- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
ayakkabıyı çok beğendim çok şık pudra renk herşeyi çok beğeniyorum çok çok güzell
elüff yavrucağım sen bana pozitif enerji veren bir insansın bu topiki çok seviyorum evlenipte gitmediniz
Sağol canımbeğendim beğenmene biraz önce yorum yazdım bende. Bütün gün fotoğraf çekimi takı merasiminde hep ayağımdaydı ama akşam eğlencede çıkardım.bir süre çıplak ayak sonrada babetlerimi giydim ayakkabım şuydu Eki Görüntüle 718429
geçen bir arkadaşım almak istedi 37numara.com dan ama siparişle getiriyorlarmış sanırım.
Duygu Alının dediği gibi güzel olur bence de
Tuğçe ben evlenmeden öncede yoğundum hala da öyle bana hep bu işleri kitliyorlar yahu
Ama sıkıldım çalışmaktan öğleden sonra çalışıcam artık
Bende sıkıldım karnımda acıkmadı ama yemeğe çıkmak istiyorum biran önce Sabahta 2 tane poaça yedim zatenArtık 1 taneyle doymuyorum midem iyice genişledi
Sağol canımbeğendim beğenmene biraz önce yorum yazdım bende. Bütün gün fotoğraf çekimi takı merasiminde hep ayağımdaydı ama akşam eğlencede çıkardım.bir süre çıplak ayak sonrada babetlerimi giydim ayakkabım şuydu Eki Görüntüle 718429
geçen bir arkadaşım almak istedi 37numara.com dan ama siparişle getiriyorlarmış sanırım.
Bencede :) bence elif sen kesinlikle yazar olmalıydınne işte çalışıosun bilmiyorum ama.
nişan ayakkabımda silikon kullanmıştım ben de etkisi oluyor gerçekten,
ayakkabı çok şıkmış araştırıciim :))))
Daha güzel bi tavsiye de bulunacaktım ama 37 numarada bulamıyorum ayakkabıyı:26:
Hatta greenalmond muydu almıştı benim favori ayakkabımdan
Ben çiçeğimi ayakkabımı daha koyu yapmaya karar verdiğim için onu almamıştım, ama bayılmıştım!
teşekkür ederim elifiiimm ben de elifcik beni unuttu diyorumm yazıyı görünce sevindiimmhangi ayakkabı o fıstıgım ya resmini gönderir misin benzerını bulurum belki
ayakkabıyı çok beğendim çok şık pudra renk herşeyi çok beğeniyorum çok çok güzell
elüff yavrucağım sen bana pozitif enerji veren bir insansın bu topiki çok seviyorum evlenipte gitmediniz
kardeşleri kuzenleri mini bir pasta alır. salonla konusursunuz komfeti esliğinde oynarken biri orkestraya söyler.. pistte pastayı üfletir komfetileri patlattırır. göbek atarsınız
*
eliffffffffffffff gel doldur enerjikinle beni
merhabaaaaa kızlarrrr
dün geldim gittim bi daha gelemedim bile telefonlar hiç susmayınca
geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum ben
işe bi adapte olayım hemen gelicem yanınıza ,şimdilik öpüyorum komacaaaaaaaan
Kızlar ben bi arabamız olsun istiyoruuummm hemde çokçanaaaaaa:84::84::84:
Bizim hep vardı bu zamana kadar, meğer ne de çok kullanıyormuşuz, şimdi evden işe gelirken yokuş çıkmak, otobüse koşmak zor geliyooo:84:
Gece rüyamda mı sayıklasam acep
Şaka bi yana, Ağustos olsaydı sıfır borçla evlenecektik ama öne alınınca beyaz eşyaları biz alalım bariii dedik,her neyse..
Çok borcumuz var sayılmaz, ben bu parayı çarçur etmek istemiyorum, daha doğrusu istemiyoruz!
Normalde altınları bozdurup peşinat yapıp sıfır faizle araba alacaktık
Ama gelin görün altın çok düştü
Bizde bu sebeple bozdurmayacağız
Ama araba için kredi kullanmak faize bulaşmak da istemiyoruz(yanlış anlamasın kimse, herkesin kendi düşüncesi, yapana da saygım sonsuuuuzzzz)
Para biriktirmek için ne yapsak biz yaaa
Hatta ben napsaaammm?
Araba için para biriktirmek yazıp okuyom kaç gündür
5-6 ay beklesek olacak da ben, ramazanda arabamız olsun istiyoruummm!:84::84::84:
kuzu sen araba kullanmayı biliyonmu bakayım yoksa müstakbel eşin şöfürnmü olacak
ben düğünde takılan altınları kendi adıma söleyyeyim anca ev için bozdurrum ev kredisi vs
altın olayındada sanırsam faize bulaşcam üdşükken altın alıp yükselince satıcam ve elimde şu anda birikmişim var nişanda düğünde takılanları altın faiine koyup düşünce satınca gelecek faizinde iyi bişi olucağını düşünüyore arkadaşım evlendi ve bu olayın aynını yaptı 6 ay sonra arabaları oldu
yada nişanda bilezik vs takılırsa o paraları ayırır düğünden sonra kalanada kredi çeker araba alırım
şimdilik fikirler bu kadar aşkıma ilk arabayı evlenince ben hediye almak istiyorum nissan micra bize yeter gibi hep hayalim buz mavisi yada inci beyazı :)))))))))))
ama ben faiz olayına giriyorum kuş bu sana olmaz sanırsam aslında altını düşük almak yükselince satmak faiz değildir belkide bilemiyore ama kredi çekmek başlı başına faizzzzz
birikim içinde aylık periyodlarla kirli çıkılar topiğine gelebilirsin oradayım bende birikimi ay ve ay yazıyorum canım
elif benim canım niye sıkkın bilmiyorum.. dünkü geç çıkmam ve işyerinde işlerin tekrar başa dönmesi ve ilgi! tartışması oldu
gerçi sonu iyi bitti amamasalla
neyse
canım çokcana şeye sıkılır oldu
dinlenmek istiyorumaslına
bir de misafirim gelecek çaya! eve gidip neler yapabilirim yanına :18:
cidden kadın olmak ne zor yahu
şuan daha da iyi anladım
kafam hem evde hem işte
ileride cocuk olursa
erkenden cökmek istemiyorum
*
gelelim araba mevzusuna.
bende seninle aynı düsüncedeyim araba ile ne iyiymiş!!
ama altınları araba için bozurmadaha karlı bir yatırım yap.
bana sorarsan da sıfır arabaya suan o kadar ücret vermek saçma,
bir de benzine gelen zamlar!!!
dün yine zam geldi.
maaştan artırıp almaya çalışın.
bende öyle düşünüyorum ama şuan çok zor.
borçlar yüzünden
merhabaaaaa kızlarrrr
dün geldim gittim bi daha gelemedim bile telefonlar hiç susmayınca
geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum ben
işe bi adapte olayım hemen gelicem yanınıza ,şimdilik öpüyorum komacaaaaaaaan
Kızlar ben bi arabamız olsun istiyoruuummm hemde çokçanaaaaaa:84::84::84:
Bizim hep vardı bu zamana kadar, meğer ne de çok kullanıyormuşuz, şimdi evden işe gelirken yokuş çıkmak, otobüse koşmak zor geliyooo:84:
Gece rüyamda mı sayıklasam acep
Şaka bi yana, Ağustos olsaydı sıfır borçla evlenecektik ama öne alınınca beyaz eşyaları biz alalım bariii dedik,her neyse..
Çok borcumuz var sayılmaz, ben bu parayı çarçur etmek istemiyorum, daha doğrusu istemiyoruz!
Normalde altınları bozdurup peşinat yapıp sıfır faizle araba alacaktık
Ama gelin görün altın çok düştü
Bizde bu sebeple bozdurmayacağız
Ama araba için kredi kullanmak faize bulaşmak da istemiyoruz(yanlış anlamasın kimse, herkesin kendi düşüncesi, yapana da saygım sonsuuuuzzzz)
Para biriktirmek için ne yapsak biz yaaa
Hatta ben napsaaammm?
Araba için para biriktirmek yazıp okuyom kaç gündür
5-6 ay beklesek olacak da ben, ramazanda arabamız olsun istiyoruummm!:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?