'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim arkadaşım dedi bana.. keşke biraz yakınlaşsıydık önceden o gece pat diye olmuyor diye... o yüzden azıcık yakınlaşmak da fayda var dedi
Anladım.
Kriz kendimi biraz daha ağırdan alıyorum bir sene olacak ayın 19da ve biz sadece 5 defa öpüştük.
4-5 defa mıı

pazar gelsin öpeyim bende sevdiceğimi bol boll

Evet zehram 1 öpüşmemiz yanlışlıkla olduğunu sayarsak 4 defa benimki deliriyor o yüzden

Mavişim geçmiş olsun bende de mantar vardı canım evlenmeden önce ilaç kullanmıştım şimdi yina çok rahaysız oluyorum haftaya bende gideceğim doktora....

Hatice hap almayacağın için regl in bitince git hastaneye bence

balayı, balayı dediğin nedir ki gülüm
ben senin için evde balayıyı göze almışım

written by krizsavar

Evet canım herkes gitmemiz gerektiğini söylüyor ama ben hem ekonomimizi hemde aşkı zorlamak istemiyorum.
Bu sene bitirsinde ikimizde kurtulalım.

Evet çok şükür

hımm bende düğüne kadar uğraşıyor da tatile gideceksiniz sonra diye düşünüyordum keşke gitseydiniz... herkesin dediği balayının bambaşka olduğu

ama Kasım'da aşk başkadır
Mayıs'ta nasıl anlatın bakalım hazirana evli girecek hatunlar

süperrrrrr

kızlar
evde, tatilde, orda, burda yaptığınız tüm balayılarınızda bol bol bal yapmanızı diliyorum

balayı, balayı dediğin nedir ki gülüm
ben senin için evde balayıyı göze almışım

written by krizsavar
Bizde Eylül gibi sakin sakin her şeyin tadını çıkararak gidersek birşey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
hımm bende düğüne kadar uğraşıyor da tatile gideceksiniz sonra diye düşünüyordum keşke gitseydiniz... herkesin dediği balayının bambaşka olduğu

süperrrrrr
Keşke ama şartları zorlayıp sonrasında çok sıkıntı çekeceğime birkaç ay dişimi sıkarım diyorum.
kızlar
evde, tatilde, orda, burda yaptığınız tüm balayılarınızda bol bol bal yapmanızı diliyorum
Bal yapmak?
Bebek için erken değil mi?

tanımak değil canım 2007den beri elini tutuyorum ben senin ama diğer boyutlara şimdi son zamanlarda rahatım ben düğüne az kaldı diye yoksa

Haklısın hata yaptım farkındayım ama bir anda oldu. Planlanmamış bir şey değildi.
Yalnız ben elini halada mümkün mertebe tutmuyorum.

Son düzenleme:

Canım çekiyorum hep bu mantardan inşallah iyi olurda düzelir yaa ilaç verdi bakalım nasıl olacak:44::44::44:

hatice bence balayı yapmamakla bir şey kaybetmezsiniz.
artı balayı evde de yapılır, artı bal birbirinize yaptığınız bütün güzel şeylerdir yani ben masumane böyle yorumluyorum, eşim başka şey için kullanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…