- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
bende nefretin nefretini ediyorum
günaydın
Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okuyamadan yazıyorum yineevde telaşe başladı canım ı bekliyorummmmm gelecek de nikahın yapılacağı yere gideceğiz slaytı müzikleri falan vereceğiz balayı için markete falan gideceğiz bi kaç eksik kaldı dün canımın kınası vardı açık hava da kapılarının önünde yaptılar kıan değil düğün gibydi bizde gençler olarak gittik dayım vardı başımızda bi büyük.... canıma kına yaktılar hemen sildi ama kaldı biraz neyse artık 2 de kuaföre gideceğimmmmm telden bağlanmaya çalışacağım sizlere yine
pınarmikkk geldim...
*
mavişimm güzelce posete sıkıca bagla agzını kapadıgından emin ol.. valizde yerin varsa valize koy.. yoksa da yer el cantası alabilirsin yanına. ama cok büyük alma tabiii..
*
ahhh hümmmmmm'ünnnnnnn günü:123::123::123::119::119: kınalı kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm b,itanem herşey çok güzel geçer inşallah.
seniiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm
**
dilamikkkkkkkk abisiyle hasret gideriyordur.
*
elifi de özledim gelsin artık
*
pınar size de az kalmıs göbecik atmaya
Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okuyamadan yazıyorum yineevde telaşe başladı canım ı bekliyorummmmm gelecek de nikahın yapılacağı yere gideceğiz slaytı müzikleri falan vereceğiz balayı için markete falan gideceğiz bi kaç eksik kaldı dün canımın kınası vardı açık hava da kapılarının önünde yaptılar kıan değil düğün gibydi bizde gençler olarak gittik dayım vardı başımızda bi büyük.... canıma kına yaktılar hemen sildi ama kaldı biraz neyse artık 2 de kuaföre gideceğimmmmm telden bağlanmaya çalışacağım sizlere yine
Kuzum tşk ederim aslım verdiğin bilgiler için 20 gün kaldı yaa yarın beyaz eşylar gelecek gelecek haftasonu çeyiz taşınacak ve ben hala kendimi 20 gün sonra gelin olacak gibi hissetmiyorum:18::18::18::18:
Günaydın kızlarrrrr
Günaydın kızlarrrrr
rica ederimben gelinlikle kuaförden cıktıktan sonra fark ettim gelin oldugumu... düğünde oynadık etti hala tam idrak edemedim ne zamanki kendi evimize geldik o zaman anlıyorsun.
cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum :95:
günaydın
bende nefretin nefretini ediyorum
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?