pınar
maşallah maşallah
saks mavisi mi:89::89::89: bugün bende alcam eşim babet alcak bana çamaşır da aldırcam
:
loyaya gitsem hiç kullanmadıgım sütyen külotları vermeyi teklif etsem olur mu
onun yerine gecelik falan alsam
:97::97::97:
gitmeyeydin iyidi ama sevdiğinle ol..
senin yerin eşinin yanı kır dizini :87::87::82::82:
kardeşim aydında okuyor acaip mutlu bir hayatı var öğrenci diyede olabilir belki geçen yaz izmir aydını gezdim ki daha önce gezmiştim aydında kuşadasında 30 lu yaşlarındaki insanlar 18 de gibi duruyordu şok olmuştum tek kullandıkları kozmatik hakiki zeytinyağı imiş varmı böle bir hayat kıskançlıktan çatlamıştımsende güzel biryerde yaşıcaksın yahu izmir aydına çok yakın ayrıca :)))))) hoş izmirde istanbul gibi bir ucundan bir uca 2 saat vakit alıyor
ayyy şimcik kıskandım gelcem dilaa yaaa ege bölgeye tayin isticem nişanlıcıkta belki arkasta iş bulur vallla ben izmirde yaşarım diyorum az çok biliyorum zaten
pınartoşş sen merkeze gelirsin kii
hatta gün düzenlerizz buluşuruz kiii
çağla da çocuğunu alır gelir alpinin sözü var gittiğimiz yere gelmeyee
sora hepiniz gelirsinizz abooooooo
eğlenceye gell
aslında şey ben istanbulda adalarda yaşıyorum şehir gürültüsünden uzağım ama hergün köyden metropole gidiyorum adadan kalk şişliye git haliyle geriliyorum yani istediğim istanbul değil benim ama yaşadığım yerde çok minimal orta halli biryer benim istediğim izmir gibi olsun istanbulda hep asık suratlı insanlar var hep koşturma var yada karadenizde samsuna gidicem bu 2 şehri beğeniyorum yaşama kalitesi açısından
offf offfffffff vallla ruhumu yiyor bu şehir vampir gibi
çünkü ben varım diye güzel :93::93::93::93::93:
ps: mütevazı olamayacağım :86: :86:
anaaa ne güzel yazdın hemen
inşAllah canım neden olmasın ki
bu muhteşem insanı bide reel olarak görün bakalım
Evet Pınar inatla gelmiyo bizin topiğe ama biz ona pratik yemek tariflerimizden vermicez gelmezse
çünkü ben varım diye güzel :93::93::93::93::93:
ps: mütevazı olamayacağım :86: :86:
pınarrrr senin heyecanından mı acep benim bu enerjikliğim
evet
artık çamaşırlarını yer evlenince :86:
canım ya zor oluyordur hergün şişliye ama ben adaları çok seviyorum
aslının güzelliğiylee senin muhteşemliğinle izmir benim için harika olacakk
canım çok güzel herşey geldi iyi hoş ama ulaşım çok zor hoş şu anda işten 5:30 da çıkıyorum kabataşta 6 da dneiz otosu var 30 dakkada adada oluyorum kışın böle değilde yazın ulaşım sorunum yok
pınar canım kardeşim iktisat okuyor nazillide ki benim izmirde ve aydında kuzenlerm var görevleri nedeniyle ordalar biz oralara gidiyorduk sık kardşeimde izmirde istiyordu aydın tutttu :) şanslısın şanslı kuşadasında güzelçamlı diye biryerde kaldık harika bir doğası var zaten koruma altında bir bölge bayıldım öyle sesiz öyle nezih öyle harikaki denizi süper bir sahili var boydan boya yani ben balayımdan sonra oraya gitmek isterim ki balayı bile orda olur sesiz biryer
ben hem güzel hem muhteşemim bi kere
ben hem güzel hem muhteşemim bi kere
pınartoşş sen merkeze gelirsin kii
hatta gün düzenlerizz buluşuruz kiii
çağla da çocuğunu alır gelir alpinin sözü var gittiğimiz yere gelmeyee
sora hepiniz gelirsinizz abooooooo
eğlenceye gell
poposu tavanda gezen birini gördünüz mü
bugün uğraşmicam senlee
yarın gidecen yaaa
evett canikomm sen hem güzel hem muhteşemsinnn
evet sende şahitsin dimi...sözünü aldık birlikteee....gelecez inşallah nereye gidersen?izmir olursa diğer kuzuşlarımı da görrüm ki....aslımm pınarım...unuttugumm izmirdeki arkideslerimmmmm
özgüven o özgüven taam mı
bir gider bin dönerim ben
amaaan sen bilirsin madem
vav, giz, sen adalarda mı yaşıyorsun
bana en huzurlu gibi gelen yerlerden biri
tabi hiç gitmedimadalar ve ağva'yı görmek istiyorum. biz balayına ağva'ya gidecektik ama başka yere gitmek zorunda kaldık, olmadı. o yüzden paramız olunca gitmeye karar verdik
kardeşin ne zamandır orda giz
len zaten gitcen mutlu olcan die uğraşmıyomm
1. sınıftan 2 ye geçti canım :))))))))
nihaahaaa
çileden çıkardım sonundaaaaaa
nihaahaaa
çileden çıkardım sonundaaaaaa
isabeyli de
müthiş hocaları var
çok çok şanslı
ahh zamann:105::105::105::105:
erkek mi kızmı bu arada:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?