'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar para biriktirme mevzusu olunca ben de sorayım dedim tabi çok özel olmazsa cevap verebilirsiniz evlendikten sonra bu para biriktirme işleri nasıl oluyor yani ayrı hesap olsa olmaz ortak hesap mı açılmalı nasıl yapılmalı sizce

kızlaarrr ben geldimmm

dün halıcımızdan haber gelince uçtummmm çokk cicik olmuş benim halılarım yaaaa

dilammm kuzuummm gözün aydınnn şimdi düğün şafağında sıra

elifimm araba bizde çok istiyoruz ama düğünden sonra alamayız diyorum,ben altınlarımı araba için kullanmak istemiyorum açıkcası daha yatırım amaçlı..gerçi burda siz ve bizi kıyaslamayız çünkü ikinizde çalışıyorsunuz ve güvenilir bi iş o yüzden daha makul fiyatlarda bi araç alabilirsiniz..

aslımm geç gitmen çok zor evli olunca daha bi zor annemden biliyorum özel sektör olduğu sürece bunlar olacak umarım devlete kapak atabiliriz,eniştecanın seninle ilgilenmesi çok güzell biraz kırılmış gibi ama sonu güzel bitmişenerjimi eşine karşı bitirme

gündaşımmm aylar bitti artık günlere düştükkkk

hüümm özlediimmmmmmm

eliff kuzuş kirli çıkılar topikidne en başta bir lsite var ben oraya ayda bir iki defa girip birikimi yazıyorum hem birikim takibi hmde evli bayanlar eve aldıkalrı şeleri bazen kmapnayları kışlık hazırladığı konserveleri temizlik eşyalaırna verdikleri paraları herşeyi tasaruflllu anlatıyorlar şahsen çok yardımcıda oluyorlar

ben babişkom opel vectra almıştı ve cidden çok büyük geniş arabaydı hiç ses çıkarmıyordu hızz son sürat girip sesiz durabilen ama ağır arabaydı

wolswogen golf istiyorum bende eliifff aslında ailem adada yaşadığı halde arabaları vardı saatılar şimdi uzağa düşersem die babam belki alır yaa alsa ne iyi biz kara bağlantılı olucaz belki kullanırım :)))))

ama evlenir evlenmez araba alamam birimizin maaşı birikime gidicek bakalım ne olucak bizede elüfff gçeim önemliii ama inşallah araba alırsın kuzu

hepinizi kocaman öpüyorum ve çıkıyorum çünküüüüüü bugün gelinlik provam vaaarrrrr inşallah istediğim gibi olmuştur:26:

Özgişim nerelerde kaldın bugün yaa?
Tam özel mesaj atıyodum bende sanaaaa:26:
kuzulum ilçe dışındaydım kahvaltı bile edememiştim ama geldim yemek bile yemeden listeyi düzenledim
şimdi de geçmişi okudum geldimmmm
ya bu aralar o kadar mayışık oldum ki.. çok uyku bastırıyo bu saatlerde, sızcam kalcam valla

gündaşımmmm son 30 dedik yehuuuu ay may kalmadı artık

diloşummmmm gözün aydınnnn, şafak doğan güneş desene

araba konusuna gelince ahh ahh çok dertliyim bu konuda
sevdiceğin de arabası var babişkonun da.. ve benim arabaya cidden ihtiyacım oluyo.. ama şehir içine çıkmaya cesaret edemedim bi türlü.. anca uzun yollarda yanımda biri varken kullanıom
şu takılarımıza bi bakalım, ev kredimizi kapatıcaz inşallah artarsa da otomatik araba alıcak sevdiceğim inşallah
çok istiyorum otomatik çünkü ben biraz zor cesaret ederim bu düz vitese
sevdicek servisle gidio işe, araba evde yatıo.. ne güzel alır giderim ben de o zaman

elifimmm, sinoşumm ve özgemm çok teşekkür ederimm sizlere dee
yoğundumm ara ara okudumm, alıntı yapamadım o yüzdenn
bu arada özgecanımm şafak doğdu bizee aşkitomm eve varmak üzereeee

Araba yı bizde istiyoruz ama evlendikten sonra büyük bir ihtimal kredi çekeceğz çarşıya pazara nasıl gidicez alışveriş için zor yani

kızlar araba kullanmaktan sakın çekinmeyin ve bunu da etraftakilere belli etmeyin heleki eşlere ben yaklaşık 4 yıldır araba kullanıyorum hem de düz vites allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım ve tamamen kendi çabamla öğrendim tabi arkadaşlarımın cesaretlendirmesinin de büyük etkisi var bence araba en çok kadınlara lazım çünkü çocuk olduğunda getir götür uğraş bunlar genelde kadınlara kalıyor allah herkese gönlündeki arabaya sahip olmayı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

elifimmm, sinoşumm ve özgemm çok teşekkür ederimm sizlere dee
yoğundumm ara ara okudumm, alıntı yapamadım o yüzdenn
bu arada özgecanımm şafak doğdu bizee aşkitomm eve varmak üzereeee

diiilaaaa Gözün aydın cnm Allah bir daha ayırmasın inşallah Çoook sevindim

Bende buaralar taktım arabaya kızlar kk dan çok sahibinden. com a giriyorum artık

Bizim ikimizinde ehliyeti var ama acemiyiz Eşimin hiç hevesi yok arabaya şimdilik 2.el uyduruk bi araba alıcam iyice öğrenince iyisini alırız inş.

Ama önce kredi kartlarımızın borçlarını bitircez yaz sonuna kadar ondan sonra Biz altınları ev alırken kullanıcaz Ben tüketici kredisi çekip alıcam arabayı ben ödiycem Gerçi ayrı gayrı yok aramızda ben bankacı olduğum için bütün ödemeleri fln ben ayarlıyorum Eşimin maaş kartınıda aldım Ondan alıp benim hesabımda güçlerimizi birleştiriyoruz Lazım oldukça çekiyoruz şimdilik bu şekilde işliyo bizim mekanizmamız

anca gelebildim çok yoğunum
şimdi elifim şimdi cevap yazıyorum sana
ben balayından cıkalı cok oldu bacım yakında sen de cıkarsın
ev,çamaşır,ütü,bulaşık korkutmak istemem ama
evet yeni yeni misafirler akın edeceği için belki de korktum
ama yorgunum
olay şöyle gelişiyor
gelmek isteyenler eşime tel acıp ister siz gelin ister biz gelelim haber ver görüselim demiş
arkadas onu diyeceğine buyrun bize gelin diyemez misin?
siz yenisiniz evimizi size açalım gibisinden
haa bizim evi de gördüler bu arada önceden. hayırlı olsun amaçlı olsa da anlarım.
ayrıca Allah'ın günü torbada mı :26:
dünden haber verseydin

haklısın ya emrivaki misafirler kötü oluyo bu arada ben misafiri çok severim bekar olmama rağmen misafirim eksik olmaz ama hak veriyorum sana

misafiri bende severim.
ayrıca evi bereketlendirir misafir fakat böyle düşücesizce olması canımı sıktı.

Bende sevmiyorum bizim bir tanıdığımız var yani uygun olmadığını söylüyorsun gerçekten o gün kabyl edemeyeceksin ama zorla kabul ettirir işte eşinin izini varmış görmek istemişler yarım saatte olsa gelmek istiyoruz dediğinde ne diceksin tamam diyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…