'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yetişin kızlarrrrrrrrrrr pınarı kaybediyoruzzzzzzzzzzz

ayy ne var yaniii ne var kuzeyde... o zamana dek cektirdiği acıları bu teklif dindirdi mi :44::44::44:

ben cok duygusuzum mu ya

yetişin a dostlarrr

bende gıcığım aslında kuzeye o asabi tavırlarına ağır abi hallerine falan ama bu öyle bi sahneydi ki

o sebepten yani

birde belki de evlilik teklifi almadığım içindir

yetişin a dostlarrr

bende gıcığım aslında kuzeye o asabi tavırlarına ağır abi hallerine falan ama bu öyle bi sahneydi ki

o sebepten yani

birde belki de evlilik teklifi almadığım içindir

yavrummmmmmmmmmm :132::132::132::132: marry me

gel evlenek yuva kurak cıvıl cıvıl oynaşak bıcır bıcır doğurak

bende senin gibi düşünüyorum aslım ama kıvanc'ı görünce de analar neler doguruyo demekten de kendimi alamıyorum.....hey maşallahh dünya-ahiret gardaşım olsun(desem de inamayın )

şu hayatta beğendiğim tek sarışın erkek :82:

dediğim gibi kuzeye gıcıktım ama kıvanç :98: kendi karakteri de çok düzgün böyle çekingen sevimli halleri yok mu :111:

gözümüz yok tabi Allah sahibine bağışlasın :89:

gerçekten Rabbim bazı insanları özene bezene mi yaratmış nedir :26:

ayyyy:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

yavrummmmmmmmmmm :132::132::132::132: marry me

gel evlenek yuva kurak cıvıl cıvıl oynaşak bıcır bıcır doğurak

senden gelince olmiiiiyyy aslimuuu

bide böyle etcekse hiç etmesinnn bıcır bıcır doğurak ne beeee

biliyorum nişanlıcan bunu okumucak ama ben evrene gönderiyorum şu an enerjimi

her ne kadar uyuz olsam da 2 gündür trip atsam da sende bana atar yapsan da seni seviyorum canım

bide şeyyy evlenme teklifi bekliyorum kuzey kadar olmasa da güzel bi sürpiz hazırlasan ya banaaa

Aynen pınarcım benim gibi sarışın erkekleri çok itici bulan birini bile kendisine hayran bırakmıştır Burdan kendisini tebrik ediyor ve öpücüklerimi yolluyorum

ayyy pınartoşşş belki seninki evlenme teklif etcekk
ve seni kızdırıyo bilerekk olabilir mii :44::44::44::44:
sürprizin tadını tam çıkarmak istiyodur belkiii

Aynen pınarcım benim gibi sarışın erkekleri çok itici bulan birini bile kendisine hayran bırakmıştır Burdan kendisini tebrik ediyor ve öpücüklerimi yolluyorum

bu nee yaaa müdüre mail yazar gibi olmuşş
sonuna da saygılarımla, yazdın mı tamamdırr
ben gün içi telefonla akraba olmamdan dolayıı kimi zaman dışardada o şekilde bitiryorum konuşmayı
kolay gelsin, hoşçakalınn

Son düzenleme:

Belli mu olur belki bi yerden görür okur yazdıklarımızı saygılarımı gönderiyorum hehehee
Buarada bbende de alışkanlık oldu cnm iyi çalışmalar diyesim geliyo özel telefonumu kapatırken bile
Kızım senin hemşehrin oluyo kıvanç yokmu bi uzaktan akrabalık tanışıklık :111:

Son düzenleme:

benim diil ama kuzen oyuncu benimm onunla samimi arkadaşlarr
sete gidip foto çekildim bi selamım var olmaz mıı

bende bende

I love you kıvaaannnnççççççç

ayyy pınartoşşş belki seninki evlenme teklif etcekk
ve seni kızdırıyo bilerekk olabilir mii :44::44::44::44:
sürprizin tadını tam çıkarmak istiyodur belkiii

kuzeyde öyle yaptı cemreye doğum günü sürprizi ayarladı ama kızdırdı orda saçma bi hediye almış sonra samsuna gidicem 20 gün gelemicem falan dedi üzdü iyice sonraaaaaaa

:127::127::127::127::132::132::132::132::132::132:

şikayetim var cümle yasaktan dillerimi hakim bey bağlasan durmaz eşliginde muthiş bir konuşma

tabi cemre bennn

ve gelelim sadede yapacak olsa benim ki hafta sonu yapmazmıydı

bida abimin düğününe gelecek orda mı yapacak

unutayım ben teklif meklif kuzeyinkine bakıp kendi kendime evet evet eeveeeeeettttt diyim

Hüm çok güzel bir gelin olacaksınki sen fıstığım oda geçer stresden bende alerji oldum.
Görenler böyle kalacak aşkitonda akşam benimsin diyecek

nayn

kuzey kadar laf ebesi olmasa da iyiydi ya.. onun o zamanki heyecanı yetti bana zaten bak özlettin kocamı

maşallah yüreginden geçenleri hissettirebilmek zaten tek beklediğimiz hiç birisi aktör değil çünkü

sadece bizim hayatımızın jönleri

akşama kocaman sarıl kocana bide kucağına yat saçlarını okşasın gerisine karışmim bari

Oft de görüyorum koca moca demeyin looo olan var olmayan var

pardon kardeş

siz de kavuşcanız ki

bu arada loyaya gittim vücut çorabı bulamadım

hey gidi günler o zaman kabul ettim öpcek heyecandan kalbi nasıl atıyor var ya kalp atısını bi o zaman bir de ilk gece öyle hissettim şiddetli

sarılırım sizde sarılcaksınız az kaldı inş. gerisi ibadettttttt bugün kandil dua etcez.

öözggeeeee düğünüme gelmezsen küserimmmmmm

pınartooşşş üzülme lütfen eşya alışverişinde hep bi uratsızlık hep bi tezatlık moral bozukluğu mevcuttu bizde de atlattık çok şükür siz de hemencecik atlatın inşallahhh

cerennnn çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

duygucum konuş nişanlınla bak hatice konuşarak nedenini öğrenmiş

hüümm kıyamam kuzum yaa geçmiş olsunn kremlerini sür de kırmızı kırmızı olma düğünde hemen geçsinn

dillammm gözün aydın kuzum darısı sewdiceğinle kavuşmanıza inşallahhh hemn gelsin hemen düğün patlatınnn

aslı evlenme teklifine koptum yalnız

dervişin fikri neyse zikri de oymuş

kandil çıktı aklımdan pardon apla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…