- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
neyse canım 15 güncük kaldı
mayısta ne çok kişi evleniyor yahu, maşallah
Anladım.benim arkadaşım dedi bana.. keşke biraz yakınlaşsıydık önceden o gece pat diye olmuyor diye... o yüzden azıcık yakınlaşmak da fayda var dedi
Kriz kendimi biraz daha ağırdan alıyorum bir sene olacak ayın 19da ve biz sadece 5 defa öpüştük.aman bu konularda konuşmayı sevmem de evlenince yakınlaşırsınız ve gerisi de gelir, niye bu kadar öncesi için alıştırma yapmak istenir ki :44: bence şu dönemlerinizin en komik ve güzel dönemler. tam aşkın zirve yaptığı dönemler, ulaşmaya az kaldı heyecan dorukta. ulaşmak zorlaşsın ki zirve süper olsun. ağırdan satardım ben kendimi sizin yerinizde olsam, gözlerindeki o eriyip tükenmeyi görüp sadist ruhumu hissetmenin mutluluğunu yaşardım
4-5 defa mıı
pazar gelsin öpeyim bende sevdiceğimi bol boll
Evet canım herkes gitmemiz gerektiğini söylüyor ama ben hem ekonomimizi hemde aşkı zorlamak istemiyorum.haaaa balayına gitmeyeceksiniz siz :44::44::44::44::44::44:
neyse canım 15 güncük kaldı
mayısta ne çok kişi evleniyor yahu, maşallah
Anladım.
Kriz kendimi biraz daha ağırdan alıyorum bir sene olacak ayın 19da ve biz sadece 5 defa öpüştük.
Evet zehram 1 öpüşmemiz yanlışlıkla olduğunu sayarsak 4 defa benimki deliriyor o yüzden
Mavişim geçmiş olsun bende de mantar vardı canım evlenmeden önce ilaç kullanmıştım şimdi yina çok rahaysız oluyorum haftaya bende gideceğim doktora....
Hatice hap almayacağın için regl in bitince git hastaneye bence
Evet canım herkes gitmemiz gerektiğini söylüyor ama ben hem ekonomimizi hemde aşkı zorlamak istemiyorum.
Bu sene bitirsinde ikimizde kurtulalım.
Evet çok şükür
ama Kasım'da aşk başkadır
Mayıs'ta nasıl anlatın bakalım hazirana evli girecek hatunlar
sizin ilk sene olmuş yine bizim olmadı o zamanlar6 senedir görüştüğümüz için biz
tanımak değil canım 2007den beri elini tutuyorum ben senin ama diğer boyutlara6 bitti öyle bakarsan 7 seneye gireceğiz biz ( 2008 tanışmamız ve onun bana aşık olması)
Bizde Eylül gibi sakin sakin her şeyin tadını çıkararak gidersek birşey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.balayı, balayı dediğin nedir ki gülüm
ben senin için evde balayıyı göze almışım
written by krizsavar
Keşke ama şartları zorlayıp sonrasında çok sıkıntı çekeceğime birkaç ay dişimi sıkarım diyorum.hımm bende düğüne kadar uğraşıyor da tatile gideceksiniz sonra diye düşünüyordum keşke gitseydiniz... herkesin dediği balayının bambaşka olduğu
süperrrrrr
Bal yapmak?kızlar
evde, tatilde, orda, burda yaptığınız tüm balayılarınızda bol bol bal yapmanızı diliyorum
bir adet Dila aranıyor nerde bu kız yawwwww :44::44::44::44::44::44::44::44:
tanımak değil canım 2007den beri elini tutuyorum ben senin ama diğer boyutlaraşimdi son zamanlarda rahatım ben düğüne az kaldı diye yoksa
burdayımm hümüüm
şimdi geldim yazdıklarınızı okuyodumm :126:
şube dışındaydım daaa
Mavişim geçmiş olsun bende de mantar vardı canım evlenmeden önce ilaç kullanmıştım şimdi yina çok rahaysız oluyorum haftaya bende gideceğim doktora....
Hatice hap almayacağın için regl in bitince git hastaneye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?