mavişş çok geçmiş olsunn
bu arada ben doktora gitmekten az utandığım için dün lokman hekime gittim
ordaki ablaya dedimki akıntm var benim yapabilceğimiz bişe var mıı :44::44::44:
oda bana adaçayı suyu ve çivanperçemi kapsülü verdi iç geçer dedii
vücüttaki şeyi temizliyomuşş
inşallah iyi gelirr
az ilkel bi yöntem oldu ama benim zaten ellerde fln alerji olduğu için hap yüklemesi yapmak istemiyorumm
Kuzum Seyhan Başkentte Ayşe Parlakgümüş yar. doç. ablamın doğum doktoruydu çok memnundu bende çok memnun kaldım
maviş seyhan ne kadar ücret alıyo...ben de pazartesi günü ortadoguya gidicem...dr.filiz kavi...iyi diyolar ama bi sıkıntı yasarsam aklımda bulunsun diye sordum senin dr u da...bu arada orta doğu 40 tl alıyo...seyhan başkenti merak ettm?
mavişş çok geçmiş olsunn
inşallah iyi gelirr
az ilkel bi yöntem oldu ama benim zaten ellerde fln alerji olduğu için hap yüklemesi yapmak istemiyorumm
hi hi gene korunma yöntemlerine gelmiş konu
benden de bir soru
ben doktora haziranda mı gidicem yoksa temmuzda mı :44:
temmuzda gidersem tam koruma sağlamaz mı hap:44:
Ben 55 tl verdim kuzum ama ilgisi konuşması yaklaşımı güzeldi sıkıntı yaşarsan aklında bulunsun çok yoğun bi doktor haberim olsun randevu alacağında bi şeyler ayarlarız tarihinde kuzum
Kuzum benim düğünüme tam 28 gün var bugün hasta olcam sanırım hissediyorum başlıcam doktorum tam koruma sağlar dedi bana ama bilmiyom:44::44::44:
kızlar fotoğrafçımız 35*70 albümü 600 e yapıyormuş normalde ama arkadaşı olduğu için 450ye yapacak bize
çektiği pozların flash halini de verecek bize
oo karlı bir iki ay olmuş aslıım, her gün mü para atıyorsun öyle bozuklukları falan ben çantamın gözünde 3 lira buldum bugün ona bile sevindim
geçmiş olsun yeni gelingünaydın kızlaaaar ben geldiiim
Ama çok hastayımDoktora gittim bronşit olmuşum bi sürü ilaç içiyorum İnşallah biran önce iyileşirim boğazlarım çok fena acısı kulaklarıma vuruyo
mavişş çok geçmiş olsunn
inşallah iyi gelirr
Kolay gelsin canlar kolay gelsin size ben geldim doktor aplaya gittim geldim işleri toparladım anca yazabiliyorum
Şİmdi çook şeker bi doktor abla kendisi bi cana yakın konuşuyo bilgi veriyo ablamın doğum doktoruydu kendisini çook sevdim
Çok ilgili alakalıydı herşeyi itinayla soru bekar mısın hastalığın var mı ameliyat oldun mu hiç felan filan sıkışık mısın dedi çok fazla değil dedim sıkışık olsaydım ultrasonla bakacaktı(biraz zaman isteyip su içip sıkışıp muayene olmadığıma pişmanım ama olan oldu artık):18::18::18:
Sordum dedim benim çok akıntım var kaşımtım var dedim mantardır dedi ilaç verdi birde uyardı bol pantolonlar ve etek giyebilirsen bunun önüne geçebilirsin dedi doktor abla sürekli kapalı kaldığı içinde büle olabiliyomuş bide nemli kalmayacakmış hiç:44::44::44:
Sonram benim adet dönemlerim çok sancılı geçiyo onu sordum bunu 34-35 yaşına kadar çekersin dedi ağrı kesici yazdı dedi ki bide bunu antibiyatiği nasıl içiyosan öle iç yani içtim bak ağrım geçti deyim bırakma dedi annem sordu peki kanamayı keser mi diye çok kesmes dedi bi problem olur mu dedi annem yok dedi bi sorun olmaz dedi bide dedi ki çok sancın olmadan iç ki etkisi olsun yoksa çok sancılıyken içersen bi işe yaramaz ağrını kesmez dedi
Sonram gelelim doğum kontrole 2 yöntem var dedi ya doğum kontrol hapı yada eşin korunması biz eşin korunmasını öneriyoruz dedi sen hormanlarla oynama diye dedi tam aklıma yatmışken müstakbel eşimin korunması geciktiriciyi sordum o zaman dedi sana myralon hapını veriyorum balayından dönene kadar kullan içinde 21 hap var dedi adetinin ne zaman başlamasını istiyosan o zamana kadar kullan dedi (çünkü adetim tam düğün gününe geliyo) sonra eşin korunsun dedi fazla bi yan etkisi yok dedi bende 2 kutu aldım eczaneden sonrasında eşim korunacak
Benden şimdilik bu kadar sizler bakem neler yaptınız sizleri okuyup gelyom
tamam canım tşkler....
o zaman bende temmuzun başında gideyim bari :26:
şimdilik hesaplamama göre düğünde ve balayında adetli oluyorum bende
temmuz başı gideyim bi ayar çekelim
mavişim geçmiş olsunn
ama aklıma takıldı sen doktorun yanına annenle mi girdinkız koca kızsın annenin ne işi vaaaarrr
bende kaplsiz kalmışım nereeye gitti kalplerrr hatice ve zehra sağolun kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?