Nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr canım sıkılıyor benim gelinsenize :84::84::84::84::84::84::84::84:
Canım benim aile albümleri büyük boy
Birde normal albüm değil panaromik olanlardan hepsi
günaydın kızlaaaar ben geldiiim
Ama çok hastayımDoktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo
günaydınlar herkes bir dış çekim konusu duydum sanki özge canım ya ne kadar uyguna geliyormuş biz nişan için araştırdık 600 den başlıyo beğendiğim fotocu 800 dedi sonra mügenin fotocuları 700 dedi bizim buradamı böyle uçuk fiyatlar düğüne zaten 1500 diolar
hatice canım siz nasıl halletiniz fotocuyu taöm okuyamadım ben fotoculara mail atarken çekimdeki malzemeleri getircekmisiniz die sordum zaten çoğu detay kısmında bunu özellikle belirtmiş hani uğraştırmamak adına
Nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr canım sıkılıyor benim gelinsenize :84::84::84::84::84::84::84::84:
Günler azaldıkça için içine sığmıyor heralde ben nişanda hiç yalnız kalmak istemiyordum
muhabbeti bozmak istemedim hümm
izleyici gibi okudumm
işte o bastıkları kağıt falan hiç güzel değil dolu para gidiyor o yüzden biz basıp basıp para almalarını istemedik hepsini cd halinde verecekler bize biz kendimiz istediğimizi çıkartacağız
tatlım benimkilerde panoromik tamamı
tatlım çok geçmiş olsunn
ben anlaştığım fotoğrafçının fiyatını uygun buldum kuzum.. İnşallah pozlarımızda güzel olur
izleyiciymişmişmişlisteye ilk olarak neyle başlasam acaba :44::44::44::44: kıyafetlerle mi yoksa ağrı kesici yoara bandı gibi şeylerle mi
yeaaa beb dün loyadaydım yoktu öyle kampanyagöremediiimmm
başka yerden günlük kullanım için 4 tane sütyen kilot takımı aldım
kuzummm benim gelinlik de miss defneden, ben de baya reklam yapmıştım burda
çok güzel ilgileniyolar sağolsunlar
evet evet inşallah bu kez içime sindi tatlımmduygu da prenses olacakmış çok sevindim değiştirmelerine içine sinmesi çok önemli
izleyiciymişmişmişlisteye ilk olarak neyle başlasam acaba :44::44::44::44: kıyafetlerle mi yoksa ağrı kesici yoara bandı gibi şeylerle mi
ben de yorum yapem barii
ben fotoyu dış çekim yapamdım hava çok sıcak diee
stüdyoda 20 büyük foto albümüyle birlikte,
ailelere 12 şer foto,
bütün pozların siyah beyaz halii,
büyük bi foto çerçevesiyle birlikte,
küçük bi albüm daha ve çekilen bütün pozların minnak hali toplamda 250 TL ye çekildikk
Stüdyo da daha ı-uygun olur demişti bizimki de ama dış mekan daha güzeldüğünde dış mekan yaptır mutlaka izmir in sahillerinde yatın çimenlere
rüyamda eskişehire gitmişiz sevdiceğimle ben de bi loyayı geziyim diyordum rüyama giriyo loya artık şöyle güzel bi yer yok ki gelinlik için tam dolgu sütyen bile bulamadım
evet evet inşallah bu kez içime sindi tatlımm
plaj havlusu , plaj çantası , güneş kremleri ile başla benceplaj, otel odası ve kişisel bakım şeklinde sıralayabilirsiiinn
Aslıııımmmmm tekstilciiiiimmm yeni geliniiiimmm gelinliğime bakmadın amaaa beğenmedin miii :26:
dış çekim yapcaktık nişanda da ama hava o kadar sıcaktı kii
kafamızı arabadan çıkaramadıkk
inşallah düğünde dış çekim yapcazzz
KIZLAR GÜNAYDINNNN
BU YIL
QUEEN ELİZABETH OTELE GİDEN OLDUMU
HANGİ TURLA GİDİLDİ ? JOLLY ANI ETS HİÇBİRİ ÇALIŞMIYOR BU OTELLE.
VE OTOBÜSLEMİ UÇAKLAMA GİDİLDİ
KUZenim gitmek istiyorda
Gizem sen semti orta halli olan bir yerdeki fotocuyla anlaş.ben en son birine isyan ettin siz fotoğrafmı çekiyorsunuz evmi satıyorsunuz die ki içinde hikaye feklanda yoktu hikayede istemiyorum gerçi 2000 dermi bir fotoğrafçı varmı böyle bir dünya kaz gibi yoluyolar evlencek insanları
nişanda düğüdnede istiyordum ama makinemi kardşeime eşime dostuma evricem en son o olucak yaptıkları işin maliyeti karla beraber 500 eder ondan daha fazlası bu işleri verilmez ama işte istanbul aldı başını gidiyo
istanbulllu kızlar bunu nasıl halletiniz
özge canım hayırlı olsun kardeşcağzın için
tuğçe sanada geçmiş olsun ben pk geçmişe bakamadım
elüfffü merak ediyorum o haftayamı dönücek aceba
işte o bastıkları kağıt falan hiç güzel değil dolu para gidiyor o yüzden biz basıp basıp para almalarını istemedik hepsini cd halinde verecekler bize biz kendimiz istediğimizi çıkartacağız
Buradayım ki benNerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr canım sıkılıyor benim gelinsenize :84::84::84::84::84::84::84::84:
şu an yazdıklarım;
ağrı kesici, güneş kremi, nemlendiric krem, şampuan, duş jeli, lif kese. yara bandı, tırnak makası,i cımbız, tursil, tarak, pamuk, günlük ped, traş seti, havlular, çarşaf
canım tatilbudur ve tatil sepeti gibi sitelere bakmışlarmı onların anlaşmaları vardır belki
Gizem sen semti orta halli olan bir yerdeki fotocuyla anlaş.
Ben tek bir yerde sadece panaromik vardı.(Allah için basımı, fotoğrafları falan harikaydı.)Birde kullandıkları fotoların bulunduğu cdye 1200 istediler benden bende evimize uzak ama daha uygun bir yerle anlaştım.Sende öyle yap istersen
Buradayım ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?