cok geçmiş olsun canım
elifffff bize komsu mu geliyon sen kızzzzz
kuzulaaaar kuzulaarr herkese günaydın:79: hayırlı kandiller bu güzel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ,
kalbimizden vesveseleri huzursuzlukları kaldırsın Allahım
mavişim hiiç canını sıkma kaldırıverirsin fonları boşver her şey en başta dört dörtlük olmuyor ki her kafadan bi ses kafası bulanıyor insanın ilerde evine gönlüne göre yaptırırsın inşallah
pınarcıııkkk daha kocaaa 3 ay var beyaz eşya falan bir güne gelir hiç tadınızı kaçırmayın bu konuda tatsızlık büyüyorsa başka bi ihtiyacınıza bakın onu erteleyin hiç bozma moralini.. erkekler panik oluyo galiba :97:
sizler de yaşadınız mı bilmiyorum ama nişancan bi değişik oldu son günlerde durguun sessiz gibi :26: düğün yaklaştığından mıı senenin yorgunluğu mu bilmiyorum
haftabaşı rahatsızdı zatn rapor aldı dinleniyo evde ama tabi eşyalar geldi onlara gittik falan yine bi yoğunluk oldu.. dün akşam birlikte yemek hazırladık yemek yedik sonra üniversite fotoğraflarına falan baktık ..
sanki böyle eski günlerini özledi gibi geldi .. alıştı mı yoksa huzur yüzlüm bana yaa.. niye böyle durgunlaştı ki sevdiğim
Duygu, Pınar o söylediğiniz bende ve benim aşkımda da gözlendi.dün akşam bende ağladımama kuzeyin konuşmasına
tamam yaa çok güzeldi ama kendi kuzeyim tam bir odun bu günlerde
o haliylede seviyorum daaane bilim daha anlayışlı olabülür yani
sonuçta yalnız o evlenmiyo bende evleniyorum o bende önce girdi strese
topik damatlarınaa stres basmışş sanırımm
sıkma canını duygucum belki bişeyleri oturtmaya çalışıyodurr sen onun yanında neşeli ol oda seninle düzelirr
ayyyy aynı memleketteymişizz yaaa
sen bu taraflara geliyosun ben başka taraflara gidiyorumm
ben 2012 mezunuyum..
fransız dili ve edebiyatı okudumm bendee
diloşum seve seve sana devredicem tahtımı, şehzadem benimtaht devir töreni bilem yaparız burda
duygucum benim nişanlı durgun değil de bu aralar çok yoğun ve benle ilgilenmiyo pek ben de buna üzgünüm biraz.. yoksa yanyanayken oldukça şımarıyo, keyfi yerinde
ama işte ilgilenmiyo benleonun yüzünden ben giricem evlilik stresine evlenince de mi böyle olcak diye
güzel dilekleriniz için sağolun kuzular akşam söz yapıcaz kardeşim çok yakışıklı oldu o takımın içindebüyümüş de evlenmeye kalkmış
dilacım elimde değil ki onu öyle durgun görünce benim de yüzüm düşüyor.. gıcık oluyorum..
ben de aynı stresı yaşıyorum sonucta .. ki her şey de alındı bi halımız ve tv sehpamız kaldı bi sıkıntı da yok ama işte bilemedim artık
haftasonu ailelerimizin yanına giidyoruz artık o iyi gelecek inşallah
evet ya değiş tokuş yapıyoruz ben o tarafa gelin sen bu tarafa senin düğün ne zaman canım
sende iskenderunda mısın beybi
yok canım Adanadayız Diloşla ben....ama diloşumu göndercez başka memleketlere :2::2:
Canım senin düğününe ben evli oluyorum bize yakınsın 3 saat en fazla Adana İskenderun arası o zaman eşim olacak belkim düğününe geliriz kiEFET İSKENDERUN YOLCUSUYUM BEBİŞ
evet canım ata uni.de okudum ben 2011 mezunuyum Elektrik Elektronik Mühendisiyim.Sen ne mezunusun ve ne zaman?? Ben tüm mobilyalarımı adanadan mobilyacılar çarşısından aldım:
mavişim ben de kızlara katılıyorum sadece tül ve storla kullanırsın şimdilik, koltukların çok güzel çünkü üzme sen kendini öyle daha ferah olucak evin
elif evini çok beğendim ben miss gibi manzara var valla.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
diloşum seve seve sana devredicem tahtımı, şehzadem benimtaht devir töreni bilem yaparız burda
ceren çok geçmiş olsun, mutlaka sadaka verinbiz de kaza atlatmıştık nişanlıcanla cidden çok kötü bi olay.. Allahım herkesi kazadan beladan korusun
duygucum benim nişanlı durgun değil de bu aralar çok yoğun ve benle ilgilenmiyo pek ben de buna üzgünüm biraz.. yoksa yanyanayken oldukça şımarıyo, keyfi yerinde
ama işte ilgilenmiyo benleonun yüzünden ben giricem evlilik stresine evlenince de mi böyle olcak diye
güzel dilekleriniz için sağolun kuzular akşam söz yapıcaz kardeşim çok yakışıklı oldu o takımın içindebüyümüş de evlenmeye kalkmış
yok canım Adanadayız Diloşla ben....ama diloşumu göndercez başka memleketlere :2::2:
dila benle pınarın kollarına gelcek
artıkk bi kesinleşeydii :86:86::86::86::86:
elifle hümün kollarına da gidebilirimmm
aslımm biz evlencez dimi yaa bu yıll
ne diyo hislerinn :44::44::44::44:
eşkitomm gelim hemen başlayalım hazırlıklara dioo
bende ' ben eşyalarım hazır zaten sen hazır olunca evleniriz' dedimmm
kuzum canımm yaa öyle deme bende bambaşka bir şehire bambaşka insanların arasına gidiyorum ki ben kendi memleketimde yerinde duran biri değilim ne yapacakğım bilmiyorum ama depresifte olmayalım ii düşünelim ii olsun kuzum sevdiklerimiz hep yanımızda olur yeni arkadaşlar irtibatlar olur ii olacak herşey bizim için güzelleşecek emin ol yaaÖzgem şimdi benim ne çektiğimi anlarsın. Ben biraz, baya hatta bana uzun yıllar gibi geldi. Aşkla iş vakitlerinde görüşemiyoruz. Üzülüyorum diyordum ya işte bu sebeple neyse inşalalh evlendikten sonrada böyle olmaz o zaman en yaparım bilmem.Hem çok uzak hiç bilmediğim bir yere gideceğim hemde bir sürü sorumluluğum olacak yalnızda olursam tamamdır.Dipteyim , sondayım depresyondayım diyeceğim.
İnşallah öyle olmazlar inşallah:18:
KArdeşin içinde çok sevindim Allah tamamına erdirsin.
Canım senin düğününe ben evli oluyorum bize yakınsın 3 saat en fazla Adana İskenderun arası o zaman eşim olacak belkim düğününe geliriz ki
Özgem canım bende şu anlık düşümcem o üzmeyecem kendimi ki herşey çok güzel olcak ki
*
Az daha işleri bırakırsam patrondan kötü fırça yicem ki:18::18::18:
Ceren canım çok geçmiş olsun dikkat et verilmiş sadakanız varmış kuzum Allah nazarlardan saklasın hepimizi:18::18::18:
amaa geleceksiniz kii
alpiden sözünü bile aldıkk yemekteyken hatırlıyonn dimiii
dila benle pınarın kollarına gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?