Bizde var ama açmaya vakit kalmıyo ki zaten neti, zaman su gibi akıp geçiyor.Çok şükür
Kutladık canımyemek yedik sonra da modaya gittik kadıköye kahvelerimizi içip evimize döndük.
Siz naptınız kutladınız mı?
Benim koşturmaca gidiyor.haftasonunu bekliyorum, ütülerim ağrı dağını aştı
Elifciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hu huuuu
Bende de oluyo canım.
Ben günlük ped kullanıyorum ama sık sık değiştiriyorum.bekletmiyorum.Diğer türlü baş edemem.
Tek yer miydi kuzum:26::26::26:1.30.gibi başlandı 4.de.evdeydik canım
Evet tanıdık kuzum zaten düztaban ayakkabı giyecem orada değişecem bakalım nasıl olacakCereeennn hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn
Rabbim bi yastıkta sürdürsüüünnnn
Mavişim fotocu tanıdıksa o bilir zaten ne kadar sürweceğini nasıl olacağını
Ona bırak bitaneeemm
valla dağılırsın maviş....o kadar istemiyorum deseydin 2 mekan neyse de 4 mekan saçma....zaten doğal park bambaşka bi mekan....her bi yanı bambaşka...hem stüdyo hem dogalpark olabilirdi....kabul etmeseydin keşke.....3 buçukta biz dıs çekime başladım...5 te bitti.....düşün bi buçuk saatte dagılıyosun zaten....ki sen ordan oraya koşturcan....:44::44::44:
yok iki yer canım önce park sonra tarihi.konaklar falanTek yer miydi kuzum:26::26::26:
Evet tanıdık kuzum zaten düztaban ayakkabı giyecem orada değişecem bakalım nasıl olacak
Bakalım kuzum daha önce yapmış bi problem olmamış nasıl olacak görecez babet giyecem saten boyu foto ayarlıcak
yok iki yer canım önce park sonra tarihi.konaklar falan
Bize de az kaldıııı
Ayy ne yapsak kiiii?
Ayyy yetti bana kader ortağıımmmmm, öperim kiiiii
Bende öyle yapıyoruummm
Acaba abdest bozuluyo mudur ki Çağlam yaaaa
Bende kuru tutmaya çalışıyorum, korkuyorum:18:
Tek yer miydi kuzum:26::26::26:
Evet tanıdık kuzum zaten düztaban ayakkabı giyecem orada değişecem bakalım nasıl olacak
Bakalım kuzum daha önce yapmış bi problem olmamış nasıl olacak görecez babet giyecem saten boyu foto ayarlıcak
Cereeennn hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn
Rabbim bi yastıkta sürdürsüüünnnn
Mavişim fotocu tanıdıksa o bilir zaten ne kadar sürweceğini nasıl olacağını
Ona bırak bitaneeemm
Bizde var ama açmaya vakit kalmıyo ki zaten neti, zaman su gibi akıp geçiyor.Çok şükür
Kutladık canımyemek yedik sonra da modaya gittik kadıköye kahvelerimizi içip evimize döndük.
Siz naptınız kutladınız mı?
Benim koşturmaca gidiyor.haftasonunu bekliyorum, ütülerim ağrı dağını aştı
Nişanda iki yerde, düğünde 4 yerde çektirdim
Nişanda dönüp kuaföre düzelttirdim, düğünde o da olmadıı
Ama öyle çok dağılmadım, bi kaç yerde farklı farklı oluyo resimler benceee:26:
İstanbulda florya, süleymaniye camii, yıldız parkı, boğaz yaptık
Kuaförde de çekimi sayarsak ooohoooo aşmışız biz
nasıl ayarlayacakmış boyuuu,pardon
Benimde aynen öyle eve gel yemek ye şeetbbanyo yap saçını tara kurut yat....
Hergün aynı şekilde
Temizlik haftasonuna kalıyo Allah tan yardımcı oluyo eşim ütü konusunda
Eşim çiçek almış o gün Ben rahatsız olduğum için hastanedeydik ogün eve geldik hemen uzun süredir girbim
Yan yana olacak çekimlerde parmak ucunda çekerim diyo ayrı çekimlerde ben yukarda dururken nişanlım aşağıda duracak gibi ben yinede pabucumu taşıcam ki yanımda
adana nın sıcağından haberin var mı Elifimmmbende kısın evlendim burnum basta olmak üzere her bi yanım dondu
sümüklü gezdim bi süre
sıcakta da makyaj falan kalmazzz.....
dila iyi bilir...yzın nişanlanmış çünkü...dimi diloşşşş
Benimde aynen öyle eve gel yemek ye şeetbbanyo yap saçını tara kurut yat....
Hergün aynı şekilde
Temizlik haftasonuna kalıyo Allah tan yardımcı oluyo eşim ütü konusunda
Eşim çiçek almış o gün Ben rahatsız olduğum için hastanedeydik ogün eve geldik hemen uzun süredir girbim
taşı taşı....öle allengirli işlere girme fazla...giy pabucunu çeksin...daha dogalll
sır bu yüzden stüdyo çekimi istemedim...her bi yanınla oynuyolar...sen olmaktan cıkıyosun
evet hümm ya sorma. işallah düğünde böyle olmam
dilamiğimmmm tatlımm darısı en kısa zamanda başına işallah mutlulukla
adana nın sıcağından haberin var mı Elifimmmbende kısın evlendim burnum basta olmak üzere her bi yanım dondu
sümüklü gezdim bi süre
sıcakta da makyaj falan kalmazzz.....
dila iyi bilir...yzın nişanlanmış çünkü...dimi diloşşşş
Benim sıcaktan haberim var ki inşallah bi problem çıkmaz kuzum çok güzel olur fotolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?