'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar yaaa oya (bskn) artık hiç girmiyo foruma Haberi olan görüşen var mı neden girmiyo :44:

dilaaa. kıvannnç bende adanada bi cafede görmüştüm azra akınla kıvancı. hani turgut özalda cumbadan bi sonrakki cafe neydi yaaa :44: ama nası bi yakışıklılık. abboooowww nişanlıcan görmesin bu yazdığımı öldürür beni

kızlar 29 mayısta ömrüm gelecek doğum günü o gece bişey yapamam ama ertesi günü unutulmaz olsun istiyorum sizce ne yapayım fikre ihtiyacım var hala bişe bulamadım offffffff

Geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka ver aklına geldikçe . bu hafta bişeyler var beni de köpekler korkuttu bende aklıma geldikçe yanımda oldukça para vermeye çalışıyrum

ceren unuttum yazmayı çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş Arabada var mı fazla bi hasar ?

Loya da güzel vücut çorabı olmaz ki ben bakmıştım beğenmedim
Netten sipariş edicem

Geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka ver aklına geldikçe . bu hafta bişeyler var beni de köpekler korkuttu bende aklıma geldikçe yanımda oldukça para vermeye çalışıyrum

sağol canım. bende artık daha sık yapıcam. unutmamak lazım böyle şeyleri sanada geçmiş olsun

ceren unuttum yazmayı çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş Arabada var mı fazla bi hasar ?

sağol tuğçecim. arabanın biraz boyası kalktı birazda far yamuldu ama çalışıyo. o kaza anı çok fenaydı. herkes koşup geliyo falan. çok korktum.

kızlar ben kuzeyi felan izlemiyorum ama bütün şirket bu meseleyi konuşuyordu bugün kıvanç tatlıtuğ hayranları çok varmış demek :)ben aşkla tom cruesin yeni filmine gittim vee orda izleme kulesine sevgilsini götürüp kızı kule dürbününden baktırıp merceğin önüne tektaşı yerleştirip sana geleceğimizi göstercem diyip dehşet manzara eşliğinde evlenme teklif ettti çok beğendim kıvanç.ıda akşam izlicem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…