- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Canım iyi ne kelime Bedavaaa
bişi diyimmi bedava bedava ben bu fiyata düğünü bile düşünmedim düğün için 1000 ve 1500 çıkarılıyor gözden istanbulda ve düğün hikayesi zımbırtısı istiyorsan kına gecesi ve video aman alllahım diyorum ve cidden istanbuldan gitmek lazım şarkısını mırıldanıyorum
seni yenemedim be istanbul
Pınariyi ne demek yaaaaa süper fiyat :26: çok şanslısın
naber aslım
sağol haticem saat geçse de eve gitsemDüşüncesindeyim.
Sen nasılsın? Bugün durgun geldin sanki gözüme:44:
merhaba nasılsınız ?
bugün ben size bişey soracağım malum bizim 15 gün sonra 2. evlilik yıldönümümüz ayakkabı almayı düşünüyorum ama emin değilim.
maddi değil de manevi süpriz yapmakta istiyorum fikri olan var mıdır ?
sevgili kitabı yaptın mıgerçi o da maddi manevi oluyor ama
geçen sene benzerini yaptımkendim cd kaydettim
eneee sahi mi yaaa :26:
ben video fiyatlarını bilmiyorum da ondan kararsız kaldım iyi geldi çünkü siz o gün panaromik albümlerden bahsederken 600 dediniz genelde dış mekan için
e 600 sadece foto olsa biz 400 liraya kına,düğün ve gelin alma videolarımızı artı davetiyelerimizi almış olduk
tamam tamam baya karlıymışız
bir soruyla daha karşınızdayım o vakit
en iyisi şöyle anlatayım biz sadece salonu tuttuk içinde kameradır orkestradır organizasyondur bişi yok o yüzden hepsini ayrı ayrı tutuyoruz ayarlıyoruz
pastamızı da hallettik hafta sonu bu da yine nişan pastamızı yapan yer 10 numara 5 yıldız bi yer benden sonra kaç tane tanıdık gitmiş benim adımı vererek oraya sipariş vermiş falan
neyse sevdiceğim pazarlık yaptı yine alengirli bişi istemedim hani böyle gül işleme yapıyomuş falan altı farklı üstü farklı oluyomuş bişiler bişiler fotolar gösterdi ama normal 7 katlı bi pasta olsun etrafında dantel işleme olsun dedim sadece gelinligime uygun olsun diye
300 kişilik 7 katlı pasta artı 300 kişilik meyve suyu 275 lira oldu :26: bence bu da uygun oldu ama sorayım dedim tecrübelisiniz ne de olsa
bu 300 kişilik malzemeleri 400 kişiye kadar yetiririm dedi abi zaten 1 yıldır tanışıyoruz kendisiyle ha bakarım daha kalabalıksa yettiği kadar dağıtır sonra yardırırım ordan didi
pastanın görüntüsü de önemli tabi ama tadı asıl önemli olan didim ondan yana sorun olmayacağını biliyosun dedi güvendim tamam dedik anlaştık
evet fikirleriniz :44:
tabiside karlısınız maşalllah cidden keşke ben sadece düğünü gelin alma kuaför ve dış çekimi 1000 e bulsam inana heryer öyle pahalı ki aklım almıyor 600 nişan için düşünüyordum biri slayt yapıyor o fiyata biri slayttan anlamıyor
sen bu biyatı iyi bulmuşsun canım
bencede iyi anlaşmışız canım sevindim gerçekten
inşallah sende uygun bi yer bulursun
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 275 tl miiiii inanmıyorum bizim burda sadece nişan pastası 1000 tl den başlıyor 30 40 kişilik söz pastaları 150 300 tl arasında
aboooo1000 miiii
vermem ben o parayı beeeee
ne kadar pahalıııı:18:
yaşamak istediğim yerlere sizin orayıda ekliyorum kesinlikle bu şehirden gitme taraftarıyımmmm
yazın arkadaşım tadı olmayan bir pastaya o kadar verdi nişanda bir söz pastası bile 300 ben sana diyim istnblda daha ucuza bulan yerler muhit farklıdır ama daha ucuzu yok full aynı hemen hemen
Pinar ben kokteyle kisi basi 15 3750 oduyorum. Liman soslu havuc, cerez, pasta icecek var.2 saatlik bise masalarin suslenmesi, mikrofon, ses sistemi vs. Hepsi ekstralara giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?