özlemmm çok sağol ya ben kendimi kötü hissediyodum kimsenin bişeyini göremiyorum diye gördümçok mutlu oldum evine bayıldım her şey çok güzel o minik odayı en çok beğendim bizim de var öyle bir odamız benim bazam dolabım filan duruyo orda ben de mi seninki gibi yapsam acaba banyo takımların en çok beğendiklerimden valla fazla yoruma da gerek yok aslında maşallah her şey çok güzelallah eşinle birlikte bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah
ÖzlemcimHer bir zerresinde ikinizin emeği var ne kadar güzel Allah sağlık mutluluk versin Güle güle oturun
özlemcim evin hayırlı uğurlu olsun.Allah agız tadı ile oturmak nasip etsin.
cok sıkıntı cektin ama ne güzel bir ev buldun bak tertemiz ve eşyalarla can bulmuş
en sevdiğim bölüm mutfagın oldugeniş mutfaklar rahat oluyor
yatak odasında birşey dikkatimi çekti. dolap ahşap komidin ahşap yatak başı niye beyaz ? model mi öyleydi yoksa sen mi öyle istedin:44:
gelin olup o evde yaşadığın günleri görmek nasip olsun.
Günayddddddın günaydddddın gerçi geç kaldım yazmakta ama işlerden anca oluyorrr
dilaa akkabıları ne yaptın aldın mı bende alsam mı diye düşünüyorum da
biz 1 haftadır koyun koyuna uyuyoruz sadece çok güzel oluyor öyle dinlenmiş uyanıyorum kimalum yaklaşamıyor ve çok sinir oluyor bu duruma
aslıı bişe sorabilir miyim :26:
dün perdelerimizi aldık canlar ekledim profile
kına için salonla görüştüüüm pazartesi netleşcek inşallah,
haftasonu da annemin evndeki eşyaları almaya gidiceez inşallah,
galiba artık bitiyor çok şükürr
kına hediyeliklerimi de seçtim bakınızz siyah olandan getirtmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 725079
gizcazımmmm çok teşekkür ederimmm ..
aslında şöyle oldu biliyormusun..
biz hiç ev aramaya başlamadan bu ev karşımıza çıktı bir cumartesi günü ve nikahıma 3 ay vardı yinede kiraladım .
zeytinburnundaki evler çok pis ve eskiydi ben hep yazıyordum buraya ve üzülüyordum yeni eşyalarım tertemiz güzel ben nasıl o evlere sokarım eşyalarımı diye. çünkü 1 yıldır biz hep göz atardık kiralıklara ama hiç güzel birşey denk gelmemişti haliyle çok dertleniyordum bende...
arkadaşlarda hep feah ol elbet karşına çıkar diyordu..
aslında biz 2 ay kala kiralayacaktık evi o yüzden o haftasonu yavaş yavaş ev aramaya çıkçaktıkkı bu evi gördüm int. te
daha içindeki kiracılar çıkmamıştı emlakçıya kimseye göstermeyin ben bakayım ilk dedim ki ev için ilk arayanda benmişim
kiracılarda içendeyken gittik gördüm beğendik ve hemen aynı gün kapora verip tuttuk evi..
anlayacağın hiç ev bulamama sıkıntısı yaşamadan tuttum evi..
sıkıntı yaşadım zor buldum dersem allahın gücüne gider ..
rabbim bana o sıkıntıyı yaşatmadı çok şükür.
teşekkür ederim canımmm amin.
canım evet sizin o taraflarda özellikte böylesi zor demekki ev sahibi iyi bakmış evine buda en önemlisi huzurlu olucan yeni evleniyorsun iyi bişiler olmaısnı istiyorsun o kadar kira veriyoruz iyi ibşi olsun istiyorsun biz burda evrdiğimiz kirada diğer illerdekiler ne güzel evlerde oturuyor oda ayrı bir mesela
allah ağız tadı huzur versin arkadşım az kaldı huzurlu olucaksın yuvanda inşallah
baldesorabilir miyim deme direkt sor
*
özlemcim ben takıntılıyımdır da o konulardaondan sordum.
Günayddddddın günaydddddın gerçi geç kaldım yazmakta ama işlerden anca oluyorrr
ösleeeeemiçine sinmiş evin ne güzel hep aşkla oturun çok güzel maşallah Allah o güzelliğin içine sizin de mutluluğunuzu hep daim etsin anahtarlığın çok hoşuma gitti bizim koyacak yerimiz olmayınca kendi evimize almaya sakladık artık
:26:
canım nerden getirtiyon bunlarııı
Eki Görüntüle 725116
ya sanırım ben bu saça aşık oldum
bana nasıl olur sizce kızlar yaaa
üstüne tıklayın büyüsünnnn
Eki Görüntüle 725116
ben de çok beğendim yaaa sevdicek de beğendiii siz de beğendinizzzz
eee ne duruyorummmm gelin saçım bu olsa yaaaa
Eki Görüntüle 725116
keşke yakın olsakyddık akkabılar için beraber gezerdik dilacımm
özleeem kendi evimizi alalım o zman hepimiz bir an öncegelsin o zamna tüm hayallaer
aslı sordumm ki
özgemm gelinliğinin askıları var bu modelini kapatmaz mıı aklım takıldı daaa :44::44::44:
modeli de ayrıca beğendimm o ayrıı
oyy keşkemm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?