'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bize de az kaldıııı
Ayy ne yapsak kiiii?

Elifciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hu huuuu
Bende de oluyo canım.
Ben günlük ped kullanıyorum ama sık sık değiştiriyorum.bekletmiyorum.Diğer türlü baş edemem.

Ayyy yetti bana kader ortağıımmmmm, öperim kiiiii
Bende öyle yapıyoruummm
Acaba abdest bozuluyo mudur ki Çağlam yaaaa
Bende kuru tutmaya çalışıyorum, korkuyorum:18:

1.30.gibi başlandı 4.de.evdeydik canım
Tek yer miydi kuzum:26::26::26:
Cereeennn hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn
Rabbim bi yastıkta sürdürsüüünnnn

Mavişim fotocu tanıdıksa o bilir zaten ne kadar sürweceğini nasıl olacağını
Ona bırak bitaneeemm
Evet tanıdık kuzum zaten düztaban ayakkabı giyecem orada değişecem bakalım nasıl olacak

Bakalım kuzum daha önce yapmış bi problem olmamış nasıl olacak görecez babet giyecem saten boyu foto ayarlıcak

yok iki yer canım önce park sonra tarihi.konaklar falan

Bende seni öperim tatlım kocaman parlatıcı ruj ile hemde
Bozuluyo tabi kuzum abdest, normalde zevk suyu bile gelse bozulur abdest ,o tür bilgileri çok bilmem açıkcası ama benim bildiğim böyle bebeğim
Doğaçlama gibi oldu zaten bizim 1.ayımız ,işi ektim gitmedim eşim o gün izinliydi çünkü.Sabah kahvaltımızı yaptık.Akşamada yemeğimizi yedik yürüdük kahve içtik geldik.O evi anahtarla açıp girmek çok güzel bişeyyyyy allahım herkese nasip etsin.

Dün gece bide sıtma gibi oldum.Ter ateş titreme nöbeti geldi nedense.Sayıkladım hep üşüyorum üşüyorum diye. İlk hastalığımı yaşadım sevgilimle

nasıl ayarlayacakmış boyuuu,pardon

Cereeennn hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn
Rabbim bi yastıkta sürdürsüüünnnn

Mavişim fotocu tanıdıksa o bilir zaten ne kadar sürweceğini nasıl olacağını
Ona bırak bitaneeemm

elifimuuuuu çok sağol canıım. bu arada ben yüzüğü sol elime takamıyorum. sağda hissetmeyince kayboldu, düşürdüm gibi düşünüyorum nisanlı 1 senedir nişanlı olunca böyle oluyo demekki sola adapte olamıyo

Benimde aynen öyle eve gel yemek ye şeet bbanyo yap saçını tara kurut yat....
Hergün aynı şekilde
Temizlik haftasonuna kalıyo Allah tan yardımcı oluyo eşim ütü konusunda
Eşim çiçek almış o gün Ben rahatsız olduğum için hastanedeydik ogün eve geldik hemen uzun süredir girbim

Nişanda iki yerde, düğünde 4 yerde çektirdim

Nişanda dönüp kuaföre düzelttirdim, düğünde o da olmadıı
Ama öyle çok dağılmadım, bi kaç yerde farklı farklı oluyo resimler benceee:26:

İstanbulda florya, süleymaniye camii, yıldız parkı, boğaz yaptık
Kuaförde de çekimi sayarsak ooohoooo aşmışız biz

adana nın sıcağından haberin var mı Elifimmmbende kısın evlendim burnum basta olmak üzere her bi yanım dondu
sümüklü gezdim bi süre

sıcakta da makyaj falan kalmazzz.....

dila iyi bilir...yzın nişanlanmış çünkü...dimi diloşşşş

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. Bende dün akşam titreme,ateş nöbeti geçirdim nedense.Üşüdüm ateşim çıktı.Ama sabaha düzeldim.

Yan yana olacak çekimlerde parmak ucunda çekerim diyo ayrı çekimlerde ben yukarda dururken nişanlım aşağıda duracak gibi ben yinede pabucumu taşıcam ki yanımda

taşı taşı....öle allengirli işlere girme fazla...giy pabucunu çeksin...daha dogalll

sır bu yüzden stüdyo çekimi istemedim...her bi yanınla oynuyolar...sen olmaktan cıkıyosun

günaydın kzlar elifin sözünü dinleyeyim artk biraz da yazıcı olaym dedim şimdiye kadar okuduklarmdan aklımda kalanlara cevap yazayım sanırım hümün babaannesi hastalanmş çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur ben de çok korkuyorum düğünde birine bişey olamsından inşallah böyle bir şey yaşamam çünkü bizim tanışma+söz olacağı gün büyük amcamız vefat etmişti çok kötü olmuştu giz bohçayı sormuş biz de çok ayrıntıl şeyler almadık gömlek pijama traş seti çorap çamaşır terlik seccade havlu gibi şeyler almıştık hatta ben terlikle pijamayı onun tuttuğu takm mağazasından aldım çok mutlu oldu başka kime ne yazacaktım hatırlamıyorum herkesi öpüyorum
biz haftasonu mobilyaları aldık tabi şimdi her kafadan bir ses çıkıyor ucuz olmuş pahalı olmuş şöyle böyle diye ama ben beğendiklerimi aldm napayım kaç gündür rüyalarıma giriyor eşyalar hatta kabus oluyor bir kaç renk değişikliği yapmıştık kafamı çok kurcalıyor bir de nişanlım oturma odasındaki koltukların rengine taktı kötü mü oldu diye bakalım perdeyle halıyla daha güzel olur inşallah

Benim sıcaktan haberim var ki inşallah bi problem çıkmaz kuzum çok güzel olur fotolarım

Kızlar özel.olacak ama hafta da.kaç gün şey oluyor.sizde????

evet hümm ya sorma. işallah düğünde böyle olmam

dilamiğimmmm tatlımm darısı en kısa zamanda başına işallah mutlulukla

Hayırlı olsun canım hep mutlu olun inş geçmiş olsun... Ohh düğününüze de az kalmışş sizin düğününüz geçsinde bize sıra gelsinnn

sıcak ne kelimee yaaa
dış çekim yapmış olsaydım akşama ev halimle giderdim nişanaa
kuaför araba stüdyo araba salonn yolculuğumuz bu şekildeydii
olan ortada dolanan abim, manevi abimlere olduu
koştur koştur yandılarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…