Kalplar neye göre geliyor ki
kalpler yazdığın mesaj sayısına göre geliyor Handecim
yemek yedik sonra da kızlarla bi çay faslı yaptık herkes banayapıyor yaw
,,Hüm bende hala heyecan yok yarında biz evimize gideceğiz.Belki baş başa kalacağız ama içimden hiç bişi yapmak gelmiyor.Bütün gün yatayım istiyorum. Sendeki heyecan durumu nasıl yada ben depresyona giriyorum belli belirsiz.
,,
ayyyy keşke ben başbaşa kalsam şimdivalla heyecan artıyor bende
Bende baş başa kalmak istemiyor gibiyim.
Çok özledim, sarılmayı çok istiyorum ama ona sarılırsam ağlarım gibi geliyor.
Birde hasta olduğum dönemlerde dengesiz oluyoruz ya ondanda istemiyorum öpüşürsek diye endişeleniyorum
Bende baş başa kalmak istemiyor gibiyim.
Çok özledim, sarılmayı çok istiyorum ama ona sarılırsam ağlarım gibi geliyor.
Birde hasta olduğum dönemlerde dengesiz oluyoruz ya ondanda istemiyorum öpüşürsek diye endişeleniyorum
topiği evlilik heyecanı sarmış ne güzel
bizimkinde heyecan kalmadı ya şu sınav yüzünden, uyuz sınavlar
heyecanınız baki olsun :)
Bizde de aşkın dersleri var evlendikten 1 ay sonrada sınavı evlendikten bir hafta sonra yüksek için bir tez gibi bişi hazırlayıp teslim etmesi lazım.Bu sebeple hafta içi görüşmüyoruz. Hafta sonu akşam konuşmuyoruz.Yani bir ayda 500 dk 100 dakikasını konuşsak öpüp başıma koyacağım. MEsaj desen günde ortalama 5 mesaj ve ben çok özlüyorum .Anlayışlı olduğum için kendime kızıyorum.
Bana diyor zaten senden çektiğim kadar kimseden çekmedim diye. Dini nikahı kıyalım da hiç değilse yakınlaşır ilk gece için alışırsın bana diyor.niye ağlayacaksın? diğer mevzu için de: evlenmeden olmaz deyip kestirip atarsın, oh canıma değsin aşkının
öpüşün ne olmuş kalmış 1 haftamız zatenben normalde çok dikkat ederim bunlara ama şu son 2 haftadır biraz rahat davranıyorum son haftada kendimi rahat bırakacağım artık yoksa o gece daha zor olur... azıcık yakınlaşmak o geceyi rahat geçirecek gibi geliyor bana
Bana diyor zaten senden çektiğim kadar kimseden çekmedim diye. Dini nikahı kıyalım da hiç değilse yakınlaşır ilk gece için alışırsın bana diyor.
Gerçekten yakınlaşırsam daha mı kolay geçer?
Hüm biz zaten 4-5 defa öpüştük şimdiye kadar
Bana diyor zaten senden çektiğim kadar kimseden çekmedim diye. Dini nikahı kıyalım da hiç değilse yakınlaşır ilk gece için alışırsın bana diyor.
Gerçekten yakınlaşırsam daha mı kolay geçer?
Hüm biz zaten 4-5 defa öpüştük şimdiye kadar
öpüşün ne olmuş kalmış 1 haftamız zatenben normalde çok dikkat ederim bunlara ama şu son 2 haftadır biraz rahat davranıyorum son haftada kendimi rahat bırakacağım artık yoksa o gece daha zor olur... azıcık yakınlaşmak o geceyi rahat geçirecek gibi geliyor bana
ayneeenn öyle cnm
Bende öyle düşünüyorum.çalışşsın canım dersine bitirsin bi an önce sonra hep sana ilgi gösterecek inşallah..... ne yapsın tezini yapması lazım mecbur o da bi an önce de bitsin de rahatlasak diyordur eminim
bence daha fazla görüşme zamanları oluşturabilirsiniz, az gibi geldi. erkekler güçlü olmalı
Bende öyle düşünüyorum.
Takılanlarla istersen gideriz hemen tatile dedi. Yok dedim sen sunumunu hazırla teslim et sonra yine izne ayrılır rahat rahat gideriz dedim.Fakat eskiden takmıyordum ama artık daha bir özlüyorum gibi geliyor.5 gün sesini duymadığımda sanki bir yarım kaybolmuş gibi hissediyorum.
Evlenince aynı evde bol bol görüşürsünüz diyor annem
Bunu isteyen bendim aslında benimle konuştuğunda derslerine konsantre olamıyordu.
Şimdi bunu ben söylediğim içinde kendimden nefret ediyorum.Napim çok özlüyorum ama ona yansıtıp onuda üzmek istemiyorum. İşte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?