Hoşgeldinnnnn hayırdır geç kaldınnn
hoşgeldinn canavarr
hoşbuldumm
işler güçler anca
hoşgördüüüümmmama canavar diiilm benn hele bugün hiç o modda diiilim
güzelim ben güzel
gözün aydın canımikoAllah böyle ayrılıklar yaşatmasın bidaa
ama canavar sevgi sözcüğüydü kiiiii
aminn pınartoşummm
Hoşgeldin Pınar
Hoşgeldin canım gelince yaz uzun uzun nasıl geçti neler yaptın resimler ne zaman gelir
Ben de araba istiyorum canım ya bizim şirket arabası var yakın yerlere gidiyoruz da bize daimi bir araba gerekli..
Eğer yapabiliyorsanız birinizin maaşına dokunmayın biz öyle yaparaktan borçlarımızı bitirdik.
Ama sen hemen istiyorsun bilemedim nasıl olur
kızlar para biriktirme mevzusu olunca ben de sorayım dedim tabi çok özel olmazsa cevap verebilirsiniz evlendikten sonra bu para biriktirme işleri nasıl oluyor yani ayrı hesap olsa olmaz ortak hesap mı açılmalı nasıl yapılmalı sizce
kızlaarrr ben geldimmm
dün halıcımızdan haber gelince uçtummmmçokk cicik olmuş benim halılarım yaaaa
dilammm kuzuummm gözün aydınnn şimdi düğün şafağında sıra
elifimm araba bizde çok istiyoruz ama düğünden sonra alamayız diyorum,ben altınlarımı araba için kullanmak istemiyorum açıkcası daha yatırım amaçlı..gerçi burda siz ve bizi kıyaslamayız çünkü ikinizde çalışıyorsunuz ve güvenilir bi iş o yüzden daha makul fiyatlarda bi araç alabilirsiniz..
aslımm geç gitmen çok zor evli olunca daha bi zor annemden biliyorumözel sektör olduğu sürece bunlar olacak umarım devlete kapak atabiliriz,eniştecanın seninle ilgilenmesi çok güzell biraz kırılmış gibi ama sonu güzel bitmiş enerjimi eşine karşı bitirme
gündaşımmm aylar bitti artık günlere düştükkkk
hüümm özlediimmmmmmm
eliff kuzuş kirli çıkılar topikidne en başta bir lsite var ben oraya ayda bir iki defa girip birikimi yazıyorum hem birikim takibi hmde evli bayanlar eve aldıkalrı şeleri bazen kmapnayları kışlık hazırladığı konserveleri temizlik eşyalaırna verdikleri paraları herşeyi tasaruflllu anlatıyorlar şahsen çok yardımcıda oluyorlar
ben babişkom opel vectra almıştı ve cidden çok büyük geniş arabaydı hiç ses çıkarmıyordu hızz son sürat girip sesiz durabilen ama ağır arabaydı
wolswogen golf istiyorum bende eliifff aslında ailem adada yaşadığı halde arabaları vardı saatılar şimdi uzağa düşersem die babam belki alır yaa alsa ne iyi biz kara bağlantılı olucaz belki kullanırım :)))))
ama evlenir evlenmez araba alamam birimizin maaşı birikime gidicek bakalım ne olucak bizede elüfff gçeim önemliii ama inşallah araba alırsın kuzu
kuzulum ilçe dışındaydım kahvaltı bile edememiştim ama geldim yemek bile yemeden listeyi düzenledim
şimdi de geçmişi okudum geldimmmm
ya bu aralar o kadar mayışık oldum ki.. çok uyku bastırıyo bu saatlerde, sızcam kalcam valla
gündaşımmmm son 30 dedik yehuuuuay may kalmadı artık
diloşummmmm gözün aydınnnn, şafak doğan güneş desene
araba konusuna gelince ahh ahh çok dertliyim bu konuda
sevdiceğin de arabası var babişkonun da.. ve benim arabaya cidden ihtiyacım oluyo.. ama şehir içine çıkmaya cesaret edemedim bi türlü.. anca uzun yollarda yanımda biri varken kullanıom
şu takılarımıza bi bakalım, ev kredimizi kapatıcaz inşallah artarsa da otomatik araba alıcak sevdiceğim inşallah
çok istiyorum otomatik çünkü ben biraz zor cesaret ederim bu düz vitese
sevdicek servisle gidio işe, araba evde yatıo.. ne güzel alır giderim ben de o zaman
diiilaaaaGözün aydın cnm Allah bir daha ayırmasın inşallah Çoook sevindim
Bende buaralar taktım arabaya kızlar kk dan çok sahibinden. com a giriyorum artık
Bizim ikimizinde ehliyeti var ama acemiyiz Eşimin hiç hevesi yok arabaya şimdilik 2.el uyduruk bi araba alıcam iyice öğrenince iyisini alırız inş.
Ama önce kredi kartlarımızın borçlarını bitircez yaz sonuna kadar ondan sonra Biz altınları ev alırken kullanıcaz Ben tüketici kredisi çekip alıcam arabayı ben ödiycem Gerçi ayrı gayrı yok aramızda ben bankacı olduğum için bütün ödemeleri fln ben ayarlıyorum Eşimin maaş kartınıda aldım Ondan alıp benim hesabımda güçlerimizi birleştiriyoruzLazım oldukça çekiyoruz şimdilik bu şekilde işliyo bizim mekanizmamız
anca gelebildim çok yoğunum
şimdi elifim şimdi cevap yazıyorum sana
ben balayından cıkalı cok oldu bacımyakında sen de cıkarsın
ev,çamaşır,ütü,bulaşıkkorkutmak istemem ama
evet yeni yeni misafirler akın edeceği için belki de korktum
ama yorgunum
olay şöyle gelişiyor
gelmek isteyenler eşime tel acıp ister siz gelin ister biz gelelimhaber ver görüselim demiş
arkadas onu diyeceğine buyrun bize gelin diyemez misin?
siz yenisiniz evimizi size açalım gibisinden
haa bizim evi de gördüler bu arada önceden. hayırlı olsun amaçlı olsa da anlarım.
ayrıca Allah'ın günü torbada mı :26:
dünden haber verseydin
men deldüüüüüm
Hoşgeldiiinnn körrrrrrrrppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimci ortalık sakinken sorayım siz gelince cevap yazın emi canlarım
mutfak takımı yaptırdınız mıııı :26:
yani böyle bi köşesinde danteli olan peçetelerden kenarları dantel masa örtüsü buzdolabı örtüsü falan olan takımlar var ya onlardan bahsediyorum
almadıysanız veya yaptırmadıysanız mutfağınzda raflarda ne var :44: bu kısım evliler içindi farketmişsinizdir zati
yani böyle bi köşesinde danteli olan peçetelerden kenarları dantel masa örtüsü buzdolabı örtüsü falan olan takımlar var ya onlardan bahsediyorum
almadıysanız veya yaptırmadıysanız mutfağınzda raflarda ne var :44: bu kısım evliler içindi farketmişsinizdir zati
elifimkoooo körpen konuşuyor
sizin halihazırda vectranız mı var :26: benim kafam karıştı sanursam :44:
benim yarimde düğünde takılan nakitleri istiyor araba almak için
tabi önce altınları istedi hayn didim anca eve didim
sonra nakitlere gözünü dikti
ama ben istemiyorum var bi tane zaten idare eder bizi model yükseltmenin anlamı yok borç harç içinde
yani benim fikrim bu ama anlaşamıyoz bi türlü galiba gidici benim takılar
biliyom kiiii
sağol canımmmm
bircan geçen gün ben spor yapamıyom yazmışsın
kızdım çok sana
hadi sende bana kız bende yapamıyommm :18:
yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum pınartoşş
Fıstık ben hemen cevaplayım sorunu ben dediğin ucu dantelli olandan yaptırdımkullanıyorum
Mutfak raflarımda kaydırmazlar varya onlardan serdim tencerelerin tabakların altına falan iyi oluyo sarkmıyo aşağı falan
Yok kuzum babişlerin var
Nakitleri verebilirsiniz bence, ama altınar abartı olur, hele hele altın düşükkeeennn nnnaaayyyynnnn
Varsa model yükseltmeye ne gerek aslındaaaa
Yaptırmadım kuzum ben
Raflarda da bişi yok
Ne dantelleri sardırmaya göndermesine izin verdim annemin ne bişii
Kullanmayacağım ama para akıtacağız yazık değil mi aileme de dedim
Annemin el emeği göz nuru ördüklerini de atacak değilim
Ömürlük hatıra bana onlar!
Sandığımda duruyorlar, yıllar geçse bile annemi hatırlatacaklar buram buram banaaa
Pınar ben yaptırmadım mutfak takımı
danteli sevmiyorum ve gereksiz geliyor bana.
ben kapitone kumas alıp kenarlarını süsledim bir ara resim koymustum hatta.
dolap içlerimde onlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?