'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınlar herkesciklere

gülibik yerim senin hazırlığını ben fikirlerimi sana vermiştim :))))))))))))

ben hala kuzeyin teklifine bakamadım bakıcam hatta telden bakayım ben ne olcem aceba

hüm hüm güzel hüm öpüyorum kocaman 347 nin ilk telli duvaklı gelinisin seni seviyorum ayağnı iyi sürü emi :))))))

Güliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Acıyım demek ben

Yarın tadına bakayım karar vercem tekrar nasıl olduğuna

Oturcaz tabiii öyle kolay değil Özgemizi almak

Aşk kavanozu,jelatinleri ve fotoğraf albümü falan yaptım kuzumm bitek sevgili kitabını yaptırmadım bunların hepsini not alıyorum çünkü 1 ay sonra da doğum günü

Şimdi ilk aklımda olan şeker hamurundan kurabiye yaptırıyorum,uzunca da bi mektup yazıcam sonra da aklıma hiç bişey gelmezse en kötü ihtimalle saat alıcam

Sevgili kitabını doğum günün de kullansam iyi olcak

Ye beni gizotummm senin fikirlerin cepteee merak etme

Ben de izleyemedım Kuzey'in teklifi yaa

Kafeinsiz kahve olmaz kuzum işte amaa kıymet bilen yok

Sırf kıskanç olmadığım için bunlar biliyom ben

Özgeeeeeeeeee koşşşşşş kıskanç dedi bizeeeeeeeeee

Böööö sanaaa cool olduğundan bikereeee

Günaydın hayırlı cumalar

aslı iyiki söyledin bende sevgili kitabını yaptırayım daha yeni gördüm çok beğendim.

bide oturma odası koyu renk L koltuk önerisi olan var mı :44:

Mrb kızlar . Ben evleneli 7 ay oldu .sizlere tavsiyem size yakışacak en güzel gelinliği seçin araştırmanızı çok yapın .hemen karar vermeyin.mutluluklar

güliiiinnnnnnnn
ben sevdicekle birbirimize bolca sürpriz yapmış insanlar olarak
şık bi kutuya;
kağıtların üzerine onunla yapmak istediğim hayalleri yazdım,
(kağıtların şeklini rengisini sen belirlersin artık )
aralarına sevgi sözcükleri yerleştirdim,
bide yılbaşı süsü olan şu var yaa
kırmızısını;

bunları tek tek kestim içine attımm
içine parfüm sıktımm havadann
dışınada küçük bi not yazıp verdimm

Aaaaaa gel öpeyim seni ben bi sıkıcaaaaaa

Hayallerimi yazabilirm kiiiii yehuuuuu teşekkür ederimm çokkk

hatta istersen kağıtları rulo yap hani şu ince çocukların saçını topladığımız lastikler var ya naylon
onlarla tuttur ben öle yapmıştım
o boncuklarda tek tek olduğundan ,
kapat kutuyu bi sallaa
parfüm sıkmayı ihmal etmeee
harika bi hediye işte sanaa

Aaaaaa gel öpeyim seni ben bi sıkıcaaaaaa

Hayallerimi yazabilirm kiiiii yehuuuuu teşekkür ederimm çokkk

gülinn bak ekleme daha yaptımm, bunları da değerlendirebilirsinn

beğendiğim kuzeyi teklifini bir ara duygusaldı sonra hakim beyde kuzeyin kendini anlatan sözleri bir erkek kendini asla böyle anlatamaz bu bir hayal yani bu admalar ısa cümleler kullanıyor helal olsun güzel rol yapıyorlar :)

gülinn bak ekleme daha yaptımm, bunları da değerlendirebilirsinn

Eklemeni yerim seninnnnn

Çok teşekkür ederimmm çokk

Geçen sene yıl dönümümüz de ahşap kutu almıştım kırmızıya boyayıp süslemiştim içine de notlar yazmıştım bi sürü ve nazar boncukları atmıştım o yüzden kutulu hediye düşünmüodum bu yıl ama bu farklı olucak sadece hayallerimi yazarım notlara ve boncuklar atarımm parfümünden de sıkarım ayy süper olduu buuu

günaydın gelincikleeerr halsiz sıkılmış çalışmak istemeyen gelin adayınız geldii

nişancanla konuştuk, sıkılmışlığı benimle ilgili değilmiş..
keşke ünide başka bölüm okusaydım işimi sevmıyorum diyor
ben onu çok benımsıyorum galiba o geçmişini sorgulayınca ben de sorguluyorum..
aile ve evlilik üzerine çalıştım üniversitede sözde ama danışmanlığım kendime işlemiyor biri de bana danışma yapsıın
kendi hayatını sevmeyen insan eşiyle de mutlu olamaz derdim bunu okusam ama mutluyuz da :31
ben de öyle işve cilve de bilemiyorum ki onun yüzü düşünce benım de düşüyo rol yapamıyorum pof

o zaman sana bir fikir daha bir arkadaşım yapmıştı albüm alıp fotoğraflaırnı çıkamrıştı hepsi değişik yerde ve hepsi hayal ettiği gibiydi çünkü o hep gezmek istiyordu aşkıd aben sana görmediklerin güzellikleri göstercem diyordu ve kız albümün son sayfalaırna görmek istedikleri yerleri,n hayallerini yazmıştı ilk 10 sayfa fotoları sonraki sayfalarda ise minik minik notlar bu sayfayı snele şurda oturmak için ayırıyorum o anı ölümsüzleştirmeyi diliyorum vs yazmıştı bu albüm bizim geleceğimizle şekillendirelim aşkım nice güzel senelere diede bitirmişti

ben anları anıları fotoğrafla ölümsüzleştirmeyi çok seviyorum ki bu fikir hep aklımda kaldı bende yapacağım

Son düzenleme:

Geçen sene albüm yapmıştım gizotum ilk beraber çekildiğimiz fotoğraftan son güne kadar çıkartmıştım 70 fotoğraf falan seçmiştim ve albümün bi tarafına fotoğrafı koymuştum yan sayfasına o gün neler yaşadığımızı neler hissettiğimizi ve tarihi yazmıştım son sayfasına da benim gibi maviş bi küçük kız çocuğu fotoğrafı çıkartmıştım internetten onu koymuştum altına da o minik kızın ağzından not yazmıştım ''babacım ben gelene kadar annem sana emanet,birbirinize iyi bakın ''yazmıştım ayy yazarken bile duygulandım çok,çok mutlu olmuştu duurp durup sarılmıştı bana

Bu da benden fikir olsun düşünenlere

güzel bi bez torbaya koy mademm
tombala gibi çeksin baksın hayalleree

günaydın canımm
o şuanda sıkıntıda olduğu için destek olman lazım duygucum..
ikinizde asık suratla bu sıkıntının sadece süresini uzatırsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…