'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim kendini kötü hissetme arkadaş olduklarını ekle rahatlıkla görürsün..
teşekkür ederim beğenilerin için varsa böyl eşyaların neden olmasın yapabilirsin tabi paris desenlide yapabilirsin...
güzel duaların için amin diyorum canım..

Özlemcim Her bir zerresinde ikinizin emeği var ne kadar güzel Allah sağlık mutluluk versin Güle güle oturun

evet tuğçem evim emek kokuyor sevgi kokuyor rabbim daim etsin.. çok teşekkür ederim canım arkadaşım ..

aslımmmmmmmmmmm teşekkür ederim canım aminnnnnnn..

yatakodasını ben mobilyada tek renk tercih ettim hep zaten öyle beğenirdm.. antik meşe rengi ilk kez doğtaşda görmüştüm bayılmıştım zaten koltuklarla yatak odası takımım bazam başlığım yatağım doğtaştan yani öyle özel ahşap mobilyalardan değil yanlış anlamayasın ...

başlığı ve bazayı deri beyaz olarak kendim seçtim canım .
orjinalinde başlık wenge rengiydi ama ben biraz odaya feraklık versin diye hem baza hemde başlığı beyaz seçtim. birde yanına beyaz dilsiz uşakla kombinlemeye çlıştım ..
odanın avizesinide beyaz cam aldım canım ...

hoş durmamışmı ki neden sordunnn

almadımm canımm
emin olamadımm numarasından, topuğundan flnn :44::44::44:
burda çıkarım dışarıyaa olmazsa hafta sonuu

canım nerden getirtiyon bunlarııı

canım evet sizin o taraflarda özellikte böylesi zor demekki ev sahibi iyi bakmış evine buda en önemlisi huzurlu olucan yeni evleniyorsun iyi bişiler olmaısnı istiyorsun o kadar kira veriyoruz iyi ibşi olsun istiyorsun biz burda evrdiğimiz kirada diğer illerdekiler ne güzel evlerde oturuyor oda ayrı bir mesela

allah ağız tadı huzur versin arkadşım az kaldı huzurlu olucaksın yuvanda inşallah

balde sorabilir miyim deme direkt sor

*

özlemcim ben takıntılıyımdır da o konularda ondan sordum.

sağol gizim.
çok haklısın ben şuanda 850 tl kira ödüyom 95 m2 evim.
Başka illerde bu fiyata bahçeli 2 katlı ev kiralıosun ..
Yada lüx dublex.
Olsun napalım yaşadığım ilin şartlarında ve kendi bütçemizde en iyisi buydu sanırım çok şükür.

teşekkürler canımcımmmmmm aminnnn
olsun bizde kendi evimize birsürü hayal sakladık üzülme..

canım nerden getirtiyon bunlarııı

gittiggidyr'da buldum kuzucum özelden atıyorum lınkı sana,
komşumuz göstermişti onda beğenmiştim ama buralarda bulamam diye düşündüm
yine de konyada da bır bakıcam görerek almak daha güvenilir ama bulamazsam getırtcem artık

kızlar bana bi akıl verin :44: evi temizleme aşamasındayız yarın temizliycez ama sanki hiç temiz olmıycakmış gibi geliyo bana neden derseniz temizledikten sonra eşya getirilcek sürekli siz ne yaptınız bu zamanlarda ben mi çok takıyorum kafama

ya sanırım ben bu saça aşık oldum
bana nasıl olur sizce kızlar yaaa

üstüne tıklayın büyüsünnnn

Son düzenleme:
keşke yakın olsakyddık akkabılar için beraber gezerdik dilacımm

özleeem kendi evimizi alalım o zman hepimiz bir an önce gelsin o zamna tüm hayallaer

aslı sordumm ki

ben de çok beğendim yaaa sevdicek de beğendiii siz de beğendinizzzz
eee ne duruyorummmm gelin saçım bu olsa yaaaa

Eki Görüntüle 725116

ya sanırım ben bu saça aşık oldum
bana nasıl olur sizce kızlar yaaa

üstüne tıklayın büyüsünnnn

özgemm gelinliğinin askıları var bu modelini kapatmaz mıı aklım takıldı daaa :44::44::44:
modeli de ayrıca beğendimm o ayrıı

keşke yakın olsakyddık akkabılar için beraber gezerdik dilacımm

özleeem kendi evimizi alalım o zman hepimiz bir an önce gelsin o zamna tüm hayallaer

aslı sordumm ki

oyy keşkemm yaaaa

özgemm gelinliğinin askıları var bu modelini kapatmaz mıı aklım takıldı daaa :44::44::44:
modeli de ayrıca beğendimm o ayrıı

oyy keşkemm yaaaa

kuzum ben hep yandan model istedim herhalükarda tek omuz kapancak zaten
olsun diğer omuzdan görsünler askıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…