'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özlemcimm evin çok güzel maşallahh
güle gülei huzurla oturun inşallahh

Canım mutlulukla oturunnn çok ferah evin var yatak örtün benim örtüme benziyor

teşekkürler kızlarrrr..
dha güzelleri sizin olsun ..
beğenileri okuyunca inanın gözlerim doldu.
çünkü ben bu evi kimsenin desteği olmadan nişanlımla tek kurdum .
rabbbim hepimize kolaylıklar versin

bende topuklu giyemiyorum boydan sorunumuz pek yok nişanlıcanım uzun ama ben dengemi kaybediyorum topuklu giyince

geceliğin altına yalnızca o tüylü terliklerden giyilirmiş zaar öle didi abla bana

çıplak ayak bence de daha güzell

Günaydınn pınarr sen stresten kabızlık çekiyor olabilirsin canımm benim de stresten telaşeden oluyorum. bol bol su iç canımmm

günaydın canım olabilir dediğin de dikkat ediyorum artık bende gecelerdi çok su içmek lazımmış yani uykudan uyanıp bi bardak içip tekrar uyumak iyi geliyomuş bu derde

senin de aklında bulunsun kuzum

teşekkürler kızlarrrr..

canım arkadaşım benim
mis gibi herbişeyin çok güzel
ne uğraştın güzel bi ev bulmak için ama bak Rabbimn gönlünr göre verdi evin çoook şahane
emeklerinizi boşa çıakrmasın Allahım hiçbizaman

kızlar günaydın hayırlı cumalar haftasonu yaklaşıyor sonunda oley oley oley diyorum ve hepinizi öpüyorum
benim bir maruzatım var herkes albüm ekliyor ama ben göremiyorum cahilliğime verin buralarda yeni olduğumdan galiba bi anlatıverin nasıl göreceğimi de ben de göreyim özlemin eviniiiii

özgem benim yaaaa
vallahi gözlerim doldu....
teşekkür ederim cancağızım ..
rabbim hiççç pişman etmesin bizi..
temiz kalbimizle tek amacımız güzel bir yuva kurabilmek .
allahım elimizden tutsun hep inşallah...

çok teşekkür ederim desteğin için..
beğenmenede ayrıca çok sevindim

seni ekledimmm. kabul et ..
profilime bak sonra

özlem kuzum evin çok çok güzel maşşalah ağız tadıyla yaşayın değmiş onca gezmene gerçekten istanbul şartlaırnda iyi bir ev bulmuşsun çok huzurlu yaşayın nazar değmesin inşalllah

herkese günaydın gelincikleeer okudum geçmişi yetiştim sizeee
dilaaam sen bi durgunsun gibi ama her şey yoluna girecek inşallah..
özgeeem son 22 olmuş
özlemcim evinizde güle güle oturun inşallah mutlu huzurlu günler sizinle olsun
pınaar koçum benimm işler yoğunlaşmış Allah kolaylık versin
aslııımm ben duygu balde'nin adaşı gelinciklerin gardaşı
hande buse hazırlıklar nasıl gidiyor dün valiz yerleştirmeyle ilgili yazdıgımızda sorcaktım unuttum tatil planınız nedir

Son düzenleme:
ismi lazım değil yaklaşıyo haberiniz olsunn
demedi demeyinnn :104::104::104::104::104::104:

Oyyyy gelin olcak diyen ağzını kocan yesinn emiii
yisinnnnnnnnnnn

bu da sana.

bende topuklu giyemiyorum boydan sorunumuz pek yok nişanlıcanım uzun ama ben dengemi kaybediyorum topuklu giyince

geceliğin altına yalnızca o tüylü terliklerden giyilirmiş zaar öle didi abla bana
satmak için demiştir. bebe yagını sür bak banyodan sonra gerisi vesaire

ismi lazım değil yaklaşıyo haberiniz olsunn
demedi demeyinnn :104::104::104::104::104::104:
ne
*
giz bende converseli gelindim
*
özlem hemen evine bakıyorum

özlem kuzum evin çok çok güzel maşşalah ağız tadıyla yaşayın değmiş onca gezmene gerçekten istanbul şartlaırnda iyi bir ev bulmuşsun çok huzurlu yaşayın nazar değmesin inşalllah

gizcazımmmm çok teşekkür ederimmm ..
aslında şöyle oldu biliyormusun..
biz hiç ev aramaya başlamadan bu ev karşımıza çıktı bir cumartesi günü ve nikahıma 3 ay vardı yinede kiraladım .

zeytinburnundaki evler çok pis ve eskiydi ben hep yazıyordum buraya ve üzülüyordum yeni eşyalarım tertemiz güzel ben nasıl o evlere sokarım eşyalarımı diye. çünkü 1 yıldır biz hep göz atardık kiralıklara ama hiç güzel birşey denk gelmemişti haliyle çok dertleniyordum bende...
arkadaşlarda hep feah ol elbet karşına çıkar diyordu..

aslında biz 2 ay kala kiralayacaktık evi o yüzden o haftasonu yavaş yavaş ev aramaya çıkçaktıkkı bu evi gördüm int. te
daha içindeki kiracılar çıkmamıştı emlakçıya kimseye göstermeyin ben bakayım ilk dedim ki ev için ilk arayanda benmişim
kiracılarda içendeyken gittik gördüm beğendik ve hemen aynı gün kapora verip tuttuk evi..
anlayacağın hiç ev bulamama sıkıntısı yaşamadan tuttum evi..
sıkıntı yaşadım zor buldum dersem allahın gücüne gider ..
rabbim bana o sıkıntıyı yaşatmadı çok şükür.

teşekkür ederim canımmm amin.

özlemmm çok sağol ya ben kendimi kötü hissediyodum kimsenin bişeyini göremiyorum diye gördümçok mutlu oldum evine bayıldım her şey çok güzel o minik odayı en çok beğendim bizim de var öyle bir odamız benim bazam dolabım filan duruyo orda ben de mi seninki gibi yapsam acaba banyo takımların en çok beğendiklerimden valla fazla yoruma da gerek yok aslında maşallah her şey çok güzel allah eşinle birlikte bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah

Canım perdecimiz gelmiş bugün annecik eve gidip taktırcaklar 2 haftaya kadar da mobilayalarımız gelir artıkkk yarın gelinlik provam varrr Allahım ne güzel koşşuşturmacadır bu mutluyumm çok şükürrr valizi hazırlamak için daha erken canım ama listeyi aldım benn değerlendiricem tek tek bizim nişanlım balayı için bodrumu turgut reisti sanırımm inş memnun kalırızzz

dün perdelerimizi aldık canlar ekledim profile
kına için salonla görüştüüüm pazartesi netleşcek inşallah,
haftasonu da annemin evndeki eşyaları almaya gidiceez inşallah,
galiba artık bitiyor çok şükürr
kına hediyeliklerimi de seçtim bakınızz siyah olandan getirtmeyi düşünüyorum

teşekkürler kızlarrrr..

Özlemcim Her bir zerresinde ikinizin emeği var ne kadar güzel Allah sağlık mutluluk versin Güle güle oturun

özlemcim evin hayırlı uğurlu olsun.Allah agız tadı ile oturmak nasip etsin.
cok sıkıntı cektin ama ne güzel bir ev buldun bak tertemiz ve eşyalarla can bulmuş
en sevdiğim bölüm mutfagın oldu geniş mutfaklar rahat oluyor
yatak odasında birşey dikkatimi çekti. dolap ahşap komidin ahşap yatak başı niye beyaz ? model mi öyleydi yoksa sen mi öyle istedin:44:

gelin olup o evde yaşadığın günleri görmek nasip olsun.

Günayddddddın günaydddddın gerçi geç kaldım yazmakta ama işlerden anca oluyorrr

ösleeeeem içine sinmiş evin ne güzel hep aşkla oturun çok güzel maşallah Allah o güzelliğin içine sizin de mutluluğunuzu hep daim etsin anahtarlığın çok hoşuma gitti bizim koyacak yerimiz olmayınca kendi evimize almaya sakladık artık

zehraa çiçeğini almışsın ne güzel bi daha nişanlanasım geldi aşkımla

pınarr inş haftasonu güzelce dinlenebilirsin :26:

dilaa akkabıları ne yaptın aldın mı bende alsam mı diye düşünüyorum da

biz 1 haftadır koyun koyuna uyuyoruz sadece çok güzel oluyor öyle dinlenmiş uyanıyorum ki malum yaklaşamıyor ve çok sinir oluyor bu duruma

aslıı bişe sorabilir miyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…