Geçen sene albüm yapmıştım gizotum ilk beraber çekildiğimiz fotoğraftan son güne kadar çıkartmıştım 70 fotoğraf falan seçmiştim ve albümün bi tarafına fotoğrafı koymuştum yan sayfasına o gün neler yaşadığımızı neler hissettiğimizi ve tarihi yazmıştım son sayfasına da benim gibi maviş bi küçük kız çocuğu fotoğrafı çıkartmıştım internetten onu koymuştum altına da o minik kızın ağzından not yazmıştım ''babacım ben gelene kadar annem sana emanet,birbirinize iyi bakın ''yazmıştım ayy yazarken bile duygulandım çok,çok mutlu olmuştu duurp durup sarılmıştı bana
Bu da benden fikir olsun düşünenlere
Eklemeni yerim seninnnnn
Çok teşekkür ederimmm çokk
Geçen sene yıl dönümümüz de ahşap kutu almıştım kırmızıya boyayıp süslemiştim içine de notlar yazmıştım bi sürü ve nazar boncukları atmıştım o yüzden kutulu hediye düşünmüodum bu yıl ama bu farklı olucak sadece hayallerimi yazarım notlara ve boncuklar atarımm parfümünden de sıkarım ayy süper olduu buuu
Geçen sene albüm yapmıştım gizotum ilk beraber çekildiğimiz fotoğraftan son güne kadar çıkartmıştım 70 fotoğraf falan seçmiştim ve albümün bi tarafına fotoğrafı koymuştum yan sayfasına o gün neler yaşadığımızı neler hissettiğimizi ve tarihi yazmıştım son sayfasına da benim gibi maviş bi küçük kız çocuğu fotoğrafı çıkartmıştım internetten onu koymuştum altına da o minik kızın ağzından not yazmıştım ''babacım ben gelene kadar annem sana emanet,birbirinize iyi bakın ''yazmıştım ayy yazarken bile duygulandım çok,çok mutlu olmuştu duurp durup sarılmıştı bana
Bu da benden fikir olsun düşünenlere
kızlar bu fikirler çok güzel, bana da ilham oldunuz. ama bizim nerdeyse hiç fotomuz yok, ikimiz de sevmiyoruz çekinmeyi, eşimin doğumgününe yaklaşık 20 gün var, bir şeyler yapmak lazım
o zaman yazının gücünü kullanabilirsiniz :126:
evlendikten sonraki anlarınızı hatırlatan bir günlük hediye edebilirsiniz ya da tüm anılarınız yazabilirsiniz kapağa da düğünden fotoğrafların kolajııı..
trabzonlu bir şeyler mi yapıştırsam kutuya :44::44: aman romantizmin içine ettim de adam ondan mutlu oluyor gibi ne yapayım :44:
sizler kime ne hediyesi düşünüyordunuz kızlar :44:
bence kese kağıdı rengine benzer bir a4 kağıdı dörde bölüp, birbirine yapıştırıp (alt alta) mektup yazabilir minik minik. sonra kurdelayla servis edilir. o okurken de videosu çekilir. ilerde o video birlikte izlenir. o sabrı izlemenin zevki başka bence.
tabi bir de kişisel beğenilere göre hoş hediyeler ve sürprizler hazırlanabilir.
ama şunu bilin ki kesinlikle erkeğin kalbine giden yol ya yemek ya da cazibeli hatun olmak :44:
bir de tamir eşyaları:)) tamir seti istemiştik internetten anaaam ne sevindi ne sevindi çocuk gibi gelene tamir setini anlatmıştı sevdiceğim, benım yazdığım romanı kimseye anlatmadıbak yine gücendim sevdiğime oof bugün bi biteydi
bir de tamir eşyaları:)) tamir seti istemiştik internetten anaaam ne sevindi ne sevindi çocuk gibi gelene tamir setini anlatmıştı sevdiceğim, benım yazdığım romanı kimseye anlatmadıbak yine gücendim sevdiğime oof bugün bi biteydi
bizimki tamirden hiç anlamıyor :44: acaba oyuncak dr seti mi alsamonu da söylemiştim bir ara şaka yollu ama ciddi misin demişti. demek ki mutlu olmayacak. biz her şeye mutlu oluyoruz, ne şanslı bu erkekler ya
krizz eşin ne iş yapıyoo :44::44::44:
hümm hoşgeldinn bu aradaaaaa
hazırlıklar ne alemdeeeee
Merhaba Kızlar uzun bir dönem sıkı bir takipçiniz olarak bende geleyim dedim.
Benide aranıza kabul edebilecek misiniz acaba?
Özge hanım rica edersem 24 Mayıs kına 25 Mayıs Nikahım olacak listeyi günceller misiniz?
Mutlu ve aşk dolu sabahlar hepimize
Günaydınnnnnn
Belki bana fikir verenler olmuştur diye hevesle girdim ama yazmamış kimse Aslımdan başka :26:
Yarın Özgemiizin çeyizlerini sericezz ağlamazsak iyidir şimdiden çok fena duygulanıyoruz ya
Yarın tadına bakayım karar vercem tekrar nasıl olduğuna
Oturcaz tabiii öyle kolay değil Özgemizi almak
Aşk kavanozu,jelatinleri ve fotoğraf albümü falan yaptım kuzumm bitek sevgili kitabını yaptırmadım bunların hepsini not alıyorum çünkü 1 ay sonra da doğum günü
Şimdi ilk aklımda olan şeker hamurundan kurabiye yaptırıyorum,uzunca da bi mektup yazıcam sonra da aklıma hiç bişey gelmezse en kötü ihtimalle saat alıcam
Sevgili kitabını doğum günün de kullansam iyi olcak
Ye beni gizotummm senin fikirlerin cepteee merak etme
Ben de izleyemedım Kuzey'in teklifi yaa
Özgeeeeeeeeee koşşşşşş kıskanç dedi bizeeeeeeeeee
Böööö sanaaa cool olduğundan bikereeee
güzel bi bez torbaya koy mademm
tombala gibi çeksin baksın hayalleree
günaydın canımm
o şuanda sıkıntıda olduğu için destek olman lazım duygucum..
ikinizde asık suratla bu sıkıntının sadece süresini uzatırsınızzz
yukarıda yazdıklarımı yazarken bebek fikride aklıma geldi ama şimdi olmaz die düşünmüşken sen yapmışsınm çok süper o zaman bu yıl başka bişiler bul bakalım :))))))))))
ben sevgili kitabını internette görünce kendim hikayemizi yazayım dedimyazmam 4 ayımı almıştı sonucunda 15 sayfacık bi romanımız oldu onu hediye ettim sevdiğime kapak sayfası için de resimlerimizden oluşan bir kalp yaptım...
buna benzetmeye çalışmıştım
Eki Görüntüle 713964
tek başına böyle bir süsleme bile güzel bir sürpriz olabilir..
aaaaa bu çok güzelll amaaaaa
hoş o bana ilk günden fotolarımızın olduğu albüm yapmış devamını da birlikte dolduralım demişti ama
senin bu fikrin harikaa, kesinlikle yapmalıyımmmm
ama bizde foto haddinden fazlaa:18::18::18::18:
kaç yüz tane çıkartıp yapabilirim acabaaaa:44::44::44:
kızlar bu fikirler çok güzel, bana da ilham oldunuz. ama bizim nerdeyse hiç fotomuz yok, ikimiz de sevmiyoruz çekinmeyi, eşimin doğumgününe yaklaşık 20 gün var, bir şeyler yapmak lazım
bence kese kağıdı rengine benzer bir a4 kağıdı dörde bölüp, birbirine yapıştırıp (alt alta) mektup yazabilir minik minik. sonra kurdelayla servis edilir. o okurken de videosu çekilir. ilerde o video birlikte izlenir. o sabrı izlemenin zevki başka bence.
tabi bir de kişisel beğenilere göre hoş hediyeler ve sürprizler hazırlanabilir.
ama şunu bilin ki kesinlikle erkeğin kalbine giden yol ya yemek ya da cazibeli hatun olmak :44:
bir de gulibik en sevimli bebeklik fotoğrafını da büyütüp çerçeveletip verebilirsin, ilerde evinize asarsınız. seninki varsa seninkini de yanına koydurabilirsin. benimki mutlu olmuştu ilginç bir şekildehem bu şekilde ailesi gördüğünde de gözlerine giriyorsun, oğlumu ne kadar da seviyor diye
bizimki tamirden hiç anlamıyor :44: acaba oyuncak dr seti mi alsamonu da söylemiştim bir ara şaka yollu ama ciddi misin demişti. demek ki mutlu olmayacak. biz her şeye mutlu oluyoruz, ne şanslı bu erkekler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?