'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım iyi ne kelime Bedavaaa

Pınar iyi ne demek yaaaaa süper fiyat :26: çok şanslısın

eneee sahi mi yaaa :26:

ben video fiyatlarını bilmiyorum da ondan kararsız kaldım iyi geldi çünkü siz o gün panaromik albümlerden bahsederken 600 dediniz genelde dış mekan için

e 600 sadece foto olsa biz 400 liraya kına,düğün ve gelin alma videolarımızı artı davetiyelerimizi almış olduk

tamam tamam baya karlıymışız

merhaba nasılsınız ?

bugün ben size bişey soracağım malum bizim 15 gün sonra 2. evlilik yıldönümümüz ayakkabı almayı düşünüyorum ama emin değilim.
maddi değil de manevi süpriz yapmakta istiyorum fikri olan var mıdır ?

sevgili kitabı yaptın mı gerçi o da maddi manevi oluyor ama

Ona ozel bir masa hazirla mumlar falan ve ozel bir davete gider gibi hazlansan nasil olur?Kucuk kucuk notlar olsa evin her yerinde sevgi dolu ne dersin?En son nottada ozel bir hediyenin yeri olsa mesela?

bir soruyla daha karşınızdayım o vakit

en iyisi şöyle anlatayım biz sadece salonu tuttuk içinde kameradır orkestradır organizasyondur bişi yok o yüzden hepsini ayrı ayrı tutuyoruz ayarlıyoruz

pastamızı da hallettik hafta sonu bu da yine nişan pastamızı yapan yer 10 numara 5 yıldız bi yer benden sonra kaç tane tanıdık gitmiş benim adımı vererek oraya sipariş vermiş falan

neyse sevdiceğim pazarlık yaptı yine alengirli bişi istemedim hani böyle gül işleme yapıyomuş falan altı farklı üstü farklı oluyomuş bişiler bişiler fotolar gösterdi ama normal 7 katlı bi pasta olsun etrafında dantel işleme olsun dedim sadece gelinligime uygun olsun diye

300 kişilik 7 katlı pasta artı 300 kişilik meyve suyu 275 lira oldu :26: bence bu da uygun oldu ama sorayım dedim tecrübelisiniz ne de olsa

bu 300 kişilik malzemeleri 400 kişiye kadar yetiririm dedi abi zaten 1 yıldır tanışıyoruz kendisiyle ha bakarım daha kalabalıksa yettiği kadar dağıtır sonra yardırırım ordan didi

pastanın görüntüsü de önemli tabi ama tadı asıl önemli olan didim ondan yana sorun olmayacağını biliyosun dedi güvendim tamam dedik anlaştık

evet fikirleriniz :44:

tabiside karlısınız maşalllah cidden keşke ben sadece düğünü gelin alma kuaför ve dış çekimi 1000 e bulsam inana heryer öyle pahalı ki aklım almıyor 600 nişan için düşünüyordum biri slayt yapıyor o fiyata biri slayttan anlamıyor

sen bu biyatı iyi bulmuşsun canım

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 275 tl miiiii inanmıyorum bizim burda sadece nişan pastası 1000 tl den başlıyor 30 40 kişilik söz pastaları 150 300 tl arasında

bencede iyi anlaşmışız canım sevindim gerçekten

inşallah sende uygun bi yer bulursun

Pinar ben kokteyle kisi basi 15 3750 oduyorum. Liman soslu havuc, cerez, pasta icecek var.2 saatlik bise masalarin suslenmesi, mikrofon, ses sistemi vs. Hepsi ekstralara giriyor

yaşamak istediğim yerlere sizin orayıda ekliyorum kesinlikle bu şehirden gitme taraftarıyımmmm

yazın arkadaşım tadı olmayan bir pastaya o kadar verdi nişanda bir söz pastası bile 300 ben sana diyim istnblda daha ucuza bulan yerler muhit farklıdır ama daha ucuzu yok full aynı hemen hemen

amaniinnnn:18::18::18::18:

toplaşıp toplaşıp gelin buraya burda everelim sizi

sonra gidersiniz geri

bizim diger orkestra organizasyon ücretlerimizi demeyeyim o vakit ben size hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…