amin kuzumm saolll
*
bu arada elif hangi şehirdesinn sennn :44::44::44:
Hayırlı olsun özlemcim aşkla kullan
prettyim hayırlı olsun.
Hüm başkanın inşallah verir bizimkisi 1 hafta kesti her zamanki gibi
veeeeeee çağlayla konuştumki
Ben kimim diyor? KAfam zaten çorbaya dönmüşböle kaldım kim olaki diye
Sonradan baktım bizim kız çok mutlu oldumkive fıstığım çok uğurlu geldin eğitimimin tarihi değiştirildi.
İzne çıkmadan bir gün öncesi eğitime gideceğimÇağlam benim nasıl rahatladım bilemezsin
Tuğçem hoş geldin.
Kuzuların kuzusu vuslat için son 6 gün
Gözün aydın abin de gelmiş hayırlısıyla darısı aşkının başına
Günaydın kızlar...hayırlı kandiller...Allahım kabul etsin dualarınızııı
Özgişim kardeşcana hayırlı olsun diyorum.....Allah mutlu etsin ablası ve eniştesi gibi
Özlemmmm hayırlı olsun eşyaların kuzum benim...senin hümeyramın evini sabırsızlıkla bekliyorummm
Hümeyrammmmm az kaldı canım benim....inş sıkıntısız stressiz herşey atlatılır....herşey gönlünce olur....Allah yardımcınız olsun canım benimmm.....
oyyyy çok sevindim vallaa...ben sana dedim ama değiştirirler diye dimi...hele bi değiştirmesinler yıkarız dedim onu duydular herhaldee
bebiş ben erzurumdayım ama evim ve nişanlım iskenderundaben 23 nisanda gidip eşyaları aldım o ara çektim bunları sizlere
yaa huu ne kuzeyiii
sen kendi kuzeyine sırnaş bakalımm
çocuğu evlilik stresi basmışş anca sen çıkartırsınn
bak hala kuzey diyo ya
son zamanlar öyle oluyor normal.. hiç canını sıkma olur mu
yoksa son ay üstesinden gelemezsiniz.. gülün geçin
şimdiki aklım olsa üzülüp ağladıklarıma yanarım
Pınarcım bende baya sıkıntı yaşadım eşya alınırken ama oldun sonunda aldım ve evime yerleştirdim. Sıkıntılı bir süreç ama sonunda hepsine değdi keşke bu kadar sıkıntı yapmasaydım diyorsun. Ben mesela başta çok sıkıntı yaptığım şey için ne kadar aptalmışım diyorum. Görürsün hepsi bitince sende kendine güleceksin ne çocukmuşum diyeceksin
Yapmış canım işte yaa ben sinirle haşladım ilgili bayanı dedi hemen istediğinizden getirtim koltukları ama onlarda gelse uymuyor ki
Tabi canım dürüst ol gri kötü duruyor evet sadece güneşlik ve krem kalacak:18::18::18:
kuzum evet bizimle ilgilenen bayandada hata var bizdede hata var şimdiki hali daha güzel olmuş bizim beğendiğimde gelse bi anlam ifade etmiyor ki bizdeki hata fotoya göre beğenmemiz başa gelen çekilecek
Canım koltuk takımı evet böyle daha iyi oldu başka odaya malesef olmuyor çıkacak onlar bi bazanın içinde kalacak benim ve müstakbel eşimin durumu iyi olduğunda tekra yaptıracaz:18::18::18:
Canım tekrar tam bi yerleşsin bakacam içime sinmezse krem tül ve güneşliği kullnacam daha sonra durumumuz iyi olursa ona bütçe ayırabilirsek yeniden yaptıracamgünaydınnnn kızlarrHepinizin kandili mübarek olsun
Mavişciğim evet uymamış ama çok da kötü durmuyo bi süre idare edebilirsin yada grileri kaldır sadece krem tül ve güneşliği kullan.Kendinizi toparlayınca fon yaptırırsın Mesela bal köpüğü renginde fon çok güzel uyar oraya Benim yatak odamda var çok güzel
Dilam bence de söyleme benim aşkımda da inanılmaz yasaklar geldi. (ki söz vermişti çok sıkmayacaktı beni) Sır olarak kalması daha iyi bence
Pınarcım bende baya sıkıntı yaşadım eşya alınırken ama oldun sonunda aldım ve evime yerleştirdim. Sıkıntılı bir süreç ama sonunda hepsine değdi keşke bu kadar sıkıntı yapmasaydım diyorsun. Ben mesela başta çok sıkıntı yaptığım şey için ne kadar aptalmışım diyorum. Görürsün hepsi bitince sende kendine güleceksin ne çocukmuşum diyeceksin
Mavişim orada da yazdım iyi bir ışıklandırma aradaki fazlalık renklerden kurtulup dekoratif açık renkler ve aşkla orayı güzel bir yer yapabilirsin. Ne bileyim halın çok açık renk koltuklara da açık renk kırlentler ile biraz aydınlık verebilirsin.Bence dönülmez bir yerde değilsin. Ben evimin büyük bir kısmının eksikliklerini görmezden geliyorum. İlerde aşkla yeniden dekore edeceğim diye.Salla gitsin zaten aşkla başbaşa kaldığından ne mobilyalar ne renkler gözüne takılır.
5 yıl erzurumda okudumm, nişanlım oralıı
Ve iskenderun burnumun dibii
şoklardayımm yaaa
kuzulaaaar kuzulaarr herkese günaydın:79: hayırlı kandiller bu güzel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ,
kalbimizden vesveseleri huzursuzlukları kaldırsın Allahım
sizler de yaşadınız mı bilmiyorum ama nişancan bi değişik oldu son günlerde durguun sessiz gibi :26: düğün yaklaştığından mıı senenin yorgunluğu mu bilmiyorum
haftabaşı rahatsızdı zatn rapor aldı dinleniyo evde ama tabi eşyalar geldi onlara gittik falan yine bi yoğunluk oldu.. dün akşam birlikte yemek hazırladık yemek yedik sonra üniversite fotoğraflarına falan baktık ..
sanki böyle eski günlerini özledi gibi geldi .. alıştı mı yoksa huzur yüzlüm bana yaa.. niye böyle durgunlaştı ki sevdiğim
dün akşam bende ağladımama kuzeyin konuşmasına
tamam yaa çok güzeldi ama kendi kuzeyim tam bir odun bu günlerde
o haliylede seviyorum daaane bilim daha anlayışlı olabülür yani
sonuçta yalnız o evlenmiyo bende evleniyorum o bende önce girdi strese
Günaydın kuzularımm
Size tatsız bi haber vericem. dün öğle arası eve gittim. dişim ameliyatlı yara hala açık olduğundan yemekhaneden mikrop kaparım dedim. burda yemeyeyim evde temiz temiz çorbamı içerim dedim. neyse 1 gibi falan evden çıktım bankaya uğradım kredi kartı borcumu yatırdım arabaya bindim azcık hareket ettim soldan bi araba paaat diye çarptı. şok oldum bana bişey olmadı ama sol farımda bide arabanın boyasında hasar var. öbür kadınında yandan 2 kapısı çizildi. ama kadın nası cazgır nası cırtlak. sanki ben ona çarpmışım gibi bas bas bağırıyo. neyse bende biraz bağırdım. babam geldi. kadının kocası geldi. polis geldi çizdi falan sigorta eksperleri kimin suçlu olduğuna karar verecekmiş.
Allah görünmez kazadan korusun herkesi. çok ağladım çok üzüldüm ya o araba direk bana çarpsaydı dibimdeydi çünkü. nişanlım aradı ağladım ağladım anlatamam. sinirlerim bozuldu. bide haksızlığa uğradığımı düşündüm. eve gittik babamla. işyerimi aradım müdürüme gelemicem dedim biraz uyudum. Akşam kendime geldim kalktım banyo yaptım. şükür namazı kıldım. sinirlerim yatıştı.
Akşam yemeğinden sonra annemle gezmeye gittik. moralin bozuktur gel sana halı bakalım dedi canım annemiyiki ailem var iyiki canım sevgilim var. Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın
hadi yaaa ciddi misin sen nerelisin kuzu
Elimden gelini yapıyorum sıkmamak için günler yaklaşıyo dahada strese giriyorum aksilikler oluyo bunalıyorum en iyisi tam yerleştirip eşyaları ona göre bakmak süsler nasıl olacak içime sinmezse her gördüğümde sıkılacaksam kaldırırım durumumuz müsait olunca tekrardan yaptırırımkuzulaaaar kuzulaarr herkese günaydın:79: hayırlı kandiller bu güzel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ,
kalbimizden vesveseleri huzursuzlukları kaldırsın Allahım
mavişim hiiç canını sıkma kaldırıverirsin fonları boşver her şey en başta dört dörtlük olmuyor ki her kafadan bi ses kafası bulanıyor insanın ilerde evine gönlüne göre yaptırırsın inşallah
pınarcıııkkk daha kocaaa 3 ay var beyaz eşya falan bir güne gelir hiç tadınızı kaçırmayın bu konuda tatsızlık büyüyorsa başka bi ihtiyacınıza bakın onu erteleyin hiç bozma moralini.. erkekler panik oluyo galiba :97:
sizler de yaşadınız mı bilmiyorum ama nişancan bi değişik oldu son günlerde durguun sessiz gibi :26: düğün yaklaştığından mıı senenin yorgunluğu mu bilmiyorum
haftabaşı rahatsızdı zatn rapor aldı dinleniyo evde ama tabi eşyalar geldi onlara gittik falan yine bi yoğunluk oldu.. dün akşam birlikte yemek hazırladık yemek yedik sonra üniversite fotoğraflarına falan baktık ..
sanki böyle eski günlerini özledi gibi geldi .. alıştı mı yoksa huzur yüzlüm bana yaa.. niye böyle durgunlaştı ki sevdiğim
kuzu üzme kendini ya böyle bak ne güzel yanlışlıkla koltuk daha güzel olmuş bir perde yüzünden enerjini düşürme en kötü ihtimal sevmezsen çıkartıp sadece tül ile kullanırsın ne olacak allah sağlık mutluluk versin bebiş perde dediğin nedir ki hem o da sizin nazarınız olsun herşey dörtdörtlük olmuyor ki sıkma canını
Günaydın kuzularımm
Size tatsız bi haber vericem. dün öğle arası eve gittim. dişim ameliyatlı yara hala açık olduğundan yemekhaneden mikrop kaparım dedim. burda yemeyeyim evde temiz temiz çorbamı içerim dedim. neyse 1 gibi falan evden çıktım bankaya uğradım kredi kartı borcumu yatırdım arabaya bindim azcık hareket ettim soldan bi araba paaat diye çarptı. şok oldum bana bişey olmadı ama sol farımda bide arabanın boyasında hasar var. öbür kadınında yandan 2 kapısı çizildi. ama kadın nası cazgır nası cırtlak. sanki ben ona çarpmışım gibi bas bas bağırıyo. neyse bende biraz bağırdım. babam geldi. kadının kocası geldi. polis geldi çizdi falan sigorta eksperleri kimin suçlu olduğuna karar verecekmiş.
Allah görünmez kazadan korusun herkesi. çok ağladım çok üzüldüm ya o araba direk bana çarpsaydı dibimdeydi çünkü. nişanlım aradı ağladım ağladım anlatamam. sinirlerim bozuldu. bide haksızlığa uğradığımı düşündüm. eve gittik babamla. işyerimi aradım müdürüme gelemicem dedim biraz uyudum. Akşam kendime geldim kalktım banyo yaptım. şükür namazı kıldım. sinirlerim yatıştı.
Akşam yemeğinden sonra annemle gezmeye gittik. moralin bozuktur gel sana halı bakalım dedi canım annemiyiki ailem var iyiki canım sevgilim var. Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın
Günaydın kuzularımm
Günaydın kuzularımm
EFET İSKENDERUN YOLCUSUYUM BEBİŞElimden gelini yapıyorum sıkmamak için günler yaklaşıyo dahada strese giriyorum aksilikler oluyo bunalıyorum en iyisi tam yerleştirip eşyaları ona göre bakmak süsler nasıl olacak içime sinmezse her gördüğümde sıkılacaksam kaldırırım durumumuz müsait olunca tekrardan yaptırırım
Canım düşüncelerin için çok tşk edecem pozitifim ben hiç sinirli vede stresli değilim herşey çoook güzel olacak inşallah bu arada sen iskenderuna mı gelin geliyosun kuzum:26::26::26:
ayy çok geçmiş olsunn ceroşş
gayet ciddiyimm vallahii
sen erzurumda mı okudunn , ne zaman bitirdin okulunuu, ne mühendisisinn :44::44::44:
büssürü soru sordumm amaa
ben adanalıyımm
EFET İSKENDERUN YOLCUSUYUM BEBİŞ
evet canım ata uni.de okudum ben 2011 mezunuyum Elektrik Elektronik Mühendisiyim.Sen ne mezunusun ve ne zaman?? Ben tüm mobilyalarımı adanadan mobilyacılar çarşısından aldım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?