'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hümüümm ben kayganlaştırıcıyı çok mantıklı bulmuyorum
Yani şöyle; hepimiz eşlerimizi seviyoruz etkileniyoruz
Yani vajinamızın ıslanmaması için bi sebep yok
Tek sebep kendini verememe, korkma olabilir
Onlarda aşıldı mı biter
Bu nedenle akışında bırakmalı herşeyi, hazır olana kadar vücut devam etmelii
Ki zamanla konsantrasyon artıyor, uyum sağlanıyor

Akbank orta boy kasayı 175 tl diyor yıllık siz ne kadara kiraladınız canım

canım bizim kasa abimin bankadaydıı
o çıktığı için artıkk daha pahalı olduu
şimdi benim bankaya aktarcaz ama ne kadar bilmiyorum hatta onu bugün halletsem çok iyi olurr
sorasında bilgilendiririmm

pekisiii

Günaydın düğündaşım, hoşgeldin Maşallaaaah çok güzel olmuşsun, bayıldım

Hoşbulduk canım çok tşkler Evde teknolojiden bi haber yaşadığımız için resim yükleyemedim hiç anca bi resim geldide maille. evde pc miz yok internet yok Bizde oturup sohbet ediyoruz kahve içiyoruz Bu gidişle hiç almiycaz sanırım bilgisayar :44:
Eeee nasıl gidiyo bakim evlilik 1 ay 3 gün olmuş
1. ayınızı kutladınızmı bakiim

Günaydın kızlaaar

Ceren artık evli mutluu

Yurtdışına gideceğimiz için nikahımızı önceden yaptık artık hem dinen hem resmen evliyiz

Ama aksilikler yine peşimi bırakmadı nikahımızın olduğu gün evin içi misafir doluyken benle sevgilim hastaneye gittik. baş dönmesi kusma ve ishalden dayanamadım. dizanteri olmuşum. serum yaptırdık

herkes korktu tabiki ama antibiyotiklerle falan düzeldim biraz.

Evlendik artık gerçekten benim eşim oldu. dini nikahta hoca çok nasihat etti. çok güzel şeyler anlattı. bilinçsizce söylediğimiz bir sözden nikahımız bozulabilirmiş yıllarca nikahsız yaşayabilirmişiz. o yüzden sinirli anlarda eşimizle konuşurken seni istemiyorum falan gibisinden şeyler söylememeliymişiz mehiri sordu tabiiki biz hiç konuşmamıştık birbirimmize baktık sadece ben bişey istemedim. nişanlım altın yapıcam dedi. dayımın oğlu ve eniştemiz şahitlik etti

hümmmm çok faydalı bilgiler vermişsin. özlemişim sizlerii

Kuzum kendimi hiç gelin olacak gibi hissetmiyorum yaa sanki başkasının düğününe hazırlanıyorum hiç heyecan yok

Kuaför foto cekimi eve geldik kardeşim tuvaletimi yaptirdi falan çok.rahatim heyecan yoktu çıkarmaya geldiler.yine rahatım salona gittik gelin odasına fotoğraflarımiz çekildi falan davetliler gelmeye başladı ekrandan görüyoruz.onları karnıma.orda.agri.girdi....protokol.olduğu için.konuşma oldu falan kardeşlerim falan hep gitmişti aşağı tuvaletim.geldi Allahhhh yanımızda bayan eleman vardı eşlik etmek için o yardım etti gelin odasında tuvaletimi yaptım.... Rahatladım.... iki.kapı iki.merdiven ortada buluşma.oldu merdiveneleri nasıl.indim hatırlami.yorum masaya oturduk evet dedik rahat ettim

Dış mekan çekimi yaptıran canlar süleyin bakem kaçta başladınız çekime benim foto 2.30 dedi 4 mekanda çekim olacakmış çok mu erken acep 6 ya biter dedi kuaförüne gidip kaportayı düzeltirsin 6.30 gibi stüdyo çekimi olur dedi nasıl olcek acep:26::26::26:

ceroşşş hayırlıı olsunn canımmm
bi ömür huzurlaa olun inşallahhh

mavişş hem stüdyo hem dış çekim mii hem de 4 mekandaaa
nasıl olcak oo :44::44:

Ay kuzum şurda 8 gün kaldı ama bilmiyorum bişey hissetmiyorum heyecan yok çok ruhsuz bir gelin adayı görüyorum kendimi

hayırlı uğurlu olsun canım.çok geçmiş olsun.... Sende.hasta olmuşsun benim.gibi

1.30.gibi başlandı 4.de.evdeydik canım

mavişş hem stüdyo hem dış çekim mii hem de 4 mekandaaa
nasıl olcak oo :44::44:

Canım kız lisesi merkez park tren istasyonu ve doğal parkta ve en sonda stüdyo çekimi bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum foto tanıdık o yüzden böyle bişey yaptı bize özel 2,30 da başlayacak 6da bitecek yetişir dedi çekim 6.30da stüdyo çekimi aileler felan olacak bende bilmiyom çook yorulacam çook:18::18::18:

Cereeennn hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn
Rabbim bi yastıkta sürdürsüüünnnn

Mavişim fotocu tanıdıksa o bilir zaten ne kadar sürweceğini nasıl olacağını
Ona bırak bitaneeemm

valla dağılırsın maviş....o kadar istemiyorum deseydin 2 mekan neyse de 4 mekan saçma....zaten doğal park bambaşka bi mekan....her bi yanı bambaşka...hem stüdyo hem dogalpark olabilirdi....kabul etmeseydin keşke.....3 buçukta biz dıs çekime başladım...5 te bitti.....düşün bi buçuk saatte dagılıyosun zaten....ki sen ordan oraya koşturcan....:44::44::44:

Bizde var ama açmaya vakit kalmıyo ki zaten neti, zaman su gibi akıp geçiyor.Çok şükür
Kutladık canım yemek yedik sonra da modaya gittik kadıköye kahvelerimizi içip evimize döndük.
Siz naptınız kutladınız mı?
Benim koşturmaca gidiyor.haftasonunu bekliyorum, ütülerim ağrı dağını aştı

Kızlar bizim.dış.mekan cekimi ankaranin tarihi yeterinden birin de.hamamönü. nde oldu... insanlarda.foto.lara katıldı falan çiçek atarken falan. ayakkabimin altında isim yazar.mi dersin gelip.bize surtunen mi dersin çok.güzeldi yaaa.... Daha gitmedik fotocu ya tatile.çıkmış zaten haftaya gideceğiz... kardeşim çekmiş.bi kaç tane pc açılsa koyacağım ışte sizde göreceksiniz

Cereeennn hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn
Rabbim bi yastıkta sürdürsüüünnnn

Mavişim fotocu tanıdıksa o bilir zaten ne kadar sürweceğini nasıl olacağını
Ona bırak bitaneeemm

Elifciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hu huuuu
Bende de oluyo canım.
Ben günlük ped kullanıyorum ama sık sık değiştiriyorum.bekletmiyorum.Diğer türlü baş edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…