'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özge bu aralar çok yoğun :44::44:

zehroş da firarda :44:

gülin de öyle :44: 3'ü 1 arada nerdeeeeeeeeee

3'ü bir aradanın şekeri geldi

Özgiş kreması

Zehrooşta nescafesi acı o azıcık ondan

Gelip görünce kırcak kafamı yazıp kaçayım hemen

Aslımmmm çokk özledim hepiniziiiii İşlerim çok yoğunn arada bakıorum size dalamıorum konuya geçmişe de bakamıorum ondan damdan düşer gibi yazamıyorum

Bide 10 haziran sevdiceğimle yıl dönümümüz boş vaktim olduğu gibi araştırmaya giriorum hemen ne yapsam diye çok az kaldı

canım gülinim oyyy nice senelere inşallah kuzum

şekerrrrrrrrr gibisin şeker

Aminn kuzucum Rabbim tüm sevenlere el ele aşk dolu yıllar nasip etsin

Sürpriz fikirleri olan gelincikler var mı yaa bikaç bişey var aklımda ama değişik emek vererek bişiler yapmak istiyorum bulamıyorum :26:

Aminn kuzucum Rabbim tüm sevenlere el ele aşk dolu yıllar nasip etsin

Sürpriz fikirleri olan gelincikler var mı yaa bikaç bişey var aklımda ama değişik emek vererek bişiler yapmak istiyorum bulamıyorum :26:

ben o konularda biraz tutuğum ya muhtemelen yapmışsındır

Yoğun tempodan fazlaca bunalmış bir kedicik geldi

Halil sezai gibi isyeaaaaannnnnnnnn modunda geziyorum son zamanlarda

evimizin inşaat durumunda olmasından artık bıktımmm çünkü ne iş yapsak da gözükmüyor hala daha bişey yapılmamış gibi duruyor
parkeler falan döşendikten sonra sanırım ev moduna girecek yoksa ben depresyona giricem

Nikahımız için gün ladık 7 Haziranda resmen evlenmiş olucam
düğünden neredeyse 3 ay önce ama biz böyle istedik ailelerde kabul etti
nikah şekerlimizi hazırlamya çalışıyorum
nişanlım vardiyalı görüşemiyoruz bile
işler deseniz yoğunluktan bunaldım

bendeki haberler böyle

yanlış hatırlamıyorsam hüm ün düğünü yaklaştı
allah kolaylık versin

ecemik

hosgeldin sezaim

canım benim ya

nikah tarihiniz hayırlı olsun

evet hüm'ün 3 günü kaldı

Sen cok yasa eli dolu gelen musteriler :))
Bu gidisle kilo alabilirimm kizlarr :))
Bu arada pinartos telden baglaniyorumm kivancli,hazalli fotolarimi koymustumm kiiiii :))
Bide iyi aksamlarr, hayirli kandiller tekrardann..
Rabbimm semaya acilan ellerimizi karsiliksiz birakmasin insallah, hakkimizda hayirlisi neyse onu yazsin kaderimize, onumuze insallah..
Kocaman optumm siziii:*

Aslımu biz eceyle nikahdas olacaz bizim nikah düğünde kıyılacak ya ecenin de o gün nikahı kıyılacak

aminnnnnnnnnnnnnnn
iyi akşamlar kızlar. hayırlı kandiller. Allah dualarımızı kabul etsin.

amin ceren

Ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi pes ettim en sonunda Tüm gün okuldaydım ..

Ceren merhaba ben buket bu topikte yeni yazmaya başladım Öncelikle çok geçmiş olsuuun Allah korumuş . Benim babam da sigorta eksperi. Kusur konusunda eğer park yerinden çıkıyorsan genelde yolu iyi kontrol etmek gerektiği için park yerinden çıkana %100 kusur veriliyor tabi bu tutanaktaki yolun durumuna ,krokiye göre de değişiyor. Trafik sigortan vardır mutlaka sigorta karşılayacaktır hasarı. Cana gelmemiş ya çok şükür büyük geçmiş olsun

Dilaa inşallah Allah gönlüne göre verir 2013 gelini olursun sen de Abin için gözün aydın darısı nişanlına

Pınar inan gece Kuzeyi izlerken ben de ağladım hemen girip buraya yazasım geldi... trip moduna geçtim benimki bana niye evlenme teklifi etmiyor diye ... Ama sonra hatırladım ki bu sene için de teklif edicem aklında olsun dediğinde, "hayıııırrr olmaz kafama göre yüzük takamam peşine söz olmalı bekleyelim biraz daha teklif, söz okul bitince peşpeşe olsun dediydim demez olaydım pişmanım! ben de evrene mesaj gönderiyorum ben yok desem de o yine de teklif etsin :26:

Herkese hayırlı kandiller.... Dualarınız karşılık bulsun Allah nasip etsin inşallah...

sağol canım benim sadece 2 gün kaldıııııı

yorgun bir gelin adayından gece raporu

bugün evde yine bir curcuna vardı baklavalar kurabiyeler pastalar yapıldı dün de börekler çörekler yapılmıştı.... bi ara annemle dışarı çıktık kendime ayakkabı aldım derimod dan beyaz çorap falan eksiğim vardı onları aldık falan geldik eve ki ooo işler daha var akşam ağda işleri temizliğim yapıldı bıcı bıcımı yaptım dedim bi pc ye bakaıp yatayım uykum gelmiyor zaten kuzey güneyi izleyeceğim sonra da uyurum

yarın canımın kınası var oraya gideceğiz akşam.... gündüz yine yazmaya çalışacağım telden falan öpüldünüzzzz

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı Cumalar hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Merhaba Kızlar uzun bir dönem sıkı bir takipçiniz olarak bende geleyim dedim.
Benide aranıza kabul edebilecek misiniz acaba?

Özge hanım rica edersem 24 Mayıs kına 25 Mayıs Nikahım olacak listeyi günceller misiniz?

Mutlu ve aşk dolu sabahlar hepimize

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr

kızzz ceroşş sen ne geziyodun adanada....cumbayı falan da biliyo bak helee

kızlar 29 mayısta ömrüm gelecek doğum günü o gece bişey yapamam ama ertesi günü unutulmaz olsun istiyorum sizce ne yapayım fikre ihtiyacım var hala bişe bulamadım offffffff

benimde 28 mayıs doğum günüm Elifff...29 mayıs ayrıca İstanbul'un fethedildiği gün(gereksiz bi ayrıntı belki ama aklıma geldi hehe))

Günaydın Kızlar Mutlu sabahlar

Hümmmm canım ya iki gün kalmış hep mutlu ol yaa Seviyorum seni...

Günaydın Çağla ve Mavişş

kabul etmez miyiz.....hosgeldin canım...Allah şimdiden mutlu mesut etsinnnn

günaydınn kızlarrr
abimm artıkk hürgenaralll
akşam buluşuyoruzz
daha bunları yazarken burnum sızlıyo öle çok özledim kii
gittiğinden beri görmedimm onuu Allahım bugün akşam çabuk olsun hayırlısıylaaa

hoşgeldinn canımm
hayırlı sabahlar sana daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…