yetişin kızlarrrrrrrrrrr pınarı kaybediyoruzzzzzzzzzzz
ayy ne var yaniii ne var kuzeyde... o zamana dek cektirdiği acıları bu teklif dindirdi mi :44::44::44:
ben cok duygusuzum mu ya
yetişin a dostlarrr
bende gıcığım aslında kuzeye o asabi tavırlarına ağır abi hallerine falan ama bu öyle bi sahneydi ki
o sebepten yani
birde belki de evlilik teklifi almadığım içindir
bende senin gibi düşünüyorum aslım ama kıvanc'ı görünce de analar neler doguruyo demekten de kendimi alamıyorum.....hey maşallahh dünya-ahiret gardaşım olsun (desem de inamayın )
Aaaaah ahhhinsanın cemrenin yerinde olası geliyo cidden
Hayranı olduğum tek aktörİnsan hem bu kadar yakışıklı olup hemde bu kadar yetenekli olur mu yaaa Haksızlık bu Allah ım bu adamı özenerek yaratmış ne diyim Allah sahibine bağışlasın
Neyse benim kocacığım daha yakışıklı:111:
yavrummmmmmmmmmm :132::132::132::132: marry me
gel evlenek yuva kurakcıvıl cıvıl oynaşak bıcır bıcır doğurak
şu hayatta beğendiğim tek sarışın erkek :82:
dediğim gibi kuzeye gıcıktım ama kıvanç :98: kendi karakteri de çok düzgün böyle çekingen sevimli halleri yok mu :111:
gözümüz yok tabi Allah sahibine bağışlasın :89:
gerçekten Rabbim bazı insanları özene bezene mi yaratmış nedir :26:
ayyyy:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
yavrummmmmmmmmmm :132::132::132::132: marry me
gel evlenek yuva kurakcıvıl cıvıl oynaşak bıcır bıcır doğurak
senden gelince olmiiiiyyy aslimuuu
bide böyle etcekse hiç etmesinnnbıcır bıcır doğurak ne beeee
biliyorum nişanlıcan bunu okumucak ama ben evrene gönderiyorum şu an enerjimi
her ne kadar uyuz olsam da 2 gündür trip atsam da sende bana atar yapsan da seni seviyorum canım
bide şeyyyevlenme teklifi bekliyorum kuzey kadar olmasa da güzel bi sürpiz hazırlasan ya banaaa
Aynen pınarcım benim gibi sarışın erkekleri çok itici bulan birini bile kendisine hayran bırakmıştır Burdan kendisini tebrik ediyorve öpücüklerimi yolluyorum
senden gelince olmiiiiyyy aslimuuu
bide böyle etcekse hiç etmesinnnbıcır bıcır doğurak ne beeee
:76::76::76::76::76::76: al sana o zaman.. ben uyum kurcam diye çatladım
seninki daha romantikk oldu aslımmmm :86::86::86::86::86::86::86::86:
dimi ama :86: :86:
bu nee yaaa müdüre mail yazar gibi olmuşş
sonuna da saygılarımla, yazdın mı tamamdırr
ben gün içi telefonla akraba olmamdan dolayıı kimi zaman dışardada o şekilde bitiryorum konuşmayı
kolay gelsin, hoşçakalınn
Belli mu olur belki bi yerden görür okur yazdıklarımızı saygılarımı gönderiyorum hehehee
Buarada bbende de alışkanlık oldu cnm iyi çalışmalar diyesim geliyo özel telefonumu kapatırken bile
Kızım senin hemşehrin oluyo kıvanç yokmu bi uzaktan akrabalık tanışıklık:111:
Aynen pınarcım benim gibi sarışın erkekleri çok itici bulan birini bile kendisine hayran bırakmıştır Burdan kendisini tebrik ediyorve öpücüklerimi yolluyorum
ayyy pınartoşşş belki seninki evlenme teklif etcekk
ve seni kızdırıyo bilerekk olabilir mii :44::44::44::44:
sürprizin tadını tam çıkarmak istiyodur belkiii
:76::76::76::76::76::76: al sana o zaman.. ben uyum kurcam diye çatladım
:
sana kocan öyle mi teklif ettiydi
nayn
kuzey kadar laf ebesi olmasa daiyiydi ya.. onun o zamanki heyecanı yetti bana zaten bak özlettin kocamı
nayn
kuzey kadar laf ebesi olmasa daiyiydi ya.. onun o zamanki heyecanı yetti bana zaten bak özlettin kocamı
Oft de görüyorum koca moca demeyin looo olan var olmayan var
maşallahyüreginden geçenleri hissettirebilmek zaten tek beklediğimiz hiç birisi aktör değil çünkü
sadece bizim hayatımızın jönleri
akşama kocaman sarıl kocanabide kucağına yat saçlarını okşasın gerisine karışmim bari
biliyorum aslıcım tabiki Allah nasip ederse evlenicem
ama bazen çok anlayışsız oluyolar sanırım aynı şeyi abimde de görüyorum çünkü ben
geçen gün konuştuk hatta abimle gün yaklaştıkça herşeyi düşünmekten bazen beynim durmuş gibi oluor mantıklı düşünemiyorum sonradan farkediyorum dedi galiba benimki de o psikolojiye girdi
dün gece 12 yi geçince son 100 diye mesaj attım adam şoka girdisevinmesini beklemiştim ben ne çok az kalmış sen daha bişi seçemiyosun vs vs
öyle sıkıntılı durumlar işteama biliyorum zamanla herşey olacak zaten
kuzeyin ki de ne konuşmaydı ama yaaa
Günaydın kuzularımm
Size tatsız bi haber vericem. dün öğle arası eve gittim. dişim ameliyatlı yara hala açık olduğundan yemekhaneden mikrop kaparım dedim. burda yemeyeyim evde temiz temiz çorbamı içerim dedim. neyse 1 gibi falan evden çıktım bankaya uğradım kredi kartı borcumu yatırdım arabaya bindim azcık hareket ettim soldan bi araba paaat diye çarptı. şok oldum bana bişey olmadı ama sol farımda bide arabanın boyasında hasar var. öbür kadınında yandan 2 kapısı çizildi. ama kadın nası cazgır nası cırtlak. sanki ben ona çarpmışım gibi bas bas bağırıyo. neyse bende biraz bağırdım. babam geldi. kadının kocası geldi. polis geldi çizdi falan sigorta eksperleri kimin suçlu olduğuna karar verecekmiş.
Allah görünmez kazadan korusun herkesi. çok ağladım çok üzüldüm ya o araba direk bana çarpsaydı dibimdeydi çünkü. nişanlım aradı ağladım ağladım anlatamam. sinirlerim bozuldu. bide haksızlığa uğradığımı düşündüm. eve gittik babamla. işyerimi aradım müdürüme gelemicem dedim biraz uyudum. Akşam kendime geldim kalktım banyo yaptım. şükür namazı kıldım. sinirlerim yatıştı.
Akşam yemeğinden sonra annemle gezmeye gittik. moralin bozuktur gel sana halı bakalım dedi canım annemiyiki ailem var iyiki canım sevgilim var. Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın
dilacım elimde değil ki onu öyle durgun görünce benim de yüzüm düşüyor.. gıcık oluyorum..
ben de aynı stresı yaşıyorum sonucta .. ki her şey de alındı bi halımız ve tv sehpamız kaldı bi sıkıntı da yok ama işte bilemedim artık
haftasonu ailelerimizin yanına giidyoruz artık o iyi gelecek inşallah
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadan geldim 4. sayfada kaldım.....
Dün 4 e doğru çıktım işten evimize gittim toparladım ütü yaptım 6.30da canım geldi, çanakçı amcayı getirmiş amca 8e doğru gitti sonra biraz bişeyler hazırladık rahat durmadık tabikineyse bugün kandil sustum sonra 9 gibi eve geldim gece 3 e kadar uyuyamadım kapıyorum gözümü karnıma ağrı giriyor yok yani ay sabah bi kalktım ki kırmızı kırmız dökmüşüm stresten alerji olmuşum zaten bugün yarın rapor alacaktım düğün raporu alerji raporuna dönüştü krem ilaç verdi sürdüm de biraz iyi şimdi kaşınmam azaldı... 1 de gelinliğimi almayaca gideceğiz sonra çarşıya gideceğiz ordan eve bi de ağda işlerim var bugün iş çokkkkkkkkk ve ben çok yorgunummmmmm
hey gidi günler o zaman kabul ettim öpcek heyecandan kalbi nasıl atıyor var ya kalp atısını bi o zaman bir de ilk gece öyle hissettim şiddetli
sarılırımsizde sarılcaksınız az kaldı inş. gerisi ibadettttttt bugün kandil dua etcez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?