ev danışmanı oldum şimdi de.
yatak odamı+kına mekanımı+ bi tek ailem ödedi diğer herşeyimi çok şükür ben yaptım..
ama manevi olarak destekleri 1 ömre bedeldir :97::97:
aynenn kurabiyem farklı yerlerde ve şehirllerde habersiz aynı evi yapacagız sanırsamdersteyim suan istedigim evi çizmeye çalışıyorum bititrirem yollarım kızlar bende 90 takıyorum kurabiyenin dedigi gibi soguk su masajını yapıyorum çok etkili çok diri duruyolar tavsiye ederim yıllardır yapıyorum
çağlacım hoşgeldin canım mutlu günler
Çağlam hoşgeldn
soğuk suyu nasıl tutuyorsunuz???biliyorum yapmadım ama nasıl hareketlerlemi uygulanıyor*??
Duşta cnm sıcak soğuk şoku yaratısun :)
ben dayanamammmmmmmmmm yaa:76:
birşey daha sorayımmi forumda msjlarım birikiyorda onlara klasör yaparsam mesaj hafızasıyla ilgili sorun yaşarmıyım klasör yapmaya çalıştım ama silindi herhalde mesajlarım
alışıyosun cnm çok etkili oluyo ben yıllardır yapıyorum
soğuk suyu nasıl tutuyorsunuz???biliyorum yapmadım ama nasıl hareketlerlemi uygulanıyor*??
hiç denemedim canım.. dene bi bakalım ne olacak
aaaaa cok merak ettim morgannacımmm biter inş da bakarız .. sen dün aldıklarını ekledin mi bakimm ceyiz topicini teftişe gitcem şimdi
hoşbuldukk .. sana da mulu günler bebegimmm
bu arada cidden ucuyoruz.. bu topice ilk geldigim gün bugunlerin bu kadar cabuk gelceni hiç dusunmuyodum.... zaman yaklastıkca toplancak kızlar heralde diye geciriyodum aklımdan 2012 de falan yani
hoşbuldum ecemmm
bakıyorum tamgaz dugun telasındasın
buarada telomeri özledimmm günlerdir topice ugradıgı yokk hatta hafta olmus olabilir
4 tane nurtopu gibi klasörüm oldu deneme yanılma çözücem kızlar mesajları klasörde tutan varmı yardım etsenize çözemedim ben
bir koşu metrocitye gidip çeyiz bakcam
4 tane nurtopu gibi klasörüm oldu deneme yanılma çözücem kızlar mesajları klasörde tutan varmı yardım etsenize çözemedim ben
bir koşu metrocitye gidip çeyiz bakcam
Giz'cim 10 dakika beklemem gerekiyodu ama seni bekletmek istemiyorum 6 ay hergün yap tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?