'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne güzel maşallah diyorum. nazarlardan korunun inş. ara arada sadaka ver. ben çok yakınlarımın dedikodularından çok çektim. sende ara ara sadaka verde aşkınıza nazar değmesin.
ne güzel hem deger veriyosun hemde deger veriyosun. sadece sana deger veren biri yetmiyor bence. yani karşıdaki sana istediği kadar değer versin sen birşey istemeyince nasıl olurki
ben çok özendim size. ama kötü niyetle deil. inş kat ve kat artar.

kuzum benim nasılsın şimdi???????????????????????

tebrik ederim seni eşim cumadayken geldim sana yazdım ama gördün mü görmedin mi bilmiyorum ttalım
göremedim canım
Allah razı olsun kuzum
Günayddddddddınnn kiii

sabah gökkuşağı karşıladı beni işe gelirkeeeen çok tatlıyddıııı vee şimdi de en sevdiğimden hafif hafif yağmur çiseliyor
hoş geldin

Asıl sıkıntılar kınamda patlak verdi canım neyseki çok şükür artık evimde kapımı kapadım
gözümde kulağımda çok rahat şükürler olsun Allaha

Günaydın hanımlar.. Gününüz güzel geçsin inşallah.

Çağla bebişin sağlıklı sıhhhatli doğsun inşallah. Darısı başıma demek için erken sanki :)

Balayından dönenler evine alışanlar olmuş maşallah. Benim şafağımda az kaldı ama ben finallerle uğraşıyorum. :) Kayınvalidemle aram süper hani :)

Nazar değmesin yav.

İzmitte pek bulunamadığımdan aşkımın yanında da girmediğimden bayadir gelemiyorum. .

İyisiniz maşallah.

Maviş kınalanmış ohh. benim kınama 24 kaldı kiiii

Asıl sıkıntılar kınamda patlak verdi canım neyseki çok şükür artık evimde kapımı kapadım
gözümde kulağımda çok rahat şükürler olsun Allaha

çok şükür cefa cok cektin. şimdi sefada
artık deseler bile görme duyma takma.

*
ben dün kuaföre gittim kızlar. normalde beyazım yoktur hiç. tek tel beyazım cıkmıs kuaför de hemen farketti bu ne dedi :26: şok oldum ya. sende yoktu beyaz evlendin saçına aklar mı düştü diye

krizz ayrı gayrımız mı var yaaa
gel sende burayaa
*
bu arada yarın yokum die işlerim yoğun ağlayabilirim şuandaaa

teşekkür ederim canım...hayırlı zamnda versin Allahım

evet rahattım. sanırım benim korkudan ziyade artık stres patlak verdi.
şuan sen de iyisin demi herşey yolunda dimi

babaannen nasıl oldu bu arada

eve çıktı canım çok şükür daha iyi ama kemikler zor kaynayacak 4-5 ay çok iyi bakılması lazımmış bi bayan tutacaklar herhalde babamlar hemşire falan...

ben iyiyim de hala tedirginim :18::18::18::18::18:

unutmayınn beniiii
jet hızıyla yapmaya çalışcam dicem ama jetle yapılcak bişe de diill
gidiyorum amaa ben
ama gidemiyorumm
ama gitmem lasımm ve
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasınn

Günaydın güzeller

Hatice gelmiş hoşgelmiş
zehram hoş buldum nasılsın bakalım kuzu
bize özenme keza bu raddeye gelene kadar çok sınavdan geçtik neyseki geçtik Rabbim size ağız tadı ve bol bol huzurlu bir evlilik evlilik süreci versin inşallah
sen bana göre çok rahattın canım şükret haline
hüm ben yorum yapmayayım istersen
hoş geldin umarım iyi geçer sınavın
kız bende de beyaz vardı boyatmama izin vermedi kuaförüm
erkenmiş 30 kadar bekle rengi çok güzel tutturamaz kimse dedi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evliler niye burda?
süpürgeyle kovalıcam ha

ben hala yerimi yadırgıyorum kriz

Hatçem burda öyle rahat konuştuğum gibi değilim inan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…