- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar şunu itiraf etmem gerekir ben biraz o olaydan korktum uçuk büyük ihtimal o yüzden çıktı bende
rana sevdiğin ve sana değer veren biriyse evlilikten korkma deriim.
çünkü inanılmaz anlayşlı ve sevgi dolu oluyorlar.
ilk başlarda yadırgıyorsun evini yatağını ve birlikte yatağa girdiğin adamı sonra aşktan mı bilmem görmeyince özlüyorsunç
onun için birşeyler yapmak onun sevdiği şeyleri pişirmeye çalışıyorsun.Sen korkuyla sıçradığında aniden gelip seni göğsüne bastırınca evet aşk bu diyorsun.
annemler geçen teyzemlerle yemeğe geldiler.Gardolabın düzenine bakınca kızkardeşim abla sen aşıksın yoksa öldürseler bu kadar ütü yapıp her şeyi düzenli koymaya çalışmazdın.Kendi kıyafetlerin gelişi güzel onunkisi harika dedi.işte böyle değişiyorsun gelişiyorsun ve yenş şeyler yapabildiğini fark ediyorsun.sabah uykunun en tatlı yerinde kalkıp ssevdiğine kahvaltı hazırlayıp gözlerinin içindeki sevgiye bakarak yemek işte mutluluk bu daha yaazacağım bir sürü şey var aslında ama yaşayarak öğren bence
göremedim canımkuzum benim nasılsın şimdi???????????????????????
tebrik ederim senieşim cumadayken geldim sana yazdım ama gördün mü görmedin mi bilmiyorum ttalım
hoş geldinGünayddddddddınnn kiii
sabah gökkuşağı karşıladı beni işe gelirkeeeen çok tatlıyddıııı vee şimdi de en sevdiğimden hafif hafif yağmur çiseliyor
haticem nişanlılıkla bir sürü sıkıntı stres yaşadın kolay değil .. dügünde de oluyor ufak tefek ister istemez.
bir de senin bazı korkuların da vardı.
bünyen zayıf düşmüştür o yüzdendir.
eşin hep böyle olur umarım .. maşallah.seni haketmiş değer veriyor. Allah bozmasın.
*
rezilliğimi sorma:26:çok komik . birazda trajikomik ayagım şiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-763.html burda anlattım .
hümeyram cok geçmiş olsun...en kısa zamnda geçer inşalahhh...
şimdi senin haberin de yoktur şeydennnnn
bence de ondan
benimde 3. günü çıkmıştı uçuk hem de burnumda :18:
altta görülüyor kuzum benim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Asıl sıkıntılar kınamda patlak verdi canım neyseki çok şükür artık evimde kapımı kapadım
gözümde kulağımda çok rahat şükürler olsun Allaha
sen bana göre çok rahattın canım şükret haline
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evliler niye burda?
süpürgeyle kovalıcam ha
Günaydın hanımlar.. Gününüz güzel geçsin inşallah.
Çağla bebişin sağlıklı sıhhhatli doğsun inşallah.Darısı başıma demek için erken sanki :)
Balayından dönenler evine alışanlar olmuş maşallah. Benim şafağımda az kaldı ama ben finallerle uğraşıyorum. :) Kayınvalidemle aram süper hani :)
Nazar değmesin yav.
İzmitte pek bulunamadığımdan aşkımın yanında da girmediğimden bayadir gelemiyorum. .
İyisiniz maşallah.
Maviş kınalanmış ohh. benim kınama 24 kaldı kiiii
krizz ayrı gayrımız mı var yaaa
gel sende burayaa
*
bu arada yarın yokum die işlerim yoğun ağlayabilirim şuandaaa
teşekkür ederim canım...hayırlı zamnda versin Allahım
evet rahattım. sanırım benim korkudan ziyade artık stres patlak verdi.
şuan sen de iyisin demi herşey yolunda dimi
babaannen nasıl oldu bu arada
zehram hoş buldum nasılsın bakalım kuzuGünaydın güzeller
Hatice gelmiş hoşgelmiş
bize özenme keza bu raddeye gelene kadar çok sınavdan geçtik neyseki geçtik Rabbim size ağız tadı ve bol bol huzurlu bir evlilik evlilik süreci versin inşallahne güzel maşallah diyorum. nazarlardan korunun inş. ara arada sadaka ver. ben çok yakınlarımın dedikodularından çok çektim. sende ara ara sadaka verde aşkınıza nazar değmesin.
ne güzel hem deger veriyosun hemde deger veriyosun. sadece sana deger veren biri yetmiyor bence. yani karşıdaki sana istediği kadar değer versin sen birşey istemeyince nasıl olurki
ben çok özendim size. ama kötü niyetle deil. inş kat ve kat artar.
hüm ben yorum yapmayayım istersensen bana göre çok rahattın canım şükret haline
hoş geldin umarım iyi geçer sınavınGünaydın hanımlar.. Gününüz güzel geçsin inşallah.
Çağla bebişin sağlıklı sıhhhatli doğsun inşallah.Darısı başıma demek için erken sanki :)
Balayından dönenler evine alışanlar olmuş maşallah. Benim şafağımda az kaldı ama ben finallerle uğraşıyorum. :) Kayınvalidemle aram süper hani :)
Nazar değmesin yav.
İzmitte pek bulunamadığımdan aşkımın yanında da girmediğimden bayadir gelemiyorum. .
İyisiniz maşallah.
Maviş kınalanmış ohh. benim kınama 24 kaldı kiiii
kız bende de beyaz vardı boyatmama izin vermedi kuaförümçok şükürcefa cok cektin. şimdi sefada
artık deseler bile görme duyma takma.
*
ben dün kuaföre gittim kızlar. normalde beyazım yoktur hiç. tek tel beyazım cıkmıskuaför de hemen farketti bu ne dedi :26: şok oldum ya. sende yoktu beyaz evlendin saçına aklar mı düştü diye
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evliler niye burda?
süpürgeyle kovalıcam ha
zehram hoş buldum nasılsın bakalım kuzu
bize özenme keza bu raddeye gelene kadar çok sınavdan geçtik neyseki geçtik Rabbim size ağız tadı ve bol bol huzurlu bir evlilik evlilik süreci versin inşallah
hüm ben yorum yapmayayım istersen
hoş geldin umarım iyi geçer sınavın
kız bende de beyaz vardı boyatmama izin vermedi kuaförüm
erkenmiş 30 kadar bekle rengi çok güzel tutturamaz kimse dedi
ben hala yerimi yadırgıyorum kriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?