'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Benim gibi çalışanlara kolay gelsin uyuyanları kıskanmıyorum kii

cumartesi günü sadece esnemeye geliyorum

çok nadir iş oluyor niye geliyorum 1,5 yıldır hala anlamış değilim

öğlen çıkınca da temizlikçi geldi haaanımmm moduna gircem

abişkonun evi temizlencek artık ince temizlik yapcaz annemikomlayarın da çeyiz almaya gitcez

21 gün kaldı kopmayaaaa :123::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

dilanın da abisi gelmiştir hasret gideriyolardır

gözün aydın cicim

hüm napıyodur kınalı kuzu olacak o daa

aslı nerdesin yaaaaaaa gel bakim 2 lafın belini kıralım şurda

Ben hiç uçağa binmedim de ilk kes balayında binecez bu parfüm şampuan felan onları nasıl götürecez ki ben bilmeyom biri beni aydınlatabilir mi seyahat valizine koyabiliyo muyuz yoksam el bağajında da taşıyabilyoz mu:18::18::18::18:

pınarmikkk geldim...
*
mavişimm güzelce posete sıkıca bagla agzını kapadıgından emin ol.. valizde yerin varsa valize koy.. yoksa da yer el cantası alabilirsin yanına. ama cok büyük alma tabiii..
*
ahhh hümmmmmm'ünnnnnnn günü :123::123::123::119::119: kınalı kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm b,itanem herşey çok güzel geçer inşallah.
seniiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm

**

dilamikkkkkkkk abisiyle hasret gideriyordur.

*

elifi de özledim gelsin artık

*

pınar size de az kalmıs göbecik atmaya

Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okuyamadan yazıyorum yine evde telaşe başladı canım ı bekliyorummmmm gelecek de nikahın yapılacağı yere gideceğiz slaytı müzikleri falan vereceğiz balayı için markete falan gideceğiz bi kaç eksik kaldı dün canımın kınası vardı açık hava da kapılarının önünde yaptılar kıan değil düğün gibydi bizde gençler olarak gittik dayım vardı başımızda bi büyük.... canıma kına yaktılar hemen sildi ama kaldı biraz neyse artık 2 de kuaföre gideceğimmmmm telden bağlanmaya çalışacağım sizlere yine

evet aslımcıkım az kaldı benim keltoşum göbekli kutup ayım damat olicik ellere karışıcik artıkın kendi evi olicik

gelip gelip kalk gari acıktım kahvaltı edelim diyemeyecek akşamları da odasından bağıramıycak daha yemek yemiyoz mu diye

kolayı bitirdin mi de diyemeyecek bana

ne karışık duygular bunlar

çünküüüüüüü

abim damat oluyor sıra da bana geliyor

ne hissedeceğimi şaşırdım yaaa hem böyle hem böyle hem böyle :44: hem böyle hem böyle

hem de böyle :18: daha neler neler

oyyyyy gelin gelmişşşşş

hümmmm

çok mutlu ol çok güzel geçsin bugün yarın balayı bütün hayatın

düğünden de bağlan tamam mı bize hatta anladın sen onu ordan bile bağlan

Kuzum tşk ederim aslım verdiğin bilgiler için 20 gün kaldı yaa yarın beyaz eşylar gelecek gelecek haftasonu çeyiz taşınacak ve ben hala kendimi 20 gün sonra gelin olacak gibi hissetmiyorum:18::18::18::18:

ben senin o karısık duygularını yerim pınarıskoskoviççççççkossssssss

bu arada sen naptın sporu ? gözümden kaçmıyor

*

hümmmmm bağlanma sen bakma pınara işine bak

kalkkkkkkkkkkk gelinnnnnnn hanımmmmmmmmmm yürüüüüüüü aygınnnnnnnnn baygınnnnnnnnnnnn :123::123::123::123:

Ay kuzum hüm canım sen çok güzel bi gelin olacaksın ki maşallah Allah çk mutlu etsin telden bağlan bizlere senin dönüşünü bekliyorum bakalım nasıl tiyolar verecen bana

Kuzum tşk ederim aslım verdiğin bilgiler için 20 gün kaldı yaa yarın beyaz eşylar gelecek gelecek haftasonu çeyiz taşınacak ve ben hala kendimi 20 gün sonra gelin olacak gibi hissetmiyorum:18::18::18::18:

rica ederim ben gelinlikle kuaförden cıktıktan sonra fark ettim gelin oldugumu... düğünde oynadık etti hala tam idrak edemedim ne zamanki kendi evimize geldik o zaman anlıyorsun.
Günaydın kızlarrrrr

günaydın zehra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…