Hoşbuldum canım benm
Nasılsın balımmmTeşekkür ederimmmmm
idare eder cnm ya dersi bitiremedim dahhaasinirden garip garip davranışlar sergiliyorum
Tatlımmm zorlama hiç aklına girmez bu sefer bitirmek için bitirme tatlımYarın devam edersin balımmm
güzel günlerde kullanınn sirenaycım mutlu olun hep ne güzel sevdiklermizde mutlu bu hazırlıktan
mecburum kuzucum dersi vermem lazım ek ders yazmıslar bana bugun dersim yoktu aslında ama birden çıktı :2::2: izin günümüde mahvettiler o yüzden adapte olamadım
hemen yiyip geldm kızlar
çay setimiz olsn da bardkları en son alırız kuzumhiç sorun deil
nasılsınız bakalm yeni gelen gelinckler dizim başlayana kdr burdaym bende bakalm
mecburum kuzucum dersi vermem lazım ek ders yazmıslar bana bugun dersim yoktu aslında ama birden çıktı :2::2: izin günümüde mahvettiler o yüzden adapte olamadım
bi tane dizi izliorm cnm o da kuzeygüneyHangi dizi bu tatlımmmm :
Kızlar hani beğendiğim karacanın bi kahvaltı seti vardı yaaaaaaFiyatını sordummmmmm 483 dediiii Nediyosun sen beee!!!!
Dedim içimden ve çıktım
Canım sen yüksek lisansmı yapıyordun ben oraları kaçırdım herhalde canım
bi tane dizi izliorm cnm o da kuzeygüney
karaca da çok kazıklamaya kalkıo yaww artk zaten hiç bişicik almam ben ordn!
nil ama bende dizi izlyorum nette sizle yazısırken yüklenyor diziler gitme arada burayada uğra kuzucum ama ya
ayyyyy kızlar bana bir şeyler oluyor acilen oje istiyorum ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
essence circus confettiii istiorm bende
12 kişilik gizoş çeliğin baya inceledm ağırıd öle teneke gibi deil
çok da şık duruo herbişeyi vardı şekerlk maşa çay kaşıkları varmı bilmiorm ama teshirde vardı, tepsisi fln da tam istediğim gibi
245 tl su anki fiyatı ya 150ye düşmesini beklrm yada alışverişin yarısı hediye çeki yada indirmli bi kampanya olursa direk bunu alırm
o zman 185 gelio cnm bana da uyar takip edelm o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?