- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Pınarrr foto ve video için aldığın fiyat çok çok iyi
Pasta için aldığın da çok iyi ben nişanı evde yaptım 80 tl ye yaptırdım o da tanıdığım bir yerdi indirimli hali sen 7 kat diyorsun bir de süpermiş valla
Pinar ben kokteyle kisi basi 15 3750 oduyorum. Liman soslu havuc, cerez, pasta icecek var.2 saatlik bise masalarin suslenmesi, mikrofon, ses sistemi vs. Hepsi ekstralara giriyor
Canim valla bizim gelecekleri dusunmesem sizin o taraflara gelirdim.Ki ben eksralara giren bir kac seyi ucuza getirmeme ragmen cok fazla bu fiyetlar
Gelin yolu 300
Ses sistemi 300
Masalara samdam tanesi 15
Fotograf video normali 850 ki icinde album yok birde cekilen tum karelerin basimsiz halini istersem flasda 100 daha odeyecegim
Diye uzaip giden listem var
kızlarr yaa ben ders çalışıyorum ama çok zor yaaa
müdürüm sınav yapcam seni dedii :18::18::18:
eğer sınavı geçersem yolum açılcak dua edin bana nolurrrr
şimdi ben çıkımm daha ders çalışcam eve gidipp
iyi akşamlarr kocaman öptüm sizii
Günaydın herkeslere
Mutlu sabahlar güzel gelinlerim
hüm gözün aydın Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Mavişim her şeyin içine sinsin canım
Sinem ilaca başlayınca sorun kalmaz inşallah sıkma canını kuzum
Özge bende yanına kıvrılayım acayip uykum var ve 1 saat 43'dır trafikteydim.Yorgunum, uykusuzum ve sinirliyim.
Tüm annelerin ve siz sevgili anne adaylarının geçmiş anneler gününü tebrik ederim.İlerde hamişlerinizle kutlamamız temennisiyle sevgiyle kalın.
Günaydın herkeslere
Mutlu sabahlar güzel gelinlerim
hüm gözün aydın Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Mavişim her şeyin içine sinsin canım
Sinem ilaca başlayınca sorun kalmaz inşallah sıkma canını kuzum
Özge bende yanına kıvrılayım acayip uykum var ve 1 saat 43'dır trafikteydim.Yorgunum, uykusuzum ve sinirliyim.
Tüm annelerin ve siz sevgili anne adaylarının geçmiş anneler gününü tebrik ederim.İlerde hamişlerinizle kutlamamız temennisiyle sevgiyle kalın.
günaydınnn
size enerci pompalamaya geldimmm :122::122::122::122::122:
biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık
ama hayatta güzel şeyler de oluyor :129::129:
mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyorbabası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:
sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar
gelinlik bakıyorlar :123::123:
kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla
sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:
annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:
tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse
sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyorbu saatte göndermem
tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sonra sabah olmasın diye dualar ediyor :132:
ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı
ama zaten bigün önceden yeterince mıncırılmış olduğundan koymuyor bu kıza
nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona
birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:
birlikte magazin izleniyor
ve zaman geçiyor ayrılık çanları çalmaya başlıyor
ama kız da delikanlı da çok mutlu
2 gün birlikte oldukları için kokuları sinmiş birbirlerine
kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor
ama takvime bakıyor ki 103 gün kalmış
çok az kalmış
360 dan beri saydığı için kız çok çok az kalmış
kuzular üzüldüğüm konu şu... yani geçti aslında ama yine de buruk içim
davetiyeye alay saatini 12 yazdırdık.. ama işte ordan çıkıp bize gelmeleri 1i bulucak
sonra beni alıp götürmeleri falan saat rahat bi 3 olur sanki.. düğün 7 de başlıyo.. o kadar saat ben nişanlımın ailesinin evinde durcam
ailemi geride bırakıcam kendimi yapayalnız hissedicem
düşünsenize düğün salonunda görücem onları.. yabancı kalabalık bi yerde bi başımayım.. ailemden kimse yok
o koydu biraz
kızlar bu gelin alma falan kuaförden sonra kii
ben sabah 9 gibi gidicem işte kuaföre
sonra kendi evime gelicem.. kuşak bağlama olcak
sonra gelip beni alıp götürcekler
yoksa gelin almadan sonra benimkilerden kimse gelmiyo onlaraaa
adı üstünde beni alıp götürcekler ailem geride kalcak
akşam salonda görcem onları
şarkı ayarlaması yapıyorum
ne zor işmiş yaaagiriş ve ilk dans tamam
şimdi pastada takılı kaldım
kızlarr yaa ben ders çalışıyorum ama çok zor yaaa
müdürüm sınav yapcam seni dedii :18::18::18:
eğer sınavı geçersem yolum açılcak dua edin bana nolurrrr
şimdi ben çıkımm daha ders çalışcam eve gidipp
iyi akşamlarr kocaman öptüm sizii
tabisi sensinnnaşagıda gördüm adını çok şaşırdim ilk defa gördüm seni bu topikte
ama demek sen bizi takip ediyosunbizi seviyosun yane
o zaman elifin evlendiğini biliyosun
bilmiyosan da öğrendinnn
gelsene buraya hiç yabancılık çekmezsin çok tatlı ablalar var burdaevliliğin ilişkilerin detaylarını öğrenirsin
durumlar nasıl anlat bakimmmmm
ciddi adımlar atılacaktı en son
hümmm kuzummmmm hayırlı olsunnnnnnnhep mutlu olunnnn inşallahhhh
dilammmm canımmmm geçmiş olsunnnnn
hafta sonu geldi canımmm
ayyy anlatışa bakk yaaakız bu arada anlaştığın fiyatlar çok iyi ben sadece foto dış çekim 1500e anlaştıkkk
oyyy benimm gündaşımmmmmmmmm çok mutlu olacaz öyle düşün sennnnnbu arada neden seninle yenge fln gelmiyor ki bizim burda adet öyle yengmle gidecem ben:26: bir de sabahtan alacaklar beni sonra 1 saat sonra fln kuaför için ordan foto oradan düğün olarak ayarladık makyajım bozulmasın diye
giriş ve dans müziğin ne olacak kuzmmm yaaa:26: ben pasta için oya bora sevmek zamanı olsun diyorum ama nasıl olur ki:26: bi de ben ilaca başladımm artık çok şükür
dilammm başarılar kuzummm Rabbim yardımcın olsun
biz davetiyelerimizi aldık pazar günü çok cici olmuş kii
sizinle paylaşacam yaptırdfığım kişiden mail istiyecem yarın
şimdi avizeye karar veremiyorum:26: çok pahalı o kadar parayı kendi evim olunca veririm diyorumelma şeklinde avizeler var gördünüz mü bilmem mutfağa ondan düşünüyorum salon nasıl alsam ki var mı fikirleriniz:26:
Ayyyy ne güzeelllll6 gün sonrada sen kollarında olucaksın cnm sevdiğinin
haftaya bu soruyu soranlara bizde ismi değiştirerek aynı cevabı vercezz hümmm
hümmm kuzummmmm hayırlı olsunnnnnnnhep mutlu olunnnn inşallahhhh
dilammmm canımmmm geçmiş olsunnnnn
hafta sonu geldi canımmm
ayyy anlatışa bakk yaaakız bu arada anlaştığın fiyatlar çok iyi ben sadece foto dış çekim 1500e anlaştıkkk
oyyy benimm gündaşımmmmmmmmm çok mutlu olacaz öyle düşün sennnnnbu arada neden seninle yenge fln gelmiyor ki bizim burda adet öyle yengmle gidecem ben:26: bir de sabahtan alacaklar beni sonra 1 saat sonra fln kuaför için ordan foto oradan düğün olarak ayarladık makyajım bozulmasın diye
giriş ve dans müziğin ne olacak kuzmmm yaaa:26: ben pasta için oya bora sevmek zamanı olsun diyorum ama nasıl olur ki:26: bi de ben ilaca başladımm artık çok şükür
dilammm başarılar kuzummm Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?