'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kalpler yazdığın mesaj sayısına göre geliyor Handecim

yemek yedik sonra da kızlarla bi çay faslı yaptık herkes bana yapıyor yaw

Hüm bende hala heyecan yok yarında biz evimize gideceğiz.Belki baş başa kalacağız ama içimden hiç bişi yapmak gelmiyor.Bütün gün yatayım istiyorum. Sendeki heyecan durumu nasıl yada ben depresyona giriyorum belli belirsiz.

topiği evlilik heyecanı sarmış ne güzel
bizimkinde heyecan kalmadı ya şu sınav yüzünden, uyuz sınavlar
heyecanınız baki olsun :)

niye ağlayacaksın? diğer mevzu için de: evlenmeden olmaz deyip kestirip atarsın, oh canıma değsin aşkının

öpüşün ne olmuş kalmış 1 haftamız zaten ben normalde çok dikkat ederim bunlara ama şu son 2 haftadır biraz rahat davranıyorum son haftada kendimi rahat bırakacağım artık yoksa o gece daha zor olur... azıcık yakınlaşmak o geceyi rahat geçirecek gibi geliyor bana

topiği evlilik heyecanı sarmış ne güzel
bizimkinde heyecan kalmadı ya şu sınav yüzünden, uyuz sınavlar
heyecanınız baki olsun :)

Bizde de aşkın dersleri var evlendikten 1 ay sonrada sınavı evlendikten bir hafta sonra yüksek için bir tez gibi bişi hazırlayıp teslim etmesi lazım.Bu sebeple hafta içi görüşmüyoruz. Hafta sonu akşam konuşmuyoruz.Yani bir ayda 500 dk 100 dakikasını konuşsak öpüp başıma koyacağım. MEsaj desen günde ortalama 5 mesaj ve ben çok özlüyorum .Anlayışlı olduğum için kendime kızıyorum.

çalışşsın canım dersine bitirsin bi an önce sonra hep sana ilgi gösterecek inşallah..... ne yapsın tezini yapması lazım mecbur o da bi an önce de bitsin de rahatlasak diyordur eminim

niye ağlayacaksın? diğer mevzu için de: evlenmeden olmaz deyip kestirip atarsın, oh canıma değsin aşkının
Bana diyor zaten senden çektiğim kadar kimseden çekmedim diye. Dini nikahı kıyalım da hiç değilse yakınlaşır ilk gece için alışırsın bana diyor.

Gerçekten yakınlaşırsam daha mı kolay geçer?
Hüm biz zaten 4-5 defa öpüştük şimdiye kadar

bence daha fazla görüşme zamanları oluşturabilirsiniz, az gibi geldi. erkekler güçlü olmalı

benim arkadaşım dedi bana.. keşke biraz yakınlaşsıydık önceden o gece pat diye olmuyor diye... o yüzden azıcık yakınlaşmak da fayda var dedi

aman bu konularda konuşmayı sevmem de evlenince yakınlaşırsınız ve gerisi de gelir, niye bu kadar öncesi için alıştırma yapmak istenir ki :44: bence şu dönemlerinizin en komik ve güzel dönemler. tam aşkın zirve yaptığı dönemler, ulaşmaya az kaldı heyecan dorukta. ulaşmak zorlaşsın ki zirve süper olsun. ağırdan satardım ben kendimi sizin yerinizde olsam, gözlerindeki o eriyip tükenmeyi görüp sadist ruhumu hissetmenin mutluluğunu yaşardım

4-5 defa mıı

pazar gelsin öpeyim bende sevdiceğimi bol boll

ayneeenn öyle cnm

çalışşsın canım dersine bitirsin bi an önce sonra hep sana ilgi gösterecek inşallah..... ne yapsın tezini yapması lazım mecbur o da bi an önce de bitsin de rahatlasak diyordur eminim
Bende öyle düşünüyorum.
Takılanlarla istersen gideriz hemen tatile dedi. Yok dedim sen sunumunu hazırla teslim et sonra yine izne ayrılır rahat rahat gideriz dedim.Fakat eskiden takmıyordum ama artık daha bir özlüyorum gibi geliyor.5 gün sesini duymadığımda sanki bir yarım kaybolmuş gibi hissediyorum.
bence daha fazla görüşme zamanları oluşturabilirsiniz, az gibi geldi. erkekler güçlü olmalı

Evlenince aynı evde bol bol görüşürsünüz diyor annem
Bunu isteyen bendim aslında benimle konuştuğunda derslerine konsantre olamıyordu.
Şimdi bunu ben söylediğim içinde kendimden nefret ediyorum.Napim çok özlüyorum ama ona yansıtıp onuda üzmek istemiyorum. İşte böyle

haaaa balayına gitmeyeceksiniz siz :44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…