Günaydınnn
Kızlarr bişey sorucammm aranızda Groupon'dan alışveriş yapan oldu mu?
Şuan da azur ütü 119 tl piyasa da 230 tl acaba alsam mı ki diyorum ama garanti belgesini falan gönderiyorlar mı?
Sorularımı sormak için müşteri hizmetlerini aradım ama hafta içi hizmet veriyorlarmış fırsatı kaçırcam diye de korkuyorum :26:
kızlar cok yogunum okuyamıyorum bilesanırım pazartesi okucam...
zehramm özgeye cok selamlargüzel gecer umarım vermeyin onu
günaydın gülinimikoooo
fiyat çok iyimiş phlips için ama o siteden hiç alışveriş yapmadım ben o konuda yardımcı olamayacağım
bende azur aldım hepsi burada'dan yine böyle bi kampanya vardı uyguna almıştım yani tam hatırlayamasam da :26:
emin değilsen sitedenn hiç riske atma hepsi buradayı gitti gidiyoru falan takip et onlarda da oluyor ve en azından bildiğimiz artık güvendiğimiz siteler
aaa ama olmadı şimdi sigaraya naynnnyardımcı olun hemen bıraksın daha tam alışmadan sağlığını geleceğini düşünsün
dayın var mı senin :26: o da kel mi :26: bizimki öyle de ırsi yani babam da öyle değil ama dayı kel bizim oğlan da öyle iyice açıldı gari son 1 yılda
sevdiceği dün akşam çağırsaydınız ya kızz yazıkkkbide sizin yanınızda hasret de gidermezler şimdi öpüşüp koklaşamazlar
doğum günü harika olicikama gençleri accuk yalnız bırakın
yarın yengecanın çeyizi gelince sizin için foto çekim miiiiiii:26::26::26::26:
çekim çekimmm
yeni gelin evi olicik miss gibi olicik aşk kokicikkkk
pide de kokabilir ama yarın
annemiko pide ayran yapmayı düşündü yemek olarak genelde öyle yapıyolarmış dimi :26:
çok yalnız hissettim kendimi :26: niye kimse yok
kendi kendime konuşuyorum sankinim :18:
Vazgeçtim canım almıcam riske atmıcam kendimi garanti belgesi falan göndermezlerse sorun olur ilerde hiç riske girmiyim en iyisi :26:
Selamlarınızı ileticem kızlarrr Özgişeee Zehra görmez muhtemelen,saat 2 olsun kuzumla buluşupta gidicez Özgişe
spor mu:44: o ne ki :44:
kem kümmm hımm şeyyy
aslında ben yani biraz işte iş falan :78:
aslimuuubenim karışık duygularımı yisene gerçekten
pınarrrrrrrrlafa bak ya koptumm...
yengenin evini cek tabi.
bunalım mıgel orda oturcagına yardım et
ben seni yemek istiyommmmmduygularını da
yaa yakaladımspor çöpte
çok şükür benle konuşan biri geldi
alma bencede küçük bişi değil çünkü ütü yani cok önemli
herkes adına konuşim bari özgişi öptük kocamanmutlu olsun çokcanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?