'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tatlımmm zorlama hiç aklına girmez bu sefer bitirmek için bitirme tatlım Yarın devam edersin balımmm

mecburum kuzucum dersi vermem lazım ek ders yazmıslar bana bugun dersim yoktu aslında ama birden çıktı :2::2: izin günümüde mahvettiler o yüzden adapte olamadım

hemen yiyip geldm kızlar
çay setimiz olsn da bardkları en son alırız kuzumhiç sorun deil
nasılsınız bakalm yeni gelen gelinckler dizim başlayana kdr burdaym bende bakalm

mecburum kuzucum dersi vermem lazım ek ders yazmıslar bana bugun dersim yoktu aslında ama birden çıktı :2::2: izin günümüde mahvettiler o yüzden adapte olamadım

Oyy kıyamam tatlım sık dişini azcık o zaman balım Hemencik geçer merak etme

hemen yiyip geldm kızlar
çay setimiz olsn da bardkları en son alırız kuzumhiç sorun deil
nasılsınız bakalm yeni gelen gelinckler dizim başlayana kdr burdaym bende bakalm

Hangi dizi bu tatlımmmm :

Kızlar hani beğendiğim karacanın bi kahvaltı seti vardı yaaaaaa Fiyatını sordummmmmm 483 dediiii Nediyosun sen beee!!!!
Dedim içimden ve çıktım

Hangi dizi bu tatlımmmm :
Kızlar hani beğendiğim karacanın bi kahvaltı seti vardı yaaaaaa Fiyatını sordummmmmm 483 dediiii Nediyosun sen beee!!!!
Dedim içimden ve çıktım
bi tane dizi izliorm cnm o da kuzeygüney

karaca da çok kazıklamaya kalkıo yaww artk zaten hiç bişicik almam ben ordn!

gizem bu arada gittiysen son zmanda görmüşssündür günlük yemek takımlarından bi tane yeni üretmişler ismi de romancetı
bence o da gayet hoş yaw, iyiki almısım artk gözüm kalmıo hiçbirinde

nil ama bende dizi izlyorum nette sizle yazısırken yüklenyor diziler gitme arada burayada uğra kuzucum ama ya

ALLHım ya hiç youlmyormusunuz yahuu:)
eve şimdi geldim
bakamadan duramadım
yemekteyimm

o zman 185 gelio cnm bana da uyar takip edelm o halde

bende bende benddeee istiyorum yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…