'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saks mavisi yaaa

beyaz tenliyim ya bide bi güzel oldu kii

sende al al ya gülkurusu al ya saks al yoksa ikisi de muhteşem renkler

o giymediklerinde dursun zamanı gelir elbet diğerleri yıprandığnda çıkartırsın sonna daaaaa :92::92::92::92::92::92:

:97::97::97:
gitmeyeydin iyidi ama sevdiğinle ol..

senin yerin eşinin yanı kır dizini :87::87::82::82:

bencede kaç zaman oldu doya doya görmeyeli sarılmayalı

aklıma geliyo da bazen burnunum direği sızlıyo resmen

kardeşin ne okuyor canım aydında:26:

çok güzel bi yer ya ben çok seviyorum izmirden bile çok sevdiğimi söyleyebilirim hatta

çok kalabalık değil ya o yüzden bi karmaşa yok orda hep sakinlik dinginlik var

sende gel bu taraflara ailenden ayrılmak zor gelebilir belki ama tam yaşanılacak yerler gerçekten

pınartoşş sen merkeze gelirsin kii
hatta gün düzenlerizz buluşuruz kiii
çağla da çocuğunu alır gelir alpinin sözü var gittiğimiz yere gelmeyee
sora hepiniz gelirsinizz abooooooo
eğlenceye gell

anaaa ne güzel yazdın hemen

inşAllah canım neden olmasın ki

bu muhteşem insanı bide reel olarak görün bakalım

her şehirde var o giz
güzellikler kadar sıkıntılar da varr

çünkü ben varım diye güzel :93::93::93::93::93:

ps: mütevazı olamayacağım :86: :86:

:86::86::86::86::86::86::86:
olma mademm

vav, giz, sen adalarda mı yaşıyorsun
bana en huzurlu gibi gelen yerlerden biri
tabi hiç gitmedim adalar ve ağva'yı görmek istiyorum. biz balayına ağva'ya gidecektik ama başka yere gitmek zorunda kaldık, olmadı. o yüzden paramız olunca gitmeye karar verdik

Evet Pınar inatla gelmiyo bizin topiğe ama biz ona pratik yemek tariflerimizden vermicez gelmezse

ha haayy

ben biliyom ki yemek hem internet denen şey bi tık ötede çok lazımsaaçar bakarım niye size geleyim kiiiiii

çünkü ben varım diye güzel :93::93::93::93::93:

ps: mütevazı olamayacağım :86: :86:

ben de varım ben de

saklama gizleme kendini

şu izmirin güzeliii

pınarrrr senin heyecanından mı acep benim bu enerjikliğim

olabülür mümkündürrr:79::79::79::79::79::122::122::118::118::118:

evet

artık çamaşırlarını yer evlenince :86:

pehh

canım ya zor oluyordur hergün şişliye ama ben adaları çok seviyorum

canım çok güzel herşey geldi iyi hoş ama ulaşım çok zor hoş şu anda işten 5:30 da çıkıyorum kabataşta 6 da dneiz otosu var 30 dakkada adada oluyorum kışın böle değilde yazın ulaşım sorunum yok

pınar canım kardeşim iktisat okuyor nazillide ki benim izmirde ve aydında kuzenlerm var görevleri nedeniyle ordalar biz oralara gidiyorduk sık kardşeimde izmirde istiyordu aydın tutttu :) şanslısın şanslı kuşadasında güzelçamlı diye biryerde kaldık harika bir doğası var zaten koruma altında bir bölge bayıldım öyle sesiz öyle nezih öyle harikaki denizi süper bir sahili var boydan boya yani ben balayımdan sonra oraya gitmek isterim ki balayı bile orda olur sesiz biryer

kardeşin ne zamandır orda giz

pınartoşş sen merkeze gelirsin kii
hatta gün düzenlerizz buluşuruz kiii
çağla da çocuğunu alır gelir alpinin sözü var gittiğimiz yere gelmeyee
sora hepiniz gelirsinizz abooooooo
eğlenceye gell

evet sende şahitsin dimi...sözünü aldık birlikteee....gelecez inşallah nereye gidersen?izmir olursa diğer kuzuşlarımı da görrüm ki....aslımm pınarım...unuttugumm izmirdeki arkideslerimmmmm

Aslıı ben hiç loya dan almadım gecelikk nasıl fiyatları bende networkıng satış temsilcisi olan arakadaştan alayım diyorum ama beden tutmazsa diye tereddüt ediyom :44:

evet sende şahitsin dimi...sözünü aldık birlikteee....gelecez inşallah nereye gidersen?izmir olursa diğer kuzuşlarımı da görrüm ki....aslımm pınarım...unuttugumm izmirdeki arkideslerimmmmm

vallahi o söledi ben de duydumm

özgüven o özgüven taam mı

bir gider bin dönerim ben

amaaan sen bilirsin madem

len zaten gitcen mutlu olcan die uğraşmıyomm

evet canım buyur gel ağırlamaktan zevk duyarım :)3 kuşaktır ailem orada anne tarafım sayesinde bizde adada yaşıyoruz çopk güzeldir evet güzel manzarası vardır harika bir yer huzurda veriyor ama artık çok kalabalıklaştı ve şehre çok uzak çok

nişan fotoğraflaırma bakmıtşın değilmi hep adada çekildik :)

Son düzenleme:

nihaahaaa

çileden çıkardım sonundaaaaaa

isabeyli de

müthiş hocaları var

çok çok şanslı

ahh zamann:105::105::105::105:

erkek mi kızmı bu arada:26:

isabeylide canım evet çok şanslı olduğunu biliyorum arkadaşları felan hep izmirlki her haftaosnu ya izmir ya bodruma gidiyor çok gezen biri erkek kardeşim aydını ben yazdırdım ona :) azbuçuk kıskanıyorum sıcak iklim severdi gitti buldu kışın adaya glemiyor üşüyecek diye

okul ortamı çok iyi maşallah

senin bir yakınınmı okuyor yoksa ordanmı mezunsun canım

Heyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmm

Yarın kınamız varrrr

Özgişimizi kınalıycazzzzz yarınnnnnn azıcık ağlatcaz da onu ağlamaya niyeti yok ama adet yerini bulsun

Bu arada dün sevdicğeim bana sürpriz yaptııı telefon istiyordum çokkk telefon almış bana kuzummmmm yirim ben onu yiriiimmmm :118::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…