'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşkler kuzum inşallah geçer ama kuzum akıntının nedenini ama bende kaşıntı da var mantara bağladı benim doktorum:44::44::44:

Kuzum Seyhan Başkentte Ayşe Parlakgümüş yar. doç. ablamın doğum doktoruydu çok memnundu bende çok memnun kaldım

maviş seyhan ne kadar ücret alıyo...ben de pazartesi günü ortadoguya gidicem...dr.filiz kavi...iyi diyolar ama bi sıkıntı yasarsam aklımda bulunsun diye sordum senin dr u da...bu arada orta doğu 40 tl alıyo...seyhan başkenti merak ettm?

Ben 55 tl verdim kuzum ama ilgisi konuşması yaklaşımı güzeldi sıkıntı yaşarsan aklında bulunsun çok yoğun bi doktor haberim olsun randevu alacağında bi şeyler ayarlarız tarihinde kuzum

Dilam dene bakalım iyi gelirse birde denin yöntemi deneriz.

hi hi gene korunma yöntemlerine gelmiş konu

benden de bir soru

ben doktora haziranda mı gidicem yoksa temmuzda mı :44:

temmuzda gidersem tam koruma sağlamaz mı hap:44:

hi hi gene korunma yöntemlerine gelmiş konu

benden de bir soru

ben doktora haziranda mı gidicem yoksa temmuzda mı :44:

temmuzda gidersem tam koruma sağlamaz mı hap:44:

Kuzum benim düğünüme tam 28 gün var bugün hasta olcam sanırım hissediyorum başlıcam doktorum tam koruma sağlar dedi bana ama bilmiyom:44::44::44:

Kuzum benim düğünüme tam 28 gün var bugün hasta olcam sanırım hissediyorum başlıcam doktorum tam koruma sağlar dedi bana ama bilmiyom:44::44::44:

o zaman bende temmuzun başında gideyim bari :26:

şimdilik hesaplamama göre düğünde ve balayında adetli oluyorum bende

temmuz başı gideyim bi ayar çekelim

kızlar fotoğrafçımız 35*70 albümü 600 e yapıyormuş normalde ama arkadaşı olduğu için 450ye yapacak bize

çektiği pozların flash halini de verecek bize

ben 350 ye yaptırdım ... herşey içinde tanıdıktı tabii.. albümler ,tüm çekilen pozlar dvd de olacak.

yaa millet uçmuş 1000-1500 tl fiyat istiyorlar dışarıda.

oo karlı bir iki ay olmuş aslıım, her gün mü para atıyorsun öyle bozuklukları falan ben çantamın gözünde 3 lira buldum bugün ona bile sevindim

evet genelde hergün atmaya çalışıyorum.. ama mesela uzun bir süre atamadıysam 10 tl birden attığım da oluyor.. bir de cüzdanımın gözüne 10tl ya da 5 tl koyuyorum gizli gözüne..tabii bazen paraya sıkışınca kurcalayıp aaaaaaaaaaa bunu ne zaman koymusum oluyorum

günaydın kızlaaaar ben geldiiim
Ama çok hastayım Doktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo
geçmiş olsun yeni gelin dikkat et.

**

özgem bizim burda vardı anneler gününe özel diye.

vay enişteye

bence ilkel değil en sağlıklı yöntem.aslında herşeyin ilacı doğada var.

umarım işini görür

mavişim geçmiş olsunn
ama aklıma takıldı sen doktorun yanına annenle mi girdin kız koca kızsın annenin ne işi vaaaarrr

tamam canım tşkler....

Rica ederim canım ne demek

o zaman bende temmuzun başında gideyim bari :26:

şimdilik hesaplamama göre düğünde ve balayında adetli oluyorum bende

temmuz başı gideyim bi ayar çekelim

Ben kesintisiz kullanacam kuzum adet görmek istediğim zaman bırakacam bi kereliğine böle yapacaz bıraktıktan sonra da eşim korunacak zaten

mavişim geçmiş olsunn
ama aklıma takıldı sen doktorun yanına annenle mi girdin kız koca kızsın annenin ne işi vaaaarrr

Tşkler kuzum yaa geçecek inşallah
He ya annemle girdim evlenecem hala beni çocuk sanıyo yok mok da demedim ne yapım evin en küçüğüyüm ya hala beni çocuk sanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…