kızlar yaaa oya (bskn) artık hiç girmiyo foruma Haberi olan görüşen var mı neden girmiyo :44:
canım oya çok yoğun çalışıyoo , bide neti yokmuş işyerindee
Yaaa tühBizimde bütün forum siteleri yasaklı bir tek kadınlar kulübüne girebiliyoruz Korkuyorum bigün burasıda kapanıcak diye :18:
dilaaa. kıvannnçbende adanada bi cafede görmüştüm azra akınla kıvancı. hani turgut özalda cumbadan bi sonrakki cafe neydi yaaa :44: ama nası bi yakışıklılık. abboooowww nişanlıcan görmesin bu yazdığımı öldürür beni
dilaaa. kıvannnçbende adanada bi cafede görmüştüm azra akınla kıvancı. hani turgut özalda cumbadan bi sonrakki cafe neydi yaaa :44: ama nası bi yakışıklılık. abboooowww nişanlıcan görmesin bu yazdığımı öldürür beni
pardon kardeş
siz de kavuşcanız ki
bu arada loyaya gittim vücut çorabı bulamadım
hey gidi günler o zaman kabul ettim öpcek heyecandan kalbi nasıl atıyor var ya kalp atısını bi o zaman bir de ilk gece öyle hissettim şiddetli
sarılırımsizde sarılcaksınız az kaldı inş. gerisi ibadettttttt bugün kandil dua etcez.
kimse yooooooooookkkkkkkk mmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuu
Geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka ver aklına geldikçe . bu hafta bişeyler var beni de köpekler korkuttu bende aklıma geldikçe yanımda oldukça para vermeye çalışıyrum
ceren unuttum yazmayı çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş Arabada var mı fazla bi hasar ?
ben varımama değişik bişi gelmiyor benim aklıma :44:
süprüzlü bişiler yapmak zorunda diilsin ama içten gelen bi bakış bile yeter kiiii
yani çok takma
sağol canım. bende artık daha sık yapıcam. unutmamak lazım böyle şeylerisanada geçmiş olsun
Sağol canım yanımda bir kıpırtı olsa korkar oldum tedirginim inş atarım üzerimden
tabi orası tartışılmaz ama özel bişe yapasım var kuzum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?