- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
canım gelmez olur muu, zaten aslında böyle olmayacaktı.. yani en azından bebim düğünü bi atlatacaktık
sonbaharda da söz-nişan bi arada yapacaktık
ama kızın ailesi ısrar etti.. bizimkiler de tamam dedi mecburen..
sonuçta yine bişey takıldı sözde bohça çiçek çikolata kıyafet ayakkabı bilmem ne derken yine masraf oldu
ama napalım.. hayırlısı olsun
Tuğçecim doktorum verdi bana myralonu 1 kutu bitsin aralıksız 2. kutuya başlayacam ki adet görmeyim olmak istediğimde bırakacam ondan sonrada eşim korunacak
myralon u sağlık bakanlığı öneriyor Tuğçe ben aile heklimine gittiğimde dr. demişti. hatta bir ara ücretsiz veriyorlarmış.
bana da doktor ginera önerci canım
yasmin önermiyom ara kanama yapıo dedi
ama bu da lekelenme yapıo
memnun kalmazsan değiştiririz dedi ama memnunum şimdilik :26:
aferin söyle yola gel bakimm gel bi sevim seni
behlülden sonra kıvancın sadece oyunculuğu konuşuluyordu kuzeyde tipini kaydırdılar kilo verdi falan ya
ama en son tekliften sonra yeniden bir yükselişe geçti çocukcağız
sabah işe gelicem servise binmek üzere geldim durağa bilboarda bi baktım kıvançmavi reklamı kucağında da bi kız
sözde jean reklamıama kıvançın tırnaklarnıa bilem baktım güldüm kendi kendime sonrada napıyom ben diye
çok mu çok modayız yazmışlar bide
pc:I love you
esas soruyu en baştan anladım canım uzun uzun anlatayım şimdi ben sana gel bakim
her anlamda çok zor bu durum maddi olarak da manevi olarak dahem aileler için hem olayın kahramanları için
aileler her ne kadar hazırlıklı da olsalar hepimiz biliyoruz zaten düğün yapmak yeni bir yuva kurmak çook zor
bizim nişanlarımız denk gelmedi abim 3 yıldır nişanlı eğer bazı şeyler yolunda gitseydi o şimdiye 2 yıllık evle olacaktı ben debu sene rahat rahat hazırlıklarımı yapacaktım
ama nasip değilmiş olmadı anca geçen sene aralık da askere gidebildi mayısda geldi o geldikten hemen sonra benim nişan oldu zaten o kısımlarda sorun yoktu
sonradan tabi iş düğün tarihlerini belirlemeye geldi onlarda yaz düğünü istiyolar bizde
e herkesin hevesi var bişi diyemezsin sonuçta biz haziran istiyorduk aslında onlara kışı yapalım dedik yani 2012 kışında kasım aralık gibi sonra haziranada benimkini olmaz dedilir illa yaz olacak gittiler hazirana gün aldılar
bu sefer sevdiceğimle ben kalakaldık ortadaacaba bu sene yapmasak mı bi sene daha dursak mı sonuçta benim ailem 2 ay arayla hem kız hım oğlan çıkaracak
sonra kafa kafaya verdik düşündük uzağız birbirimziden ve buna daha fazla katlanamayız ben zaten ailemden maddi anlamda bişiy beklemiyorum tüm çeyizimi kendim aldım alıyorum
nişanımı tek başıma yaptım takıları da haliyle kimseye vermedim.ordan bişiler var kına gecemi onlarla yaparım dedim
beyaz eşya paramı biriktirdim zaten çeyizimi alırken kenara devamlı para attım onun için
damat alışverişi içinde daha ünide okurken biriktirdiğim çeyreklerim vardı bozarım onu da yaparım dedim
geriye yalnızca mobilya kalıyor onu da babam yapacak sanırım yapmazsa da kredi çekmeyi düşünüyorum çünkü tüm birikmişim bu kadar
işin maddi kısmı benim için böyle
abim içinde; o da kredi çekti gerekli masrafları yaptı babam altınlarını, mobilya perde ve halılarını aldı
gelelim manevi boyutuna yani asıl önemli noktaya ilk sırada kim varsa asıl ilgi doğal olarak onun üzerinde oluyor e sende bu durumda kendini değersiz hissediyorsun
hissetmiyormuyum çogu zaman evet hissediyorum bozuluyorum ama kimseye yansıtamıyorum herkes gergin çünkü genelde içime atıyorum
ama ben asıl isterdim ki bu kadar yakın aramız olmasaydı ben kendi telaşımı ayrı abiminkini ayrı yaşasaydım
şu an kendimi de düşünüyorum onu da yeri geliyor onu daha çok düşünüyorum kendi kuracağım yuvaya haksızlık etmişim gibi geliyor
üzülüyorum ama yine kimseye bişey diyemiyorum
çok uzattım farkındayım istersen özelden daha detaylı her türlü hislerimi yazabilirim
yoksa burayı gözyaşım silip süpürecek
Pınar bende seni seviyorum ki
bir de şu akın düğün tarihleri konusuna gelirsekcok mantıklı düsünmüşsün bu kadar uzun ayrı kalmanın alemi yok.. ayrıca abindir kıyamazsın normal ama sen en basından beri yaz düğünü derken onların da yaza alması garip olmus bu durum beni de rahatsız ederdi gereğinden fazla..
ayrıca kendi yuvana haksızlık yapma
herkesin kısmeti ayrıdır ama sen bu kadar zorluk cektikten sonra umarım gelecek takılar :26::26::26: kötü olmaz.
kalbi güzel fedakar arkadasım benim
zaten kul plan yapar kader gülermiş
bizim planladığımız gibi olsaydı abim 2 yıllık evli olacaktı bu sene rahaaatcana benimki olacaktı
ama vardır bunda da bi hayır elbet
maddi manevi çok yıprandık yıpranıyoruz çok ayrı düştük aynı evin içinde birbirimize ulaşamaz olduk yabancı olduk ama yinede hepsi güzel şeyler bunların
ilk tarihler belirleneceği zamanlar çok kötüydük ya annemler falan sizinkini sonbaharda kışta yapalım diyolar yok olmaz illa kır düğünü
bekleyeceklerse onlar beklesin daha dün nişanlandılar biz kaç yıldır bekliyoruz falan çok olaylar oldu kırıldık üzüldük
ama kardeş can yarısı hatta canın ta kendisi
nasipte ne varsa o oluyor sonuçta he ben çok yıprandım zorlandım herkes nası kalkıyosun bu kadar yükün altından diyor
çok şükür Rabbim benim yanımda ben hissediyorum kazandığıma da bereket veriyor yüreğimi de ferahlatıyor
takı falan umrumda değil biliyomusun aslım tek istediğim yuvam olsun huzurum olsun içinde sevdiğim adam olsun
ilk tarihler belirleneceği zamanlar çok kötüydük ya annemler falan sizinkini sonbaharda kışta yapalım diyolar yok olmaz illa kır düğünü
bekleyeceklerse onlar beklesin daha dün nişanlandılar biz kaç yıldır bekliyoruz falan çok olaylar oldu kırıldık üzüldük
ama kardeş can yarısı hatta canın ta kendisi
nasipte ne varsa o oluyor sonuçta he ben çok yıprandım zorlandım herkes nası kalkıyosun bu kadar yükün altından diyor
çok şükür Rabbim benim yanımda ben hissediyorum kazandığıma da bereket veriyor yüreğimi de ferahlatıyor
takı falan umrumda değil biliyomusun aslım tek istediğim yuvam olsun huzurum olsun içinde sevdiğim adam olsun
gizcim sizin tarihler daha belli değil ondan şu anda her ihtimali düşünüyorsun ama daha belli değilken bu kadar düşünüp üzme kendini
hep birlikte ortak bi noktada bilişin herkes inat edip bi tarafa çekerse çok yakın olursa zor durumda kalabilir ve istemediğin şeler yaşayabilirsin
bizde öyle bak şimdi ağzımı açıp kendi düğünümle evimle ilgili tek bir laf edemiyorum çünkü dur şimdi abini bi çıkaralım
kendi kendime debelenip duruyorum işte öyle
bence oturun konuşun ablayla ne zaman istiyor siz ne zaman istiyorsunuz ne yapabilirsiniz ikinizinde kalbi kırılmadan en iyi şekilde nası çözersiniz bu durumu
konuşun konuşmadan hallolmaz bu işler inatlaşıp durmayın yani
yoksa gerçekten ilgi kısmında sorun oluyor
ben kendi ailemden ilgi göremediğimi düşünürken bizim gelinimiz de düşünüyordur belki bunları
benim kulağıma geliyor mesela daha onun yaşı küçük bekleyebilirdi önce rahatça bizimkini yapsaydık gibi
hoş değil bunlar ama ben takmıyorum
gelin olarak sen üzülüp takılabilirsin belki
sizin var mı böyle peki illa yazın olcak gibi hevesleriniz
canım takı umunda değil biliyorum ama bu kadar zorluk cekiyorsun borç harç da olur bari rahatlarsınız umarım
kardeş can yarısı ama ele karısınca da aynı olur umarım..
ben çevremde cok gördüm herkes bir şekilde kendi hayatına atılıncael gibi olunuyor. biz öyle olmayız umarım..
Allah seni daha da bereketlendirsin... bu tertemiz yüreğin yetersebep olmasına.
Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun biz bir düğünü zor yaptık Bi evde 2 düğün düşünemiyorum
Ne çekmişsin be Pınarım ahh ahh
Çok da fedakarlık yapmışsın helal olsun valla
Herkes birini sever kendince bişeyler yapar ama yuva kurmak için bu kadar çabayı ilk defa gördüm helal kıııız
İçimden düşündüm hatta ben bu kadar savaşabilir miydim diyeHemen yıkılırdım herlde
Bu fedakarlıkların karşılıksız kalmıcak abinin düğünü geçince gözler hooooppp sana çevrilcek
Taze gelin sen olcan
Çoook mutlu olcaksıııınn
gizimovskiiabla ağustos gibi yapsın işte düğünü bi an önce harekete geçirsin onu senin ki ramazan bayramından hemen sonraya alsın tarihini yapsın çeyizi falanda hazırdır onun zaten
durumları da müsait diyorsun yapsınlar yani hemen işte
ona göre sizde kasım aralık gibi isterseniz yapabilirsiniz ki arada en az 3-4 ay olur biz 2 ay arayla yapıyoruz bak yapılınca yapılıyor yani örnekler mevcut
ya da sevdiceğinin dedği gibi yüzüğü taktığınız da bizim gibi alıklık edip beklemeyip hemen tarihizi alcanız gerisini onlar düşünsün
biz saf gibi bekledik hooop gelip kondular yani
ama önce karar versin diye beklemek ne bilim onun keyfine göre hareket etmek zor yani
ya bi an önce karar versin siz de ne yapacağınızı bilen ya da siz beklemeyin kimseyi eğer ailesi de dur ablan derse biz kendimiz yapıcaz dersiniz zaten senin varmış birikimin benim öyle oldu yani
benim kimseden beklentim yok dedim çıktım yola yani
oy senle konuşmama acaip rahatlattı beni sağol pınar yaa rahatlaıdm ki benimki nişan yüzüpğümüzü takar dalgama bakarım demişti komik çocuk ben ise karşı tarafı düşünüyordum beni üdşündülermi ben gözyaşı döktüm umudum gidiyor die haklıyımda aynen öyle yapıcam nişandan ertesi günü bir tarih belirleyip yola çıkıcam zaten konuşurum sevgilimle napalım ne edelim die
ki o demişti ki nişanı onun düğünnden önce 2 hafta önce bile yaparız yeterki sözmüz olsun belli olsun herşey demişti eee nişan yapınca daha iyi
birikimim var iyi bişi biriktirdim canım kimseye muhtaç etmem aslında ne kendimi ne onu ama ev peşinatına girmek istiyorum işte ailem bana ya evi ya kirayı vericek ev alırsam kredi taksidinin yarısını ödicek şimdi ailemin ilk mürvetiyim haliyle çok heyecanlılar ve şu anda bile beyaz eşyanı alallım diyolar
benim ailem hevesliyken karşı ailenin durun bekleyin demesini kabul edebilirmiyim o sabır varmı bende aceba
bizde de var 2 düğün durumuu
abimler hazırlıkta, ben hazırlıktayımm bilmiyorum hangimizin düğünü önce olcakk :s
abimler eylül dediler madem bekleyelim biz dedik,
vazgeçtik biz erteledik dediler kaldık ölee..
tabi bide nişanlıcanın gelip işi oturtması var benim önümde.
Allahın izniyle onunda işi hazır gibi gelince başlayabilceği inşallah bi sıkıntı çıkmazsaa :26::26::26::26:
eğer iş olursa bizim bişeyi beklememize gerek kalmıyo.
ama 2 düğünün madd, manevi ağırlığını aileme yaşatmalımıyım onu hiç bilmiyorumm:26::26::26:
karışık duygular içindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?