Günaydınnnnnn
Belki bana fikir verenler olmuştur diye hevesle girdim ama yazmamış kimse Aslımdan başka :26:
Yarın Özgemiizin çeyizlerini sericezz ağlamazsak iyidir şimdiden çok fena duygulanıyoruz ya
kafein olmazsa olmaz:129::129:
Güliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Acıyım demek ben
bu da bendenruhsuz :86:
ama Pınar demişti ya henüz teklif almadım ben belki ondan duygulanmışımdır diye.
canım günaydınağlayın ya. tutmayın lkendinizi. ama salya sümük olmayın.. sandıga ikiniz de otuyor musunuz
vermeyin Özgeyi hemen..
yani ben sevgili kitabı yaptım klasik.ikimizin resimleri ile güzel bir slayt yapmıstım sonra kücüklükten büyüklüge doğru resimlerimin arkasına yazılar yazarak ona zarfta vermiştim.
en sevdiğimiz sekeri jelatinleyip tek tek kagıtlara duygularımı yazarak vermiştim.
yani muhtemelen sende yapmıssındır. aşk kavanozu vs.
günaydınlar herkesciklere
gülibik yerim senin hazırlığını ben fikirlerimi sana vermiştim :))))))))))))
ben hala kuzeyin teklifine bakamadım bakıcam hatta telden bakayım ben ne olcem aceba
hüm hüm güzel hüm öpüyorum kocaman 347 nin ilk telli duvaklı gelinisin seni seviyorum ayağnı iyi sürü emi :))))))
Kafeinsiz kahve olmaz kuzum işte amaa kıymet bilen yok
Sırf kıskanç olmadığım için bunlar biliyom ben
Yarın tadına bakayım karar vercem tekrar nasıl olduğuna
Özgeeeeeeeeee koşşşşşş kıskanç dedi bizeeeeeeeeee
Böööö sanaaa cool olduğundan bikereeee
gülin bence de sevgili kitabını doğum gününe yaptır. şoka uğradı benimkisi
Hem acı dedin hem cool dedin kötü, pis öööö kaka didin banaa
güliiiinnnnnnnn
ben sevdicekle birbirimize bolca sürpriz yapmış insanlar olarak
şık bi kutuya;
kağıtların üzerine onunla yapmak istediğim hayalleri yazdım,
(kağıtların şeklini rengisini sen belirlersin artık )
aralarına sevgi sözcükleri yerleştirdim,
bide yılbaşı süsü olan şu var yaa
kırmızısını;
Eki Görüntüle 713900
bunları tek tek kestim içine attımm
içine parfüm sıktımm havadann
dışınada küçük bi not yazıp verdimm
Aaaaaa gel öpeyim seni ben bi sıkıcaaaaaa
Hayallerimi yazabilirm kiiiii yehuuuuu teşekkür ederimm çokkk
hatta istersen kağıtları rulo yap hani şu ince çocukların saçını topladığımız lastikler var ya naylon
onlarla tuttur ben öle yapmıştım
o boncuklarda tek tek olduğundan ,
kapat kutuyu bi sallaa
parfüm sıkmayı ihmal etmeee
harika bi hediye işte sanaa
gülinn bak ekleme daha yaptımm, bunları da değerlendirebilirsinn
Eklemeni yerim seninnnnn
Çok teşekkür ederimmm çokk
Geçen sene yıl dönümümüz de ahşap kutu almıştım kırmızıya boyayıp süslemiştim içine de notlar yazmıştım bi sürü ve nazar boncukları atmıştım o yüzden kutulu hediye düşünmüodum bu yıl ama bu farklı olucak sadece hayallerimi yazarım notlara ve boncuklar atarımm parfümünden de sıkarım ayy süper olduu buuu
o zaman sana bir fikir daha bir arkadaşım yapmıştı albüm alıp fotoğraflaırnı çıkamrıştı hepsi değişik yerde ve hepsi hayal ettiği gibiydi çünkü o hep gezmek istiyordu aşkıd aben sana görmediklerin güzellikleri göstercem diyordu ve kız albümün son sayfalaırna görmek istedikleri yerleri,n hayallerini yazmıştı ilk 10 sayfa fotoları sonraki sayfalarda ise minik minik notlar bu sayfayı snele şurda oturmak için ayırıyorum o anı ölümsüzleştirmeyi diliyorum vs yazmıştı bu albüm bizim geleceğimizle şekillendirelim aşkım nice güzel senelere diede bitirmişti
ben anları anıları fotoğrafla ölümsüzleştirmeyi çok seviyorum ki bu fikir hep aklımda kaldı bende yapacağım
Eklemeni yerim seninnnnn
Çok teşekkür ederimmm çokk
Geçen sene yıl dönümümüz de ahşap kutu almıştım kırmızıya boyayıp süslemiştim içine de notlar yazmıştım bi sürü ve nazar boncukları atmıştım o yüzden kutulu hediye düşünmüodum bu yıl ama bu farklı olucak sadece hayallerimi yazarım notlara ve boncuklar atarımm parfümünden de sıkarım ayy süper olduu buuu
günaydın gelincikleeerrhalsiz sıkılmış çalışmak istemeyen gelin adayınız geldii
nişancanla konuştuk, sıkılmışlığı benimle ilgili değilmiş..
keşke ünide başka bölüm okusaydım işimi sevmıyorum diyor
ben onu çok benımsıyorum galiba o geçmişini sorgulayınca ben de sorguluyorum..
aile ve evlilik üzerine çalıştım üniversitede sözde ama danışmanlığım kendime işlemiyor biri de bana danışma yapsıın
kendi hayatını sevmeyen insan eşiyle de mutlu olamaz derdim bunu okusam ama mutluyuz da :31
ben de öyle işve cilve de bilemiyorum ki onun yüzü düşünce benım de düşüyo rol yapamıyorum pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?