Bu bi heves aslında kızlar evlenene kdr hatta evlendikten bi süre sonra da gitmicek sanırm bende, benm gibi herşeyden çabucak sıkılan biri için bu çeyiz hevesi nasıl geçmedi bende anlam veremiorm, alışveriş yapmayı çok seven biriym bunun kategorisinin de ev eşyalarına yönelmesi benm açımdan çok iyi oldu, çeyiz alışverişinin zevkini çeyizcilerden başka kmse anlayamaz ben bunu bilir bunu sölerm
ay bni nasıl mutlu ettin bilemezsin..
bi yere evrak bırakılcak. onu söylerim sana olurmu. bn sana kargolarım. seninde oraya götürmen lazım.
bilmiyorum belkide uzaktır sana ama başka tanıdıgım yok
Son sözüne katılıyorum Nilcim artık kıyafet, kozmetik alışverişi bile yapmak bana çok basit geliyor nedense bir avmeye girdiğimde ilk baktığım mağazalar çeyiz alabileceğim yerler oluyor.Yarın da bir marmara foruma ve bakırköye uğrayacağım kısmetse.
Son sözüne katılıyorum Nilcim artık kıyafet, kozmetik alışverişi bile yapmak bana çok basit geliyor nedense bir avmeye girdiğimde ilk baktığım mağazalar çeyiz alabileceğim yerler oluyor.Yarın da bir marmara foruma ve bakırköye uğrayacağım kısmetse.
önemli degil canım hallederim sen merak etme merkezdeyim zaten uzak olsa ne kadar olacak özelden mesaj atarsın
fatoşum madem sen ankaradasın cnm kızılay kayalar ve kızılay aydoğanlar die yerler varmıs ceyiz alışverişi yapmak için, ben yemek takımımı ordan alıcam en uygun orası veriomus ama benm de ankarada kmsem yok işte
sen gezmişssindir kesin oraları da
canım bende aynıyım ağustos 15 ve ben çeyiz alamaya başladım kredi kartıyla alışveriş yapmayan ben hep kartla alıyorum yatak odasını tamamlamak üzereyim 3 tane felan eksik nevresimim kaldı onlarıda evleneceğim zamana yakın alıcam kısmetse
nil canım buluşalım evet süper olur tatlım ikeada azcık dolaşır sonrada gezeriz
berfin kpss başvurusu içinmi ankaraya evrak götürmen gerekli tatlım
bnde çok severm marmara forumu:)) sevdiğim avmlerden
aynen bana da öle gelio ne zmandır hiç bişi almıorm bile kendime sanırm en son bayramda almıstm,
insanın hedefleri olunca her gördüğünü de alamıo,
artk her beğendiğim seyi onu alıcama sunu alırm bi taksidini öderm diorm inanırmısn
kızlar haftaya umarm hafta sonu bi tatilm olur da şu ikea sefasını yaparz yaw
saol canım ya. çok tşk ederim ederim. bn dönücem sana mailden işlemler bitince:)
yes baby.. formu doldurduktan sonra resm diplo ayarlanıp gönderilmesi lazım
:)
kayalar ı bilmiyorum cnm hemen ögrenmem lazım aama ayddoganları biliyourm babamın taksiti var elektirikli ev aletlerimizi ordan alırız hep ben yardımcı olurum sana nilcim
ahh kuzum keşke edebilsen
arayıp telefonla bilgi aldm kred kartına taksit yapabilmeleri için kart numarasını ve sifresini istiolar haliyle bende bunu göze alamadm kaldı öle
ben ille de o takımı isterm ama eminöne de bakıcam çok fiyat farkı olmassa arada uuçurum fln burdan alırm artk
nilcim ya kayalar bana çok yakı biyerdeymiş baktım netten ben nasıl görmem onuheleki bu çeyiz aşkıyla nese yrn tenefüste bakabilirim cnm bilgilendiririm senide
fatoşum o zman benm için roy king bone china yemek takımının art modeline de bakabilirmisn bide ellerinde varmı ne kdr fiyatı son olarak, taksit imkanları neler peşinde ne kdr indirm oluo vs:)
bide eline alırsn bi dokun bakalm ne ölçüde kaliteli ben forumdan alan bi gelinciğin bana çok önermesiyle çok beğendm başka da hiç bi takıma bakamaz oldmo da çıkrıkçılar die bi yerden almıs yine ankarada çeyizlk satan ama ordan alma pahalı sen benm dediklermden al 750ye düşmüş indirmde dedi umarm hala öledir
bu cnm yemek takımım bu topikte kaç kez ekledm bilmiorm ama zaten hazırda beklio:))
olurda alırsam kalite kontrolünü sana yaptırtıp kargolarm kuzum kırık çıkık göndermesnler
Eki Görüntüle 268390
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?