'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım benim aile albümleri büyük boy
Birde normal albüm değil panaromik olanlardan hepsi

tatlım benimkilerde panoromik tamamı

günaydın kızlaaaar ben geldiiim
Ama çok hastayım Doktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo

tatlım çok geçmiş olsunn

ben anlaştığım fotoğrafçının fiyatını uygun buldum kuzum.. İnşallah pozlarımızda güzel olur

işte o bastıkları kağıt falan hiç güzel değil dolu para gidiyor o yüzden biz basıp basıp para almalarını istemedik hepsini cd halinde verecekler bize biz kendimiz istediğimizi çıkartacağız

canım bende panaromik albüm istemiyorum normal albüm istiyorum panaromik bana hep dandik gelmiştir tabi bu benim düşüncem

tatlım benimkilerde panoromik tamamı

tatlım çok geçmiş olsunn

ben anlaştığım fotoğrafçının fiyatını uygun buldum kuzum.. İnşallah pozlarımızda güzel olur

canım sizin oradamı fotoğrafçı bizim nişan evd eolsa bile dış çekimi olucak stüdyo istemiyoruz benim profosynl makinem var kardeşim çekiyor aslında adada güzel kareler çıkabilir ama ben fotoğraçı tutalım üdşüncesindeyim 600 700 den fazla vermek istmeiyorum soyuyolar adamı resmen

izleyiciymişmişmiş listeye ilk olarak neyle başlasam acaba :44::44::44::44: kıyafetlerle mi yoksa ağrı kesici yoara bandı gibi şeylerle mi

ben de yorum yapem barii
ben fotoyu dış çekim yapamdım hava çok sıcak diee
stüdyoda 20 büyük foto albümüyle birlikte,
ailelere 12 şer foto,
bütün pozların siyah beyaz halii,
büyük bi foto çerçevesiyle birlikte,
küçük bi albüm daha ve çekilen bütün pozların minnak hali toplamda 250 TL ye çekildikk

rüyamda eskişehire gitmişiz sevdiceğimle ben de bi loyayı geziyim diyordum rüyama giriyo loya artık şöyle güzel bi yer yok ki gelinlik için tam dolgu sütyen bile bulamadım

duygu da prenses olacakmış çok sevindim değiştirmelerine içine sinmesi çok önemli
evet evet inşallah bu kez içime sindi tatlımm

izleyiciymişmişmiş listeye ilk olarak neyle başlasam acaba :44::44::44::44: kıyafetlerle mi yoksa ağrı kesici yoara bandı gibi şeylerle mi

plaj havlusu , plaj çantası , güneş kremleri ile başla bence plaj, otel odası ve kişisel bakım şeklinde sıralayabilirsiiinn

Aslıııımmmmm tekstilciiiiimmm yeni geliniiiimmm gelinliğime bakmadın amaaa beğenmedin miii :26:

Son düzenleme:

Stüdyo da daha ı-uygun olur demişti bizimki de ama dış mekan daha güzel düğünde dış mekan yaptır mutlaka izmir in sahillerinde yatın çimenlere

Stüdyo da daha ı-uygun olur demişti bizimki de ama dış mekan daha güzel düğünde dış mekan yaptır mutlaka izmir in sahillerinde yatın çimenlere

dış çekim yapcaktık nişanda da ama hava o kadar sıcaktı kii
kafamızı arabadan çıkaramadıkk
inşallah düğünde dış çekim yapcazzz

KIZLAR GÜNAYDINNNN

BU YIL
QUEEN ELİZABETH OTELE GİDEN OLDUMU
HANGİ TURLA GİDİLDİ ? JOLLY ANI ETS HİÇBİRİ ÇALIŞMIYOR BU OTELLE.

VE OTOBÜSLEMİ UÇAKLAMA GİDİLDİ

KUZenim gitmek istiyorda

şu an yazdıklarım;

ağrı kesici, güneş kremi, nemlendiric krem, şampuan, duş jeli, lif kese. yara bandı, tırnak makası,i cımbız, tursil, tarak, pamuk, günlük ped, traş seti, havlular, çarşaf

canım tatilbudur ve tatil sepeti gibi sitelere bakmışlarmı onların anlaşmaları vardır belki

Gizem sen semti orta halli olan bir yerdeki fotocuyla anlaş.
Ben tek bir yerde sadece panaromik vardı.(Allah için basımı, fotoğrafları falan harikaydı.)Birde kullandıkları fotoların bulunduğu cdye 1200 istediler benden bende evimize uzak ama daha uygun bir yerle anlaştım.Sende öyle yap istersen
işte o bastıkları kağıt falan hiç güzel değil dolu para gidiyor o yüzden biz basıp basıp para almalarını istemedik hepsini cd halinde verecekler bize biz kendimiz istediğimizi çıkartacağız

Nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr canım sıkılıyor benim gelinsenize :84::84::84::84::84::84::84::84:
Buradayım ki ben

canım tatilbudur ve tatil sepeti gibi sitelere bakmışlarmı onların anlaşmaları vardır belki

evet oraların anlaşması var ama ben istiyorum ki jolly anı ets tez gibi iyi firmalarla gitsinler ulaşım olarak otobüs seçecekler turun otobüsü ile giderlerde otele kadar gidecekler.
ilk tatilleri olacak .
20 yaşında sevgilisiyle gidecek ilk olduğu içinde biraz zorlanacaklar . ikiside bilmiyor çünkü .

semtimden baya uzağa gitmem şart adada hiç bişi yok bostancı kadiköy desem pahalı sana kzı sen istanbulu neresindensin demek istiyor ve özel msj bekliyorum fotocun hakkında yaniii ben 600 700 vermeyi gözden çıkardım dışarda nişan olsun olmasın annem ıdş çekime ne kadar istersen veririz kızım desede kazıklanmak istemiyorum bir dünya şey çıkıyor sürekli canım yaa

bana özel msjla bir bilgilendirme yaparmısın hatice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…