'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın gülinimikoooo

fiyat çok iyimiş phlips için ama o siteden hiç alışveriş yapmadım ben o konuda yardımcı olamayacağım

bende azur aldım hepsi burada'dan yine böyle bi kampanya vardı uyguna almıştım yani tam hatırlayamasam da :26:

emin değilsen sitedenn hiç riske atma hepsi buradayı gitti gidiyoru falan takip et onlarda da oluyor ve en azından bildiğimiz artık güvendiğimiz siteler

yarın yengecanın çeyizi gelince sizin için foto çekim miiiiiii:26::26::26::26:

çekim çekimmm

yeni gelin evi olicik miss gibi olicik aşk kokicikkkk

pide de kokabilir ama yarın

annemiko pide ayran yapmayı düşündü yemek olarak genelde öyle yapıyolarmış dimi :26:

1 üye ve 1 ziyaretçi var üye ben olduğuma göre e başka da üye olmadığına göree

ziyaretçi kardeşşşş

gel gel senle konuşak

kızlar cok yogunum okuyamıyorum bile sanırım pazartesi okucam...

zehramm özgeye cok selamlar güzel gecer umarım vermeyin onu

kızlar cok yogunum okuyamıyorum bile sanırım pazartesi okucam...

zehramm özgeye cok selamlar güzel gecer umarım vermeyin onu

okuyamadığın belli

ben yalnızlıktan bunalımı giricem sen zehrayla konuşuyon özgeye selam ediyon

bu arada özgeye bende selam edeyim hayırlı uğurlu olsun yuvası şimdiden mutlu bir gün olsun onun için

Vazgeçtim canım almıcam riske atmıcam kendimi garanti belgesi falan göndermezlerse sorun olur ilerde hiç riske girmiyim en iyisi :26:

Selamlarınızı ileticem kızlarrr Özgişeee Zehra görmez muhtemelen,saat 2 olsun kuzumla buluşupta gidicez Özgişe

Yok babamin babasi olan dedem keldi ama oda yaslaninca dokulmuss :) tek kel abim kimsede yok baskaaa :))
Sigara zaten icmiyodu gitmedende ama alkolle aliyodu simdi baslamismiss amaaa az iciyomusmusssss :) ole dio
Ayrica onun sevdicek istanbulda ucagi oglen anacimm ole oldu mecbur :))
Aksam vallahi baya kalabalik olcak subeden arkadaslari fln gelcek kuzenler flnn cikss yalniz kalamazlar :)

Cek tabii ceyiz evi ceyiz evidir :) bizede referans olur hemm :))

çok yalnız hissettim kendimi :26: niye kimse yok

kendi kendime konuşuyorum sankinim :18:

Ben burdayimm pinartoss ara ara geliyomm amaa :) olsun idare ett :)

çok şükür benle konuşan biri geldi

alma bencede küçük bişi değil çünkü ütü yani cok önemli

herkes adına konuşim bari özgişi öptük kocaman mutlu olsun çokcanaaaa

pınarrrrrrrr lafa bak ya koptumm...

yengenin evini cek tabi.

bunalım mı gel orda oturcagına yardım et

**

gülin ben almadım... ama internetten epilasyon aleti aldım garanti belgesi icindeydi ve calısır durumda

dilamik hanımmmm

sen burdasın ama bu kız kaçar kii artıkkk abisinin cicik evine hem deeee

hadi benden de herkeslere iyi tatiller

hoşçakalın mutlu kalın

pınarrrrrrrr lafa bak ya koptumm...

yengenin evini cek tabi.

bunalım mı gel orda oturcagına yardım et

ben seni yemek istiyommmmm duygularını da

yaa yakaladım spor çöpte

hıhh ben gidiyom ya geldin deme

kolay gelsin bacım

yiceksen beni bacaklarımdan başla sonra göbek ve kollar olarak devam edebilirsin

tazeyimdir de hem güzel giderim yani

ama duygularımı yisen daha makbule geçer

spor muuuuuu

hadi gittim bennnn

baysss

çok şükür benle konuşan biri geldi

alma bencede küçük bişi değil çünkü ütü yani cok önemli

herkes adına konuşim bari özgişi öptük kocaman mutlu olsun çokcanaaaa

bende sene konusurum pinartoss

bitsin artik bu guuuun. hastayim evde olmam gereekk

Herkes hüm diyor ben de öyle diyim
Hümcüm hayırlı uğurlu olsuuun kınan, düğünün, balayın çok mutlu geçsin inşallaaahh :123: :123: :123:

iyi geceler kızlarrr
bugün çeyizimi serdik, çok yorulduk valla ama değdi çok güzel oldu yuvam ne çok eşyam varmış
gülin ve zehra kuzum da hiç yalnız bırakmadı beni, yardım ettiler, sonrasında da bi güzel yedik mamaları ohh yarasınnn
hiç dönesim gelmedi akşam valla evimden

hümmm kınan inşallah çok güzel geçmiştir kuzum, yarın düğünün de şahane geçsin inşallah
çok mutlu ol, herşey gönlünce olsun

cerenin fotolarını da gördüm facete melek gibi olmuş maşallah
o da çoook mutlu olur inşallah

Günaydın canlarım
Hüm ünüz artık bir kınalı kuzu sizi haberdar etmek.istedim telden hemen yazayim dedim... kına gecem çok güzel geçti oyna oyna ohh.ohh yaptık her gören ne kadar zayıfladın sen deyip.durdu... Saçımı basım açık makyajlı olunca anem sen de kimsin acaba diyorlar.falan gece 11.30 da eve geldik 2 de yattim
...kına için beni hazırladılar kızlar.sıra oluşturdu ama masallah.arkadaşlar.kuzenleri.belki 30.kız onların arasından geçtim ışıklar falan sandalyeye oturduğum anda ağlamaya başladım zaten..... bayağı ağladım yaaa valla :''''( kınam yakıldı bindalliyla kaldım onunla.oynamaya devam ettim... sizlerin de yanımda olmasını çok isterdimm..... Bakalım 4 saat uykuyla.düğün nasıl.geçecek sizleri çok opuyorum beni hatırlayan herkesi.yanaklarındanminciriyorum tatilde giremezsem.eğer Haticem sana da.ömür boyu mutluluklar diliyorum
aslim Dilam Elifim pinartosum çağlam tuğçem sinosum.özgem.zehram duygucuklarim hepinizi.opuyorum unuttuklarim kizmasin emi.acele.yaziyorum hoşçakalin benim.için dua edin emi

Pazar pazar kimseler yokken ben bi ses edim topukcanimizda didimm :))
Sahipsiz sanmasinlar :))
Ozgeeemm ellerinize saglik eviniz kuzummm gule gule huzurla oturunn
Hummm bugunn buyukk gunnn, cok cokk mutlu olunn havadisleri artik 20 gun sora alirizz :))

Herkeşler çook mutlu anlaşılannn ne güzellll

Sevgili meslektaşım özgecim kimbilir ne güzel olmuştur evin mis gibi temiz, herşey yepyeniii Güle güle oturun güle güle kullanın hepsini

Düğün ayı geldi bugün anladım her yerde korna sesleri, davul zurnalar, gelin alayları falan...
Benim de bi hoşuma gittii
Nedense nerde gelin görsem hemen gözlerim doluyor size de oluyor mu

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar,

ben ne bir gelin adayiyim nede hayatimda hayatimi paylasasip evlenecegim bir insan var:)
Konuya tesadüfen geldim..okudum...ve cok begendim...
Cok güzel seyler paylasmissiniz burada..cok duygusal ve bir o kadarda romantik..
Umarim bir gün bende bu konuya dahil olur sizinle hayatimdaki önemli günleri tarihleriyle paylasabilirim, her ne kadar ümidimi yitirmis olsamda:)
Evlenenlere ve evlenecek olan arkadaslara esleriyle aileleriyle ve dogacak olan cocuklariyla ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Huzur eksik olmasin evinizde..
Hersey gönlünüzce olsun.

sevgiler
honey :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…