'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Duygu, Pınar o söylediğiniz bende ve benim aşkımda da gözlendi.
Nasıl mı diyeceksiniz anlatim. Geçen baktım aşkla son zamanlarda pek konuşmuyoruz, konuşunca sesindeki o heyecan, istek arzu yoktu. Hafta sonu baş başa olduğumuz bir an aldım karşıma konuştum. Anlattım dedim "evlenmek zorunda değiliz.Eğer aklına takılan seni üzen sıkan bu durumsa hemen bir son verebiliriz.Benden yana ne hakkım varsa helaldir.Lakin evlilik stresine girip acabaların varsa ben evlenmek istemiyorum." Oda anlattı "Ya iyi bir eş olamazsam, iyi bir baba olamazsam, sen çok nazlısın ya seni incitirsem, kıskançlığım, çabuk öfkelenmem seni üzüyor. bunların hepsini düşünüyorum. İşten eve geldiğinde hazır sofraya oturuyordun. Şimdi yemek yapmak, ütü yapmak seni hepten yoracak.Ben seni mutlu edemezsem diye endişeleniyorum.Sende her şeyi içine atıyorsun.Sana ulaşamıyorum bu defa evliliğimizde de böyle olursa diye yoksa seni çok seviyorum" dedi.

Sonra dün davetiyeleri dağıtıyordum.Arkadaşların yanına gittim.Oradan buradan konuşurken gözlerim doldu ha ağladım ha ağlayacağım. Millet ne oldu diyor ama ben cevap veremedim. Kızım görende zorla evleneceksin sanacak dedi. Bunlar nikah, ev, gelinlik gibi detayları sordukça gözlerim doldu.Sonra dedilerki sen evlilik stresine girmişsin. üzülme hepimizin başından geçti. Yeterki çok üzme kendini hasta olursun yoksa düşündüm evet bana birşey diyen yoktu ama o anda sanki ben ne yapıyorum der gibiydim.

mavişim ben de kızlara katılıyorum sadece tül ve storla kullanırsın şimdilik, koltukların çok güzel çünkü üzme sen kendini öyle daha ferah olucak evin

elif evini çok beğendim ben miss gibi manzara var valla.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

diloşum seve seve sana devredicem tahtımı, şehzadem benim taht devir töreni bilem yaparız burda

ceren çok geçmiş olsun, mutlaka sadaka verin biz de kaza atlatmıştık nişanlıcanla cidden çok kötü bi olay.. Allahım herkesi kazadan beladan korusun

duygucum benim nişanlı durgun değil de bu aralar çok yoğun ve benle ilgilenmiyo pek ben de buna üzgünüm biraz.. yoksa yanyanayken oldukça şımarıyo, keyfi yerinde
ama işte ilgilenmiyo benle onun yüzünden ben giricem evlilik stresine evlenince de mi böyle olcak diye

güzel dilekleriniz için sağolun kuzular akşam söz yapıcaz kardeşim çok yakışıklı oldu o takımın içinde büyümüş de evlenmeye kalkmış

topik damatlarınaa stres basmışş sanırımm
sıkma canını duygucum belki bişeyleri oturtmaya çalışıyodurr sen onun yanında neşeli ol oda seninle düzelirr

dilacım elimde değil ki onu öyle durgun görünce benim de yüzüm düşüyor.. gıcık oluyorum..
ben de aynı stresı yaşıyorum sonucta .. ki her şey de alındı bi halımız ve tv sehpamız kaldı bi sıkıntı da yok ama işte bilemedim artık
haftasonu ailelerimizin yanına giidyoruz artık o iyi gelecek inşallah

yaparız listecibaşı aplaaaa
şeyy pardon hünkarımm :86::86::86::86::86:

sevdicek sizin için çalışıyoo, strese girmee hemenn kuzucann
bak yanındayken sıkıntı yokk

kardeşine de maşallahh, mutlu mesut olsunlar inşallah

herşeyi bayandan bekleyen eş yapımız olduğu içinn şımarıklık yapmak bize düşüyoo
boşver düğün olana kadar idare et soraa acısını çıkartırsın geceleri kirpik diplerini ağrıtarakk

evet ya değiş tokuş yapıyoruz ben o tarafa gelin sen bu tarafa senin düğün ne zaman canım

ben oraya gelin gitmicem eliff
biz ya ankara ya izmirde oturcaz nişanlımın işine bağlıı
düğün tarihim henüz belli diil ama askerden geldikten snra belli olur inşallahh

Sağolun kızlaar

Bende öyle bişey düşünüyorum özge. zaten bi adağımızda vardı. yaparız işallah.

elif bende iskenderunlu sayılırım. ortaokulu liseyi orda okudum babam memur olduğu için. çok seversin kesin

ceren :26::26: Allah korusun canım verilmiş sadakan varmış

topiğin damatları pek bi ilgisiz geldi :26: düzelirler... onlarda en az biz kadar stresliler.

dün eşim benim üstümü örttü sıkıca aman üşüme vs dedi. gitti ben insan bari bu kadar gelmiş bir öper dedim yatarken öpeceğim dedi. tabii o cilt bakımını yapana dek ben "zzzzzzzzzzzzzz" sabah diyo ki ayyaşlar gibi sızıyorsun

odaya kamera koysak komedi ikimizin de uykusu agır arada uyku sersemi bişi diyoz bişi oluyo sabah belki bazen hatırlıyorum.

bu gece mesela wc ye kalkcam doruldum yataktan tuttu bırakmıyo ama bi yandan da uyuyo sabah yok öle bişi diyo yerim onu ben..

bende cicek böcek mum istiyorum hala yapan olmadı.. ama ilgi baska sekilde yine gösteriliyo :26: ama romantiklik istiyom yine de

**

özgem oyyyyyy kardesine de maşallah

Canım senin düğününe ben evli oluyorum bize yakınsın 3 saat en fazla Adana İskenderun arası o zaman eşim olacak belkim düğününe geliriz ki

Özgem canım bende şu anlık düşümcem o üzmeyecem kendimi ki herşey çok güzel olcak ki

*
Az daha işleri bırakırsam patrondan kötü fırça yicem ki:18::18::18:
Ceren canım çok geçmiş olsun dikkat et verilmiş sadakanız varmış kuzum Allah nazarlardan saklasın hepimizi:18::18::18:

Özgem şimdi benim ne çektiğimi anlarsın. Ben biraz, baya hatta bana uzun yıllar gibi geldi. Aşkla iş vakitlerinde görüşemiyoruz. Üzülüyorum diyordum ya işte bu sebeple neyse inşalalh evlendikten sonrada böyle olmaz o zaman en yaparım bilmem.Hem çok uzak hiç bilmediğim bir yere gideceğim hemde bir sürü sorumluluğum olacak yalnızda olursam tamamdır.Dipteyim , sondayım depresyondayım diyeceğim.
İnşallah öyle olmazlar inşallah:18:

KArdeşin içinde çok sevindim Allah tamamına erdirsin.

dila benle pınarın kollarına gelcek

artıkk bi kesinleşeydii :86:86::86::86::86:
elifle hümün kollarına da gidebilirimmm
aslımm biz evlencez dimi yaa bu yıll
ne diyo hislerinn :44::44::44::44:
eşkitomm gelim hemen başlayalım hazırlıklara dioo
bende ' ben eşyalarım hazır zaten sen hazır olunca evleniriz' dedimmm

eylülde düğün var sizin o zaman

kuzum canımm yaa öyle deme bende bambaşka bir şehire bambaşka insanların arasına gidiyorum ki ben kendi memleketimde yerinde duran biri değilim ne yapacakğım bilmiyorum ama depresifte olmayalım ii düşünelim ii olsun kuzum sevdiklerimiz hep yanımızda olur yeni arkadaşlar irtibatlar olur ii olacak herşey bizim için güzelleşecek emin ol yaa

tabisi yavrum irtibatta olaalım bebiş beklerim düğüne kısmetse clup casmin otel 21 eylül buyurun gelin

amaa geleceksiniz kii
alpiden sözünü bile aldıkk yemekteyken hatırlıyonn dimiii

evet kuzum aldıkkkk....o gelmezse ben alırım yavrumu gelirim teyzesineee

dila benle pınarın kollarına gelcek

yaa neyyy...niye kıskandırıyon ki.....:2::2:hem belli değil ki....belkide hümeyramın yada elifimin kollarına gidecek...hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…