neymis neymis??? sen bizim Hatceye özellik.olarak çok benziyorsun amaHümayra beni silecek misin?
Tüh arkadaş olurduk sanıyordum kuzum
Gel bakim yanıma kulağına bişi fısıldayacağım
Pınar siz nerede tanıştınız.
Eğer fırsatın varsa küçük bir piknik sepeti hazırla ve onunla piknik yap
Bu aralar erkekler baya stresli oluyor heleki düğün yakın ve aranızda mesafe var. Bu iyi gelecektir.
Bol bol kokusunu içine çekersin
banada 2 yıl önce tektaşı verirken romantik bişiler sölemişti :) teklif emtişti ama öyle yani hani kuzeyinki şununki bunuki tarzında değil yani romantik laflar çocuklupğuna veriyorum
şimdi ise yüzüklerimizi alyans tektaş bend ehep benden tektaşı istiyor tutuştu tabi ama ben yermiyim versem bile bilinen bişi bir arkadaşım nişanlıyken teklif almıştı hemde pat die hiç beklemyorken nede olsa nişanlandım tkelifimi kaldı die
bence erkekler kaıdnlara göre acaip farklılar hani bizim gibi ince ruhlu olamıyorlar bir yemeğe götürüp iki çift güzel laf söylese zaten olucak atraksiyona gerek yok ama işte gelde anlat kendilernemi yakıştramıyolar anlamıyorum
benmki askere giderken ve askerdeykende küçük notlar yazmıştı vayyy bee ben neler yazmışım ubnları yazan benmiymişim diyor geçen gün ee tabi sen havai fişekli havada karada her yerde teklif beklersin bende o potansiyel varmış yani dedi
kimide böyle dalgaya vuruyor yaaaa
Selam kızlarrrrnasılsınız bakiiim bugün
Ben bu akşam kocacığım tarafından taksim'e davetliyim
Bana sürprizi varmışAcaba nediiirr nediiirr
gizimmmm nişan ne zaman
benimki elimi kalbine koydu ve dedi burda sen varsın ömür boyu yanımda olurmusun demişti 2 yıl önce ama ben istiyorum ki geçmiş gelecek hoş bir şekidle kuzey gibi dobra dobra özet yapsın öyle tekne tutsun şu olsun da demiyorum bir kayanın üstüne oturalım denizi seyredelim o kadar çok güneş batarken deniz kıyısınd aolduk güzel laflar etti ama şu iki cümleyi orda kursa ne hoş olur böle bişi istiyorum tekliften saymıyorum o dediği laflarıünideyken tanıştık
ama ben uzağız diyom sen pikniğe götür diyon
sykpe da mı piknik yapalım yane:44:
aynen ya öyle alengirli bişiler beklediğimz yok zaten kalbinden geçenlere anlatsa yeter zaten nişanlıyız yüzüğe falan da gerek yok
sormuyorum da beklemiyorum da bende artık
yaparsa cidden sürpriz olacak
bende benmkine mesleği ile ilgili bişiler yapacaktım ki ağzını arayınca benimkide şaşırmıştı hepsi aynı erkeklerin iş yerine bonny food gönderdiğimde bile aşkım onlar kızlar için sevindim yinede üzülme demişti çok farklıyız erkeklerle yaaa
Özgem ama ben listede yokum
Kızlar sizleri de seviyorum. Tüm aşamaları geçecek kadar hepinizi tanıyorum. İsterseniz sorun.
Hümeyracım hayırlı olsun beni de uğurlamaya geleceksin karışmam.Cuma saatinde geleceksin eşin namaza gidince
benimki elimi kalbine koydu ve dedi burda sen varsın ömür boyu yanımda olurmusun demişti 2 yıl önce ama ben istiyorum ki geçmiş gelecek hoş bir şekidle kuzey gibi dobra dobra özet yapsın öyle tekne tutsun şu olsun da demiyorum bir kayanın üstüne oturalım denizi seyredelim o kadar çok güneş batarken deniz kıyısınd aolduk güzel laflar etti ama şu iki cümleyi orda kursa ne hoş olur böle bişi istiyorum tekliften saymıyorum o dediği lafları
benim arkadaşmda nişanlıyken aldı teklif şok olmuştu şok çocuk teklif ederken inci kolye vermişti hani sonuçta yüzük var ve arkadşaım hep inci kolye isterdi dedim bu bile şık hreket
canım inana kalbinden geçenler olucaktır hiç ummadığın bir anda
bana boony food demeişyerine göndermez olaydım
off bana da süpriz yapsın artık yazaten regl geliyor sürekli ağlamaklıyım
ben de seni loveeeeeeee haticemmmmmmmmm
Merhaba çıtır gelinciklerim nasıl bakalım bugün?
Beni soracak olursanız hayli koşuşturmacalı ve düğün telaşesindeyim.
Bu sebeple yoğunluktan bir süre sık sık gelemeyeceğim. Şimdiden söyleyeyim son dakika özetleri olsun yine yeni yeniden
kızlar dayanamıyorum artık soracağım biz bugün ankastre fırın almaya gideceğiz nelere dikkat etmeliyim nasıl bir fırın almalıyım sağolsun ev sahibimiz evin eksiklerini siz tamamlayın kiradan düşersiniz demiş hangi marka alsam acaba ocak ve dalumbaz teka bir de mutfak masası bulduk cam desenli 4 sandalye ile birlikte 650tl bu fiyat uygun mu sizce
kızlar dayanamıyorum artık soracağım biz bugün ankastre fırın almaya gideceğiz nelere dikkat etmeliyim nasıl bir fırın almalıyım sağolsun ev sahibimiz evin eksiklerini siz tamamlayın kiradan düşersiniz demiş hangi marka alsam acaba ocak ve dalumbaz teka bir de mutfak masası bulduk cam desenli 4 sandalye ile birlikte 650tl bu fiyat uygun mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?