'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

eve çıktı canım çok şükür daha iyi ama kemikler zor kaynayacak 4-5 ay çok iyi bakılması lazımmış bi bayan tutacaklar herhalde babamlar hemşire falan...

ben iyiyim de hala tedirginim :18::18::18::18::18:

çok sevindim. umarım iyi olur biran önce toparlar.

tedirginliğin zamanla geçer hümeyram egzersiz yap yalnızken pelvis hareketlerini

hatice çok yoksa beyazın boyatma.
ben boyamak istemiyordum. gerçi hala istemiyorum. suan tek tel beyaz diye
senin saçının siyahı ciddi anlamda güzel koyu siyah. bence de boyatma

Kızlar günaydınnn....
Size birşey soracağım ....
Ben hiç solaryuma girmedim
ama girmeyi düşünüyorum...
Girdiğimde nelere dikkat etmem lazımmm;?
Kullanılan herhangi bir krem varmı

Haticeee hoşgeldddddddinnn hasta olmuşsun nasılsın şimdiiiii

Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum

mavişşş çok az kalddddddıı düğüneeee

ohhhhhhhhhhhh yeme de yanında yat

*
bişi dicem :26::26:ben düştüm ya ayak bileğim hafif şişmiş. soğuk kompres mi yapmalıyım sıcak mı

aslı soğuk yap saoğukk hatta eğer acıyorsa biraz et ya da kıyma koy o da olmazsa zeytin sar iyi geliyor

hüm çok geçmiş olsun

dilaaaa heyecan var mı heyecan

pınaaaarrr abin bir ömür boyu mutlu olurrr inşşş çok çok çok güzel geçsin sizin olduğunuz yerlere yağmur yağmasın inş her şey gönülllerince olsun tabisii sonra da sıra sana geldinn

Hatçem burda öyle rahat konuştuğum gibi değilim inan.....
yok kız tahmin edebiliyorum.bence kızlardan hiç biri rahat değildir gece sporunda
bu arada babaanene geçmiş olsun Allaj acil şifalar versin
hatice çok yoksa beyazın boyatma.
ben boyamak istemiyordum. gerçi hala istemiyorum. suan tek tel beyaz diye
senin saçının siyahı ciddi anlamda güzel koyu siyah. bence de boyatma

boyatmadım aşkta izin vermedi zaten kurşun falan var senin bünyen zayıf dikkkat etmeliyiz dye

Hoşgeldin canım. izinlisin sanırım ne zman işe ne zman başlayacaksın

dilaaa işlerini yaparken sevdiceğini düşün hemen bitsin inş

şey bi de bende bazen yadırgıyorum yanında yatmayı ama sonra bir sarılıyor bana sabah öyle güzel uyanıyorum ki sonrasında ne kadar yorgun olsam da tüm gün dipdinç geziyorum aşk sen nelere kadirsinnn

Merhaba. Nişanlımla 2014 yılı için düğün planlamıştık ama ikimizin de akrabaları uzaktan gelecek ve kalacak yer ayarlama vs işin içinden çıkamadık ve nikah kokteyl olmasına karar verdik böylece ekim ayı içinde evlenmeyi planlıyoruz :) nikah dairelerine yakın kokteyl salonları olduğunu söylüyorlar ama hangi nikah daireleri bilmiyorum. Fikir verebilecek olan var mı?Teşekkürler

balde sen niye bizim topiğe uğramadın, sen de evlenip de kendini evli hissetmeyenlerden misin?
hadi tanışalım

Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum

mavişimm haticemm. hoşgeldiniz. işallah herşey güzel geçmiştir.
bide düğünden önce bizim gibi çok tartışıyo muydunuz siz.

Kızlar günaydınnn....
Size birşey soracağım ....
Ben hiç solaryuma girmedim
ama girmeyi düşünüyorum...
Girdiğimde nelere dikkat etmem lazımmm;?
Kullanılan herhangi bir krem varmı

bence girme cnm kendini nasıl korursan koru kansere davetiye çıkarmış olursun zaten grip gibi oldu kanser butür şeylerden uzak durun kızlar dünya daki herşey zarar veriyor zaten bizlere birde yapay şeylerle o zararı katlamayın

Ben küçükçekmece belediyesinde kokteyli yaptım.
çok tuzluydu ama beğendim her şey ekstraya girdiğinden biraz kazıklandım ama olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…