'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yukarıda yazdıklarımı yazarken bebek fikride aklıma geldi ama şimdi olmaz die düşünmüşken sen yapmışsınm çok süper o zaman bu yıl başka bişiler bul bakalım :))))))))))

ben sevgili kitabını internette görünce kendim hikayemizi yazayım dedim yazmam 4 ayımı almıştı sonucunda 15 sayfacık bi romanımız oldu onu hediye ettim sevdiğime kapak sayfası için de resimlerimizden oluşan bir kalp yaptım...

buna benzetmeye çalışmıştım

tek başına böyle bir süsleme bile güzel bir sürpriz olabilir..

Son düzenleme:

aaaaa bu çok güzelll amaaaaa
hoş o bana ilk günden fotolarımızın olduğu albüm yapmış devamını da birlikte dolduralım demişti ama
senin bu fikrin harikaa, kesinlikle yapmalıyımmmm
ama bizde foto haddinden fazlaa:18::18::18::18:
kaç yüz tane çıkartıp yapabilirim acabaaaa:44::44::44:

kızlar bu fikirler çok güzel, bana da ilham oldunuz. ama bizim nerdeyse hiç fotomuz yok, ikimiz de sevmiyoruz çekinmeyi, eşimin doğumgününe yaklaşık 20 gün var, bir şeyler yapmak lazım

kızlar bu fikirler çok güzel, bana da ilham oldunuz. ama bizim nerdeyse hiç fotomuz yok, ikimiz de sevmiyoruz çekinmeyi, eşimin doğumgününe yaklaşık 20 gün var, bir şeyler yapmak lazım

o zaman yazının gücünü kullanabilirsiniz :126:
evlendikten sonraki anlarınızı hatırlatan bir günlük hediye edebilirsiniz ya da tüm anılarınız yazabilirsiniz kapağa da düğünden fotoğrafların kolajııı ..

ama ben zaten hep yazının gücünü kullandım
ama şu var: hediye etmek için kitap kutu almıştım, onu allayıp pullayacağım ahşap boyama yapıp. içine de yine bir şeyler yazabilirim. kemer alacağım o aklımda. anılarımızı yazmak için geç oldu gibi. keşke önceden başlasaydım. ben kesin yazarken ağladığım duygusal şeyler yazarım şimdi yazı yazarken duygulanıp gözlerim dolar genelde. kutunun kapağına fotoğrafımızı düşünüyorum
biraz geliştirmem lazım fikirleri. bizimki de mutluluğunu hiç belli etmez ki, o sebepten pekiştireç alamıyorum ve gittikçe hevesim kırılıyor gibi. aman

trabzonlu bir şeyler mi yapıştırsam kutuya :44::44: aman romantizmin içine ettim de adam ondan mutlu oluyor gibi ne yapayım :44:

sizler kime ne hediyesi düşünüyordunuz kızlar :44:

trabzonlu bir şeyler mi yapıştırsam kutuya :44::44: aman romantizmin içine ettim de adam ondan mutlu oluyor gibi ne yapayım :44:

sizler kime ne hediyesi düşünüyordunuz kızlar :44:

krizcimm gülibik sevdiceği için fikir istedi bizlerdenn hem yıldönümleri hem doğum günü için
bizde yaptığımız sürprizleri söledik fikir olsun diee

ama sen hem kendi sürprizini yap bi yerlerine de 61 plakayı serp mutlu olurr
tamamı trabzon temalı olmamalı bencee

bence kese kağıdı rengine benzer bir a4 kağıdı dörde bölüp, birbirine yapıştırıp (alt alta) mektup yazabilir minik minik. sonra kurdelayla servis edilir. o okurken de videosu çekilir. ilerde o video birlikte izlenir. o sabrı izlemenin zevki başka bence.
tabi bir de kişisel beğenilere göre hoş hediyeler ve sürprizler hazırlanabilir.
ama şunu bilin ki kesinlikle erkeğin kalbine giden yol ya yemek ya da cazibeli hatun olmak :44:

bir de tamir eşyaları:)) tamir seti istemiştik internetten anaaam ne sevindi ne sevindi çocuk gibi gelene tamir setini anlatmıştı sevdiceğim, benım yazdığım romanı kimseye anlatmadı bak yine gücendim sevdiğime oof bugün bi biteydi

bir de gulibik en sevimli bebeklik fotoğrafını da büyütüp çerçeveletip verebilirsin, ilerde evinize asarsınız. seninki varsa seninkini de yanına koydurabilirsin. benimki mutlu olmuştu ilginç bir şekilde hem bu şekilde ailesi gördüğünde de gözlerine giriyorsun, oğlumu ne kadar da seviyor diye

bizimki tamirden hiç anlamıyor :44: acaba oyuncak dr seti mi alsam onu da söylemiştim bir ara şaka yollu ama ciddi misin demişti. demek ki mutlu olmayacak. biz her şeye mutlu oluyoruz, ne şanslı bu erkekler ya

buda harika bi fikir tabiii hele benimki içinn
ayy ne güzel şeyler depoladım beynimeeee

bizimki tamirden hiç anlamıyor :44: acaba oyuncak dr seti mi alsam onu da söylemiştim bir ara şaka yollu ama ciddi misin demişti. demek ki mutlu olmayacak. biz her şeye mutlu oluyoruz, ne şanslı bu erkekler ya

krizz eşin ne iş yapıyoo :44::44::44:

hümm hoşgeldinn bu aradaaaaa
hazırlıklar ne alemdeeeee

bi de bi de bugün niye pek sakin buralar yaaa

elifff dön tatildeen , aslıcıık sen nerelerdesin, hatice ve hümm hemen evlenin hemen tatilden gelin

sonra dilanın sevdiceği gelsin eylülde düğün var desin toplanıp halaylar çekelim :118::118::118:
listecibaşım yerini dilaya devretsin sevdiceğine kavuşsun yine halaylar çekilsiiin :118::118::118:
sonra benim düğünüm olsun
engineer olan elifimiz evini yerleştirsin
sonra adını sayamadığım tüm gelincikler mutlu olsun 2013 evli bayanları olarak sohbetimiz devam etsin

Son düzenleme:

tabi ki ederizzz hoşgeldinnnn
bak şanslısın seni 5 aşamalı işkence testimize tabi tutmuyorum

kuzummm sizin hakkınızı ödeyemem çok teşekkür ederim siz benim canlarımsınızzz

onun kıskanç olmayışı anormalll el birliğiyle onu da kıskanç yapçaz bence

merhaba kızlarrr geçmişi okudum anca geldim
dün kardeşimin sözünü yaptık kızı aldık çok güzel geçti
sonbaharda da nişan olcak kısmetse

sonracığıma yarın çeyiz sercez ama bende ne ona dair ne de düğüne dair heyecan var
çok acayibim valla bi süredir.. sevdiceğe de trip yapıp duruyom

sonracığıma netten çok güzel bi kına ayakkabısı almıştım ama iptal olmuş tedarik edememişler tam ağlaşıyorken başka bi ayakkabı buldum

bakın bunu kına için aldım

biraz yüksek o nedenle babet de alcammm

bakın bunu daaa gelinliğin altına giycemmm gelin ayakkabılarım çok yüksek ayaklarıma cıyınca oynerken bunu giycemmmm rahattır diye düşünüom

Hahahahah yok romantizmi bozmıyım küçük kalp kutu alırım ben

yukarıda yazdıklarımı yazarken bebek fikride aklıma geldi ama şimdi olmaz die düşünmüşken sen yapmışsınm çok süper o zaman bu yıl başka bişiler bul bakalım :))))))))))

Buldum sonunda kuzucumm ne güzel fikirler çıktı topiğimizin fıstıklarından

O kadar becerikli değilim malesef roman hazırlayabilceğimi zannetmiyorum

Bizim de çok fazla fotoğrafımız var o yüzden aralarından seçmiştim mesela şu gün bak şunu yapmıştık şuraya gitmiştik diye anıları yazabilceğim fotoları seçmiştim kuzumm,sen de öyle yap anlam ve önemi olanları seç

Bence bu 20 günde çaktırmadan bahanelerle foto çekilin 20 gün az değil ki

Benimkinin de kalbine giden yol tatlıdan geçiyo O yüzden şeker hamurundan kurabiyeler yaptırıcam canım

Bu da çok güzel bir fikirrrr

En kısa zaman da kayınannişle anlaşma yapıp sevdiceğin ufaklık fotosunu alayım ben çok güzell olur çokkk

bende benmkine mesleği ile ilgili bişiler yapacaktım ki ağzını arayınca benimkide şaşırmıştı hepsi aynı erkeklerin iş yerine bonny food gönderdiğimde bile aşkım onlar kızlar için sevindim yinede üzülme demişti çok farklıyız erkeklerle yaaa

ben bana büyük küçük ne alsa mutlu oluyorum seçici olmuyorum ama o bana alırken korkuyor nedenide herşeye kendisi bir kulp bulduğu içinde benide kendisi gibi kulplu sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…