'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgeeeee Ayakkabılar harika 2. ayakkabıyı özellikle çok beğendim nerden aldın cnm İlki elle galibada ikincisini göremiyorum :26:

yok tuğçem ben de hep aynı saatte alıyom 23:30 da

özge ilk kutu da bende de hafif hafif lekelenme olmuştu.. ki ben hep düzenli aynı saatte alıyordum.

2.kutudan sonra olmuyor

heh aslımda da öyle olmuş o zaman endişelenmiyim 2. kutuda gider inşallah
bi de ilk kutum ya daha böyle kafamda deli sorular var :111:
ben zaten yeni adet oldum bitti nerdeyse.. zaten adet de denmez ona koyu koyu şeyler geldi uzun sürdü
şimdi hapı bırakınca 3-4 gün içinde olcam ya sözde sanki hiç olamıcam gibi gelio
zamanı değil çünkü daha yeni olmuşum gibi hissediyom
çünkü benim periyod hep 30 gündüüüü

aşağıda eşe rezillik topiğinde okuyup sık sık güldüğüm gunicen i görüyorumm sanırımm

sevgili dila ve aslı bu mektup sizler için tasarlandı hazırlandı özenle yazıldı

benim kıvanç-kuzey hayranlığımla dalga geçip durmayın bak sizi çok fena yaparımm

hele sen aslıkovoçeskiviç gittin işi gücü bırakıp karikatür mü aradın hiiiiiç yakıştırımadım sanaa

ve sen dilamikkkk sen de bunu görüp bana dil mi çıkardın gerçi bunu sana yakıştırdım :86::86::86::86:

niyse olay mahaline dönelimm o kıvanç aynı benim yarim gibi kafasını kuma mı gömmüş :83:

sanki bende bir devekuşuyumda görmücem onu :95:

tuttuğum gibi kafasından tüylerini yolarım onun :104::104::104::104::104::104:

o teklif edilecek arkadaş :113::113::113:

bir daha bana böyle saygısızlıkar yapmamanız için sizi tehdit ediyorum sakın uyarı değil tehdit :82::82:

ayağınızı denk alın

teşekkür ediyorum iyi çalışmalar hoşçakalın

pardon bu müşterilere

size saygı ve selam eder ellerinizden öperim

bu da biraz sevecen oldu daha sert olmalı zira en son tehdit etmiştim

gereğini arz ederim desem :44:

pofff bi gidin beeeee

özgee kaç gündür diyicem diycem unutuyorum yaa kusura bakma nolur

kardeşinin sözü hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin,çok mutlu olsunlar inşAllah

annene zor geldi mi bu durum :26: kızını evlendirecek oglunu sözledi :26:

benim abim 3 yıldır nişanlı ben 1 yıldır durdular tam bizim yılı buldular bi yazda 2 düğün

annem halil sezai modunda sizinki de öyle mi :26:

Son düzenleme:

Peki duygu durumunda bi değişiklik var mı cnm sinir duygusallık kıskançlık Bende şükürler olsun olmadı :26:

oyy yavrucanımm benimmm
biz seninle dalga geçmedikkiineeee
sadece daha romantik alcaksın teklifini dedikk canavarr

pınar tehdit mesajına cevap veriyorum ; (çok korktum da )

hotmailden cıkıs yaparken msn anasayfası açılınca gördüm deve kuşu kıvanç'ı dalga geçenler karikatürü yapmus benim sucum ne daaaaaaaa

ayrıca senle dalga gecmek değil tekrar kıvanc kıvacccccccccccccc modası başladı die

pek de sevmem kendilerini behlülden beri .

not; kendine iyi bakkkkkkkkkkkk :130::130::130::130:

kız bu durumu aşkımın ailesi yaşıyor kızlarını nişanladılar sonraki hafta bize geldiler şimdi bizde nişanlanıyoruz ablası ve aşkım nişanlı oluyor

ki benim aşkım ağustosta askere giderken bak abla bir durumun varsa yap ben gelince direk gizle nişanlanıp 2013 evlencem diyordu ki ablası şimdi ne zaman evlencek biz nişandan hemen sonra tarih alıcakmıyız bunlar hep muallakta ayyy ne zormuş

ben sırf ailesine yük olmasın die 2013 ten vazgeçtim sen yaşayan birisin nasıl gidiyor bu işler maddi olarak bizimde yılımızı buldular ve bizi arka plana attılar mesela herşey onlara odaklı vee bana hala bu durum dokunmuyor ben nişandan sonra önüme bakıcam kimseyi umursamıcam o yüzüğü takmayı beklyorm ama illa bu sene olursa aile göçüyormu

canım esas sorum budur maddi açıdan naısl yürütebiliyormusunuz bu durumu

Son düzenleme:

canım gelmez olur muu, zaten aslında böyle olmayacaktı.. yani en azından bebim düğünü bi atlatacaktık
sonbaharda da söz-nişan bi arada yapacaktık
ama kızın ailesi ısrar etti.. bizimkiler de tamam dedi mecburen..
sonuçta yine bişey takıldı sözde bohça çiçek çikolata kıyafet ayakkabı bilmem ne derken yine masraf oldu
ama napalım.. hayırlısı olsun

Peki duygu durumunda bi değişiklik var mı cnm sinir duygusallık kıskançlık Bende şükürler olsun olmadı :26:

var kuzum yaaa valla zaten duygusaldım iyice kafayı yedim çok hassasım valla
onun dışında fiziksel yan etki olarak akıntı var işte.. bi de memişler hassaslaştı ve büyüdüler sanki
başka da bi etki yok çok şükür.. ilk başlarda hafif bulantı vardı şimdi o da yok

Özgem kuzum sen myralon kullanıyodun değil mi:26::26:

Ben myralon kullanıyorum ama hiç yan etki olmadı çok şükür kullanmadan öncede sinirliydim hassastım yine sinirli ve hassasım
Hiç baş dönmesi felanda olmadı çok şükür

yok mavişim ginera diye bi hap kullanıom ben

Kızlar siz neden yasmin yada yaz24+4 kullanmıyosunuz Şuan piyasadaki en iyisi bunlar :26:

Kızlar siz neden yasmin yada yaz24+4 kullanmıyosunuz Şuan piyasadaki en iyisi bunlar :26:

Tuğçecim doktorum verdi bana myralonu 1 kutu bitsin aralıksız 2. kutuya başlayacam ki adet görmeyim olmak istediğimde bırakacam ondan sonrada eşim korunacak

Son düzenleme:
myralon u sağlık bakanlığı öneriyor Tuğçe ben aile heklimine gittiğimde dr. demişti. hatta bir ara ücretsiz veriyorlarmış.

bana da doktor ginera önerci canım
yasmin önermiyom ara kanama yapıo dedi
ama bu da lekelenme yapıo
memnun kalmazsan değiştiririz dedi ama memnunum şimdilik :26:

oyy yavrucanımm benimmm
biz seninle dalga geçmedikkiineeee
sadece daha romantik alcaksın teklifini dedikk canavarr

aferin söyle yola gel bakimm gel bi sevim seni

behlülden sonra kıvancın sadece oyunculuğu konuşuluyordu kuzeyde tipini kaydırdılar kilo verdi falan ya

ama en son tekliften sonra yeniden bir yükselişe geçti çocukcağız

sabah işe gelicem servise binmek üzere geldim durağa bilboarda bi baktım kıvanç mavi reklamı kucağında da bi kız

sözde jean reklamı ama kıvançın tırnaklarnıa bilem baktım güldüm kendi kendime sonrada napıyom ben diye

çok mu çok modayız yazmışlar bide

pc:I love you

esas soruyu en baştan anladım canım uzun uzun anlatayım şimdi ben sana gel bakim

her anlamda çok zor bu durum maddi olarak da manevi olarak da hem aileler için hem olayın kahramanları için

aileler her ne kadar hazırlıklı da olsalar hepimiz biliyoruz zaten düğün yapmak yeni bir yuva kurmak çook zor

bizim nişanlarımız denk gelmedi abim 3 yıldır nişanlı eğer bazı şeyler yolunda gitseydi o şimdiye 2 yıllık evle olacaktı ben debu sene rahat rahat hazırlıklarımı yapacaktım

ama nasip değilmiş olmadı anca geçen sene aralık da askere gidebildi mayısda geldi o geldikten hemen sonra benim nişan oldu zaten o kısımlarda sorun yoktu

sonradan tabi iş düğün tarihlerini belirlemeye geldi onlarda yaz düğünü istiyolar bizde

e herkesin hevesi var bişi diyemezsin sonuçta biz haziran istiyorduk aslında onlara kışı yapalım dedik yani 2012 kışında kasım aralık gibi sonra haziranada benimkini olmaz dedilir illa yaz olacak gittiler hazirana gün aldılar

bu sefer sevdiceğimle ben kalakaldık ortada acaba bu sene yapmasak mı bi sene daha dursak mı sonuçta benim ailem 2 ay arayla hem kız hım oğlan çıkaracak

sonra kafa kafaya verdik düşündük uzağız birbirimziden ve buna daha fazla katlanamayız ben zaten ailemden maddi anlamda bişiy beklemiyorum tüm çeyizimi kendim aldım alıyorum

nişanımı tek başıma yaptım takıları da haliyle kimseye vermedim.ordan bişiler var kına gecemi onlarla yaparım dedim

beyaz eşya paramı biriktirdim zaten çeyizimi alırken kenara devamlı para attım onun için

damat alışverişi içinde daha ünide okurken biriktirdiğim çeyreklerim vardı bozarım onu da yaparım dedim

geriye yalnızca mobilya kalıyor onu da babam yapacak sanırım yapmazsa da kredi çekmeyi düşünüyorum çünkü tüm birikmişim bu kadar

işin maddi kısmı benim için böyle

abim içinde; o da kredi çekti gerekli masrafları yaptı babam altınlarını, mobilya perde ve halılarını aldı

gelelim manevi boyutuna yani asıl önemli noktaya ilk sırada kim varsa asıl ilgi doğal olarak onun üzerinde oluyor e sende bu durumda kendini değersiz hissediyorsun

hissetmiyormuyum çogu zaman evet hissediyorum bozuluyorum ama kimseye yansıtamıyorum herkes gergin çünkü genelde içime atıyorum

ama ben asıl isterdim ki bu kadar yakın aramız olmasaydı ben kendi telaşımı ayrı abiminkini ayrı yaşasaydım

şu an kendimi de düşünüyorum onu da yeri geliyor onu daha çok düşünüyorum kendi kuracağım yuvaya haksızlık etmişim gibi geliyor

üzülüyorum ama yine kimseye bişey diyemiyorum

çok uzattım farkındayım istersen özelden daha detaylı her türlü hislerimi yazabilirim

yoksa burayı gözyaşım silip süpürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…