merhaba kızlarrrrrr nil ve gizem beni çeyiz almaya teşvik eden ikili neler aldınız bakıyım
merhaba kızlarrrrrr nil ve gizem beni çeyiz almaya teşvik eden ikili neler aldınız bakıyım
ama sen bana küsemezsn kiiiiii:119:
öpim barışalım mananeeaffet
Engılsh home nevresim takımı 54 tl ye aldım birde battanye alcak arkadasım somon renk canım korkmazın bıcagıda kullanın öyle alcam
Sen neler aldın canım hep tesvvkle ekonmye can vercez canım
ben bişi almadm kuzu ama bernardoya uğrayıp senin su çay setini gördm ve çok beğendm orda çalışnlarla kanka gibiyiz zaten bekle düşer nasılolsa 150ye dedi
sen alalı ne kdr oldu kuzum hangi dönemde o indirme girio tahmn edebilirm belki
ben bişi almadm kuzu ama bernardoya uğrayıp senin su çay setini gördm ve çok beğendm orda çalışnlarla kanka gibiyiz zaten bekle düşer nasılolsa 150ye dedi
sen alalı ne kdr oldu kuzum hangi dönemde o indirme girio tahmn edebilirm belki
Ni çay setının içinde hersey varmydı canım ben bugn ugrayamadım ne kadardı fyatı
uuuff halaa dersteyim ben ölecemmm birazdanbende nevreesimlere bakıyım ozaman çıkısta ihtiyacım var hmen alıyım
buarada gizcim çay seti sana 6 kişilik demiştim sanırım bgn sabah bakmştm 12 kişilikmiş çok olmadı nilcim alalı senenin içinde almıştım büyük indirim günlerinin oldugu bi zamandı eve gidince fişine bakar tarihi yazarım canım
12 kişilik gizoş çeliğin baya inceledm ağırıd öle teneke gibi deil
çok da şık duruo herbişeyi vardı şekerlk maşa çay kaşıkları varmı bilmiorm ama teshirde vardı, tepsisi fln da tam istediğim gibi
245 tl su anki fiyatı ya 150ye düşmesini beklrm yada alışverişin yarısı hediye çeki yada indirmli bi kampanya olursa direk bunu alırm
nilcim bu arada senin aldıgın kase ve bardaklar vardı ya onların baharatlıklarıda vardı bernardoda çok cici duruyolar
nil bir alana ikincisi yüzde elli olursa allablrm seninle canım
Merhaba kızlarrr
Aşkıtoma söyledim kahvaltı takımı aldıgımııı havalara uctu bebiş'm
hayırlı olsuun sirenaycım hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?