- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
bende bunu anlatmak istiyordum balde aahminelaşkdilaaa işlerini yaparken sevdiceğini düşün hemen bitsin inş
şey bi de bende bazen yadırgıyorum yanında yatmayı ama sonra bir sarılıyor banasabah öyle güzel uyanıyorum ki sonrasında ne kadar yorgun olsam da tüm gün dipdinç geziyorum aşk sen nelere kadirsinnn
yeterli değilmiş100 üde geçtim daha ne olsun:)
başı güzel olmasada sonu güzeldi kuzum çok sağolmavişimm haticemm. hoşgeldiniz. işallah herşey güzel geçmiştir.
bide düğünden önce bizim gibi çok tartışıyo muydunuz siz.
bende bugün yarın gireceğim resmi izine
günaydın kızlar... dün gelemedim öğleye kadar çok iş vardı sonra da iki gün önce yüzümde sivilce çıkmıştı yani ben sivilce sanmışım meğersem uçuk muş büyüdü iltihap kapmış doktora gittik babamla antibiyotik falan verdi kremler falan çok fena oldu
kızlar dün eve bir gittim salonun ortasında sehpanın üstünde koca bir fanus içinde 4 tane hamstereşim hayvanat bahçesine çeviriyor evimizi
nazar mı oldun acaba hümmm
geçmiş olsunnn
doktorun dediklerini yap yayılmasın tüm yüzüne elleme bir de hiç daha çok mikrop kapmasın
tez zamanda geçer gider o sıkma canını
ayytanımadan böyle dua edip iyi dilekte bulunuyosunuz ya
Allah ağzınızdan duysun
çok mutlu olsun koca göbeklimm
hayırlı olsun mavişim
çok mutlu olun inşallah
valla laptopu evde bıraktığı sürece sizinleyim.
gözümün nuru sıkılıyorum diye ne yapacağını şaşırdı.
fırsat bu fırsat bende dize bakayım dedim.
Aslım o kadar çok şey yaşadımki duygularım karma karışık tam bilemiyorum ne hissedeceğimi ama herşeye rağmen evlenş diğim için çok mutluyum.
aşkım gözünden sakınıyor beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.herşeyin üstüne bana ilaç gibi geliyor.Dün yine ateşlendim.Sabah bırakmadı kahvaltısını hazırlayayım. Üstümü örtü öptü ve gitti.mesaj atmış kalkıp iş yapma diye uyanınca aradım seni seviyorum kuzuların kuzusu dedi ben yağ gibi eridim.İyiki ona rastlamışım ve iyiki evlenmişim onunla
Mutlu olduğuna sevindim bayadır hasretsiniz gitte aşklan gel yanmıza kuzum benim
akşamki halinde ne vardı aslım
hüm bende kaç gündür ateşleniyorum birde hasta oldum yarı ölü gibiyim
düşün 5 günde 1 kilo verdim.Korkumdan aşka anneme birşey diyemiyorum.çok endişeleniyorlar.
bu yüzden küçük bir tartışmamız bile oldu aşkla
Günayddddddddınnn kiii
sabah gökkuşağı karşıladı beni işe gelirkeeeen çok tatlıyddıııı vee şimdi de en sevdiğimden hafif hafif yağmur çiseliyor
ayarların kapalıdır cnm
Hoşgeldin canımGeçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan inşallah hemen geçer
Aman Allah'ım ben evime hayatta sokmam öyle şeyler gece uyuyamamki korkudan
Kuzumm yüz yüze tanışmasakta ben çok seviyorum seni hatta hafta sonu falan da aklıma geliyorsunuz inanki... Mesela dün akşam Çağla geldi aklıma bebişi için dua ettim eşime anlatmak istedim hamileliği eşine ailesine ilk söylediği anları ama buraya takıldığımı bilmediği için anlatamadım
Hoşgeldin canım benim ne güzel çok mutlusun Allah daim etsin
Günaydın Canımm
balde sen niye bizim topiğe uğramadın, sen de evlenip de kendini evli hissetmeyenlerden misin?
hadi tanışalım
100 üde geçtim daha ne olsun:)
kriz tanışalım hadiaşk dolu duygu bennn nereye geliciim ki ben hangi topikk orası ben bi burdayım zati ona zor yetişiyorum
forum ayarlarından standart görünüm yapıyırdum bi oralara baksana o zaman çıkıyor gülücükler
Ben küçükçekmece belediyesinde kokteyli yaptım.
çok tuzluydu ama beğendim her şey ekstraya girdiğinden biraz kazıklandım ama olacak o kadar
Amin kuzum birde ilk gece ben bütün gelin ve gelin adaylarımıza namazda dua ettim
nasıl aklıma geldiyse bilemeyeceğim o telaşta tabi herkese dua eden ben bir tek kişiyi unuttum bilin bakalım kim?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok önemli bir aletttttt
Eki Görüntüle 729240
bunu alınnnnnn soğan doğrarken ağlamaktan kurtulun
Ay iyi ki çeyizime almışım ben soğandan çok etkileniyordum ve küçük doğrayamıyordum çok güzel küçücük yapıyor ipi çekiyorsun bittiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok önemli bir aletttttt
Eki Görüntüle 729240
bunu alınnnnnn soğan doğrarken ağlamaktan kurtulun
ay iyi ki çeyizime almışım ben soğandan çok etkileniyordum ve küçük doğrayamıyordum çok güzel küçücük yapıyor ipi çekiyorsun bittiiii
gülinnnnnnnnnn
*
özge yogun galiba gelmedi henüz :44:
*
pınarr nereye kactın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?