canım burda kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz birbirimize derman oluyoruz ne demek tabiki sana da olucaz
bak işte aklın yolu bir sonra ortada kalmamak ne yapalım dememek için alın tarihinizi bu iş yaş işi falan değil nolmuş onlar 84 lü ise
birikimim var diyorsun istersen evi biraz ertele önce düğün dernek neyse işte ya da nikah kokteyl vs istediğin gibi yap geç kiraya bi zaman sonra evi gündeme alırsın yoksa bu iş uzar da gider
yine tabiki sizin kararırız oturun konuşun artısını eksisini tartışın bakın
ve aile konusunda karşı tarafa saygını eksik etme yeter onlar ister hevesli olsunlar ister olmasınlar oğulları istiyor kaç yıldır biliyorlar sonuçta
sen sadece mesafeni koru önüne bak o kadar
gel bacım dök içini topik 2 düğün kurbanları topiği oldu
yok mu arttırannnn
3 düğün olanlarda katılabilir hee
siz kendi ailenizinkisinde kurban modendaysınız ben kesinlikle karşı tarafın mevzusunda olduğum için testere filmlerini aratmıcam gibime geliyor vuhhhuuu kurban başka kim var kızlar ben bir kurban adayyım neticede dilaa sendemii yahuuu
ben dee
yani çok kurban gibi diilim aslındaa, kim ilk önce uygun olursa düğüne fln o ilk evlencek bizde ama
henüz iki tarafta diill
çünkü bende nişanlıcan karşı taraf içinde abim askerden yeni geliyoo
beyler işlerini ne zaman oturtur hadi derlerse o zaman
benim aşkım geldiği günün ertesi iş buldu 5 gün sonra başladı hal böyle olunca bizim beklicek bişiyimiz kalmamıştı ki ablası araya çok güzel kaynadı ve biz şimdi elimizi çabuk tutmalıyız ablasını babsı vermek istemiyor çok başka bir durum var onlarda damatla alakalı o yüzden istememdiler hep biz ocaktan beri o yüzden bekledik ki babası versin ablası ya kestirip atıcaktı yada inatla nişanı beklicekti kız inat etti başardı anlıcağın olan o arada bize oldu kız bombayı atladı hepimize patladı onun olmasaydı bizi bile kötü etkilciekti o süreç
ama şimdi ona tarih konusunda net bir karar vermezlerken bize hemen verilcek gibi hissediyorum o yüzden haziran başı nişanı yapıp düğün tarihi lamalyız
ablası aşkın doğum gününden önce beni aradı saat alayım die bende dedim ki aşk saat sevmez abla ayrıca nişanda saat takıcaz biz alma ki 2 tane olmasın annemler saat bakıyolar zaten nişan yakın dedim nişana olmazsa düğüne takılcak illa saat dedim
ne ihtiyacı var dedi bende klasik giyiniyo kravat gömlek bide tişörtleri eskidi dedim sanki karısıyım haa
2 tişört 1 gömlek 1 kravat almış ne mutlu aşka ablası 4 hediye almış :)
Ben geldim kızlar işler yoğun ve toplantı olduğundan giremedim.
Buradaki kızları kıskandım
kimse kurban değillll
herkes mutluluğu hak ediyor
sonuçta her iki taraf içinde konuşuyorum anne babalar çocuklarının mutlulğunu isterler elbet onlar da düşünüyorlardır kızı napsak oğlanı nası yapsak diye
hakkınızda hayırlısı olur inşAllah
kız deme ölee bugün bende yengecana sordum abimin 2 gün sonra d.günü
bugünlerde dilinde en çok ne var neye ihtiyacı var diee
neticede onlar sohbet ediyodur şunu bunu alim diee
pınartoş kötü anlamda kullanmadım kurban kelimesinii
yanlış anlaşılmasın lütfenn
tabiki herkes hakediyo mutluluğuu, inşallah hepimiz olcaz zatenn
kıııızzz ilk ben didim kurban diye zatiiii
hepimiz mutlu olacağızzzz
Özgem ellerine sağlık
Son bir saat çok mutluyum
Çokda yazmışsınız ara ara okudum ama neler yazacağımı unuttum idare edin artıkın
Dilacım abin hoşgeldidarısı nişanlıcanına
Hoşgeldin tatlım
Özge Ayakkabılarını çok beğendim
Giz ve Pınar yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm ama hayırlısı ne ise öyle olur herşey rahat olun
Pınar biz sana kendini özel hissetiririz kuzu sen rahat ol bitanesin
Giz sevdiceğinin yanında olması çok güzel bence siz 2013 bitmeden evleneceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?