özgeeeeeAyakkabılar harika 2. ayakkabıyı özellikle çok beğendim nerden aldın cnm İlki elle galibada ikincisini göremiyorum :26:
Canım bende hiç koyu renk akıntı fln olmadı Ama doktor demiştiki hergün aynı saatte içmezsen akıntın olur :26: Bende saatimi 23:00 e kurdum 2 aydır hergün aynı dakikada içiyorum Ondan olabilirmi acaba farklı saatlerde mi içiyosun :26:
özge ilk kutu da bende de hafif hafif lekelenme olmuştu.. ki ben hep düzenli aynı saatte alıyordum.
2.kutudan sonra olmuyor
yok tuğçem ben de hep aynı saatte alıyom 23:30 da
heh aslımda da öyle olmuş o zaman endişelenmiyim 2. kutuda gider inşallah
bi de ilk kutum ya daha böyle kafamda deli sorular var :111:
ben zaten yeni adet oldum bitti nerdeyse.. zaten adet de denmez ona koyu koyu şeyler geldi uzun sürdü
şimdi hapı bırakınca 3-4 gün içinde olcam ya sözde sanki hiç olamıcam gibi gelio
zamanı değil çünküdaha yeni olmuşum gibi hissediyom
çünkü benim periyod hep 30 gündüüüü
sevgili dila ve aslı bu mektup sizler için tasarlandı hazırlandı özenle yazıldı
benim kıvanç-kuzey hayranlığımla dalga geçip durmayın bak sizi çok fena yaparımm
hele sen aslıkovoçeskiviçgittin işi gücü bırakıp karikatür mü aradın hiiiiiç yakıştırımadım sanaa
ve sen dilamikkkk sen de bunu görüp bana dil mi çıkardıngerçi bunu sana yakıştırdım :86::86::86::86:
niyse olay mahaline dönelimmo kıvanç aynı benim yarim gibi kafasını kuma mı gömmüş :83:
sanki bende bir devekuşuyumda görmücem onu :95:
tuttuğum gibi kafasından tüylerini yolarım onun :104::104::104::104::104::104:
o teklif edilecek arkadaş :113::113::113:
bir daha bana böyle saygısızlıkar yapmamanız için sizi tehdit ediyorumsakın uyarı değil tehdit :82::82:
ayağınızı denk alın
teşekkür ediyorum iyi çalışmalar hoşçakalın
pardon bu müşterilere
size saygı ve selam eder ellerinizden öperim
bu da biraz sevecen oldu daha sert olmalı zira en son tehdit etmiştim
gereğini arz ederim desem :44:
pofff bi gidin beeeee
özgeekaç gündür diyicem diycem unutuyorum yaa kusura bakma nolur
kardeşinin sözü hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin,çok mutlu olsunlar inşAllah
annene zor geldi mi bu durum :26: kızını evlendirecek oglunu sözledi :26:
benim abim 3 yıldır nişanlı ben 1 yıldır durdular tam bizim yılı buldular bi yazda 2 düğün
annem halil sezai modundasizinki de öyle mi :26:
özgeekaç gündür diyicem diycem unutuyorum yaa kusura bakma nolur
kardeşinin sözü hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin,çok mutlu olsunlar inşAllah
annene zor geldi mi bu durum :26: kızını evlendirecek oglunu sözledi :26:
benim abim 3 yıldır nişanlı ben 1 yıldır durdular tam bizim yılı buldular bi yazda 2 düğün
annem halil sezai modundasizinki de öyle mi :26:
Peki duygu durumunda bi değişiklik var mı cnm sinir duygusallık kıskançlık Bende şükürler olsun olmadı :26:
canım gelmez olur muu, zaten aslında böyle olmayacaktı.. yani en azından bebim düğünü bi atlatacaktık
sonbaharda da söz-nişan bi arada yapacaktık
ama kızın ailesi ısrar etti.. bizimkiler de tamam dedi mecburen..
sonuçta yine bişey takıldı sözde bohça çiçek çikolata kıyafet ayakkabı bilmem ne derken yine masraf oldu
ama napalım.. hayırlısı olsun
var kuzum yaaa valla zaten duygusaldım iyice kafayı yedimçok hassasım valla
onun dışında fiziksel yan etki olarak akıntı var işte.. bi de memişler hassaslaştı ve büyüdüler sanki
başka da bi etki yok çok şükür.. ilk başlarda hafif bulantı vardı şimdi o da yok
Özgem kuzum sen myralon kullanıyodun değil mi:26::26:
yok mavişim ginera diye bi hap kullanıom ben
Ben myralon kullanıyorum ama hiç yan etki olmadı çok şükür kullanmadan öncede sinirliydim hassastım yine sinirli ve hassasım
Hiç baş dönmesi felanda olmadı çok şükür
yok mavişim ginera diye bi hap kullanıom ben
Kızlar siz neden yasmin yada yaz24+4 kullanmıyosunuz Şuan piyasadaki en iyisi bunlar :26:
Kızlar siz neden yasmin yada yaz24+4 kullanmıyosunuz Şuan piyasadaki en iyisi bunlar :26:
oyy yavrucanımm benimmm
biz seninle dalga geçmedikkiineeee
sadece daha romantik alcaksın teklifini dedikk canavarr
pınar tehdit mesajına cevap veriyorum ;(çok korktum da )
hotmailden cıkıs yaparken msn anasayfası açılınca gördüm deve kuşu kıvanç'ı dalga geçenler karikatürü yapmus benim sucum ne daaaaaaaa
ayrıca senle dalga gecmek değil tekrar kıvanc kıvacccccccccccccc modası başladı die
pek de sevmem kendilerini behlülden beri .
not; kendine iyi bakkkkkkkkkkkk :130::130::130::130:
kız bu durumu aşkımın ailesi yaşıyor kızlarını nişanladılar sonraki hafta bize geldiler şimdi bizde nişanlanıyoruz ablası ve aşkım nişanlı oluyor
ki benim aşkım ağustosta askere giderken bak abla bir durumun varsa yap ben gelince direk gizle nişanlanıp 2013 evlencem diyordu ki ablası şimdi ne zaman evlencek biz nişandan hemen sonra tarih alıcakmıyız bunlar hep muallakta ayyy ne zormuş
ben sırf ailesine yük olmasın die 2013 ten vazgeçtim sen yaşayan birisin nasıl gidiyor bu işler maddi olarak bizimde yılımızı buldular ve bizi arka plana attılar mesela herşey onlara odaklı vee bana hala bu durum dokunmuyor ben nişandan sonra önüme bakıcam kimseyi umursamıcam o yüzüğü takmayı beklyorm ama illa bu sene olursa aile göçüyormu
canım esas sorum budur maddi açıdan naısl yürütebiliyormusunuz bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?