Akbank orta boy kasayı 175 tl diyor yıllık siz ne kadara kiraladınız canım
Dilam şimdi bu ööölle akıntı diil kuzum
Benim gün içinde olan akıntım evlendikten sonra bitti nerdeyseee
Bu şeeeyyy
Hanii boşalma oluyor yaaa
O içte kalmıyo akıyo da
Birazı duşta akıyo ama birazı sonrada akıyo beniiimmm:26:
Ben mi garibim kii?
Sormak istiyodum, fırsat oldu şimdi, herkesin mi böyle kiii
Günaydın düğündaşım, hoşgeldinMaşallaaaah çok güzel olmuşsun, bayıldım
Kuzum kendimi hiç gelin olacak gibi hissetmiyorum yaa sanki başkasının düğününe hazırlanıyorum hiç heyecan yok
Günaydın kızlaaar
Ceren artık evli mutluu
Yurtdışına gideceğimiz için nikahımızı önceden yaptık artık hem dinen hem resmen evliyiz
Ama aksilikler yine peşimi bırakmadınikahımızın olduğu gün evin içi misafir doluyken benle sevgilim hastaneye gittik. baş dönmesi kusma ve ishalden dayanamadım. dizanteri olmuşum. serum yaptırdık
herkes korktu tabiki ama antibiyotiklerle falan düzeldim biraz.
Evlendik artık gerçekten benim eşim oldu. dini nikahta hoca çok nasihat etti. çok güzel şeyler anlattı. bilinçsizce söylediğimiz bir sözden nikahımız bozulabilirmiş yıllarca nikahsız yaşayabilirmişiz. o yüzden sinirli anlarda eşimizle konuşurken seni istemiyorum falan gibisinden şeyler söylememeliymişizmehiri sordu tabiiki biz hiç konuşmamıştık birbirimmize baktık sadece ben bişey istemedim. nişanlım altın yapıcam dedi. dayımın oğlu ve eniştemiz şahitlik etti
hümmmm çok faydalı bilgiler vermişsin. özlemişim sizlerii
Dış mekan çekimi yaptıran canlar süleyin bakem kaçta başladınız çekime benim foto 2.30 dedi 4 mekanda çekim olacakmış çok mu erken acep 6 ya biter dedi kuaförüne gidip kaportayı düzeltirsin6.30 gibi stüdyo çekimi olur dedi nasıl olcek acep:26::26::26:
Kuaför foto cekimi eve geldik kardeşim tuvaletimi yaptirdi falan çok.rahatim heyecan yoktu çıkarmaya geldiler.yine rahatım salona gittik gelin odasına fotoğraflarımiz çekildi falan davetliler gelmeye başladı ekrandan görüyoruz.onları karnıma.orda.agri.girdi....protokol.olduğu için.konuşma oldu falan kardeşlerim falan hep gitmişti aşağı tuvaletim.geldi Allahhhh yanımızda bayan eleman vardı eşlik etmek için o yardım etti gelin odasında tuvaletimi yaptım.... Rahatladım.... iki.kapı iki.merdiven ortada buluşma.oldu merdiveneleri nasıl.indim hatırlami.yorum masaya oturduk evet dedik rahat ettim
hayırlı uğurlu olsun canım.çok geçmiş olsun.... Sende.hasta olmuşsun benim.gibiGünaydın kızlaaar
Ceren artık evli mutluu
Yurtdışına gideceğimiz için nikahımızı önceden yaptık artık hem dinen hem resmen evliyiz
Ama aksilikler yine peşimi bırakmadınikahımızın olduğu gün evin içi misafir doluyken benle sevgilim hastaneye gittik. baş dönmesi kusma ve ishalden dayanamadım. dizanteri olmuşum. serum yaptırdık
herkes korktu tabiki ama antibiyotiklerle falan düzeldim biraz.
Evlendik artık gerçekten benim eşim oldu. dini nikahta hoca çok nasihat etti. çok güzel şeyler anlattı. bilinçsizce söylediğimiz bir sözden nikahımız bozulabilirmiş yıllarca nikahsız yaşayabilirmişiz. o yüzden sinirli anlarda eşimizle konuşurken seni istemiyorum falan gibisinden şeyler söylememeliymişizmehiri sordu tabiiki biz hiç konuşmamıştık birbirimmize baktık sadece ben bişey istemedim. nişanlım altın yapıcam dedi. dayımın oğlu ve eniştemiz şahitlik etti
hümmmm çok faydalı bilgiler vermişsin. özlemişim sizlerii
1.30.gibi başlandı 4.de.evdeydik canımDış mekan çekimi yaptıran canlar süleyin bakem kaçta başladınız çekime benim foto 2.30 dedi 4 mekanda çekim olacakmış çok mu erken acep 6 ya biter dedi kuaförüne gidip kaportayı düzeltirsin6.30 gibi stüdyo çekimi olur dedi nasıl olcek acep:26::26::26:
mavişş hem stüdyo hem dış çekim mii hem de 4 mekandaaa
nasıl olcak oo :44::44:
Canım kız lisesi merkez park tren istasyonu ve doğal parkta ve en sonda stüdyo çekimi bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum foto tanıdık o yüzden böyle bişey yaptı bize özel 2,30 da başlayacak 6da bitecek yetişir dedi çekim 6.30da stüdyo çekimi aileler felan olacak bende bilmiyom çook yorulacam çook:18::18::18:
hayırlı uğurlu olsun canım.çok geçmiş olsun.... Sende.hasta olmuşsun benim.gibi
ceroşşş hayırlıı olsunn canımmm
bi ömür huzurlaa olun inşallahhh
Hoşbulduk canım çok tşkler Evde teknolojiden bi haber yaşadığımız için resim yükleyemedim hiç anca bi resim geldide maille. evde pc miz yok internet yokBizde oturup sohbet ediyoruz kahve içiyoruz Bu gidişle hiç almiycaz sanırım bilgisayar :44:
Eeee nasıl gidiyo bakim evlilik 1 ay 3 gün olmuş
1. ayınızı kutladınızmı bakiim
Cereeennn hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn
Rabbim bi yastıkta sürdürsüüünnnn
Mavişim fotocu tanıdıksa o bilir zaten ne kadar sürweceğini nasıl olacağını
Ona bırak bitaneeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?