'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Son sözüne katılıyorum Nilcim artık kıyafet, kozmetik alışverişi bile yapmak bana çok basit geliyor nedense bir avmeye girdiğimde ilk baktığım mağazalar çeyiz alabileceğim yerler oluyor. Yarın da bir marmara foruma ve bakırköye uğrayacağım kısmetse.

ay bni nasıl mutlu ettin bilemezsin..
bi yere evrak bırakılcak. onu söylerim sana olurmu. bn sana kargolarım. seninde oraya götürmen lazım.
bilmiyorum belkide uzaktır sana ama başka tanıdıgım yok

önemli degil canım hallederim sen merak etme merkezdeyim zaten uzak olsa ne kadar olacak özelden mesaj atarsın

bnde çok severm marmara forumu:)) sevdiğim avmlerden
aynen bana da öle gelio ne zmandır hiç bişi almıorm bile kendime sanırm en son bayramda almıstm,
insanın hedefleri olunca her gördüğünü de alamıo,
artk her beğendiğim seyi onu alıcama sunu alırm bi taksidini öderm diorm inanırmısn
kızlar haftaya umarm hafta sonu bi tatilm olur da şu ikea sefasını yaparz yaw

fatoşum madem sen ankaradasın cnm kızılay kayalar ve kızılay aydoğanlar die yerler varmıs ceyiz alışverişi yapmak için, ben yemek takımımı ordan alıcam en uygun orası veriomus ama benm de ankarada kmsem yok işte
sen gezmişssindir kesin oraları da

canım bende aynıyım ağustos 15 ve ben çeyiz alamaya başladım kredi kartıyla alışveriş yapmayan ben hep kartla alıyorum yatak odasını tamamlamak üzereyim 3 tane felan eksik nevresimim kaldı onlarıda evleneceğim zamana yakın alıcam kısmetse

nil canım buluşalım evet süper olur tatlım ikeada azcık dolaşır sonrada gezeriz

berfin kpss başvurusu içinmi ankaraya evrak götürmen gerekli tatlım

kayalar ı bilmiyorum cnm hemen ögrenmem lazım aama ayddoganları biliyourm babamın taksiti var elektirikli ev aletlerimizi ordan alırız hep ben yardımcı olurum sana nilcim

yes baby.. formu doldurduktan sonra resm diplo ayarlanıp gönderilmesi lazım

:)

İkea'ya ne zaman gidiliyor kızlar ya hiç haberim yok.

kayalar ı bilmiyorum cnm hemen ögrenmem lazım aama ayddoganları biliyourm babamın taksiti var elektirikli ev aletlerimizi ordan alırız hep ben yardımcı olurum sana nilcim

ahh kuzum keşke edebilsen
arayıp telefonla bilgi aldm kred kartına taksit yapabilmeleri için kart numarasını ve sifresini istiolar haliyle bende bunu göze alamadm kaldı öle
ben ille de o takımı isterm ama eminöne de bakıcam çok fiyat farkı olmassa arada uuçurum fln burdan alırm artk

nilcim ya kayalar bana çok yakı biyerdeymiş baktım netten ben nasıl görmem onu heleki bu çeyiz aşkıyla nese yrn tenefüste bakabilirim cnm bilgilendiririm senide

hangi takım cnm bi fotosu varmı ? bende bi ugrayım oraya bakayım neler varmıs elden taksit imkanları yokmuymus peki

nilcim ya kayalar bana çok yakı biyerdeymiş baktım netten ben nasıl görmem onu heleki bu çeyiz aşkıyla nese yrn tenefüste bakabilirim cnm bilgilendiririm senide

fatoşum o zman benm için roy king bone china yemek takımının art modeline de bakabilirmisn bide ellerinde varmı ne kdr fiyatı son olarak, taksit imkanları neler peşinde ne kdr indirm oluo vs:)
bide eline alırsn bi dokun bakalm ne ölçüde kaliteli ben forumdan alan bi gelinciğin bana çok önermesiyle çok beğendm başka da hiç bi takıma bakamaz oldm o da çıkrıkçılar die bi yerden almıs yine ankarada çeyizlk satan ama ordan alma pahalı sen benm dediklermden al 750ye düşmüş indirmde dedi umarm hala öledir

bu cnm yemek takımım bu topikte kaç kez ekledm bilmiorm ama zaten hazırda beklio:))
olurda alırsam kalite kontrolünü sana yaptırtıp kargolarm kuzum kırık çıkık göndermesnler

tamam cnm yrn bakarım çıkrıkçılardaki kayalar da tanıdıgımız birisi var kuzenime çeyiz alırken yardım etmişti baya o hala orda çalışıyosa ondan da bişiler yapmasını isterim yrn kontrol eder gelince yazarım cnm sana

nil
izmite nerde çeyizcikler var:):)

gizem
zor çok fazla zor.. çok emek lazım
ben geçen yıl dersneye gittim.
işten çıktım 5 ay evde çalıştım
sınavdan sonra işsiz kaldım
sonuçta hüsran okdar düşük bi puan aldımki kimse inanamadı
ama heycan yaptım işte.
sınada elim ayagım titredi çünkü herşeyimi bu sınava bağlamıştım
bu yıl bidaha hazırlancam

berfincm valla izmittekileri bilemem ama araştırırz nolcak:)
bi yemek takımı için ankaraya hiç gitmememe rağmen çeyizcilern nerelerde oldunu bile öğrendm:))
fatoşum valla çok mutlu oldm smdi yarn gidemesende sorun deil cnm uygun olunca gider bi uğrarsn beni de bilgilendirirsn tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…