'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evdeyim kızlar sonunda banyo yemek ütü üçlüsünü yapcam ama yemeğe var daha biraz dinleniyorum sonunda evdeyim

yarn akşam ben evde olamıcam kızlar kapanısım yaw, müdürde raporlu olunca tüm mağaza bize kaldı(
bu hafta bir gün tatilm vardı sadece((
pazar günüde sayım var bütün gecem orda geçer herale eve 2-3 gibi gelirm ufff

Son düzenleme:

canım sen görüşmüycekmiydin sevgilinle izindemi yok canım

off keşke olaiblsek cnm ya atanmak o kdr zorki hiç umudum yok ama yine çalışıcam bende

aynen cnm benimde öle ama yapacakta bişi yok mecbur bişiler yapmam benim ömrüm çürüdü yemin ederim ya sıkıldım sosyal hayat 0 bende hep çalış kazandıklarınıda bernardoya yatır hayat bundan ibaret

inanırmısın kaç aydr maaaşımı hiç görmüorm bile, kendme harçlık olucak kdr bırakıorm geri kalan direk parakarttan kredi kartı hesabına gidio, makbuzlarm bile sanal:))
çalıştığımızı göremiorz bile kuzum yaa, hani alıp dolabımın üstüne dizmişim hepsini bakınca en azndan çar çur etmedm bunları aldm diorm:76:

aynen cnm ya bide ben çok harcıyorum kendime de bi dur demem lazım karar verdim paramı çekmicem bundan sonra bankadan lazım oldugu kadarını alıcam bide bernardoya falan bakmıcam artık yazdım ama kendim bile inanmadım

bende senle tanıştıktan sonra çeyiz almaya başladığım için yakın bir gelecekte senin gibi olcam sanırsam nilcik ama seviniyorum çeyiz alıyorum diye

fatoşcum sonunda öğrendim naptğnı zor işmiş off kafa kalmaz insanda

aynen gizcim bide kendimden büyük insanlarla ugrasıyorum en zoruda o

Bu bi heves aslında kızlar evlenene kdr hatta evlendikten bi süre sonra da gitmicek sanırm bende, benm gibi herşeyden çabucak sıkılan biri için bu çeyiz hevesi nasıl geçmedi bende anlam veremiorm, alışveriş yapmayı çok seven biriym bunun kategorisinin de ev eşyalarına yönelmesi benm açımdan çok iyi oldu, çeyiz alışverişinin zevkini çeyizcilerden başka kmse anlayamaz ben bunu bilir bunu sölerm

tabiki olurum ne yapılması gerekiyo peki?

ay bni nasıl mutlu ettin bilemezsin..
bi yere evrak bırakılcak. onu söylerim sana olurmu. bn sana kargolarım. seninde oraya götürmen lazım.
bilmiyorum belkide uzaktır sana ama başka tanıdıgım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…