'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok teşekkür ederim canım bakalım ev konusunu ne yapacağız ben o fikri zaten ertelemiştim annemede açayım hafiften o yine sorucak çocuklar nerede yaşıcak die

babam açık açık anneme dediki sakın isteme bişi ev mev ben aldım kızıma açıkta değil onun babası ihç bişi yapmaz adam kızını evlendircek oğluna bişi yapmaz ben öyle hissetim dedi

ki bende öyle hisseti olanı yapcak bir fazlası olmucak yani

karşı tarafla 6 sene olmasına rağmen geçen yıl ağustosta askere giderken tanıştım bayramda seyranda arıyorum ediyorum odur mesafeliyim çok şükür ablasının niaşnına bile gitedim sınavım vardır ayrıca gelemiceğmi belirtmiştim evdeydi nişanı teyzesi aradı kızım glemen icap ederdi ama evin çok uzak sana kıyamam sen çok yoruluyorsun felan demişti ama gidemezdim yani kendi kızlarını bırakmıyorlar bendende beklemesinler

ben onlar iyi oldğu sürece iyim çok şükür bana saygılılar beni anlıyorlar ama bu konular onlarla konuşlmadı iş resmiyete dökülünce tavırları ne olucak onu merak ediyorum

gel bacım dök içini topik 2 düğün kurbanları topiği oldu

yok mu arttırannnn

3 düğün olanlarda katılabilir hee

siz kendi ailenizinkisinde kurban modendaysınız ben kesinlikle karşı tarafın mevzusunda olduğum için testere filmlerini aratmıcam gibime geliyor vuhhhuuu kurban başka kim var kızlar ben bir kurban adayyım neticede dilaa sendemii yahuuu

ben dee
yani çok kurban gibi diilim aslındaa, kim ilk önce uygun olursa düğüne fln o ilk evlencek bizde ama
henüz iki tarafta diill
çünkü bende nişanlıcan karşı taraf içinde abim askerden yeni geliyoo
beyler işlerini ne zaman oturtur hadi derlerse o zaman

benim aşkım geldiği günün ertesi iş buldu 5 gün sonra başladı hal böyle olunca bizim beklicek bişiyimiz kalmamıştı ki ablası araya çok güzel kaynadı ve biz şimdi elimizi çabuk tutmalıyız ablasını babsı vermek istemiyor çok başka bir durum var onlarda damatla alakalı o yüzden istememdiler hep biz ocaktan beri o yüzden bekledik ki babası versin ablası ya kestirip atıcaktı yada inatla nişanı beklicekti kız inat etti başardı anlıcağın olan o arada bize oldu kız bombayı atladı hepimize patladı onun olmasaydı bizi bile kötü etkilciekti o süreç

ama şimdi ona tarih konusunda net bir karar vermezlerken bize hemen verilcek gibi hissediyorum o yüzden haziran başı nişanı yapıp düğün tarihi lamalyız

ablası aşkın doğum gününden önce beni aradı saat alayım die bende dedim ki aşk saat sevmez abla ayrıca nişanda saat takıcaz biz alma ki 2 tane olmasın annemler saat bakıyolar zaten nişan yakın dedim nişana olmazsa düğüne takılcak illa saat dedim

ne ihtiyacı var dedi bende klasik giyiniyo kravat gömlek bide tişörtleri eskidi dedim sanki karısıyım haa

2 tişört 1 gömlek 1 kravat almış ne mutlu aşka ablası 4 hediye almış :)

Son düzenleme:

kız deme ölee bugün bende yengecana sordum abimin 2 gün sonra d.günü
bugünlerde dilinde en çok ne var neye ihtiyacı var diee
neticede onlar sohbet ediyodur şunu bunu alim diee

kimse kurban değillll

herkes mutluluğu hak ediyor

sonuçta her iki taraf içinde konuşuyorum anne babalar çocuklarının mutlulğunu isterler elbet onlar da düşünüyorlardır kızı napsak oğlanı nası yapsak diye

hakkınızda hayırlısı olur inşAllah

Buradaki kızları kıskandım

yalnız yazı şeklin çok küçükk haticemm onu düzenlee okuyamıyoss

pınartoş kötü anlamda kullanmadım kurban kelimesinii
yanlış anlaşılmasın lütfenn
tabiki herkes hakediyo mutluluğuu, inşallah hepimiz olcaz zatenn

kız deme ölee bugün bende yengecana sordum abimin 2 gün sonra d.günü
bugünlerde dilinde en çok ne var neye ihtiyacı var diee
neticede onlar sohbet ediyodur şunu bunu alim diee

ama cidden eşi gibi hissetim dedim evli gibi oldum herşeyini biliyorum hayır bunu sevmez bunu yapmaz :) çok güzel hediyeleri oldu aşkımın alışverişe çıkıcaktık gerek kalmadı bende fenerli bişiler aldım sevindi :)

inşalllah hakımızda hayırlısı olur pınar cidden çok haklısın bakalım biz ne olucaz ben sadece bu durumu ben hissetim sanmıştım ki ben anlayamam yine sizi çünkü sizin kendi ailenizle ilgili benim ise karşı taraf ve bana sevgilim hiç bişi anlamtıyooo siz sıkıntınızı nişanlınıza açıyorsunuz ama erkekler sıkıntılarını asla açmıyolar bana şu durumu 2 ay sonra söyledi mesela ben olsam çenem durmaz :)

Pinar insanlarin haline hareketine baktikca nefessiz kaliyorum.Bekar halimi ozlermiyim, acaba ask mutluluk icin yeterlimi,onu mutlu edecekmiyim diye binlerce soru,sorun var aklimda neyseki sadece ona bakarken bile icim titriyor.Insanlar bunalttiginda onu dusunup mutlu oluyorum.Cok buyuk endiselerim birde bununla basacikmami saglayan kahramanim var benim.Haklisin bende cogu zaman kurbanlik koyun gibi hissediyorum kendimi

Son bir saat çok mutluyum

Çokda yazmışsınız ara ara okudum ama neler yazacağımı unuttum idare edin artıkın

Dilacım abin hoşgeldi darısı nişanlıcanına

Özgem ellerine sağlık

Hoşgeldin tatlım

Özge Ayakkabılarını çok beğendim

Giz ve Pınar yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm ama hayırlısı ne ise öyle olur herşey rahat olun
Pınar biz sana kendini özel hissetiririz kuzu sen rahat ol bitanesin

Giz sevdiceğinin yanında olması çok güzel bence siz 2013 bitmeden evleneceksiniz

Giz askim genellikle birsey anlatmaz.Ben Cok sikilip gozlerim dolu dolunca ancak bahseder.Kendilerini ifade etmekten,bu gucsuz yanlarinin gozukmesinden endise ettiklerinden ve sikintilari yok sayarsa duzelecegini umduklarindan belkide ama yalniz degilsin.Oda bana der sikintini hic paylasmiyorsun diye halbuki bunu yapan kendisi

canım sağolasın aslında hiç bişi yaşamadım ama ihtimaller var belki neler neler yaşıcaz kimbilir aslında kötülükten yada kötü insanlar değil kesinlikle ablasıda aşkına kavuşmak için böyle yaptı eminim herkes aşkı için yaşıyor inşallah mutlu oluruz canım

iyi akşamlarrrrr kızlarrrr
iyii tatillerrrr
yarın çalışcak olanlara da kolay gelsin tez geçsin inşallah zamann
hoççakalınnnn, esen kalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…