiyorum. sanki onlar doyuryor da
akşamları evde çayla yine aynı fasıl .:26:
hoşbulduk kuzumm
laci beyaz aldımm takımııeklicem şimdi topikcanımaaa
bircanım inşallah canımbu kadar dua da işlemezse babama bişi demicem artık
duygu da prenses olacakmış çok sevindim değiştirmelerine içine sinmesi çok önemli
hüümmm o albümler ne pahalı yaaa :18::18: biz daha fotocu ayarlamadık yarın sevdiceğim gelince bakalım bari bi
handeee hikah işlemlerinizi yaptınız mıııne güzelll aramızda bi hafta sanırım :26: bizim daha dünyadan haberimiz yok
Biz çok aceleciyiz canım huyumdan kurusunndün sevdicekte hızlandı avizelerimizi de alalım dedi şaşırdımm o da bana benzemeye başladım düğün davetiyeleri de hazır çok şükür Allah herkesin yardımcısı olsun maddiyat çok önemli koşuştumaca da daha iyi anladım Allah evlenenlere, ev kuranlara, sıkıntı da dar da olanlara yardım etsin cuma günümüz de topiiğimizde hayırlı geçsin inşşş
kızlar fotoğrafçımız 35*70 albümü 600 e yapıyormuş normalde ama arkadaşı olduğu için 450ye yapacak bize
çektiği pozların flash halini de verecek bize
Hüm dış mekan çekim 40 poz dediğin boyutta bir albüm 2 aile albümü bir slayt cd ve birde bir çerçeve 500 anlaştım ben:44: Biraz fazla değil mi?
Canım bende de toplamda 600 e anlaştık. Dış çekim ;
Albüm + büyük boy 2 ad aile albümü
poster + çekimlerin tamamı
aile albümleriniz nasıl cep boy mu yoksa büyük boy mu tatlım
Canım benim aile albümleri büyük boy
Birde normal albüm değil panaromik olanlardan hepsi
kızlar fotoğrafçımız 35*70 albümü 600 e yapıyormuş normalde ama arkadaşı olduğu için 450ye yapacak bize
çektiği pozların flash halini de verecek bize
Benim de en büyük şikayetim çikiletalar zati
Hümmm...Hoşheldin az kaldıııı
haticem bence normal o para..her yerde daha pahalı...bizim fotocumuzda tanıdık olunca 550 ye yaptı...
bi büyük boy panoramik albüm bize.
iki orta boy panoramik aile albümü.
bi cep albümü.
albümdeki fotolardan 2 ser tane.
cektigi fotoları da cd ye aktarmış onu da verdi...bide kocamannn çerçeveli bi foto...ölçüsünü unuttum ama baya büyük
bircanım inşallah canımbu kadar dua da işlemezse babama bişi demicem artık
duygu da prenses olacakmış çok sevindim değiştirmelerine içine sinmesi çok önemli
hüümmm o albümler ne pahalı yaaa :18::18: biz daha fotocu ayarlamadık yarın sevdiceğim gelince bakalım bari bi
handeee hikah işlemlerinizi yaptınız mıııne güzelll aramızda bi hafta sanırım :26: bizim daha dünyadan haberimiz yok
aslıcııkkkııımmosskiiviiiçççdiyet spor diyoz diyoz icraat 0 bence de yaşasın yemek yemek
derkennn hooppp dilamikkkkgünaydınnn
herkeslere en kocamanından öpücüklerrrr
Hüm dış mekan çekim 40 poz dediğin boyutta bir albüm 2 aile albümü bir slayt cd ve birde bir çerçeve 500 anlaştım ben:44: Biraz fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?