'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınarrr foto ve video için aldığın fiyat çok çok iyi

Pasta için aldığın da çok iyi ben nişanı evde yaptım 80 tl ye yaptırdım o da tanıdığım bir yerdi indirimli hali sen 7 kat diyorsun bir de süpermiş valla

bende şimdi farkettim bircancım baya iyimiş bizim fiyatlar

kızlar neler diyor baksana :18: oralarda olsak evlenmezdik biz bi 10 yıl kadar

Canim valla bizim gelecekleri dusunmesem sizin o taraflara gelirdim.Ki ben eksralara giren bir kac seyi ucuza getirmeme ragmen cok fazla bu fiyetlar
Gelin yolu 300
Ses sistemi 300
Masalara samdam tanesi 15
Fotograf video normali 850 ki icinde album yok birde cekilen tum karelerin basimsiz halini istersem flasda 100 daha odeyecegim
Diye uzaip giden listem var

kızlarr yaa ben ders çalışıyorum ama çok zor yaaa
müdürüm sınav yapcam seni dedii :18::18::18:
eğer sınavı geçersem yolum açılcak dua edin bana nolurrrr

şimdi ben çıkımm daha ders çalışcam eve gidipp
iyi akşamlarr kocaman öptüm sizii

Pinar ben kokteyle kisi basi 15 3750 oduyorum. Liman soslu havuc, cerez, pasta icecek var.2 saatlik bise masalarin suslenmesi, mikrofon, ses sistemi vs. Hepsi ekstralara giriyor

Gerçekten çok canım ya Allah yardımcınız olsun...

İyi akşamlar canım allah zihin açıklığı versin inşallah istediğin olur dualarım seninle

Soru : Senin ticker a ne olmuş? Sildin mi?

çokmuş yaa Allah yardımcınız olsun canım ne diyim

yuva kuruyoruz Allah büyük

dilamikkk kolay gelsin canım inşallah geçersin ki sen o sınavıı

bende kaçayım mı artık :44: evet evet saat gelmişş

hadi iyi akşamlar herkese

hümmm kuzummmmm hayırlı olsunnnnnnn hep mutlu olunnnn inşallahhhh

dilammmm canımmmm geçmiş olsunnnnn

hafta sonu geldi canımmm

ayyy anlatışa bakk yaaa kız bu arada anlaştığın fiyatlar çok iyi ben sadece foto dış çekim 1500e anlaştıkkk

oyyy benimm gündaşımmmmmmmmm çok mutlu olacaz öyle düşün sennnnn bu arada neden seninle yenge fln gelmiyor ki bizim burda adet öyle yengmle gidecem ben:26: bir de sabahtan alacaklar beni sonra 1 saat sonra fln kuaför için ordan foto oradan düğün olarak ayarladık makyajım bozulmasın diye

şarkı ayarlaması yapıyorum
ne zor işmiş yaaa giriş ve ilk dans tamam
şimdi pastada takılı kaldım

giriş ve dans müziğin ne olacak kuzmmm yaaa:26: ben pasta için oya bora sevmek zamanı olsun diyorum ama nasıl olur ki:26: bi de ben ilaca başladımm artık çok şükür

dilammm başarılar kuzummm Rabbim yardımcın olsun

biz davetiyelerimizi aldık pazar günü çok cici olmuş kii
sizinle paylaşacam yaptırdfığım kişiden mail istiyecem yarın
şimdi avizeye karar veremiyorum:26: çok pahalı o kadar parayı kendi evim olunca veririm diyorum elma şeklinde avizeler var gördünüz mü bilmem mutfağa ondan düşünüyorum salon nasıl alsam ki var mı fikirleriniz:26:

Evet takipteyim siziii seviyorum tabiiiii Bilmem mi Elifi hem bu sayfadan hem facebooktan takip ediyorum fotoları falan gördüm çok cicilleeeer Darısı da düğüne gün sayan herkesin başınaaaa :))
Ciddi adımlar şimdilik askıya alındı okul falan var daha diye Bi ara hayal kırıklığı ile bunalıma girdim ama şimdi iyiyim. Anneciklerimizin ortak kararı okulun bitimine ertelemek söz işini...
Napalım el mahkum bekliyoruz.... ama madem öyle anın tadını çıkaralım diyoruz

Son düzenleme:

kuzummm hapa başlamana çok sevindimmm şimdi denk gelmicek di miii
benim de 17sinde ilk kutunun son hapını içiçem

giriş şarkısı [video=youtube;9G4czt3pMfs]http://www.youtube.com/watch?v=9G4czt3pMfs[/video]

ilk dans şarkısı [video=youtube;PtWLLQTDXAw]http://www.youtube.com/watch?v=PtWLLQTDXAw[/video]

pasta kesme şarkısı [video=youtube;rnlPLYKart8]http://www.youtube.com/watch?v=rnlPLYKart8[/video]

Hayirli olsun allah bizede nasip etsin daha tam tamina 151 günümüz var bizim

sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…