- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
anaaaaa
sizin ev çok sürmez bi sürü hayvanla dolarr
ben de çok severim hayvanları hatta golden ımız var ama evin içinde hamster kokuyo üstelk 4 tanee
nerdensin necisin:):):) ne oluyoruz dedim
hayırlı uğurlu olsun darısı diğer kızların başına
kısaca anlatsan zahmet olmazsa 5 6 cümleyle. evlilik nasıl :)
ve gamze calısıyor evet kapalı olacak tüm gün.:26::26:
*
hüm bence nazar değil.
evlilik stresi gerginliği vetedirginliği...
nerdensin necisin
hayırlı olsun mavişimKınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum
valla laptopu evde bıraktığı sürece sizinleyim.Günaydın KızlarTaze gelincikler gelmiş
Hoşgeldin canımBir an önce iznini bitir dön aramıza İyi dileklerin için çok sağol..
Kınalı tazen gelinsende hoşgeldin özledik tabiki mutlu ve huzurlu bir gelin ol İnşallah
Aslım o kadar çok şey yaşadımki duygularım karma karışık tam bilemiyorum ne hissedeceğimi ama herşeye rağmen evlenş diğim için çok mutluyum.nasılsın
elleri kolları kınalı gelin
dinlen güzelce.
Mutlu olduğuna sevindim bayadır hasretsiniz gitte aşklan gel yanmıza kuzum benimgünaydınlarrrr
bugün için bütün hazırlıklarını yapmış benn geldimm
nassınız bakalımm
oyyy hoşgelmiş ve hoşgitmiş haticemm
dün hazırlığımdan dolayı baya geç uyuduğumdan dua ederken uyuyuvermişimm yaa
hayırlıı olsunn mavişş
akşamki halinde ne vardı aslımtamam sağol kuzum.
az kaldııııııı huuuu huuuuu
*
pınar sevmezler mi yagörsel şölen olsun onlara bende leoparlı var da . bakcam bi gecelik tarzı fantazya
amin Allah senin düğününü de görmeyi de nasip eylesin
*
dün d. günü kutlamaya gittik. eşime tembihledim anlatma gece halimi diye.
o ayıcıgı vermek istemedim baska da aldım ama ikisini de götürdük. cocuk da cok sevdi o ayıcıgı. veeeeeeeeee eşimmmmmmmmmmmm çenesini tutamadı anlattı herkese
herkes ilksonra
günaydın kızlar... dün gelemedim öğleye kadar çok iş vardı sonra da iki gün önce yüzümde sivilce çıkmıştı yani ben sivilce sanmışım meğersem uçuk muş büyüdü iltihap kapmış doktora gittik babamla antibiyotik falan verdi kremler falan çok fena oldu
tebrik ederim kuzum benim çok hairka görünüyorlardı zaten
bukelamunda alayım tamam diyor şaşkınkızlar hamster değil talaş kokuyor gibi geldi bana
talaşa kokuları siniyoo gamze
evinde yeni koku sinmesin evinee bence
bide çabuk büyüyolar koca fare gibi olunca sevimlilikleri gidiyoo
hayvandan soğutmuş gibi olduk ama 4 tane fazla bi rakamm
talaşa kokuları siniyoo gamze
evinde yeni koku sinmesin evinee bence
bide çabuk büyüyolar koca fare gibi olunca sevimlilikleri gidiyoo
hayvandan soğutmuş gibi olduk ama 4 tane fazla bi rakamm
:):):) ne oluyoruz dedim
hayırlı uğurlu olsun darısı diğer kızların başına
kısaca anlatsan zahmet olmazsa 5 6 cümleyle. evlilik nasıl :)
hayırlı olsun mavişim
çok mutlu olun inşallah
valla laptopu evde bıraktığı sürece sizinleyim.
gözümün nuru sıkılıyorum diye ne yapacağını şaşırdı.
fırsat bu fırsat bende dize bakayım dedim.
Aslım o kadar çok şey yaşadımki duygularım karma karışık tam bilemiyorum ne hissedeceğimi ama herşeye rağmen evlenş diğim için çok mutluyum.
aşkım gözünden sakınıyor beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.herşeyin üstüne bana ilaç gibi geliyor.Dün yine ateşlendim.Sabah bırakmadı kahvaltısını hazırlayayım. Üstümü örtü öptü ve gitti.mesaj atmış kalkıp iş yapma diye uyanınca aradım seni seviyorum kuzuların kuzusu dedi ben yağ gibi eridim.İyiki ona rastlamışım ve iyiki evlenmişim onunla
Mutlu olduğuna sevindim bayadır hasretsiniz gitte aşklan gel yanmıza kuzum benim
akşamki halinde ne vardı aslım
hüm bende kaç gündür ateşleniyorum birde hasta oldum yarı ölü gibiyim
düşün 5 günde 1 kilo verdim.Korkumdan aşka anneme birşey diyemiyorum.çok endişeleniyorlar.
bu yüzden küçük bir tartışmamız bile oldu aşkla
sen yeni evlendin sanırım:)
birazcık anlatırmısın gidişati. düğünü yaşadıklarınızı. özel deilse tabi. ama insan yaşamayınca merak ediyor:)
kızlar şunu itiraf etmem gerekir ben biraz o olaydan korktum uçuk büyük ihtimal o yüzden çıktı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?