- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
eve çıktı canım çok şükür daha iyi ama kemikler zor kaynayacak 4-5 ay çok iyi bakılması lazımmış bi bayan tutacaklar herhalde babamlar hemşire falan...
ben iyiyim de hala tedirginim :18::18::18::18::18:
çok sevindim. umarım iyi olur biran önce toparlar.
tedirginliğin zamanla geçer hümeyramegzersiz yap yalnızken pelvis hareketlerini
tamam canım yaparım bi de küçük şeyimi tutup bırakmak etkili iyi geliyor bence
taze evli bir hatun geldi
kızlar hepinizin dilamdan selamlarınızı aldım
işe henüz başlamamış olmam ve cep telefonumun yeniden bozulma neticesinde değişmesinden dolayı giremedim
hazır aşkın laptopunu ele geçirmişken kandilinizi kutlayayım dedim.Dualarınızda benide hatırlamanız dileğiyle hayılı kandiller
selam ve dua ile ve yeni evlenen evlenecek olan kuzucuklarada mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
kimin kalbinde dilinde ve hakkında hayırlı dua varsa Rabbim kabul etsin.Hepinizi çok özleedimki ben
Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum
ohhhhhhhhhhhhyeme de yanında yat
*
bişi dicem :26::26:ben düştüm ya ayak bileğim hafif şişmiş. soğuk kompres mi yapmalıyım sıcak mı
günaydın kızlar... dün gelemedim öğleye kadar çok iş vardı sonra da iki gün önce yüzümde sivilce çıkmıştı yani ben sivilce sanmışım meğersem uçuk muş büyüdü iltihap kapmış doktora gittik babamla antibiyotik falan verdi kremler falan çok fena oldu
yok kız tahmin edebiliyorum.bence kızlardan hiç biri rahat değildir gece sporundaHatçem burda öyle rahat konuştuğum gibi değilim inan.....
hatice çok yoksa beyazın boyatma.
ben boyamak istemiyordum. gerçi hala istemiyorum. suan tek tel beyaz diye
senin saçının siyahı ciddi anlamda güzel koyu siyah. bence de boyatma
yok kız tahmin edebiliyorum.bence kızlardan hiç biri rahat değildir gece sporunda
bu arada babaanene geçmiş olsun Allaj acil şifalar versin
boyatmadım aşkta izin vermedi zaten kurşun falan var senin bünyen zayıf dikkkat etmeliyiz dye
göremedim canım
Allah razı olsun kuzum
hoş geldin
Asıl sıkıntılar kınamda patlak verdi canım neyseki çok şükür artık evimde kapımı kapadım
gözümde kulağımda çok rahat şükürler olsun Allaha
Bende resmi izindeyim ondan sıkıntı yokteşekkür ederim canımspor yapmıyoruz çoğu zaman zaten
Pazartesi inşallah canım hoş bulduk sen nasılsınHoşgeldin canım. izinlisin sanırım ne zman işe ne zman başlayacaksın
kızar bende smiller çıkmıyor neden
Bende resmi izindeyim ondan sıkıntı yok
Pazartesi inşallah canım hoş bulduk sen nasılsın
bellli bir mesaj sayısına ulaşıncaya kadar çıkmazlar yeni üyesin ondan
taze evli bir hatun geldi
kızlar hepinizin dilamdan selamlarınızı aldım
işe henüz başlamamış olmam ve cep telefonumun yeniden bozulma neticesinde değişmesinden dolayı giremedim
hazır aşkın laptopunu ele geçirmişken kandilinizi kutlayayım dedim.Dualarınızda benide hatırlamanız dileğiyle hayılı kandiller
selam ve dua ile ve yeni evlenen evlenecek olan kuzucuklarada mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
kimin kalbinde dilinde ve hakkında hayırlı dua varsa Rabbim kabul etsin.Hepinizi çok özleedimki ben
Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum
Bende resmi izindeyim ondan sıkıntı yok
Pazartesi inşallah canım hoş bulduk sen nasılsın
bellli bir mesaj sayısına ulaşıncaya kadar çıkmazlar yeni üyesin ondan
Kızlar günaydınnn....
Size birşey soracağım ....
Ben hiç solaryuma girmedim
ama girmeyi düşünüyorum...
Girdiğimde nelere dikkat etmem lazımmm;?
Kullanılan herhangi bir krem varmı
Merhaba. Nişanlımla 2014 yılı için düğün planlamıştık ama ikimizin de akrabaları uzaktan gelecek ve kalacak yer ayarlama vs işin içinden çıkamadık ve nikah kokteyl olmasına karar verdik böylece ekim ayı içinde evlenmeyi planlıyoruz :) nikah dairelerine yakın kokteyl salonları olduğunu söylüyorlar ama hangi nikah daireleri bilmiyorum. Fikir verebilecek olan var mı?Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?