'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın kızlaar ben geldiimm

bir adet dişi ameliyatlı ceren var karşınızda dün gömülü eğik 20 lik dişimi aldırdım çok ağrıdı halada ağrıyo.

cumadan başlayayım :44: burdan ankaraya gittim nişanlım dünyalaaar tatlım beni karşıladı :103:

cumartesi öğlen ev aradık hiç beğenmedim onları

sonra gelinliğim için bıraktık ev aramayı provaya gittik. nası güzel olmuş nası içime sindi anlatamam

beyaz eşyalarımızı seçti o gün sadece fırın kaldı

gece 2 ye kadar oturduk nişanlım, annesi, ablaları, kardeşi, ben :13:

sonracığıma uyuduk sabah erkenden kahvaltı yapıp ev aramaya devam ettik. böyle sokak sokak ev arıyoruz resmen baktık bulamıyoruz. girdik bi emlakçıya bize ev gösterin dedik. istediğimiz semtte 4+1 çok güzel bi ev gösterdi hemde kirası bizim baktığımız evler kadar. aşık olduk eve hemen tutmak istedik ev sahibine ulaşamadık. ama tutucaz işallah emlakçıyla anlaştık.

yani ev krizimde böylelikle sona erdi

sonra perdeci bulduk. davetiyelerimizi yaptırmaya başladık. balayı için tur firmasına gittik

çok çalıştık çook

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................4... :123:

pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................5 ... :123:

beynelminel : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................11 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................24 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................39... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................40... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................46... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................47... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:6 Temmuz 2013 Düğün .....................53... :123:

boylesine : ?? Temmuz 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................70 ... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................95 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................102 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................110... :123:

kirmiizi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................110... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................131...:123:

İyi akşamlar canım allah zihin açıklığı versin inşallah istediğin olur dualarım seninle

Soru : Senin ticker a ne olmuş? Sildin mi?

ayy amin inşallahh :26::26:
evet canımm sildimm son 8 günüm kaldı yaaa

hayırlı olsun sinoşumm

Hayirli olsun allah bizede nasip etsin daha tam tamina 151 günümüz var bizim

hoşgeldinnn

Diloşummmmmm çok çalış bak kızarım sonra

ayy hümmm çalışıyorumm ama zor yaaaa :18::18::18:

dilamik sınavın varmış çalış kuzummmmmm

ihmal etme ki rahata er

evet aslım benimde amacım o ama ne zor yaaa bunlarrrr
*
ceroşş eviniz eşyalarınız da hayırlı olsunnn güle güle kullanınn, huzurla oturunn

günaydınn günaydınn günaydınnnnn
huzurun, barışın, mutluluğun bol olacağı günleri dileyerekkk günaydınlarrrr

Son düzenleme:

oh ne güzel bir sürü şey halletmişsiniz.. Güle güle oturun evinizde

günaydın gelincikleeerr kaç gündür gelemedim foruma geçmişi de okuyamadım hümm ve adaşım gelin olmuşlar galibaa listemiz azalıyor günden güne çok çok mutlu olsun herkeess huzurum çok hasta olmuştu annelerimiz gelemedi ben baktım sevdiğime ıhlamurlar yaptım çorba yaptıımm vee mutfak ev iş çok yorucu oluyormuş onu anladım Bunun yanında cumartesi yeni evimiz temizlendii dün perdecimiz ölçü aldı vee yatak odamız kurulduuu yatağımız yok hala onlarda da fiyatlar baya pahalıymış düğün yapmak ne zor işmiş dostlaaaar koştur koştur geçiyo günlerimiz

sizler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar

duygu omuzlarım ya stresten ya da koşturmaktan felaket olmuş. Allaha şükür az kaldı yakında bitecek inşallah.
Yatak konusunda da visco yatak seç ortopedik yataklardan tavsiye ederim.Ben uzay teknolojisi dedikleri zımbırtıdan aldım.Baya baya iyi geçen üzerinde uzandım.Annem almıştı mobilyalarla beraber ne zaman o yatağa yatsak kesin belimiz ağrıyor.Yeni olduğu için kıyıp atamıyoruz da aynı sıkıntıyı sen yaşama kuzu

Günaydın kızlar ben güne korkuyla başladım köpekler kovaladı benii amcanın biri kurtardı sağolsun yola attım kendimi korkuyla Allah korudu araba çarpabilrdi hala etkisindeyimm işe geldim trafik cezalarıyla işe başladıom kayıt veriyorum artıkk arada yine uğrarım en azından geçmişi okuyorumm

geçmiş olsun hande ben korkudan düz duvara tırmandığımı bilirim.
Hemen bir içseydin canım Allah korusun

Kuzular biz mobilyalarımızı ve yatak odasını yataşan beğendik ama yataş 1-1,5 ay kadar zamanda gönderiyormuş hiç karşılaşan oldu mu düğünümzü 3 ay var alsak anca gelir diyoruz

aman bunlar ne biçim konularrr yaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben çalışmak istemiyorummm :84::84::84::84:
evimin kadını çocuklarımın anası olcamm bennnn

günaydın sevgi pıtırcıkları aşk kelebekleriii

buketim
canım benimmm bencede okulunu bitir özge aplin gibi avukat çık işini eline al sonra sözlen nişanlan evlen

daha öncede anlatmıştım zorluklarını zaten bilorsun

ya ben size soru sorcam yine :26:

beyaz eşyalarınızı gri aldınız ya gerçi kullanmak çoğunuza daha nasip olmadı ama gerçekten bunları temizlemek zormuymuş :26:

mesela normal bi bezle silinmiyomuş bunlar doğru mu :44:

inox şazıyor olması lazım dimi yani inox görünümlü yazıyorsa onlarmı iz bırakıyor:26:

bide buzdolaplarınız kaç lt lik:26:

buzluğu altta olan bi model beğendim ben o kısım baya büyük üstü küçük gibi geliyor öyle olunca da :44:

ortalama he kadir iyidir ki :44:

çamaşır makineniz nasıl:26: kaç kilo deviri ne :44: bide tek su girişi veya çift su girişi önemli mi sizce :44:

başka neye dikkat ettiniz seçerken

tabi bulaşık makinesi de sorun kaç program almak lazım kii:44: onda da içi mutlaka çelik olsun demişler sizinkiler öyle mi :44:

bazıları polinox denen bi malzeme ile yapılıyormuş o da kokuya sebep olabiliyormuş makinede

benim nişanlıcan atağa kalktı da biraz bunların hepsine cevap bulup kesin karar verip bildirmem lazımmış bugün :18::18:

bide bu 3 parçayı ne kadara almıştınız biz siemensten üçü için 4100 tl fiyat almıştık şimdi farklı markalarıda araştırıyorum

napayım yaaa

kafam karışıkkk

help

Sağol canım yoldaydım işe vardığımda içtim yoldaydım markette yoktu sağda sola
İyi bizde yaşlılar çok korktunuz mu hemen bir su için derler nedendir bilmem ama ben uygularım.
aman bunlar ne biçim konularrr yaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben çalışmak istemiyorummm :84::84::84::84:
evimin kadını çocuklarımın anası olcamm bennnn
Kız bu ne hız çağlalar 1 ayda düşünürken sen daha nişanlıyken düşünmeye başladın hamişi
Hayırlısıyla atanmayı düşün konsantre ol ve dersinin başına dön kuzum
Günaydınnnnnnnnnnn

Günaydın zehra

Kuzular biz mobilyalarımızı ve yatak odasını yataşan beğendik ama yataş 1-1,5 ay kadar zamanda gönderiyormuş hiç karşılaşan oldu mu düğünümzü 3 ay var alsak anca gelir diyoruz

benim mobilyalarım yataş 1 ayda geldi

**

bu arada duygu yataklar pahalı vs demişsin. yataşta bu pazar gördüm benim aldığım yataş majesty yatak kampanyada idi. 750 tl. düşünürsen :44:

ben çok memnunum yatağımdan ve 1000 tlye almıştım 750 görünce inme iniyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…