'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınar bende seni seviyorum ki

bir de şu akın düğün tarihleri konusuna gelirsek cok mantıklı düsünmüşsün bu kadar uzun ayrı kalmanın alemi yok.. ayrıca abindir kıyamazsın normal ama sen en basından beri yaz düğünü derken onların da yaza alması garip olmus bu durum beni de rahatsız ederdi gereğinden fazla..

ayrıca kendi yuvana haksızlık yapma

herkesin kısmeti ayrıdır ama sen bu kadar zorluk cektikten sonra umarım gelecek takılar :26::26::26: kötü olmaz.

kalbi güzel fedakar arkadasım benim

zaten kul plan yapar kader gülermiş

bizim planladığımız gibi olsaydı abim 2 yıllık evli olacaktı bu sene rahaaatcana benimki olacaktı

ama vardır bunda da bi hayır elbet

maddi manevi çok yıprandık yıpranıyoruz çok ayrı düştük aynı evin içinde birbirimize ulaşamaz olduk yabancı olduk ama yinede hepsi güzel şeyler bunların

Son düzenleme:
Tuğçecim doktorum verdi bana myralonu 1 kutu bitsin aralıksız 2. kutuya başlayacam ki adet görmeyim olmak istediğimde bırakacam ondan sonrada eşim korunacak

myralon u sağlık bakanlığı öneriyor Tuğçe ben aile heklimine gittiğimde dr. demişti. hatta bir ara ücretsiz veriyorlarmış.

bana da doktor ginera önerci canım
yasmin önermiyom ara kanama yapıo dedi
ama bu da lekelenme yapıo
memnun kalmazsan değiştiririz dedi ama memnunum şimdilik :26:

Hmmmm Kaç tane doktora gittim hepside yasmin le yaz dediler bbaşka da bişeyy demediler İlk defa duydum oyüzden :44: Neyse önemli olan yan etki yapmaması Memnunsak sorun yok

kuzum inan şimdi ben ağustosta nişan istiyordum madem seneye düğün olucaksa ama bu senede düğün olabilir o yüzden haziran dedim ki ağustosta nişan yapsam ablasının düğüne denk gelme ihtimali var daha şimdiden canım sıkıldı hani diyorum onun düğününe dnek gelmesin bunu düşünceğmi bilmezdim hiç

şimdi evde nişan yapıcam ailemin hali vakti yerinde karşı ailede iyi ablası çeyizini herşeyini yapmış biri benim gibi ben hem birikim yptım hem çeyiz ailem beyaz eşya yatak odasını alıcak benim derdim sevgilim bu durumda yalnız kalmasın yani karşı taraf dermi ablanı bir evlendirelim öyle gün alın diye hani bunu çözemiyorum aşkım evin küçük çocuğu çünkü

ablası eylül ağustos gibi gün almak istiyor babası bekleyin diyormuş e zaten babası bize bekleyin demicek 6 senedir beraberiz biz nişan yaptığmız anda evlenmek için gün alabilcekken ablasının önünne geçicez bunu garipsiyorum o ise biz nişan yapmadan düğün tarihini almak istiyor benmkide inatlaşıyor ben bekledim istediğimiz tarihte evleniriz diyor

ben zaten çeyizi bitirdim birikimi ayırıyorum yine arda kalanıda aşkıma verip beraber erkek tarafının alacağı mobilyayaı alalım diyorum hani babası derse dur daha ablan var masraf yapamayız derse diye sonuçta benim ailem babam biliyor artık 6 senedir görüştüğümüzü ve dayılaırm yengelerim herkes eylül gibi düğün bekliyor inanamıyorum onlara ablası var diyorum ama nafile ablası seni ilgilendirmez sen bunu üdşündüğün anda arka planda kalırsın onlar kız veriyor bizde kız veriyoruz neyin nasıl olucağnı görmüşlerdir herkes kızı senelerce nişanlı olsun istemez diyorlar anlamıyorum yani bu üdşünceyid

bu durumda ben cidden çok çok dşünmeye başladım yani sırf nişanda takı faslı oluyor diye acaba ablan evlensin nişan öylemi olsun bile dedim ki karşı tarafında durumu iyi ama düğün işleri durum iyi dinlemiyor malum

şu durumda sıkılmak işte o ablamın zamanı şu ablama alınıyor demek istemiyorum nişandan sonra beyaz eşyalarımı alıcam mesela hani bana demesinler daha o var o evlncek ona almadık diye hani ben bu muhabetleri yaşmak istemiyorum özgürce yaşamak vee hani bana gelince off çok masraf ettik sizde azcık bekleyin diyip heveslermn altüst olmasını gram istemiyorum yok ona 2 ay kaldı sizin daha 4 ay muhabetleri duymak dai istemiyorum ama düşününce onun nişanını halledip bize geldiler hani beni araya sıkıştırıyolarmış gibi hissetmek istemiyorum bu durumda üzülürüm herkes özel olmalı ki ben çok sade ve ilgi odağı olmak isteyen biri dğeilken bile şu süreçte herkes ilk yaşıyor ve haliyle ilgi bekliyormuş bunu anladım

karşı tarafı bu denli düşünürken ikinci plana düşmek istemiyorum maddi açıdan ailem yanımda aşkım ise hiç yardım isticek bir tip değil o yüzden ben onun elini tutucam onun zor durumda kalmasını ve miletin bize laf atmasına engel olucam

ama bu durum çok zor benim karşı tarafa nazım geçermi sen kendi ailenle bu durumu yaşarken üzülüyorsun sanırsam ben napıcam ne bekliyor beni bir bilsem

ilk tarihler belirleneceği zamanlar çok kötüydük ya annemler falan sizinkini sonbaharda kışta yapalım diyolar yok olmaz illa kır düğünü

bekleyeceklerse onlar beklesin daha dün nişanlandılar biz kaç yıldır bekliyoruz falan çok olaylar oldu kırıldık üzüldük

ama kardeş can yarısı hatta canın ta kendisi

nasipte ne varsa o oluyor sonuçta he ben çok yıprandım zorlandım herkes nası kalkıyosun bu kadar yükün altından diyor

çok şükür Rabbim benim yanımda ben hissediyorum kazandığıma da bereket veriyor yüreğimi de ferahlatıyor

takı falan umrumda değil biliyomusun aslım tek istediğim yuvam olsun huzurum olsun içinde sevdiğim adam olsun

işte herşeyde avr bir hayır ben varya pınar ilk öğrendim şok oldum sonuçta ben geldi hemen işe girdi asker dönüşü 5. gün işe girdi ki nişanı hemen yaplım evleneilm die sonra bekledim baktım hiç konuşmuyor birgün saçma bişiden kavga ettik vee cidden çıldırdım ösliceğmi söledim

sonra dedi ablamla ilgili durum böle böle senin pembe hayallerini naısl yaşatcam dedi yaaa 2 ay benden skaladı vamrı böle bişi kendisi kin gütttü ama ben dedim yapma etme oda sevmiş aşık demekki böle oldu oda benmi bekledi mezun oldğm gün askeriye kapısına koştum beni askere alın die söledim eşşek gibi didindim bumuydu dedi

şimdi bana yapabildiğimi yapıcam tek başıma dediki yüzükleri lamaya gittiğimizde o aldı ben benim alacğaımın parasını ailemden almıştım ama aşkım 3 aydır çalışıyor ilk iş deneyimi ve 5 kuruş parası yok kenarda o halde biraz pahalı aldık alyanasları ben ailem konusunda rahatken o yapabilceğmi yapıcam gerisi ailemden ki biz bide bu halde benim peşinta için birikimim var bide ailelelrden para alıp ev almayı düşünüyorduk bunu bir ara anneme anlatmalıyım hani annem nişan olduktan sonra konuşurum ailler olarak sizin için ev almamız gerekli bende onlarda sorumlu davranalım öyle erkek tarafı ev alsın demiyorum senin peşinatın var ayrıca dedi

hal böyle işte anneme derlerse kızım evleniyor felan annem ses etmicek bana tek yardım edicek zaten annem anlar ama annem diyor beni babam yoklukta evlendirdi üstelik dayınla aramda 3 ay vardı dedi yani annemde senin gibi evlenmiş canım

ama zor bir durummuş gerçekten zor ve ben bu durumu çektim kendime dedim herkese ablası bir evlense hala evlenmedi bizden büyük bizimi bkeliyor hep bunu dedim hayatında kimsede yoktu bu durumu yaşıcağmı pekala hissettim

Son düzenleme:

canım takı umunda değil biliyorum ama bu kadar zorluk cekiyorsun borç harç da olur bari rahatlarsınız umarım

kardeş can yarısı ama ele karısınca da aynı olur umarım..

ben çevremde cok gördüm herkes bir şekilde kendi hayatına atılınca el gibi olunuyor. biz öyle olmayız umarım..

Allah seni daha da bereketlendirsin... bu tertemiz yüreğin yeter sebep olmasına.

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun biz bir düğünü zor yaptık Bi evde 2 düğün düşünemiyorum

bu durumu öyle iyi anlıyorum ki düğün tarihimizin şimdi belli olması gerekirken koca bir belirsizlik içindeyim ki ablası belli olsa dahada belirsiz olcak bizim nişan olsa direk belirlicez tarihi onlara göre yapmıcaz haklı sebeplerimiz var

ki ben ailemle tanışcağı zamanlar bile ağladığmı biliyorum artık herşeyden sıkılmıştım ki gelince hemen bize geliceklerdi herkes beklyordu onlarda ablası araya girdi ve ben haliyle konu dışı kaldım vee sevgilimle görüşmek istemedim annem kızıyor diye eve gittim ki artık annemlede gerildim hani herkes gelicekleri tarihi istiyorlardı

ve birgün sevgilim aldı ailesini vurdu masaya gizi 6 senedir beklettim o bunu haketmedi gidelim ailesine büyüklerimle beraber dedi ve 1 haftaya geldiler sonraki hafta kızlaırnı nişanlayıp köye gittiler pazarda dönücekler şimdi bizim onlara gitmemmiz ve haziranının hemen başında nişan yapmamız lazım 8 haziranda kardeşim istanbulda ve kardeşiminde olması lazım

ben bunlarla boğuşuyorum birde nişandan sonra düğün tarihi ile olucakları gördüğüm için herkese 2014 nisan mayıs diyorum neden diyorum ben hep 2013 10 kasımda evli olucam derken neden vazgeçtim tarihimden neden işte kocaman bir faktör var önümde 10 kasım 2007 tanışma yıldöünmm ve ta o zaman ben o tarihte evli olucaz demiş kızım

Son düzenleme:
gizcim sizin tarihler daha belli değil ondan şu anda her ihtimali düşünüyorsun ama daha belli değilken bu kadar düşünüp üzme kendini

hep birlikte ortak bi noktada bilişin herkes inat edip bi tarafa çekerse çok yakın olursa zor durumda kalabilir ve istemediğin şeler yaşayabilirsin

bizde öyle bak şimdi ağzımı açıp kendi düğünümle evimle ilgili tek bir laf edemiyorum çünkü dur şimdi abini bi çıkaralım

kendi kendime debelenip duruyorum işte öyle

bence oturun konuşun ablayla ne zaman istiyor siz ne zaman istiyorsunuz ne yapabilirsiniz ikinizinde kalbi kırılmadan en iyi şekilde nası çözersiniz bu durumu

konuşun konuşmadan hallolmaz bu işler inatlaşıp durmayın yani

yoksa gerçekten ilgi kısmında sorun oluyor

ben kendi ailemden ilgi göremediğimi düşünürken bizim gelinimiz de düşünüyordur belki bunları

benim kulağıma geliyor mesela daha onun yaşı küçük bekleyebilirdi önce rahatça bizimkini yapsaydık gibi

hoş değil bunlar ama ben takmıyorum

gelin olarak sen üzülüp takılabilirsin belki

sizin var mı böyle peki illa yazın olcak gibi hevesleriniz

-
aslında inatlaşan biride değilim sevgilim bana en başından dedi yüzüğü taktığımız anda umursamam kimseyi ama öyle olmadığını gördüm onlar 84 lü biz 88 liyiz haliyle ablası senelr evvel buna demiş ki daha çok küçüksünüz ne evliliği ki 2 yıl önce dmeişti ablası beni çok seviyor bende onu ama o laf bile benim canımı o zaman sıkmıştı anlatamam hani çoık iyiler benim içime tiriyolar ama bu süreç can sıkıcı olmasın

aşkım ise bu süreçte çok gitti konuştu dur ablanın sözü tanışması nişanı cevabını aldı acaip 2. planda durdu benim ailem tanışmayı bile söz gibi yaptı çok şaşırmışlar tüm sülallem tanışmadaydı bu kadar değerliyim bu kadar önemsiyor herkes yaptı bişiler getirdi ben kalabalık istemyorm diyip bağırıp çağıormamam rağmen beni umursamadılar merak ettiler aileyi önemle beklediklerini gösterdiler

yok hayatım ben üdğün bile istemem ki ben sonbaharı isterdim hep tanışma yıldönümüzü oya gibi kasım aralık bile olabilir öyle takıntım yok keşke ablası gün alsa bende ona göre karar evrsem

şimdi haziran 8 de söz yapsak insanlar nişan ne zaman dicek düğün ne zaman die sormucakalr rahat olucam ama söz nişan bir yapsam sananne ablasından sen yüzüpünü takıp nişan yapmışsın bak keyfine çeyizini en güzelinden yaptın annenin babanın evi var sana ev aldılar sen gir evinde yaşa derler varya ben biliyorum ıolucakları

benimkinin aileside hadi kızını evlendirdi bana düğün yapacaklar illa alllah var düğün istemiyorum ama benimki istiyor ben ablan var yazık diyorum ama o diyor kız veriyorlar düğün oluyorsa sanada düğün babamalr yapıcak diyor yaparlar elbet ama istemiyorum düğün yerine bir eksiğimizi alsınlar hemde zorda kalmazlar ama işte

utandım bak şimdi inşAllah canım ya

düğün borcumuz olacak zaten o zaman takı için accuk dua ediyim ben

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun biz bir düğünü zor yaptık Bi evde 2 düğün düşünemiyorum

düşünme zaten canım

Ne çekmişsin be Pınarım ahh ahh
Çok da fedakarlık yapmışsın helal olsun valla
Herkes birini sever kendince bişeyler yapar ama yuva kurmak için bu kadar çabayı ilk defa gördüm helal kıııız
İçimden düşündüm hatta ben bu kadar savaşabilir miydim diye Hemen yıkılırdım herlde
Bu fedakarlıkların karşılıksız kalmıcak abinin düğünü geçince gözler hooooppp sana çevrilcek
Taze gelin sen olcan
Çoook mutlu olcaksıııınn

gizimovskii abla ağustos gibi yapsın işte düğünü bi an önce harekete geçirsin onu senin ki ramazan bayramından hemen sonraya alsın tarihini yapsın çeyizi falanda hazırdır onun zaten

durumları da müsait diyorsun yapsınlar yani hemen işte

ona göre sizde kasım aralık gibi isterseniz yapabilirsiniz ki arada en az 3-4 ay olur biz 2 ay arayla yapıyoruz bak yapılınca yapılıyor yani örnekler mevcut

ya da sevdiceğinin dedği gibi yüzüğü taktığınız da bizim gibi alıklık edip beklemeyip hemen tarihizi alcanız gerisini onlar düşünsün

biz saf gibi bekledik hooop gelip kondular yani

ama önce karar versin diye beklemek ne bilim onun keyfine göre hareket etmek zor yani

ya bi an önce karar versin siz de ne yapacağınızı bilen ya da siz beklemeyin kimseyi eğer ailesi de dur ablan derse biz kendimiz yapıcaz dersiniz zaten senin varmış birikimin benim öyle oldu yani

benim kimseden beklentim yok dedim çıktım yola yani

giz 88 lisin yani 24 -25 yaşş.. hic de kücük değilsiniz...

parmağa yüzügü takın direkt gidin istediğiniz günü alın. burda pınara katılıyorumm.. insanlar farklı algılayabilir aaa bak hemen atladı koca meraklısı gibi...

ama nedensiz beklemek kadar sacma birsey yok. seviyorsun seviliyorsun eminsin o zaman gerisini salla.

pınara katılıyorum yoksa beklerken diger taraf atlayacak siz kalcaksınız ortada.

hadi ya o kadar çok mu çekmişim :44:

bak imrendim şimdi kendime

teşekkür ederim

maşallah diyim bari bide totomu kaşıyım

yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayıımmm

şaka bi yana da onların hatalarından dolayı düğünleri bu yıla kaldı

e ben mezun olalı işimi elime alalı 2 yıl oldu nişanlım askerliğini yaptı 3 yıldır çalışıyor eli ekmek tutuyor çok şükür neyi bekleyeyim

başkalarının sorumsuzluğunun bedelini niye ben ödeyeyim

he böyle bi bedel ödeyicem ama en azından yalnız değil sevgilimle birlikte

bizde de var 2 düğün durumuu
abimler hazırlıkta, ben hazırlıktayımm bilmiyorum hangimizin düğünü önce olcakk :s
abimler eylül dediler madem bekleyelim biz dedik,
vazgeçtik biz erteledik dediler kaldık ölee..
tabi bide nişanlıcanın gelip işi oturtması var benim önümde.
Allahın izniyle onunda işi hazır gibi gelince başlayabilceği inşallah bi sıkıntı çıkmazsaa :26::26::26::26:
eğer iş olursa bizim bişeyi beklememize gerek kalmıyo.
ama 2 düğünün madd, manevi ağırlığını aileme yaşatmalımıyım onu hiç bilmiyorumm:26::26::26:
karışık duygular içindeyimm

oy senle konuşmama acaip rahatlattı beni sağol pınar yaa rahatlaıdm ki benimki nişan yüzüpğümüzü takar dalgama bakarım demişti komik çocuk ben ise karşı tarafı düşünüyordum beni üdşündülermi ben gözyaşı döktüm umudum gidiyor die haklıyımda aynen öyle yapıcam nişandan ertesi günü bir tarih belirleyip yola çıkıcam zaten konuşurum sevgilimle napalım ne edelim die

ki o demişti ki nişanı onun düğünnden önce 2 hafta önce bile yaparız yeterki sözmüz olsun belli olsun herşey demişti eee nişan yapınca daha iyi

birikimim var iyi bişi biriktirdim canım kimseye muhtaç etmem aslında ne kendimi ne onu ama ev peşinatına girmek istiyorum işte ailem bana ya evi ya kirayı vericek ev alırsam kredi taksidinin yarısını ödicek şimdi ailemin ilk mürvetiyim haliyle çok heyecanlılar ve şu anda bile beyaz eşyanı alallım diyolar

benim ailem hevesliyken karşı ailenin durun bekleyin demesini kabul edebilirmiyim o sabır varmı bende aceba

canım burda kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz birbirimize derman oluyoruz ne demek tabiki sana da olucaz

bak işte aklın yolu bir sonra ortada kalmamak ne yapalım dememek için alın tarihinizi bu iş yaş işi falan değil nolmuş onlar 84 lü ise

birikimim var diyorsun istersen evi biraz ertele önce düğün dernek neyse işte ya da nikah kokteyl vs istediğin gibi yap geç kiraya bi zaman sonra evi gündeme alırsın yoksa bu iş uzar da gider

yine tabiki sizin kararırız oturun konuşun artısını eksisini tartışın bakın

ve aile konusunda karşı tarafa saygını eksik etme yeter onlar ister hevesli olsunlar ister olmasınlar oğulları istiyor kaç yıldır biliyorlar sonuçta

sen sadece mesafeni koru önüne bak o kadar

gel bacım dök içini topik 2 düğün kurbanları topiği oldu

yok mu arttırannnn

3 düğün olanlarda katılabilir hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…