- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Amin kuzum birde ilk gece ben bütün gelin ve gelin adaylarımıza namazda dua ettim
nasıl aklıma geldiyse bilemeyeceğim o telaşta tabi herkese dua eden ben bir tek kişiyi unuttum bilin bakalım kim?
Günaydınnn kızlarrr
Haticecim hoşgeldinnn bir yastıkta kocayın kuzumm aşkla bir ömür musmutlu kalın eşinle
geldimm gitcem hemenn
bugün azıcık hasta oldum gibi bişe bi iki damla gördüm hemen eczaneden ilaç istedim ve başladım primolut-n e :26::26::26:
inşallah bi sıkıntı çıkmazz
sağol kuzuların kuzusu amin inşallah senide pek yakında aramızda görürüz.
kızlar evin işleri duruyor azıcık işleri toparlayayım yine gelirim aranıza opuldünüz hepiniz
ben netten vermedim ama 1 tane örnek iste canım yapabiliyorlarsa :26: biz 2000 davetiye 250 tlye bastırttık zarfıyla birlikte
dilaaaaa özlemmm aldıklarınızzaaaa bayıldımmmmm hatta dila pentiden ben de senin aldıklarını alacaktım ama beden kalmamıştı dur ben de aldıklarımı bulayım netten yükleyeyim
sana edilen dualar da sana gelir.yok kız onada dua ettim ama bir kendimi unuttum saf mıyım neym blemedm
hümmmmmmmmmmevet mutfakta elim ayagım o benim hatta eşim de çok sevdi. bu benim ben kullancam diyor.
dilaaaaaaaaa
sarımsak oluyor.hehehh:13::13::13::13::13: soğandan başka bişey doğramadım daha başka ne olur ki içinde
sarımsak oluyor.
az yeşilliğin varsa atıp kıyabilirsin
evetmesela maydanozzzzzz
evetdere otu semiz otu
ben rondomdan da cok memnunum
Dilaaaaaaaaaaaa bekliyor muydunnn geleceğniii
kazen miii :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
taze evli bir hatun geldi
kızlar hepinizin dilamdan selamlarınızı aldım
işe henüz başlamamış olmam ve cep telefonumun yeniden bozulma neticesinde değişmesinden dolayı giremedim
hazır aşkın laptopunu ele geçirmişken kandilinizi kutlayayım dedim.Dualarınızda benide hatırlamanız dileğiyle hayılı kandiller
selam ve dua ile ve yeni evlenen evlenecek olan kuzucuklarada mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
kimin kalbinde dilinde ve hakkında hayırlı dua varsa Rabbim kabul etsin.Hepinizi çok özleedimki ben
Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?