- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
kulplu erkekler, kulpsuz kadınlar
bu çok güzel oldu
he is a doctor who studies TUS:44::44:
am I right ?
bi de bi de bugün niye pek sakin buralar yaaa
elifff dön tatildeen , aslıcıık sen nerelerdesin, hatice ve hümm hemen evlenin hemen tatilden gelin
sonra dilanın sevdiceği gelsin eylülde düğün var desin toplanıp halaylar çekelim :118::118::118:
listecibaşım yerini dilaya devretsin sevdiceğine kavuşsun yine halaylar çekilsiiin :118::118::118:
sonra benim düğünüm olsun
engineer olan elifimiz evini yerleştirsin
sonra adını sayamadığım tüm gelincikler mutlu olsun 2013 evli bayanları olarak sohbetimiz devam etsin
tabi ki ederizzz hoşgeldinnnn
bak şanslısın seni 5 aşamalı işkence testimize tabi tutmuyorum
merhaba kızlarrr geçmişi okudum anca geldim
dün kardeşimin sözünü yaptık kızı aldıkçok güzel geçti
sonbaharda da nişan olcak kısmetse
sonracığıma yarın çeyiz sercezama bende ne ona dair ne de düğüne dair heyecan var
çok acayibim valla bi süredir.. sevdiceğe de trip yapıp duruyom
sonracığıma netten çok güzel bi kına ayakkabısı almıştım ama iptal olmuş tedarik edememişlertam ağlaşıyorken başka bi ayakkabı buldum
bakın bunu kına için aldım
biraz yüksek o nedenle babet de alcammm
bakın bunu daaa gelinliğin altına giycemmm gelin ayakkabılarım çok yüksek ayaklarıma cıyınca oynerken bunu giycemmmm rahattır diye düşünüom
Hahahahah yok romantizmi bozmıyım küçük kalp kutu alırım ben
Bizim de çok fazla fotoğrafımız var o yüzden aralarından seçmiştim mesela şu gün bak şunu yapmıştık şuraya gitmiştik diye anıları yazabilceğim fotoları seçmiştim kuzumm,sen de öyle yap anlam ve önemi olanları seç
bayağı dikkatli bir.ziyaretçiÖzgem ama ben listede yokum
Kızlar sizleri de seviyorum. Tüm aşamaları geçecek kadar hepinizi tanıyorum. İsterseniz sorun.
Hümeyracım hayırlı olsun beni de uğurlamaya geleceksin karışmam.Cuma saatinde geleceksin eşin namaza gidince
leydiiissssss and centılmınııııııııpardon centılmını yok burda
beni mi andınız :26: duygusuzlar siziiii
ama galiba ben almadığım için bu kadar etkilendim
bknz:bukette almamış o da ağlamış
demek ki almayanlar bu konuda dertli olduklarından kuzey bizi derinden sarstı
bide ben bugün 99 dedimama içimdeki kelebeklerin ömrü tükendi sanırım heyecan yapamadım
yaptırılmadım
Özgem ama ben listede yokum
Kızlar sizleri de seviyorum. Tüm aşamaları geçecek kadar hepinizi tanıyorum. İsterseniz sorun.
Hümeyracım hayırlı olsun beni de uğurlamaya geleceksin karışmam.Cuma saatinde geleceksin eşin namaza gidince
yapmayacak dilamikim yapmayacak ondan da ziyade yapamayacak
yüzünü göremiyom ki
he skype den yaparsa onu bilemem
Eee ben 1 senedir sıkı takipçilerinizdenim ondan herhaldebayağı dikkatli bir.ziyaretçi
dedim ya eniştecan sana çok romantik teklif yapcakk bu fasa fisooo
demek aşamaları aşcak kadar biliyosun öle mii :44::44::44:
peki biz seni tanıyabilcekmiyizz sebebiumut hanımcımm
deli yaaaa :86::86::86:
kızım bu işler sürpriz olur, fırsat yaratılır öle yapılırr
skype dan evlenme mi teklif edilirrr
yapmayacak dilamikim yapmayacak ondan da ziyade yapamayacak
yüzünü göremiyom ki
he skype den yaparsa onu bilemem
leydiiissssss and centılmınııııııııpardon centılmını yok burda
beni mi andınız :26: duygusuzlar siziiii
ama galiba ben almadığım için bu kadar etkilendim
bknz:bukette almamış o da ağlamış
demek ki almayanlar bu konuda dertli olduklarından kuzey bizi derinden sarstı
bide ben bugün 99 dedimama içimdeki kelebeklerin ömrü tükendi sanırım heyecan yapamadım
yaptırılmadım
İnşallah eda değilsindir... bi manyak dalasti bizeEee ben 1 senedir sıkı takipçilerinizdenim ondan herhalde
Dilamik hanım benim adım hatice, 27 yaşındayım, çalışıyorum, iktisatçıyım ve taze gelin olacak adayım ve çoook aşığım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Dilamik hanım benim adım hatice, 27 yaşındayım, çalışıyorum, iktisatçıyım ve taze gelin olacak adayım ve çoook aşığım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
gizimmmm nişan ne zamanbanada 2 yıl önce tektaşı verirken romantik bişiler sölemişti :) teklif emtişti ama öyle yani hani kuzeyinki şununki bunuki tarzında değil yani romantik laflar çocuklupğuna veriyorum
şimdi ise yüzüklerimizi alyans tektaş bend ehep benden tektaşı istiyor tutuştu tabi ama ben yermiyim versem bile bilinen bişi bir arkadaşım nişanlıyken teklif almıştı hemde pat die hiç beklemyorken nede olsa nişanlandım tkelifimi kaldı die
bence erkekler kaıdnlara göre acaip farklılar hani bizim gibi ince ruhlu olamıyorlar bir yemeğe götürüp iki çift güzel laf söylese zaten olucak atraksiyona gerek yok ama işte gelde anlat kendilernemi yakıştramıyolar anlamıyorum
benmki askere giderken ve askerdeykende küçük notlar yazmıştı vayyy bee ben neler yazmışım ubnları yazan benmiymişim diyor geçen gün ee tabi sen havai fişekli havada karada her yerde teklif beklersin bende o potansiyel varmış yani dedi
kimide böyle dalgaya vuruyor yaaaa
İnşallah eda değilsindir... bi manyak dalasti bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?