- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
İyi akşamlar canım allah zihin açıklığı versininşallah istediğin olur dualarım seninle
Soru : Senin ticker a ne olmuş? Sildin mi?
biz davetiyelerimizi aldık pazar günü çok cici olmuş kii
sizinle paylaşacam yaptırdfığım kişiden mail istiyecem yarın
şimdi avizeye karar veremiyorum:26: çok pahalı o kadar parayı kendi evim olunca veririm diyorumelma şeklinde avizeler var gördünüz mü bilmem mutfağa ondan düşünüyorum salon nasıl alsam ki var mı fikirleriniz:26:
Hayirli olsun allah bizede nasip etsin daha tam tamina 151 günümüz var bizim
Diloşummmmmm çok çalış bak kızarım sonra
dilamik sınavın varmış çalış kuzummmmmm
ihmal etme ki rahata er
Günaydın kızlaar ben geldiimm
bir adet dişi ameliyatlı ceren var karşınızdadün gömülü eğik 20 lik dişimi aldırdım çok ağrıdı halada ağrıyo.
cumadan başlayayım :44: burdan ankaraya gittim nişanlım dünyalaaar tatlım beni karşıladı :103:
cumartesi öğlen ev aradık hiç beğenmedim onları
sonra gelinliğim için bıraktık ev aramayı provaya gittik. nası güzel olmuş nası içime sindi anlatamam
beyaz eşyalarımızı seçti o gün sadece fırın kaldı
gece 2 ye kadar oturduk nişanlım, annesi, ablaları, kardeşi, ben :13:
sonracığıma uyuduk sabah erkenden kahvaltı yapıp ev aramaya devam ettik. böyle sokak sokak ev arıyoruz resmenbaktık bulamıyoruz. girdik bi emlakçıya bize ev gösterin dedik. istediğimiz semtte 4+1 çok güzel bi ev gösterdi hemde kirası bizim baktığımız evler kadar. aşık olduk eve hemen tutmak istedik ev sahibine ulaşamadık. ama tutucaz işallah emlakçıyla anlaştık.
yani ev krizimde böylelikle sona erdi
sonra perdeci bulduk. davetiyelerimizi yaptırmaya başladık. balayı için tur firmasına gittik
çok çalıştık çook
günaydın gelincikleeerr kaç gündür gelemedim foruma geçmişi de okuyamadım hümm ve adaşım gelin olmuşlar galibaa listemiz azalıyor günden güne çok çok mutlu olsun herkeesshuzurum çok hasta olmuştu annelerimiz gelemedi ben baktım sevdiğime ıhlamurlar yaptım çorba yaptıımm vee mutfak ev iş çok yorucu oluyormuş onu anladım Bunun yanında cumartesi yeni evimiz temizlendii dün perdecimiz ölçü aldı vee yatak odamız kurulduuu yatağımız yok hala onlarda da fiyatlar baya pahalıymış düğün yapmak ne zor işmiş dostlaaaar koştur koştur geçiyo günlerimiz
sizler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
Günaydın kızlar ben güne korkuyla başladım köpekler kovaladı benii amcanın biri kurtardı sağolsunyola attım kendimi korkuyla Allah korudu araba çarpabilrdi hala etkisindeyimm işe geldim trafik cezalarıyla işe başladıom kayıt veriyorum artıkk arada yine uğrarım en azından geçmişi okuyorumm
geçmiş olsun hande ben korkudan düz duvara tırmandığımı bilirim.
Hemen bir içseydin canım Allah korusun
İyi bizde yaşlılar çok korktunuz mu hemen bir su için derler nedendir bilmem ama ben uygularım.Sağol canım yoldaydım işe vardığımda içtim yoldaydım markette yoktu sağda sola
Kız bu ne hız çağlalar 1 ayda düşünürken sen daha nişanlıyken düşünmeye başladın hamişiaman bunlar ne biçim konularrr yaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben çalışmak istemiyorummm :84::84::84::84:
evimin kadını çocuklarımın anası olcamm bennnn
Günaydınnnnnnnnnnn
Kuzular biz mobilyalarımızı ve yatak odasını yataşan beğendik ama yataş 1-1,5 ay kadar zamanda gönderiyormuş hiç karşılaşan oldu mu düğünümzü 3 ay var alsak anca gelir diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?