'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anaaaaa
sizin ev çok sürmez bi sürü hayvanla dolarr
ben de çok severim hayvanları hatta golden ımız var ama evin içinde hamster kokuyo üstelk 4 tanee

ve gamze calısıyor evet kapalı olacak tüm gün.:26::26:

*

hüm bence nazar değil.
evlilik stresi gerginliği ve tedirginliği...

ve gamze calısıyor evet kapalı olacak tüm gün.:26::26:

*

hüm bence nazar değil.
evlilik stresi gerginliği ve tedirginliği...

evet aslıcım ona üzülüyorum bende yoksa kedide istiyorum ama hem kapıyı pencereyi acamıyorum üst katta oturuyoruz allah korusun başka kuşlar gelirde zarar verir canlarıma diye bide 12 saat yalnız kalıyolar aklım onlarda kalıyor

Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum
hayırlı olsun mavişim
çok mutlu olun inşallah
valla laptopu evde bıraktığı sürece sizinleyim.
gözümün nuru sıkılıyorum diye ne yapacağını şaşırdı.
fırsat bu fırsat bende dize bakayım dedim.
nasılsın
elleri kolları kınalı gelin
dinlen güzelce.
Aslım o kadar çok şey yaşadımki duygularım karma karışık tam bilemiyorum ne hissedeceğimi ama herşeye rağmen evlenş diğim için çok mutluyum.
aşkım gözünden sakınıyor beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.herşeyin üstüne bana ilaç gibi geliyor.Dün yine ateşlendim.Sabah bırakmadı kahvaltısını hazırlayayım. Üstümü örtü öptü ve gitti.mesaj atmış kalkıp iş yapma diye uyanınca aradım seni seviyorum kuzuların kuzusu dedi ben yağ gibi eridim.İyiki ona rastlamışım ve iyiki evlenmişim onunla
Mutlu olduğuna sevindim bayadır hasretsiniz gitte aşklan gel yanmıza kuzum benim
akşamki halinde ne vardı aslım

hüm bende kaç gündür ateşleniyorum birde hasta oldum yarı ölü gibiyim
düşün 5 günde 1 kilo verdim.Korkumdan aşka anneme birşey diyemiyorum.çok endişeleniyorlar.
bu yüzden küçük bir tartışmamız bile oldu aşkla

sen yeni evlendin sanırım:)
birazcık anlatırmısın gidişati. düğünü yaşadıklarınızı. özel deilse tabi. ama insan yaşamayınca merak ediyor:)

talaşa kokuları siniyoo gamze
evinde yeni koku sinmesin evinee bence
bide çabuk büyüyolar koca fare gibi olunca sevimlilikleri gidiyoo
hayvandan soğutmuş gibi olduk ama 4 tane fazla bi rakamm

otel odasında bir tane 40 ayak gördüm diye 1 kadar odaya girmeyen ben evde olsa naparım acaba

talaşa kokuları siniyoo gamze
evinde yeni koku sinmesin evinee bence
bide çabuk büyüyolar koca fare gibi olunca sevimlilikleri gidiyoo
hayvandan soğutmuş gibi olduk ama 4 tane fazla bi rakamm

cnm yok soğumam da aldı şimdi bırakamam ben onları bakacaz artık mecburrr neyse ya kokularının üstesinden gelmenin bir caresi vardır belki sabah kalktığımda salon kokuyordu çünkü

:):):) ne oluyoruz dedim
hayırlı uğurlu olsun darısı diğer kızların başına
kısaca anlatsan zahmet olmazsa 5 6 cümleyle. evlilik nasıl :)

benim durumn karşık balyından döndüğüm gün işim değişti falan işe yeni alışmışken bi de evlilik geldi ya çok yoruluyorum ama çok mutluyum

kuzum benim nasılsın şimdi???????????????????????

tebrik ederim seni eşim cumadayken geldim sana yazdım ama gördün mü görmedin mi bilmiyorum ttalım

Günayddddddddınnn kiii

sabah gökkuşağı karşıladı beni işe gelirkeeeen çok tatlıyddıııı vee şimdi de en sevdiğimden hafif hafif yağmur çiseliyor

haticem nişanlılıkla bir sürü sıkıntı stres yaşadın kolay değil .. dügünde de oluyor ufak tefek ister istemez.
bir de senin bazı korkuların da vardı.
bünyen zayıf düşmüştür o yüzdendir.
eşin hep böyle olur umarım .. maşallah. seni haketmiş değer veriyor.Allah bozmasın.
*
rezilliğimi sorma:26: çok komik . birazda trajikomik ayagım şiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-763.html burda anlattım .

sen yeni evlendin sanırım:)
birazcık anlatırmısın gidişati. düğünü yaşadıklarınızı. özel deilse tabi. ama insan yaşamayınca merak ediyor:)

rana sevdiğin ve sana değer veren biriyse evlilikten korkma deriim.
çünkü inanılmaz anlayşlı ve sevgi dolu oluyorlar.
ilk başlarda yadırgıyorsun evini yatağını ve birlikte yatağa girdiğin adamı sonra aşktan mı bilmem görmeyince özlüyorsunç
onun için birşeyler yapmak onun sevdiği şeyleri pişirmeye çalışıyorsun.Sen korkuyla sıçradığında aniden gelip seni göğsüne bastırınca evet aşk bu diyorsun.
annemler geçen teyzemlerle yemeğe geldiler.Gardolabın düzenine bakınca kızkardeşim abla sen aşıksın yoksa öldürseler bu kadar ütü yapıp her şeyi düzenli koymaya çalışmazdın.Kendi kıyafetlerin gelişi güzel onunkisi harika dedi.işte böyle değişiyorsun gelişiyorsun ve yenş şeyler yapabildiğini fark ediyorsun.sabah uykunun en tatlı yerinde kalkıp ssevdiğine kahvaltı hazırlayıp gözlerinin içindeki sevgiye bakarak yemek işte mutluluk bu daha yaazacağım bir sürü şey var aslında ama yaşayarak öğren bence

hümeyram cok geçmiş olsun...en kısa zamnda geçer inşalahhh...

şimdi senin haberin de yoktur şeydennnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…