Pınarrrr dila ile aynı görüşteyim evde missss gb kahvaltı varkenn dışarda illaki bişey yapacaksan kahve ısmarlarsın sende
aynenn canım
akşam gidin dolanın hem hasret giderirsinizz hem oturun yemek yiyin hem de en önemli dedikoduları paylaşınn
gece devam edersinizzz
geçen gün bi duvar yazısı okudum şöle diyoduu;
telefonda 5 saat dedikodu yaptıktan sonra bi gün sonra detaylı konuşmak için buluşan kişilere kadın denir
sizinkide böle olurrr
Pınarımmmmmmmmmkardeşlik çok güzel birsey benim canciger ark. da taaaaa nerelerden düğünüm için geldi hatta 2 gün önceden gelmiş eşiyle kardesimle plan yapmıslar. bana süpriz oldu çok karşımda görünce donup kaldım.
nasıl ağladım nasıl ağladımcandostum benim ya
kahvaltıyı da evde yap kuzum.dısarıda para verme.. istersen hava alsın diye gezmeye cıkarsınız
dilanın dediği gibi gecelik alırsın
aslıcıkım:18:
ben durgun değilimmmmm
ama uğraşacak insan bulamadım bugün
kime bulaşsam diye düşünürken akşam oldu
bircancımmm bidee iyi tatiller şimdidenn sanaaaaa
iyi eğlencelerrr
eneeem benim yüzümden olduuu
bida uyku maceralarımı annatmamam lazımmm
yok canım stres yok panik yok ama heyecan var özledim çok 4 yıl çok şey paylaştık ve 1 yıl sonra ilk defa görüşücez
dedğin mantıklı canım evde kahvaltı daha iyi olacak bencedebayılırım ben közlenmiş bibeereee
ama bu akşam bi dışarda yemek yiyelim
hani bizim meşhur köftemiz var ya ondan işteee
dilamikkkkksenle uğraşmadm ama bak farkındaysan
çünkünüm aynı saftayızsavaşımız evli aplalarlan
pınartoşş aramızda kalsın daa evli aplaların içi geçmişş :86::86::86:
yok ev işi, yok yemek, yok kahvaltıı
yok gece 3 - 5 nöbetii
yaşlanmışş aplalar ilk aydannn
dilamikkkkksenle uğraşmadm ama bak farkındaysan
çünkünüm aynı saftayızsavaşımız evli aplalarlan
pınartoşş aramızda kalsın daa evli aplaların içi geçmişş :86::86::86:
yok ev işi, yok yemek, yok kahvaltıı
yok gece 3 - 5 nöbetii
yaşlanmışş aplalar ilk aydannn
kızlarr bana müsadeeeeee, iyi akşamlarrrr
yarın çalışanlaraaaaa hayırlı işlerrr
biz uykucu tayfaya isee iyii tatillerrrrr
ama ayrım yapmadann hepiniz öpüldünüzz
kızlar günaydın aşk dolu günler ve haftalar olsun
hümm gelmiş ve hemen gitmiş vuhuu yeni gelinmiz bu haftasonud ahatçecik gelin oluyormuş hade bakalım hayırlısı kuzular
dillam benim aşkım asker dönüşü 5. gününde hiç dinlenmeden iş başkı yaptı okulu bitirdi 4 hafta sonra asker oldu askerden geldi hemen işe girdi bazen keşke dinlenseydi diyordum ama dinlenemedi şimdi mayıs dönemiş gelen arkadaşlaırna yazı tatilde geçirin diyor hepside nişanlı bende kzııyorum adamlar evlencek sananne milleti ayartma hani hala kendide gezme peşinde arkadaşlarınıda gezmeye itiyor:) inşalllah nişanlıcığın hemen işe girer canım asker dönüşü değişik bir hal oluyor ilk 2 hafta farklı oluyolar yani sesiz içine kapanık sonra eski hallerine dönüyolar benim sevdicek sabırlı biri olmayı askerde öğrendi mesela :)
bu haftasonu çoook işim var nişan elbisemi alıcam pazarda aşkımlara gidiyoruz ailller konuşucak çok heyecanlıyım çok
Asliiimmm 08:30 muu o da neeee :))
Ama soz verdim yaptigim suslu krepten kahvaltiya yapcam babaya soz verdimm 9 da hepimiz uyancakmisizz :) sen mesaide misin bu arada nee ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?