'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ev danışmanı oldum şimdi de.
yatak odamı+kına mekanımı+ bi tek ailem ödedi diğer herşeyimi çok şükür ben yaptım..
ama manevi olarak destekleri 1 ömre bedeldir :97::97:

birşey daha sorayımmi forumda msjlarım birikiyorda onlara klasör yaparsam mesaj hafızasıyla ilgili sorun yaşarmıyım klasör yapmaya çalıştım ama silindi herhalde mesajlarım

aaaaa cok merak ettim morgannacımmm biter inş da bakarız .. sen dün aldıklarını ekledin mi bakimm ceyiz topicini teftişe gitcem şimdi

çağlacım hoşgeldin canım mutlu günler

hoşbuldukk .. sana da mulu günler bebegimmm

bu arada cidden ucuyoruz.. bu topice ilk geldigim gün bugunlerin bu kadar cabuk gelceni hiç dusunmuyodum.... zaman yaklastıkca toplancak kızlar heralde diye geciriyodum aklımdan 2012 de falan yani

Çağlam hoşgeldn

hoşbuldum ecemmm
bakıyorum tamgaz dugun telasındasın

buarada telomeri özledimmm günlerdir topice ugradıgı yokk hatta hafta olmus olabilir

soğuk suyu nasıl tutuyorsunuz???biliyorum yapmadım ama nasıl hareketlerlemi uygulanıyor*??

ben bazen üşenmezsem masajla tutuyorum ama özellikle kışsa sole bi gezdiriyorum canım zaten dustan aktıgı için su ve tazzikli aktıgı için o kendi kendine sadece tutsan bile masajını yapmıs oluyo..

he bide sizi cok seviyorum diye seviyorum bazen konusuyorum onlarla, saglıklı oldugunuz guzel oldugunuz için şükürler olsun falan diyorum vucudumda olsun veya olmasın... kendimle alakalı seylere bunu yaparım terapi giibi oluyo hemde sukretmeyi unutmamıs oluyorum

:):):) birden gaza geldim galiba canım :):) telomeri bende hiç görmedim ya

ya evet gizemcim bende dün profilimde yazdığım cevaplar kısmına baktım 30 eylülden öncesi yok siliniyor mu acaba bir süre sonra?

4 tane nurtopu gibi klasörüm oldu deneme yanılma çözücem kızlar mesajları klasörde tutan varmı yardım etsenize çözemedim ben

bir koşu metrocitye gidip çeyiz bakcam

gizcimm gelince yaz ben akşama kadar burdayım akşama kadar dersim var çünküüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…